Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy tatlımmm çok çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsın... bazı arkadaşlara örnek olsun, özellikle devreme

bu depüğün daha güzeli sana nasip olsun hilal'im

hehehe biraz da şakalı şukalı olsun diye paylaştım bunu , gülmek en çok bizlerin hakkııı
Sağol nilüüü

ben geldim şiir bilem yazdım ama siz yoktunuzzzzz açaydınız gollarınızıda gitme diyeydinizz :))))))))

Açtım gollarımı begüşşş...gitme etmeeee

hehehe biraz da şakalı şukalı olsun diye paylaştım bunu , gülmek en çok bizlerin hakkııı
Sağol nilüüü

Açtım gollarımı begüşşş...gitme etmeeee

canım benimmmmmmmm sağol diğerleri hiç açmadı gollarını :) bu arada Tugba hala anlatmadıı kardeşini odaya kitlicekti falan hatırlatırım :)

oh oh ne güzel begüm senin askerin ne zaman dönüooo... Bak hilal de taksim tarafındaymış, haftasonu görüşelim diorus ama özelden konuşuruz bunları neyse

daha belli değil cumartesi teslimmiş ama cuma orda olabilir yani prş gcesi yola çıkıp henüz kesinlik yok...tamam canım konşuruz

oh oh ne güzel begüm senin askerin ne zaman dönüooo... Bak hilal de taksim tarafındaymış, haftasonu görüşelim diorus ama özelden konuşuruz bunları neyse

Aynen kız sus özel gizli

canım benimmmmmmmm sağol diğerleri hiç açmadı gollarını :) bu arada Tugba hala anlatmadıı kardeşini odaya kitlicekti falan hatırlatırım :)

He ya anlatsın di mi ne ayıbıymışşş

daha belli değil cumartesi teslimmiş ama cuma orda olabilir yani prş gcesi yola çıkıp henüz kesinlik yok...tamam canım konşuruz

Tamam o zmn haftasonu için konuşuyoruz, cumaya kadr netleşelim

Kızlarrr bayılıyorum sizeeee..ama çok uykum geldii artık gözlerimi tutamıyorum iyi gecelerrr gene görüşecezzz

kızlar ben 5-10 dk. wc ve sigara molası verıorum, hiçbiriniz kaybolmayıııııııııın, daha sabah kahvaltısı yapcesssss

Bende çıkıcam şekerlerimm yarın erken uyancam hepinize iyi geceler rüyanızda Askerlerinizi görünnn inşallahhh :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…