kızlarr kızlarr gelemm miii yananızdannn öpemm mii :)
geç kaldın içtimaya asker, 1 çarşın kitlendi
Kızlarrr benim ofiste Taksim-İstiklal ben de beklerimmm
geliris kuzum sende gel amaaaaaa
aferin asker
sevgilim 10 gündür askerde ama ben bunun 3 günü yanındaydım.ziyaret olayını biraz abarttım sanırım. haftaya haftasonu da görücem inş. sonra 3 mayısta yemin töreninden sonra 2 gün beraber uyuyabilicez kokusuna doyabilicem sonra zaten Haziran-Temmuz-Ağustos_Eylül
Gelll ben de makas alammm
Kızzz alıntısına yandıım o ne biçim alıntı adım yok sanım yok sadece sözüm var
senin ofis nerdee??
Valla bi haftasonu buluşma falan mı yapsak şöyle oturup asker çekiştirmece hehehe
abart cnm abart ama dikkat et şafak bitene kadar kafayı yeme, bi an kendimi gördüm sende
ya alıntıyı düzenliiim dedim, baktım ayarını bozmuşummmmm eeeh dedim bizim kızlar zeki anlarlarbenim ofis göztepe bağdat caddesinde cnm... Anadolu yakasındayıs begüm de bende... Hoş begüm işsiz şu anda ama olsun o da bu tarafta oturuo bende evt evt bi haftasonu buluşması yapabiliris, hatta bu haftasonu olursa daha iyi olu ki... Sonraki hafta pazar sevdiceğim burda olcak, hazırlık vs... malummm ayyy bu sevdiceğimle gelcek görüşces falan muhabbetini yapmayalı bile o kadar zaman olmuş ki içim bi tuhaf oldu
ya askere gittiğinin ilk haftası vize haftamdı. kafam meşguldü. bu hafta boşken hep yanına gideyim dedim =)) zaten burdan otobüse binmemle onun oldugu yere varmam tam 3 saati buluyor pek bişi de değil. gidilir yani =)
bundan sonrası için de hep programım dolu. kafam başka şeylerle de meşgul olsun istiyorum. mayısın 2. haftası sürücü kursuna başlıcan. haziranda finaller & mezuniyet. temmuzda istanbulda eve çıkma telaşı. ağustosta abimin düğünü filan derken zaten gelmesine 1 hafta kalmış olacakbenim için güzel bi zamanlama da askere gitti. bazen fıttırıyorum tabi. o aramak isteyip de arayamamak konuşamamak çok acı. ama bize sabrı öğreten güzel zamanlar. bi de burdayken aynı evde kalıyorduk :2: bazen eski zamanları aramıyorum değilim ama bi şekilde avutmam gerek kendimi.. sayılı zaman elbet geçiyor da önemli olan birbirimizi kırmadan geçirmek. bu arada bu başlığa ilk yazdıgımda "bu 20'li şafaklarda çok geçmek bilmedi ya yazmıştın". ama ne kadar az kalmış =)) sağ salim bir an önce kavuşun. hep mutlu olun.
Olabilir aslında sanırım galibaa..bence bunu bi oylama yapalımpazar benm içn uygun, eğer kabulse İstanbul'da olanlar gelsin tanışak kaynatak ne dersiniz kızlaaarrr..şöyle orta bi yerde buluşalımm denize yakın?? yani anadoluda olsa çok içerlere girmeyin ömrüm yolda geçmesin
saol bitanem, inş hepimiz çok mutlu olurus
evet bi oylama yapıp cuma gününe kadr kesinleştirelim ama begümün askeri dağıtımda ya, acaba hangi gün gidiodu bilmıorum... Merak etme cnm herkes için uygun olabilecek biryer seçeriz tabiki...Bu arada az önce yenerle konuştum o da pazar günü çarşıya çıkacak galiba... Cumartesi de olabilir canlar tabi size de uyarsa
Ben de zaten kendimi düşünmedim direk Zaferi düşünüp dedm pazar diyeama sanırım cumartesi de ayarlarız, bence de cumaya kadar netleştirelim yalnız bence buluşacaklar söylesin burdan özel mesajla karar verelim yere çünkü uluorta da olmasın ama ben çok olağanstü bi şey çıkmadıkça gelirim yani
olur kuzular hemmen yaparıs o zaman ztn ist.de olan başka kimse var mı bilmıorum :44:
Nilüüü ne var ne yok son durum nedirrr???
Kızlar ben de dün akşamdan kızgındım astekime konuşmayalım dedim,aramadım yazmadım bütün gün, o arada yazdı cevap attım sadece ama demin aradı sadece sesini duymak istedim dediii, naptın bugün anlat bilmek istiyourm hakkım bu yaa dedii...anam ya nası hoşuma gittiiama az sakin kalalım dedim gene de ani coşmalar yaşayınca heves kırıklığı da ani oluyo, beklentiyi yükseltmeyim ki ne yapsa mutlu olayımm
güzel taktik :111:
hesnaaaaaaaaaaaaaaaa vur artık şu depüğü benim de kıçıma kıçımaaaaaaaaaaa, acıdı dersem namert olayıııııııııııııım
23/04/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: aalis = 03 AFYON' a selam yola devam :123:
:123: superisiii = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123: yener_tugba = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123: duygum = 13 BİTLİS' a selam yola devam :123:
:123: fatihatice03 = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...duygum = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 29 GÜMÜŞHANE' ye selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...goqce = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 54 SAKARYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 65 VAN' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
sevgilim 10 gündür askerde ama ben bunun 3 günü yanındaydım.ziyaret olayını biraz abarttım sanırım. haftaya haftasonu da görücem inş. sonra 3 mayısta yemin töreninden sonra 2 gün beraber uyuyabilicez kokusuna doyabilicem sonra zaten Haziran-Temmuz-Ağustos_Eylül
iki hasretlik birden çekiyom ya hem izmirimden hem sevdiğimden ayrıyım
heh nilüüü hanım teşrif ettiler ama begüm hanım halaaa piyasada yokkkkkkkk
benim herifin sabahtan beri sesi çıkmadı, eve gelir gelmes aradım nerdesin lan sen dedim... Langırt oynuorum bebeğim iddiaya girdik, bitsin hemen arıcam seni dedii
o langırttaki oyuncular gibi seni bi sağa bi sola vurcam haberin yok sevgili manitacığımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?