Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm ama otobüsle 6 saat gitceğne uçakla 1 saat çok iyi yani fiyat farkı çok yok tabi erken alım için diyorum

evet canım haklısın, öyle düşününce çok iyi... şehir içinde 1 saat yol çekiyorsun ankara'da, orda nasıl bilmiyorum ama... beni uçak çok rahatsız etti, kulaklarımda öyle bir basınç oluştu ki, delinecek sandım, hiç sevmedim

Son düzenleme:
merhaba canımmm iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın, ömer nasıl?

ben iyiyim çok şükür canım, ömerde çok iyi aramızda düzeldi sakin bir şekilde şafak saymaya devam ediyoruz bakalım.

asıl sen nasılsın ne oldu son durum hep takip ettim ama son durum ne oldu bilmiyorum

ben iyiyim çok şükür canım, ömerde çok iyi aramızda düzeldi sakin bir şekilde şafak saymaya devam ediyoruz bakalım.

asıl sen nasılsın ne oldu son durum hep takip ettim ama son durum ne oldu bilmiyorum

ayy çok sevindimmm sakin sakin sayın bakalım

ben tuhafım canım... mehmet'le aramız genel olarak iyi, öyle büyük tartışmalar yok... haftaya buraya gelecekti gata'nın görmesi gerekmiş; ama ordaki şubede ve asker hastanesinde hallettiler, gerek kalmadı gelmesine. buna canım sıkıldı çoook iyileşince gelcem diyordu, şimdi de antalya'ya abimlere gidelim birlikte diyor... yeğenine hediye falan almıştım, kendi ellerinle ver diyor, benle de tanışmak istiyorlarmış; ama ben gitmicem, gerek yok

Son düzenleme:

anladım canım, tabi doğal olarak sende ilgi alaka bekliyorsun o senn isteklerini yerine getirirse sende onun isteklerini yerine getirirsin. sen gene de çok inat etme bence seviyorsan kimsenin ne dediğini boşver ve içinden geldiği gibi davran derim canım benim.

aynen öyle canım, ben onun isteklerini fazlasıyla yerine getiriyorum zaten. inan ki içimden geldiği gibi davranıyorum şu an, bu yazdıklarım da tamamen içimden gelen şeyler bu yüzden rahatım...

şafağına maaşallah canım ufukta mehtap var mı???

Son düzenleme:

içinden geldiği gibi davranıyorsan sorun yok o zman canım (

valla bizde yiyoruz artık şafakları çok şükür canım ( malesef mehtap yok biz 20 günlük mehtabı yedik bitirdik ( inşallah teskere mize az kaldı

o da su gibi geçer gider inşallah kuzum canım ben çıkıyorum, tüm gün pc nin başındaydım, başıma ağrılar girdi. iyi geceler

:92: 26.04.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

… 94 H_İ_S …

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

…105 iboebru….

…116 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...116 esraa42...

....117 nesliiiiiiiiii...

…118 Brrk…

...118 OZGEGURUR...

...119 dilara1331

...120 kelebekd ...

…120 Kayra95...

…120 buket1811…

...188 tugbaoguzhan

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

....210 chidoshimedo....

...210 GRGR...

...210 mayamaya11

...210 BerlD...

...210 svsaskim...

...210 kmleomer...

... 219 ED2006...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...241 Mervens...

...299 xxIpekxx...

... 299 destinyeda...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...300 depresiffpolyanna...

...301 nesilll...

...303 karamanlier...

...303 qizem7...

...373 pekmez_akilli...

...373 ilithya...

...373 zeynepesin...

...373 SelenYusuf...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

26/04/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE
…aalis = ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
:123:…superisiii = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:…yener_tugba = 08 ARTVİN' e selam yola devam :123:
:123:…duygum = 10 BALIKESİR' e selam yola devam :123:
:123:…fatihatice03 = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:...duygum = 23 ELAZIĞ' a selam yola devam :123:
:123:...bOniTO = 24 ERZİNCAN' a selam yola devam :123:
:123:...cesurcvcv = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...ErreS = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...kubra17 = 25 ERZURUM' a selam yola devam :123:
:123:...boylesine = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...omerabia = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...hera91 = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...goqce = 30 HAKKARİ' ye selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 48 MUĞLA' ya selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 51 NİĞDE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ANA ŞAFAK 94

80 LERE DÜŞME ŞAFAĞIMIZ 5

PLAKALARA GELME ŞAFAĞIMIZ 13

MEHTAP 5 TEMMUZ

Canım benimm sinirlenme bi sakin ol yaa..
Belki beraber Antalya'ya gitsek daha güzel olur diye demiştir ama gel dersen gelir yaaaa...ne bilim..ben de üzüldüm gelmemesine

İş konusunda hayırlısı olsun canım daha önünüzde vakit var halledersiniz dert etme

Sınava çalışsana barii hem aklını oyalamış olursuunn..zopalarım haa

Ya düşkün oluyolar illa ki be yavrumm..ama Zafer pek sevdirmez öptürmez o kaar kendini hele benim yanımda falan, aksidir huysuzdur biraz.. o yüzden ben annesinden daha şanslıyım bu konuda..bizde kıskançlık olmadı aksine ben hep Zafer'e annene iyi davransana beee dedimmm kadın o kadar özlemiş..öyle yani, abartmıyo benimki sağolsun nenesi daha beter bizde

ay kızlarr ankaraya uçak biletlerine baktımda erkenden alırsan mesela şimdiden hazirana temmza nilünün uyarısıyla vergi dahil 65 e denk geliyo :) fakat otobüste 50 lira zaman açısından uçak avantajlı

Ana çok sevindim canım

3 gündür sesini duymuyorum

Kıyamam canım benimm..sabretmek zorundasın ağlama yavrucum ah ya çok duygusalım valla ben dee..off :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…