hesnaaaaaaaaaaaaaaaa vur artık şu depüğü benim de kıçıma kıçımaaaaaaaaaaa, acıdı dersem namert olayıııııııııııııım
Nilüüü ne var ne yok son durum nedirrr???
Kızlar ben de dün akşamdan kızgındım astekime konuşmayalım dedim,aramadım yazmadım bütün gün, o arada yazdı cevap attım sadece ama demin aradı sadece sesini duymak istedim dediii, naptın bugün anlat bilmek istiyourm hakkım bu yaa dedii...anam ya nası hoşuma gittiiama az sakin kalalım dedim gene de ani coşmalar yaşayınca heves kırıklığı da ani oluyo, beklentiyi yükseltmeyim ki ne yapsa mutlu olayımm
ben depük yemedim
canım siz kıbrıstan nasıl arıyosunuz birbirinizi yani cepten bi tarifeniz felan var mı
Heheh
Kızıımmm depükten mosmorrr ocak oturcak yerlerinn
kuzum ben de sadece mehmet çağrı atınca aradım, faceden yazarsa yazdım. facede okey oynadık, şimdi de kim milyoner olmak ister'i izliyoruz. şimdilik iyiyiz. bugün başındaki ağrı da geçti. sadece belinde ve dizinde kaldı...
bu oğlanlara bu yarıyor zaten canım emin olll, vuycan kıybacı vuycan kıybacı bunlara
kıskanç nilüüü kıskanç nilüüüüüüüüüü
cnm biz cep telimizden internet üzerinden konuşuorus sürkli programlar saolsun, akşamları da saat 7den sonra evden askeriyeyi arıorum olee konuşuorus, kıbrısın tel hatları mersin üzerinden olduğu için akşamları saat 7den sonra çok yazmıo hatta nerdeyse hiç yazmıoo
olsun heryerim mosmor olsun ben onları kapatırıııııııııııııım.... yener zatn benim kafamı gözümü yarmama alışık, az once de bana tel de dio: 11 gün daha kendine dikkat et düşüp etme, sonra ben yanındayım
cnm biz cep telimizden internet üzerinden konuşuorus sürkli programlar saolsun, akşamları da saat 7den sonra evden askeriyeyi arıorum olee konuşuorus, kıbrısın tel hatları mersin üzerinden olduğu için akşamları saat 7den sonra çok yazmıo hatta nerdeyse hiç yazmıoo
olsun heryerim mosmor olsun ben onları kapatırıııııııııııııım.... yener zatn benim kafamı gözümü yarmama alışık, az once de bana tel de dio: 11 gün daha kendine dikkat et düşüp etme, sonra ben yanındayım
kuzum ben de sadece mehmet çağrı atınca aradım, faceden yazarsa yazdım. facede okey oynadık, şimdi de kim milyoner olmak ister'i izliyoruz. şimdilik iyiyiz. bugün başındaki ağrı da geçti. sadece belinde ve dizinde kaldı...
bu oğlanlara bu yarıyor zaten canım emin olll, vuycan kıybacı vuycan kıybacı bunlara
amannn maşallah dee
Aynen öyle ya bu dilden anlıyorlar yaaa...sevindim nilücümm en azından azcık ferahlamışındırr..
valla 11 gün daha idare et sonra zaten yenere emanetsn
sen nasılsın gülşahcımm ne zamandır yoktun bu başlıktaa??
Aynen öyle ya bu dilden anlıyorlar yaaa...sevindim nilücümm en azından azcık ferahlamışındırr..
valla 11 gün daha idare et sonra zaten yenere emanetsn
ferahladım canım ferahladım ne günlerdi ya kabus gibi... ailesinin tavrı da değişmeye başladı sanırım o konuşmadan sonra
yener'e mi emanetkurda kuzu mu emanet ediyon kuşum sen
her yaren kıçına depük yemeyi hak eder taam mı
siz iki nişanlı ne fenasınız yaa
ferahladım canım ferahladım ne günlerdi ya kabus gibi... ailesinin tavrı da değişmeye başladı sanırım o konuşmadan sonra
yener'e mi emanetkurda kuzu mu emanet ediyon kuşum sen
siz nasıl bişeysiniz yaa, net üzerinden okey oynarlar, k,m milyoner olmak ister izlerler... Yarışmayı nasıl izlıosunuz anlamadım
siz derkeeeeeeeeeeeeeeeeen?
ayyy tatlımmmçok çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsın... bazı arkadaşlara örnek olsun, özellikle devreme
bu depüğün daha güzeli sana nasip olsun hilal'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?