nie oleee dion şimdi yaaaaaaaaaa, kurda kuzu muuuuu.... çok güldüm buna, biz tencere kapağız taaaaaaaaaam mı
ben geldim şiir bilem yazdım ama siz yoktunuzzzzz açaydınız gollarınızıda gitme diyeydinizz :))))))))
ayyy tatlımmmçok çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsın... bazı arkadaşlara örnek olsun, özellikle devreme
bu depüğün daha güzeli sana nasip olsun hilal'im
ben geldim şiir bilem yazdım ama siz yoktunuzzzzz açaydınız gollarınızıda gitme diyeydinizz :))))))))
bizde böyle kuzum ya uzaktan ilişki yürütmek kolay değil. bizim paylaşımlarımız da ancak böyle oluyor
kim olcek kııız sen ve yener
sen içtimaya geç kaldın bi keremmm... o yüzden bi çarşın kitlendi askerrrrrrr
senin gibi komutana can feda :)))
KAyınvalide kahvaltıya çağrdııı anammmm anammmmm
hehehe biraz da şakalı şukalı olsun diye paylaştım bunu , gülmek en çok bizlerin hakkııı
Sağol nilüüü
Açtım gollarımı begüşşş...gitme etmeeee
canım benimmmmmmmm sağol diğerleri hiç açmadı gollarını :) bu arada Tugba hala anlatmadıı kardeşini odaya kitlicekti falan hatırlatırım :)
oh oh ne güzel begüm senin askerin ne zaman dönüooo... Bak hilal de taksim tarafındaymış, haftasonu görüşelim diorus ama özelden konuşuruz bunları neyse
kız ayıp ayıppppppppp
bi depüktee bendennn nilüü
hadi utandırmıyım seni neysee taze gelin olcan yakında :))
alemsiniz vallaaaa, ama ben daha büyük haltlar yiyorum uzaktan uzağaaaaaaaa
oh oh ne güzel begüm senin askerin ne zaman dönüooo... Bak hilal de taksim tarafındaymış, haftasonu görüşelim diorus ama özelden konuşuruz bunları neyse
canım benimmmmmmmm sağol diğerleri hiç açmadı gollarını :) bu arada Tugba hala anlatmadıı kardeşini odaya kitlicekti falan hatırlatırım :)
daha belli değil cumartesi teslimmiş ama cuma orda olabilir yani prş gcesi yola çıkıp henüz kesinlik yok...tamam canım konşuruz
ayy siz ne tatlı şeylersiniz yaa, çok sağ olunama biraz daha sert vurun da beni tee izmirlere gönderin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?