- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Yanlız değilsin tatlım bende 23
Tubişşşş napıyon kızzz
Hayırlı cumalar kızlarrrrr . . ..1:
ayy çok sevindimmmsakin sakin sayın bakalım
ben tuhafım canım... mehmet'le aramız genel olarak iyi, öyle büyük tartışmalar yok... haftaya buraya gelecekti gata'nın görmesi gerekmiş; ama ordaki şubede ve asker hastanesinde hallettiler, gerek kalmadı gelmesine. buna canım sıkıldı çoookiyileşince gelcem diyordu, şimdi de antalya'ya abimlere gidelim birlikte diyor... yeğenine hediye falan almıştım, kendi ellerinle ver diyor, benle de tanışmak istiyorlarmış; ama ben gitmicem, gerek yok
Allah kavuştursun canımaskerimi dün gönderdim canım Ankara yenikentte yapacak usta birliğini.Bende adanada yaşıyorum.Askerimle 3 sene 4 aydır beraberiz.2 Yıllık adalet bölümü mevzunuyum şuan için çalışmıyorum
mazlumun bedduasından sakınınız. çünkü onun duasıyla allah arasında perde yoktur...(hadis-i şerif- buhari) hayırlı cumalar
Gayet iyiyim canım,belli değil mi ?canım durumlar nasıl bakalım
askerimi dün gönderdim canım ankara yenikentte yapacak usta birliğini.bende adanada yaşıyorum.askerimle 3 sene 4 aydır beraberiz.2 yıllık adalet bölümü mevzunuyum şuan için çalışmıyorum
gayet iyiyim canım,belli değil mi ?
İyi olmamam için bir nedenim yok canım çünküsende her zaman ıyı canımMaşallahhh Varmı bı değişiklikler falan
Çalışıyorum kuzum ,arada da kaçamak yapıp sizleri takip ediyorum
Sen ne yapıyorsun ?
Hayırlı cumalar kızlarrrrr . . ..1:
askerimi dün gönderdim canım Ankara yenikentte yapacak usta birliğini.Bende adanada yaşıyorum.Askerimle 3 sene 4 aydır beraberiz.2 Yıllık adalet bölümü mevzunuyum şuan için çalışmıyorum
ayyy yine bensiz dün akşam o kadar çok şey kaynatmışsınız ki, okumaya üşendim
dün akşam çeyiz kolilerimi yeniden düzenlemem gerekiyordu, dükkanımızda rahat alan açısından depo mevcut olduğu için bugün kolileri oraya gönderdim. Ama dün akşam saatlerce uğraştım, maçı bile izleyemedimbelim koptu resmen yaa, meğer ne çok eşyam varmış, evin neresine baksma birşeyim çıktı
sizler neler yapıosunuz bakem
iyi olmamam için bir nedenim yok canım çünkü
Değişiklik derken kastettiğin şey mazide bıraktığımsa şayet, değişim o gün başladı ve çok şükür yaradana ki her gün daha iyiyim ... Biraz daha nelerden korunduğumu görüyorum.. çok güzel yenilikler de yavaş yavaş çıkıyor karşıma ve değerlendiriyorum
Valla tam da gezme havası aslında çalışasım da yok çok
Benden de aynı canım, şu an ofisteyim dışarda olmadıkça ben de kaçamak yapıyom hep
Sana daa
Ankaraaa mı sende mii..benim üni şehrim çok severim orayııAllah kavuştursun canım
Çok kaynatmışlar de mii
Ohh iyi yapmışın ama düzenli olmuşş
maçı napcan kız kısmısı maç izler mi
O çok güzel yenilikler zamanı geldiğinde herkesle paylaşılır canımamannn yok yok canım senın mazıde bıraktıgını ve bıtırdıgını cok ıyı bılıyorumCıksın cıksın canımm degerlendır valla kız bıdahamı gelecez dunyaya Bızımlede paylaş bakalım şu cok güzel yenilikleri bizde bilekk :-d :-d
Valla tam da gezme havası aslında çalışasım da yok çokAma pazarı bekliyorum Ne yapalım İş önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?