25/04/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123: aalis = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123: superisiii = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123: yener_tugba = 09 AYDIN' a selam yola devam :123:
:123: duygum = 11 BİLECİK' e selam yola devam :123:
:123: fatihatice03 = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 28 GİRESUN' a selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...goqce = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 49 MUŞ' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 52 ORDU' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 63 ŞANLIURFA' ya selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
O zaman pazarr yaparızz ablacıkkCumartesi gecesi gösterim var, gelemem gençleeeerrrr
Maşşallah maşşallah tatlımm iyi olmanıza çok sevindirikk oldumkiiiAnaaa ne kadar cok konusmusunuzzz ama hepsini okudum heheeh :)) telefonu yeni kapattim. Uyumadan telden yazim dediiimmm... len yine kandirdi beni zibidiii :)) limoniden askosa terfiiii :))) Ozur dilediii..daha dikkatli olcam bn de kac gundur dusunuyorum burda dedii...falan filan sonuc cok iyiii Allah hiccc bozmasin
Hesnaaaa..bana da bazen emret sultanm der zafer yaaa ay ne tatliii...
Niluuu dans mi edersiniz sokulup uyur musunz bilmem ama cok iyi degerlendirin su ankarayiii
Ebrusummm sen de ben gibi bi girip cikmisin ama yapalm bu toplu gorusmeyii
Tubikkk cadisiii yener de yener anam gafa bu da gafa hahahaha
Gulsahcim sen de sormusun da ben bu gece uzun konuscamizi bildigimden oyle dedi. Bi firsat bulamamistk da bu araaa
Muckkk sabah is gucc ben yatanzeee
Ablacım hoşgeldinn iyi olmanıza sevindim. Kayınpederinin rahatsızlığınada çok üzüldüm Allahım acil şifalar versin.selammmm kuzucuklarrrrkaçırdım hepinizi yawww neyse.günlerdir giremedim ama bugünden sonra geceleri agrılıklı olmak üzere inş giricem kociş vodafona geçiş yaptı yeni kontürlendik anlıyacagınız geçmişi okuyamadım çok birikmiş haliyle.inş herkes iyidir..
HİLALLLLkıs gene limoni falan okudum ama neyseki affetmişin gene
HESNOŞUMMM one kısssss 95 diyo şafak amanınnnn şükürler olsunnnnn
ay hepinizi çokk özledim ben beeeeeee:2:
Değerlendir yavrumm değerlendirrrelime geçen fırsatları sonuna kadar değerlendircem canıminşallah romantik emellerime mehmet'i alet edebilirim
Tertibimm Maşşallahh seninkide baya azaldı da siz bütün izinleri kullandınızmıı??Yazıyorrr yazıyorrrr bu defa da 3 ay yazıyooooooooo .....
Allahımmm herşey için çok şükürler olsun şafak İnşallah 121 ...
selammmm kuzucuklarrrrkaçırdım hepinizi yawww neyse.günlerdir giremedim ama bugünden sonra geceleri agrılıklı olmak üzere inş giricem kociş vodafona geçiş yaptı yeni kontürlendik anlıyacagınız geçmişi okuyamadım çok birikmiş haliyle.inş herkes iyidir..
canım tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum
Çığlık atmak istiyorum yaaaaa
Maşşallah maşşallah tatlımm iyi olmanıza çok sevindirikk oldumkiiiPazar akşamı bir aksilik çıkmazsaa bütün kızlarr toplanalımmm
:
Ebruşummm sağolll...siz nasılsınızz??
Pazar akşamı tamamdır gelirim ben de artık uykuya ne kadar direnebilirsek
Kızlarrrr yaaa Zaferim çok tatlıydı geceee...hiç üstüne gitmedim sadece kırgınım dedim,bikaç gündür uzaktık,sadece sorularına cevap verdim falan..ama dün seni çok özledimmm dediiii... sensiz olmuyo bi şekilde senle olcak yapcaz dedi, dikkat etcem dedi,her şey güzel olcak merak etme dedi, hatta bana da sen de de bakayım nolcakmış diyo, ben de inşallah güzel olcak diyorum, anlamadımmm diyooo illa direk her şey güzel olcak diye inanarak söylememi istediheralde çok yalnız kaldım sorumsuzlaştım falan dedi, içimi ısıttıııı.
Anammmm benim hasret kokulu yariminnn olduğu yeremii geldiinnn..Şafak 63 Şanlıurfaaa
Bugün biraz daha iyi gibiyiz tatlımm uzun zamandan sonra biraz mesajlaştık sabah da o da yine benim sayemdee
Çok sevindim gerçekten tatlım ne güzel şeyler söylemiş inanınkii olsun değilmi inanmazsanız nasıl başarıcaksınızkii? Allahımm bu mutluluğunuzu bozmanzz inşalllahhh AMİNNNNN..
Anammmm benim hasret kokulu yariminnn olduğu yeremii geldiinnn..
Ahh şanlııurfaa ahhh ne çektirdinn bizee beee
saka gıbı ama yarın bu saatlerde kocam yanımda olack ınsallah :) ınanamıyoruuummmmmmmmmmmmm 1 yıldır gormuyorum ne tuhaf bır hısmıs bu :) bence bugn gecmek bılmezzzz ooofffffffffffff cuma gelsın kocam gelsınnnn..... Safaak Dogan Gunessssssssssssssss
Çığlık atmak istiyorum yaaaaa
selammmm kuzucuklarrrrkaçırdım hepinizi yawww neyse.günlerdir giremedim ama bugünden sonra geceleri agrılıklı olmak üzere inş giricem kociş vodafona geçiş yaptı yeni kontürlendik anlıyacagınız geçmişi okuyamadım çok birikmiş haliyle.inş herkes iyidir..
Anaaa ne kadar cok konusmusunuzzz ama hepsini okudum heheeh :)) telefonu yeni kapattim. Uyumadan telden yazim dediiimmm... len yine kandirdi beni zibidiii :)) limoniden askosa terfiiii :))) Ozur dilediii..daha dikkatli olcam bn de kac gundur dusunuyorum burda dedii...falan filan sonuc cok iyiii Allah hiccc bozmasin
Hesnaaaa..bana da bazen emret sultanm der zafer yaaa ay ne tatliii...
Niluuu dans mi edersiniz sokulup uyur musunz bilmem ama cok iyi degerlendirin su ankarayiii
Ebrusummm sen de ben gibi bi girip cikmisin ama yapalm bu toplu gorusmeyii
Tubikkk cadisiii yener de yener anam gafa bu da gafa hahahaha
Gulsahcim sen de sormusun da ben bu gece uzun konuscamizi bildigimden oyle dedi. Bi firsat bulamamistk da bu araaa
Muckkk sabah is gucc ben yatanzeee
mehmet gelmeyebilirmiş
gözün aydın cnmm, Allah başka ayrılık göstermesin
neden kuzum hayırdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?