sen nereeeeeee gidion bee, sen önce beni kıbrısa göndeeeeeeeeeeeeeeer
nilüüüüüüüüüüüüüü ebnim yine sadistliğim tuttu yaaaaaa, napsamkiiiiiiiiiiiiiiii
senin ne işin var kıbrıs'ta sevdiceğin senin kollarına gelivercek zaten
sen böle deyince aklıma geldi şimdi, yener dağıtıma geleceği günü bana tam solememişti, ben de haftasonuna bilet alıodum nerdeyse, meğer o haftasonu geliomuş, tam bileti alıodumki annem sen amasyada o burda ii özlem giderirsiniz artık demişti
belli belli herkes beni depüklerken sen öyle duruyonayrıca gruplaşıyorsunuz farketmedim sanmayın
kız ne gruplaşması yavrum yaa yok öle bişey aşk olsunnn
işte bu yaa benim devrem can'dır
ankara'ya geldiğinde ben senin yerine yaparım canımmm sen hiç merak etme
var var sen, begüm ve hilalmahşerin 3 atlısı...
Ama senin depük tam benlikbi depüktee bendennn nilüü
var var sen, begüm ve hilalmahşerin 3 atlısı...
yok be yavrum hepimiz kardeşizzzzzz
Ama senin depük tam benlik
kızlar bugün sevdiceğim çarşıda onla hasret gideriorum, aksama da yeni doğan ikiz yiğenlerimi görmeye gidicem
bugün buraya pek gelemeyebilirim ama telafisini yaparıs, hepinizi öpüorumm
bi de şey dicem, yener bana dediki : son günlerde seni daha çok özlüyorum, sana gelceim gün yaklaştı ya herhalde onun da etkisi var, günlerdir hep rüyalarımda sana sarılıp ağlıyorum, geceleri uykumdan ağlayarak uyanıorum kaç gündür
ben bu çocuğa ölürüm kiiii
hayırdır begüm :26:mutlu günümün içine eden annem ....gülüyodum ama sözleriyle içime dokundu ağlattı beni...
hayırdır begüm :26:
Ah aah her anne evladını kıskanır benmkide senden farklı değilya bizim aramzda söz nişan yok ama ben onların ailesine gidip geliyorum işte mesela annesi bişi yapmş bugün anlattım çok güzeldi diye ben yapsam yemezsin falan yok iyice ailelerinden biri oldun gibi imalı imalı sözler,,ben her gittiğimde bişi yapmaya çalışıyorum yok şimdiden yaptını belli ediosun iki gün sonra her şeyi senden beklicekler salakmısın sen falan filan ağlıyorum sinirlerim bozuldu çok ... sanki erkek annesi o ymuş gibi davranıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?