Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen nereeeeeee gidion bee, sen önce beni kıbrısa göndeeeeeeeeeeeeeeer

senin ne işin var kıbrıs'ta sevdiceğin senin kollarına gelivercek zaten

nilüüüüüüüüüüüüüü ebnim yine sadistliğim tuttu yaaaaaa, napsamkiiiiiiiiiiiiiiii

belli belli herkes beni depüklerken sen öyle duruyon ayrıca gruplaşıyorsunuz farketmedim sanmayın

kız ne gruplaşması yavrum yaa yok öle bişey aşk olsunnn

kızlar bugün sevdiceğim çarşıda onla hasret gideriorum, aksama da yeni doğan ikiz yiğenlerimi görmeye gidicem

bugün buraya pek gelemeyebilirim ama telafisini yaparıs, hepinizi öpüorumm

bi de şey dicem, yener bana dediki : son günlerde seni daha çok özlüyorum, sana gelceim gün yaklaştı ya herhalde onun da etkisi var, günlerdir hep rüyalarımda sana sarılıp ağlıyorum, geceleri uykumdan ağlayarak uyanıorum kaç gündür

ben bu çocuğa ölürüm kiiii

Son düzenleme:

Ne güzel hasret giderin canım ohh..
Anam bunun nişanlısı da pek romantikmiş kızzz maşallah maşallah canım benim..her şey ağzınızın tadına göre olsun

[video=youtube_share;K-UydLQPP5Q]http://youtu.be/K-UydLQPP5Q[/video]

Son nefesim ol içime es Zaferim...

mutlu günümün içine eden annem ....gülüyodum ama sözleriyle içime dokundu ağlattı beni...

hayırdır begüm :26:

ya bizim aramzda söz nişan yok ama ben onların ailesine gidip geliyorum işte mesela annesi bişi yapmş bugün anlattım çok güzeldi diye ben yapsam yemezsin falan yok iyice ailelerinden biri oldun gibi imalı imalı sözler,,ben her gittiğimde bişi yapmaya çalışıyorum yok şimdiden yaptını belli ediosun iki gün sonra her şeyi senden beklicekler salakmısın sen falan filan ağlıyorum sinirlerim bozuldu çok ... sanki erkek annesi o ymuş gibi davranıyo

Ah aah her anne evladını kıskanır benmkide senden farklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…