Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sadece o yazdıklarımı söyledim canım fazlasına da gerek yok. çünkü sinirlendiğimi farkettim, sustum. dikişlerini ne zaman aldıracaksın diye sordum salı günü dedi. bileti de salı sabah 7'de... gelmemeyi koymuş kafasına. uzatsam inada bindirecek gibi geldi. istersen gelirim diyor; ama belli yani lafta... ben şimdi gelip gelmemesine çok takılmadım zaten. verdiği sözü tutsun, antalya'ya gidelim falan demesin bana. onunla konuşmuyorken bile sinirleniyorum, en iyisi susayım ben tatlım

onun işi hazır mı peki? iş bulma sitelerine mi başvuruyorsun canım? iyi yapmışsın canım, biz cep kullanmadan önce o çağrı atardı ankesörlüden ben arardım. her gün yarım saat konuşurduk...

onun işi hazır mı peki? iş bulma sitelerine mi başvuruyorsun canım? iyi yapmışsın canım, biz cep kullanmadan önce o çağrı atardı ankesörlüden ben arardım. her gün yarım saat konuşurduk...

ya valla şu an hiç bişey hazır değil ikimz içinde ...başvurmam mı bi göstersem başvuru sayılarını aklın şaşar ama bahtsızım bu konuda artık herkes bana senin şansın evliliğin olcak demeye başladı olmuyo iş yani hep bi yerde tıkanıyo...bende öyle yemek saatlerinde çağrı atardı arardım bide kuyruk beklememek için çabuk yiyomş :)

bizim gibi... ben de yapıyorum; ama bi ses çıkmıyor. tam bi aydır evdeyim. artık ciddi ciddi sıkılmaya başladım. sınava da çalışmıyorum benim şansım evliliğim de olmucak galiba bu gidişle... şu an bi karamsarlık çöktü ki üzerime anlatamam...

biz de her gün 7'de konuşurduk, yemekten sonra. biz sıra beklemezdik, mehmet'i ankesörlünün yanına yaklaşırken gören kapatıyordu zaten şaka tabii yakın arkadaşları yapıyordu sadece

Ahh aşkmm ahh 368 gün biter mi çabuk acaba tam da sana iyice alışmışken o kokunu içime çekip yüreğime hapsetmişken ...

Valla canım hakkımzda hayırlısı olsunn vardır bi yerde kısmetimiz ama ne zaman çıkıcak iş konusunda...evlilikte şans canım hiç bilemezsin belki bi anda her şey düzelicek gene geçen hafta tamda umutsuzken ışık doğdu üzerinize ...

Kızlar sizin kayınvalideler ya da kayınvalide adayları oğullarına çok düşkün mü aşırı derecede yani ? hele bide askerdeler şimdi daha da bi düşkün mü oluyolar yorumlarınızı merak ediyorum

inşallah canım, Rabb'im hayırlı kapılar açsın

ben sana anlatayım sen karar ver artık...

mehmet eve gece dönmüştü ya... o gece annesi mehmet'i çok özlediğini, yanında uyumak istediğini söylemiş. babası da otobüsle dönüyordu ya sabaha karşı varmıştı. annesiyle babasının yatak odasında birlikte uyumuşlar...

tabii ben öğrenince cingarı çıkardım. döndüğünde o tartışmaların çıkmasında bunun da katkısı oldu. babanın haberi oldu mu bu durumdan dedim. hayır olmadı, olması da gerekmiyor dedi. neden kıskanır mıydı karısını dedim. evet kıskanırdı dedi. düşün artık babasına kıskanacağı için söylemiyor; ama bana kıskanma diyor. off afakanlar bastı beni yineeeeeeee :95:

ben annesini kıskanmıyorum ama aslında yapmacıkta değil öyle bi sevgi ki anlatamam bi öpüyo mesela oğlummm diye eriyo kadın resmen bitiyo kızı bile dio anne sen onu daha çok seviyosun diye...ne diceğimi bilemedm aslında ama evladı ama aynı zamanda büyük biri küçük çocuk değilki geçen günde bizimkinin annesi uzanmş yanına kendi diyo gidicem ya diyo nasıl sarılıyo falan ben bişi demiyorum evladı ama bu askerden öncede böyleydi aşırı bişey var ... çocuğunu sevmesi düşkün olması iyi ama ben bizi kıskanmasından korkmaya başladım hiç öyle bi belirti falan yok ama mesela içinden bişiler geçiriyomudur bilemiyorum bazen benmki der anne ben begümlere içgüveysi gidiyim en iyisi diye o da olmazzz ben oğlumu veremem diyo ... ya da mesela diyelm beni istemeseler ki öyle bi durum yokta elbet biriyle evlencek yanii ben annesinin bu düşkünlüğünden biraz ürküyorum

ben kıskanıyorum valla canım 26 yaşındaki adamla aynı yatakta uyumak da nedir ya. ben hiç yakın çevremden böyle bir şey görmedim de duymadım da... benim kardeşlerim de kuzenlerim de arkadaşlarım da askerden döndü; ama kimsenin annesi böyle bir şey yapmadı. mehmet'in annesi de aynı şekilde... mehmet'in kız kardeşi de aynı şeyi söylüyor. ailede çok seviliyor...

ben nasıl kıskanıyorsam eminim annesi de benden kıskanıyordur. diyecek bir şey yok tabii... mehmet söylüyor zaten, kıskanıyordur seni diye... ben de korkuyorum; hadi şimdi neyse de nişanlanıp evlendiğimizde de devam ederse sonumuz pek hayırlı olmaz bence onların da hareketlerindeki aşırılığı törpülemeleri gerek. doğurmuş büyütmüş bu yaşa getirmiş, Allah razı olsun, elbette sevip öpüp kıskanacak; ama bizleri de düşünseler fena olmaz hani. annesi sevdiğini kıskanmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyor, hak da veriyor; ama nedense ona uygun davranmıyor. tabii mehmet'in bu olayı bana söylediğinden haberi yok...

ay kızlarr ankaraya uçak biletlerine baktımda erkenden alırsan mesela şimdiden hazirana temmza nilünün uyarısıyla vergi dahil 65 e denk geliyo :) fakat otobüste 50 lira zaman açısından uçak avantajlı

Son düzenleme:

canım bu fiyat sadece bilet fiyatı olsa gerek başka başka vergiler ekliyorlar en az 60'a falan geliyor toplamda

canım bu fiyat sadece bilet fiyatı olsa gerek başka başka vergiler ekliyorlar en az 60'a falan geliyor toplamda

valla bilet satışı diyo şu an alsam direk bu fiyatlar çıktı seni dinleyerek satın al dedim alcaktım harbiden 64 e çıktı direkt...yalnız otobüste 50 lira yani ...

Son düzenleme:

aynen öyleymiş bana da geçen abim söyledi. uçak sıkıntı ya geç gelmesi geç kalkması var. günü birlik için sıkıntı. evci için ideal. ona da anne babası lazım

valla bilet satışı diyo şu an alsam direk bu fiyatlar çıktı seni dinleyerek satın al dedim alcaktım harbiden 64 e çıktı direkt...yalnız otobüste 50 lira yani ...

öyle maalesef canım kardeşimden ve mehmet'ten tecrübeliyim bu konuda :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…