Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm msj sayım az oduğu için özel msj atamıyom bnide eklermsn

Yazıyorrr yazıyorrrr bu defa da 3 ay yazıyooooooooo .....

Allahımmm herşey için çok şükürler olsun şafak İnşallah 121 ...

Cumartesi gecesi gösterim var, gelemem gençleeeerrrr
O zaman pazarr yaparızz ablacıkk
Maşşallah maşşallah tatlımm iyi olmanıza çok sevindirikk oldumkiii Pazar akşamı bir aksilik çıkmazsaa bütün kızlarr toplanalımmm
Ablacım hoşgeldinn iyi olmanıza sevindim. Kayınpederinin rahatsızlığınada çok üzüldüm Allahım acil şifalar versin.
Bizde seni özlediikk pazar akşamııı burdaa oll hee

elime geçen fırsatları sonuna kadar değerlendircem canım inşallah romantik emellerime mehmet'i alet edebilirim
Değerlendir yavrumm değerlendirrr

Merak etmeeee o da bir romantik olurr bir romantik olurr görürsünn
Yazıyorrr yazıyorrrr bu defa da 3 ay yazıyooooooooo .....

Allahımmm herşey için çok şükürler olsun şafak İnşallah 121 ...
Tertibimm Maşşallahh seninkide baya azaldı da siz bütün izinleri kullandınızmıı??

Razişşşşşşş..hoşgeldin öncelikleee ve sonralıklaaa evet bu sefer az hasarlı atlattık ve istediğim kıvama kendi kendine geldi sabrım sayesinde

Bu arada kayınpederine geçmiş olsunn..Allah şifa versin inş ve sana da Razişim kontrole gitcez demişsin, bizi de haberdar et, iş konusunda da okudum yazdıklarını umarım artık hayatınız bi düzene girer, ama 2 kişinin birbirine saygısı sevgisi olduktan sonra halledilmicek şey yok

canım tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum

Bn de diliyorum devamını ben de, sabrım sayesinde başardımm

Çığlık atmak istiyorum yaaaaa

Attt bağır çağırrr oynaaa hakkınnn

Maşşallah maşşallah tatlımm iyi olmanıza çok sevindirikk oldumkiii Pazar akşamı bir aksilik çıkmazsaa bütün kızlarr toplanalımmm
:

Ebruşummm sağolll...siz nasılsınızz??
Pazar akşamı tamamdır gelirim ben de artık uykuya ne kadar direnebilirsek

Kızlarrrr yaaa Zaferim çok tatlıydı geceee...hiç üstüne gitmedim sadece kırgınım dedim,bikaç gündür uzaktık,sadece sorularına cevap verdim falan..ama dün seni çok özledimmm dediiii... sensiz olmuyo bi şekilde senle olcak yapcaz dedi, dikkat etcem dedi,her şey güzel olcak merak etme dedi, hatta bana da sen de de bakayım nolcakmış diyo, ben de inşallah güzel olcak diyorum, anlamadımmm diyooo illa direk her şey güzel olcak diye inanarak söylememi istedi heralde çok yalnız kaldım sorumsuzlaştım falan dedi, içimi ısıttıııı.

Son düzenleme:

Bugün biraz daha iyi gibiyiz tatlımm uzun zamandan sonra biraz mesajlaştık sabah da o da yine benim sayemdee

Çok sevindim gerçekten tatlım ne güzel şeyler söylemiş inanınkii olsun değilmi inanmazsanız nasıl başarıcaksınızkii? Allahımm bu mutluluğunuzu bozmanzz inşalllahhh AMİNNNNN..
Şafak 63 Şanlıurfaaa
Anammmm benim hasret kokulu yariminnn olduğu yeremii geldiinnn..
Ahh şanlııurfaa ahhh ne çektirdinn bizee beee

Aranız bozuk muydu kii? neden mesajlaşmıyodunuz tatlış??

Öyle canım inanmadan olmazz...sağol ebruşum yaa ben de iyiyim şükür, ama çok yoruyo bu gelgitler insanı var yaa sabretmeyi öğrendik belki ama çokkk yıprandık yahuu..öyle aman aman ne iyiyiz harikayız diyemiyorum zaten, hep bi korku var artık ama inş daim olur yaa..

Aaa urfadaydı di mii ne çektik be ebruşşş

saka gıbı ama yarın bu saatlerde kocam yanımda olack ınsallah :) ınanamıyoruuummmmmmmmmmmmm 1 yıldır gormuyorum ne tuhaf bır hısmıs bu :) bence bugn gecmek bılmezzzz ooofffffffffffff cuma gelsın kocam gelsınnnn..... Safaak Dogan Gunessssssssssssssss

gözün aydın cnmm, Allah başka ayrılık göstermesin

saol razişim ben de çok iiim sen nasılsın

hahaha daha 9 günüm var yavrum, kafanız çok şişecek daha

ofiste artık kendimi çok işe yaramaz hissediorum, işim olsa da artık içimden hiçbişey yapmak gelmio, tabi yumurta dayanacak eninde sonunda ... İyi ki siz varsınız yoksa ben nasıl oyalanırdım

neden kuzum hayırdır?

tubik'im şimdi izmir'deki şubeye ve asker hastanesine gitti, orda halledebilirse gata'ya gelmesine gerek kalmayabilirmiş. uçak bileti alınmıştı. evdekiler kem küm edecek; ama ben yine de gelcem senin için dedi. ben de tam iyileşmeden gelmesini istemem, zorunlu bir şey yok sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…