Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kuzum ben de sadece mehmet çağrı atınca aradım, faceden yazarsa yazdım. facede okey oynadık, şimdi de kim milyoner olmak ister'i izliyoruz. şimdilik iyiyiz. bugün başındaki ağrı da geçti. sadece belinde ve dizinde kaldı...

bu oğlanlara bu yarıyor zaten canım emin olll, vuycan kıybacı vuycan kıybacı bunlara

ben depük yemedim

kıskanç nilüüü kıskanç nilüüüüüüüüüü

canım siz kıbrıstan nasıl arıyosunuz birbirinizi yani cepten bi tarifeniz felan var mı

cnm biz cep telimizden internet üzerinden konuşuorus sürkli programlar saolsun, akşamları da saat 7den sonra evden askeriyeyi arıorum olee konuşuorus, kıbrısın tel hatları mersin üzerinden olduğu için akşamları saat 7den sonra çok yazmıo hatta nerdeyse hiç yazmıoo

Heheh

Kızıımmm depükten mosmorrr ocak oturcak yerlerinn

olsun heryerim mosmor olsun ben onları kapatırıııııııııııııım.... yener zatn benim kafamı gözümü yarmama alışık, az once de bana tel de dio: 11 gün daha kendine dikkat et düşüp etme, sonra ben yanındayım

amannn maşallah dee

ee süpermiş canım

her yaren kıçına depük yemeyi hak eder taam mı

siz iki nişanlı ne fenasınız yaa

Aynen öyle ya bu dilden anlıyorlar yaaa... sevindim nilücümm en azından azcık ferahlamışındırr..

valla 11 gün daha idare et sonra zaten yenere emanetsn

amannn maşallah dee

sen nasılsın gülşahcımm ne zamandır yoktun bu başlıktaa??

iyiym tatlımm telfdan takip ettiğimde üşeniyorum yazmaya yoksa takipteyim bilgisayardan girince yazasım geliyo sen nasılsın tatlım

siz nasıl bişeysiniz yaa, net üzerinden okey oynarlar, k,m milyoner olmak ister izlerler... Yarışmayı nasıl izlıosunuz anlamadım

Aynen öyle ya bu dilden anlıyorlar yaaa... sevindim nilücümm en azından azcık ferahlamışındırr..

valla 11 gün daha idare et sonra zaten yenere emanetsn

ferahladım canım ferahladım ne günlerdi ya kabus gibi... ailesinin tavrı da değişmeye başladı sanırım o konuşmadan sonra

yener'e mi emanet kurda kuzu mu emanet ediyon kuşum sen

ferahladım canım ferahladım ne günlerdi ya kabus gibi... ailesinin tavrı da değişmeye başladı sanırım o konuşmadan sonra

Ohh daha da ferahlıcaz inşallahhh

Hahhaha e napam yakında nikahana alcak çocuk karışmak ne haddimize

nie oleee dion şimdi yaaaaaaaaaa, kurda kuzu muuuuu.... çok güldüm buna, biz tencere kapağız taaaaaaaaaam mı

ben geldim şiir bilem yazdım ama siz yoktunuzzzzz açaydınız gollarınızıda gitme diyeydinizz :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…