hele bi gelmesiiiiin12 mayıs'ta gelsin bari, yıl dönümümüzde
o zamana yener geleli 1 hafta olacaaaaaaaaaak
Hasret gene başladığına göre, bu şarkı bana eşlik edebilir. :26:
[video=youtube;0wQ9K1PssF8]http://www.youtube.com/watch?v=0wQ9K1PssF8[/video]
yani sen de haklısın, her yol yener'e çıkıyor
güzel şarkı cnm, askerin erken gitmiş sanırım?
Gitti canım, şimdi yolda varır birazdan..
Allah sağ salim gidip gelmesini nasip etsin kuzum üzülme, elbet bu gidişin de dönüşü var
AMİİİİİİN, Biliyorum tatlım. Ama çok farklı oldum bu kez çok farklı başka oldum ya. O otogara ikinci gidişimde daha bi canım yandı sanki :26: Şimdi tekrar alış alışabilirsin. Şimdi mesajlaşıyoruz da, mesajlaşmayı bile özlemişim ki ona bile alıştım. Zor ama Rabbim sabır verecek inşallah. 9 gününüz kaldı canım sizinde o 9'lar dan bize de yolla..
haklısın cnm alışıp tekrar gondermek, sanki herşeyi sil baştan yaşıyormuş gibi hissetmek, bunlar çok normal cnm hepimiz aynı duyguları yaşadık ama emin ol sabrı veriliyor... Bizim de 9 günümüz kaldı evt ama bana da bu 9 gün geçmek bilmıo... En zoru da bugünlermiş gerçekten, insana ölümden beter geliyor
Tuğba doğru söylüyor canım, yıkılmak devrilmek yok... Birlikte her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz hayırlısıyla üzülmemaaşallah canım kahkahalara boğuluyorsun, hep böyle ol inşallahben de bi sağa devriliyorum, bi sola :106:
Ben şimdiden çok özledim o otobüse bindi ya el salladı gitti kaldım öyle.. İçim bomboş.. Sabah bacağımda uyuyan adam şimdi yok. :26:
400-300-200-100- Hepsi bitmiş balım ona da şükür. O günler gelsede geçmese ona bile şükrederim ya
1-önce şu beklediğimiz 9 gün geçsin yarime kavuşayım
2-Evlenip yuvamızı kuralım
3- Güzel bir balayı yapıp yazın tadını çıkaralım
Gerisi de Allah kerim
Çok şey mi istiorum acabaaaaaaa
az bile istemişsin canımmmbu kadar bekleyişeee
Gizlarrrr cok yoruldum ayaciklarim sizlarrr...
Niluuu gelmiyo mu ya mehmett o kadar heveslenmistik hepimiz de :) ama bence de tubik hakli hazir alinmis da bilet varken gelebiliyorsa hicc durmasinnn ama en kotu iyilesince nasilsa gelir tatlis sikma caniniiii
Tubik bence de isteklerin gayet yerli yerinde bi gelsin yenerin dee gerisi zaten olurr
gelmiyor hiloş gelmiyorkötüyüm, iyileşmedim tam; ama gel dersen gelirim dedi. ben de kıyamıyorum, gel diyemiyorum
sen neden o kadar çok yoruldun canım, yine mi adliyedeydin?
Yaaa gel de yaaa nasi durabiliyosunn...ya gelmeni cok isterdim ama gelemem dersen gelme desen falan ne diyoo ?? Uzuldum ya ama hayirlisi olsn niluu..cok kotuyse de gelmesn tabiii
Aynen gene adliye koridorlari niluu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?