Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
askerimi dün gönderdim canım Ankara yenikentte yapacak usta birliğini.Bende adanada yaşıyorum.Askerimle 3 sene 4 aydır beraberiz.2 Yıllık adalet bölümü mevzunuyum şuan için çalışmıyorum

bence de gitme bu kez lütfen dinle beni

askerimi dün gönderdim canım ankara yenikentte yapacak usta birliğini.bende adanada yaşıyorum.askerimle 3 sene 4 aydır beraberiz.2 yıllık adalet bölümü mevzunuyum şuan için çalışmıyorum

allah kavuştursun canım ( cümlemizi ) su gibi akıp gecmesini nasip etsin . . .

ayyy yine bensiz dün akşam o kadar çok şey kaynatmışsınız ki, okumaya üşendim

dün akşam çeyiz kolilerimi yeniden düzenlemem gerekiyordu, dükkanımızda rahat alan açısından depo mevcut olduğu için bugün kolileri oraya gönderdim. Ama dün akşam saatlerce uğraştım, maçı bile izleyemedim belim koptu resmen yaa, meğer ne çok eşyam varmış, evin neresine baksma birşeyim çıktı

sizler neler yapıosunuz bakem

sende her zaman ıyı canım Maşallahhh Varmı bı değişiklikler falan
İyi olmamam için bir nedenim yok canım çünkü
Değişiklik derken kastettiğin şey mazide bıraktığımsa şayet, değişim o gün başladı ve çok şükür yaradana ki her gün daha iyiyim ... Biraz daha nelerden korunduğumu görüyorum.. Çok güzel yenilikler de yavaş yavaş çıkıyor karşıma ve değerlendiriyorum

Çalışıyorum kuzum ,arada da kaçamak yapıp sizleri takip ediyorum
Sen ne yapıyorsun ?

Benden de aynı canım, şu an ofisteyim dışarda olmadıkça ben de kaçamak yapıyom hep

Hayırlı cumalar kızlarrrrr . . . .1:

Sana daa

askerimi dün gönderdim canım Ankara yenikentte yapacak usta birliğini.Bende adanada yaşıyorum.Askerimle 3 sene 4 aydır beraberiz.2 Yıllık adalet bölümü mevzunuyum şuan için çalışmıyorum

Ankaraaa mı sende mii..benim üni şehrim çok severim orayıı Allah kavuştursun canım

Çok kaynatmışlar de mii
Ohh iyi yapmışın ama düzenli olmuşş
maçı napcan kız kısmısı maç izler mi

amannn yok yok canım senın mazıde bıraktıgını ve bıtırdıgını cok ıyı bılıyorum Cıksın cıksın canımm degerlendır valla kız bıdahamı gelecez dunyaya Bızımlede paylaş bakalım şu cok güzel yenilikleri bizde bilekk :-d :-d

Valla tam da gezme havası aslında çalışasım da yok çok Ama pazarı bekliyorum Ne yapalım İş önemli...

O çok güzel yenilikler zamanı geldiğinde herkesle paylaşılır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…