Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgilim 10 gündür askerde ama ben bunun 3 günü yanındaydım. ziyaret olayını biraz abarttım sanırım. haftaya haftasonu da görücem inş. sonra 3 mayısta yemin töreninden sonra 2 gün beraber uyuyabilicez kokusuna doyabilicem sonra zaten Haziran-Temmuz-Ağustos_Eylül

kızlarr kızlarr gelemm miii yananızdannn öpemm mii :)

Gelll ben de makas alammm

geç kaldın içtimaya asker, 1 çarşın kitlendi

Kızlarrr benim ofiste Taksim-İstiklal ben de beklerimmm

geliris kuzum sende gel amaaaaaa

aferin asker

Kızzz alıntısına yandıım o ne biçim alıntı adım yok sanım yok sadece sözüm var
senin ofis nerdee??
Valla bi haftasonu buluşma falan mı yapsak şöyle oturup asker çekiştirmece hehehe

abart cnm abart ama dikkat et şafak bitene kadar kafayı yeme, bi an kendimi gördüm sende

ya alıntıyı düzenliiim dedim, baktım ayarını bozmuşummmmm eeeh dedim bizim kızlar zeki anlarlar benim ofis göztepe bağdat caddesinde cnm... Anadolu yakasındayıs begüm de bende... Hoş begüm işsiz şu anda ama olsun o da bu tarafta oturuo bende evt evt bi haftasonu buluşması yapabiliris, hatta bu haftasonu olursa daha iyi olu ki... Sonraki hafta pazar sevdiceğim burda olcak, hazırlık vs... malummm ayyy bu sevdiceğimle gelcek görüşces falan muhabbetini yapmayalı bile o kadar zaman olmuş ki içim bi tuhaf oldu

abart cnm abart ama dikkat et şafak bitene kadar kafayı yeme, bi an kendimi gördüm sende

ya askere gittiğinin ilk haftası vize haftamdı. kafam meşguldü. bu hafta boşken hep yanına gideyim dedim =)) zaten burdan otobüse binmemle onun oldugu yere varmam tam 3 saati buluyor pek bişi de değil. gidilir yani =)
bundan sonrası için de hep programım dolu. kafam başka şeylerle de meşgul olsun istiyorum. mayısın 2. haftası sürücü kursuna başlıcan. haziranda finaller & mezuniyet. temmuzda istanbulda eve çıkma telaşı. ağustosta abimin düğünü filan derken zaten gelmesine 1 hafta kalmış olacak benim için güzel bi zamanlama da askere gitti. bazen fıttırıyorum tabi. o aramak isteyip de arayamamak konuşamamak çok acı. ama bize sabrı öğreten güzel zamanlar. bi de burdayken aynı evde kalıyorduk :2: bazen eski zamanları aramıyorum değilim ama bi şekilde avutmam gerek kendimi.. sayılı zaman elbet geçiyor da önemli olan birbirimizi kırmadan geçirmek. bu arada bu başlığa ilk yazdıgımda "bu 20'li şafaklarda çok geçmek bilmedi ya yazmıştın". ama ne kadar az kalmış =)) sağ salim bir an önce kavuşun. hep mutlu olun.

Olabilir aslında sanırım galibaa..bence bunu bi oylama yapalım pazar benm içn uygun, eğer kabulse İstanbul'da olanlar gelsin tanışak kaynatak ne dersiniz kızlaaarrr..şöyle orta bi yerde buluşalımm denize yakın?? yani anadoluda olsa çok içerlere girmeyin ömrüm yolda geçmesin

saol bitanem, inş hepimiz çok mutlu olurus

evet bi oylama yapıp cuma gününe kadr kesinleştirelim ama begümün askeri dağıtımda ya, acaba hangi gün gidiodu bilmıorum... Merak etme cnm herkes için uygun olabilecek biryer seçeriz tabiki...Bu arada az önce yenerle konuştum o da pazar günü çarşıya çıkacak galiba... Cumartesi de olabilir canlar tabi size de uyarsa

Ben de zaten kendimi düşünmedim direk Zaferi düşünüp dedm pazar diye ama sanırım cumartesi de ayarlarız, bence de cumaya kadar netleştirelim yalnız bence buluşacaklar söylesin burdan özel mesajla karar verelim yere çünkü uluorta da olmasın ama ben çok olağanstü bi şey çıkmadıkça gelirim yani

:92: 23.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 97 H_İ_S …

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…108 iboebru….

…119 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...119 esraa42...

....120 nesliiiiiiiiii...

…121 Brrk…

...121 OZGEGURUR...

...122 dilara1331

...123 kelebekd ...

…123 Kayra95...

…123 buket1811…

...191 tugbaoguzhan

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

....213 chidoshimedo....

...213 GRGR...

...213 mayamaya11

...213 BerlD...

...213 svsaskim...

...213 kmleomer...

... 222 ED2006...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...244 Mervens...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...302 xxIpekxx...

... 302 destinyeda...

...303 depresiffpolyanna...

...304 nesilll...

...306 karamanlier...

...306 qizem7...

...376 pekmez_akilli...

...376 ilithya...

...376 zeynepesin...

...376 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

olur kuzular hemmen yaparıs o zaman ztn ist.de olan başka kimse var mı bilmıorum :44:

Nilüüü ne var ne yok son durum nedirrr???

Kızlar ben de dün akşamdan kızgındım astekime konuşmayalım dedim,aramadım yazmadım bütün gün, o arada yazdı cevap attım sadece ama demin aradı sadece sesini duymak istedim dediii, naptın bugün anlat bilmek istiyourm hakkım bu yaa dedii...anam ya nası hoşuma gittii ama az sakin kalalım dedim gene de ani coşmalar yaşayınca heves kırıklığı da ani oluyo, beklentiyi yükseltmeyim ki ne yapsa mutlu olayımm

güzel taktik :111:

hesnaaaaaaaaaaaaaaaa vur artık şu depüğü benim de kıçıma kıçımaaaaaaaaaaa, acıdı dersem namert olayıııııııııııııım

23/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
:123:…aalis = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123:…superisiii = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 13 BİTLİS' a selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...duygum = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...goqce = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Hadi bakalım Allah kavuştursun :)

canım gelmişsin ankara'ya sanırım. nasıl geçti, neler yaptınız

iki hasretlik birden çekiyom ya hem izmirimden hem sevdiğimden ayrıyım

mehmet gibi ksk hayranı biri katılmış sanırım aramıza

heh nilüüü hanım teşrif ettiler ama begüm hanım halaaa piyasada yokkkkkkkk

geldim kuzum bi yandan buraya bakıyorum bi yandan mehmet'le kim milyoner olmak ister'i izliyoruz

canım siz kıbrıstan nasıl arıyosunuz birbirinizi yani cepten bi tarifeniz felan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…