Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hasret gene başladığına göre, bu şarkı bana eşlik edebilir. :26:

[video=youtube;0wQ9K1PssF8]http://www.youtube.com/watch?v=0wQ9K1PssF8[/video]

Allah sağ salim gidip gelmesini nasip etsin kuzum üzülme, elbet bu gidişin de dönüşü var

AMİİİİİİN, Biliyorum tatlım. Ama çok farklı oldum bu kez çok farklı başka oldum ya. O otogara ikinci gidişimde daha bi canım yandı sanki :26: Şimdi tekrar alış alışabilirsin. Şimdi mesajlaşıyoruz da, mesajlaşmayı bile özlemişim ki ona bile alıştım. Zor ama Rabbim sabır verecek inşallah. 9 gününüz kaldı canım sizinde o 9'lar dan bize de yolla..

haklısın cnm alışıp tekrar gondermek, sanki herşeyi sil baştan yaşıyormuş gibi hissetmek, bunlar çok normal cnm hepimiz aynı duyguları yaşadık ama emin ol sabrı veriliyor... Bizim de 9 günümüz kaldı evt ama bana da bu 9 gün geçmek bilmıo... En zoru da bugünlermiş gerçekten, insana ölümden beter geliyor

Ben şimdiden çok özledim o otobüse bindi ya el salladı gitti kaldım öyle.. İçim bomboş.. Sabah bacağımda uyuyan adam şimdi yok. :26:
400-300-200-100- Hepsi bitmiş balım ona da şükür. O günler gelsede geçmese ona bile şükrederim ya

tekrar bu alışma evresini atlat, ondan sonra sizin de geçecek inş cnm... Benim şafağıma geldiğin zaman hatırlarsın söylediklerimi

1-önce şu beklediğimiz 9 gün geçsin yarime kavuşayım
2-Evlenip yuvamızı kuralım
3- Güzel bir balayı yapıp yazın tadını çıkaralım

Gerisi de Allah kerim

Çok şey mi istiorum acabaaaaaaa

Gizlarrrr cok yoruldum ayaciklarim sizlarrr...

Niluuu gelmiyo mu ya mehmett o kadar heveslenmistik hepimiz de :) ama bence de tubik hakli hazir alinmis da bilet varken gelebiliyorsa hicc durmasinnn ama en kotu iyilesince nasilsa gelir tatlis sikma caniniiii

Tubik bence de isteklerin gayet yerli yerinde bi gelsin yenerin dee gerisi zaten olurr

Son düzenleme:

gelmiyor hiloş gelmiyor kötüyüm, iyileşmedim tam; ama gel dersen gelirim dedi. ben de kıyamıyorum, gel diyemiyorum

sen neden o kadar çok yoruldun canım, yine mi adliyedeydin?

gelmiyor hiloş gelmiyor kötüyüm, iyileşmedim tam; ama gel dersen gelirim dedi. ben de kıyamıyorum, gel diyemiyorum

sen neden o kadar çok yoruldun canım, yine mi adliyedeydin?

Yaaa gel de yaaa nasi durabiliyosunn...ya gelmeni cok isterdim ama gelemem dersen gelme desen falan ne diyoo ?? Uzuldum ya ama hayirlisi olsn niluu..cok kotuyse de gelmesn tabiii

Yaaa gel de yaaa nasi durabiliyosunn...ya gelmeni cok isterdim ama gelemem dersen gelme desen falan ne diyoo ?? Uzuldum ya ama hayirlisi olsn niluu..cok kotuyse de gelmesn tabiii

Aynen gene adliye koridorlari niluu :)

çok umutlanmıştım, çok heveslenmiştim, hayallerim suya düştü dedim. o hayalleri tek başına kurmadın, ben de şöyle yaparız böyle yaparız dedim, dedi. ama ben çok üzüldüm dedim. lütfen böyle yapma, gel dersen gelirim dedi. demek ki gelmeyi düşünmüyor

iyileşince geleceksin di mi dedim. birlikte antalya'ya gideriz dedi, abisinin yanına. onlarla tanışmamı istiyor. ben de yok ben gelmem dedim. sözünü de tutmucak demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…