Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm zorunlu birşey yok ama bak hazır uçak bileti de madem, sen de naz yaparak geldiğinden beri güzel bir vakit geçiremedik özledim seni de... Eminim o da gelmek istiyordur ztn, gönlünü ferah tut, sağlığı yerinde olsun öncelikle, sonuçta gelemeyecek durumda da değil, gelemeyecek kadar kötü olsa kendisi de ztn söylerdi

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım...

sadece geliş bileti var bi de dönüş alınacak gelirse... dikişleri bile alınmadı henüz, gelene kadar da alınacak mı belli değil. gelemeyecek durumda değil; ama endişeleniyorum yine de, yolda fenalaşır falan aniden, belli olmuyor ki... o gelmeye hazır zaten söyledi. bilmiyorum canım yaa

cnm hayırlısı bakalım, bekleyip görüces sen canını sıkma

canımmm nasılsınn

Mahşerin 3 atlısı mııı sen ve ebruşu nasıl almayız atlarımıza binerken yanıızaaa

Aynennnn

nerelerdesin kız sen nasılsın bakayımmm??
Kızçeler bir görünüp kayboluyorum farkındayım ama sürekli takılamıyorum
Ben süperim bomba gibiyim sizler nasılsınız? Şafaklar azalıyor gitgide
Hadi bakalım eniştelerim gelsinler artıkın

Sizleri seviyorum

cnm hayırlısı bakalım, bekleyip görüces sen canını sıkma
tamam :97:

biz de seni seviyoruz ne güzel bi foto o öyle neler yapıyorsun anlatsana

valla heycan tavan yapıo artık, zaman geçmek bilmıo kuzum yaaa
amin inş kuzum

Bilirim o heyecanı ... Geçmek bilmez günler ,ayları geride bırakırsın da asırlık zaman gibi gelir kısacık zaman...Hele karşılamaya gittiğinde dakikalar geçmeyecek Allah yardımcın olsun canım

tamam :97:

biz de seni seviyoruz ne güzel bi foto o öyle neler yapıyorsun anlatsana
Teşekkür ederim bebeğim ,resimde de görüldüğü gibiyim
Çalışıyorum, geziyorum, yararıma olacak şeyleri deniyorum
Stres yok,sorun yok
Sen nasılsın ,nasıl gidiyor bakalım ?

ah kuzucum yaa bitsin artık da biz de yuvamızı kuralım bir an önce

maaşallah canım kahkahalara boğuluyorsun, hep böyle ol inşallah ben de bi sağa devriliyorum, bi sola :106:

hastanede koşuşturmaca derdimiz bile olmucak, gelirse bol bol gezer tozarız; ama dikişler alınmazsa çocuk duş bile alamıcak, sıcakta kokar artık

bakalım belki şimdi orda kontrole gittiğinde de dikişlerini alabilirler, kaç gün oldu ameliyat olalı? dikişleri alınmazsa da çocuğu o kadar yorma, mazallah dikişlerini patlatırsın kız

bakalım belki şimdi orda kontrole gittiğinde de dikişlerini alabilirler, kaç gün oldu ameliyat olalı? dikişleri alınmazsa da çocuğu o kadar yorma, mazallah dikişlerini patlatırsın kız

iştee ondan korkuyorum ben de yavrum ya rahat rahat gezemicez bileee geçen salı olmuştu, iki hafta sonra alınacaktı, yani önümüzdeki salı... ee tam da o gün geliyor. pazartesi alınır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…