Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iştee ondan korkuyorum ben de yavrum ya rahat rahat gezemicez bileee geçen salı olmuştu, iki hafta sonra alınacaktı, yani önümüzdeki salı... ee tam da o gün geliyor. pazartesi alınır belki

alırlar o zamana kuzum, mehmet gidip aldırsın dikişleri normalde benım bildiğim dikişler 1 haftada toparlanıp alınır, nie 2 hafta sonra acaba?

alırlar o zamana kuzum, mehmet gidip aldırsın dikişleri normalde benım bildiğim dikişler 1 haftada toparlanıp alınır, nie 2 hafta sonra acaba?

hiç bilemiyorum caaanım 40 gün sigara içmicek, yoksa tutmazmış dikiş. bu sayede sigarayı da bırakır inşallah; ama dün canım sigara çekti yaa dedi, ilk günler aramıyordu da süre uzadıkça nikotin ihtiyacı depreşti zaar

olabilir kuzum, doğru sölemişler sigara dikişleirn tutmasına etki edio ama gerçekten içmiosa bravo ona... Ben 20lik dişi operasyonla aldırıp, o halde dikişliyken bile içmiştim valla kuzum biras işim var kaçıorum gelcem yine

delisin ya sen kaç yıldır içiyorsun canım? mehmet sağ olsun ben yanındayken de hiç içmez ayy bu smiley bize benziyooor

Son düzenleme:
delisin ya sen kaç yıldır içiyorsun canım? mehmet sağ olsun ben yanındayken de hiç içmez ayy bu smiley bize benziyooor

hahah nerdeyse 10 yıldır içiorum yavrum, ama yener gelince beraber bırakcas inş o hep bırakalım dedi ama ben bahane ettim, artık askerlikte bitince bırakırıs inş

hahah nerdeyse 10 yıldır içiorum yavrum, ama yener gelince beraber bırakcas inş o hep bırakalım dedi ama ben bahane ettim, artık askerlikte bitince bırakırıs inş

bırakın tabii canım ya, ben de içmiştim ünivdeyken dönünce bıraktım. ama kızlarla toplaşınca zevkine yakıyoruz

noldu tatlım? ne konuştunuz, belki gelir

az önce konuştuk, çok az bi işleri kalmış. gelmesine gerek kalmamış. gözün aydın, bu durumda gelmiyorsun yani dedim. sağ ol, yani öyle dedi. biletin ne olacak dedim, bilmiyorum şu an onu dedi. ben de tamam deyip kapattım

kuzucum işi bitsin ondan sonra konuşurusnuz, biraz naz yap geldiğinden beri zaten doğru düzgün görüşemedik ama ben snei çok özledim falan dieee, bakalım o zaman ne dicek

kuzucum işi bitsin ondan sonra konuşurusnuz, biraz naz yap geldiğinden beri zaten doğru düzgün görüşemedik ama ben snei çok özledim falan dieee, bakalım o zaman ne dicek

gelmek istese gelirdi zaten, benim dememle gelecekse hiç gelmesin evdekilerden çekiniyor olmalı...

gelmek istese gelirdi zaten, benim dememle gelecekse hiç gelmesin evdekilerden çekiniyor olmalı...

canımın içi gelmek istemeseydi sana gelıp bi aksam kalıcam özledim de demesdi, bu şekilde düşünme, evdekilerden de çekinio olabilir dediğin gibi, bir de askerden yeni geldi borçları da var diodun bu durumda ailesiyle arasında da problem olabilir... Ama sen dediğim gibi naz yap biras, yoksa geleceği varsa da gelmes çocuk hem o bilet nolcak boşa para vermiş gibi yanacak, onu da düşünüp gelebilir belki sen yine konuş akşama bakalım ne diyecek

bu durumda onu zorlamak istemiyorum çok üzüldüm sadece...

tamam kuzum, denerim şansımı; ama çok ısrar etmem kendimi kaptırmasaydım, beni o kadar inandırmasaydı, bu kadar üzülmezdim ki

insanlar hep bir umut beklenti içind eyaşamıyor mu zaten, bunlar da tuzu biberi olsun yavrum, üzülme... Israr etme zaten dediğim gibi, ısrar edersen de ters tepebilir.

tickerımı yerim ben yaaaaaaa, yedim yedim daha bitmedi... 1 hafta 3 gün diyor, 3 gün sonra 1 hafta diye de birşey kalmayacak artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…