Bu küskünlüğünü daha çok içinde yaşıyon gibi geliyo bana nilüüü..Mehmet e iyice anlattın mı anladı mı farkında mı yani dargınlığının?? ONun anlamasını sakınn bekleme asla anlamıcaakkk sen iyice anlatacaksınnn :102:
ikimzde işletme mzunuyuz bakalm ben hala ve hala işsizim başvrdmm kaç yerden de olumsuz cevabı gelmiş moralim bozuldu akşam akşam...ama valla ondan önce yarın gidiyo allahtan telefon götürcek sokamazsada askeriyede dursun diye haftasonu haberleşebilcez ben gene bugün ankesörlü kartta aldm işimizi şansa bırakmayalım :)
onun işi hazır mı peki? iş bulma sitelerine mi başvuruyorsun canım? iyi yapmışsın canım, biz cep kullanmadan önce o çağrı atardı ankesörlüden ben arardım. her gün yarım saat konuşurduk...
ya valla şu an hiç bişey hazır değil ikimz içinde ...başvurmam mı bi göstersem başvuru sayılarını aklın şaşar ama bahtsızım bu konuda artık herkes bana senin şansın evliliğin olcak demeye başladı olmuyo iş yani hep bi yerde tıkanıyo...bende öyle yemek saatlerinde çağrı atardı arardım bide kuyruk beklememek için çabuk yiyomş :)
bizim gibi... ben de yapıyorum; ama bi ses çıkmıyor. tam bi aydır evdeyim. artık ciddi ciddi sıkılmaya başladım. sınava da çalışmıyorumbenim şansım evliliğim de olmucak galiba bu gidişle... şu an bi karamsarlık çöktü ki üzerime anlatamam...
biz de her gün 7'de konuşurduk, yemekten sonra. biz sıra beklemezdik, mehmet'i ankesörlünün yanına yaklaşırken gören kapatıyordu zatenşaka tabii yakın arkadaşları yapıyordu sadece
Valla canım hakkımzda hayırlısı olsunn vardır bi yerde kısmetimiz ama ne zaman çıkıcak iş konusunda...evlilikte şans canım hiç bilemezsin belki bi anda her şey düzelicek gene geçen hafta tamda umutsuzken ışık doğdu üzerinize ...
Kızlar sizin kayınvalideler ya da kayınvalide adayları oğullarına çok düşkün mü aşırı derecede yani ? hele bide askerdeler şimdi daha da bi düşkün mü oluyolar yorumlarınızı merak ediyorum
inşallah canım, Rabb'im hayırlı kapılar açsın
ben sana anlatayım sen karar ver artık...
mehmet eve gece dönmüştü ya... o gece annesi mehmet'i çok özlediğini, yanında uyumak istediğini söylemiş. babası da otobüsle dönüyordu ya sabaha karşı varmıştı. annesiyle babasının yatak odasında birlikte uyumuşlar...
tabii ben öğrenince cingarı çıkardım. döndüğünde o tartışmaların çıkmasında bunun da katkısı oldu. babanın haberi oldu mu bu durumdan dedim. hayır olmadı, olması da gerekmiyor dedi. neden kıskanır mıydı karısını dedim. evet kıskanırdı dedi. düşün artık babasına kıskanacağı için söylemiyor; ama bana kıskanma diyor. off afakanlar bastı beni yineeeeeeee :95:
ben annesini kıskanmıyorum ama aslında yapmacıkta değil öyle bi sevgi ki anlatamam bi öpüyo mesela oğlummm diye eriyo kadın resmen bitiyo kızı bile dio anne sen onu daha çok seviyosun diye...ne diceğimi bilemedm aslında ama evladı ama aynı zamanda büyük biri küçük çocuk değilki geçen günde bizimkinin annesi uzanmş yanına kendi diyo gidicem ya diyo nasıl sarılıyo falan ben bişi demiyorum evladı ama bu askerden öncede böyleydi aşırı bişey var ... çocuğunu sevmesi düşkün olması iyi ama ben bizi kıskanmasından korkmaya başladım hiç öyle bi belirti falan yok ama mesela içinden bişiler geçiriyomudur bilemiyorum bazen benmki der anne ben begümlere içgüveysi gidiyim en iyisi diye o da olmazzz ben oğlumu veremem diyo ... ya da mesela diyelm beni istemeseler ki öyle bi durum yokta elbet biriyle evlencek yanii ben annesinin bu düşkünlüğünden biraz ürküyorum
ay kızlarr ankaraya uçak biletlerine baktımda erkenden alırsan mesela şimdiden hazirana temmuza 21 tl 32 lira gidiş dönüş toplam 60 lirayı geçmiyo yani valla bana gün doğdu ben artık her hafta uçaklarda olurmuşum lalalallalala :)))
canım bu fiyat sadece bilet fiyatı olsa gerek başka başka vergiler ekliyorlar en az 60'a falan geliyor toplamda
canım bu fiyat sadece bilet fiyatı olsa gerek başka başka vergiler ekliyorlar en az 60'a falan geliyor toplamda
valla bilet satışı diyo şu an alsam direk bu fiyatlar çıktı
hımm, bilet satışın son aşamasına kadar geldin mi??? başka ücretler eklenmezse al şimdiden
valla bilet satışı diyo şu an alsam direk bu fiyatlar çıktı seni dinleyerek satın al dedim alcaktım harbiden 64 e çıktı direkt...yalnız otobüste 50 lira yani ...
valla geldimm anadolu jet heleki 54 lira oldu vergileri dahil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?