öyle maalesef canımkardeşimden ve mehmet'ten tecrübeliyim bu konuda :26:
herşeyin hakkında hayırlısı cnmm...
evet cnm ama otobüsle 6 saat gitceğne uçakla 1 saat çok iyi yani fiyat farkı çok yok tabi erken alım için diyorum
merhaba kızlarr nasıl keyifler
nilücüm nasılsın kuzum??
off yanlıs alıntı yapmışım yaa (
merhaba canımmmiyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın, ömer nasıl?
ben iyiyim çok şükür canım, ömerde çok iyi aramızda düzeldi sakin bir şekilde şafak saymaya devam ediyoruz bakalım.
asıl sen nasılsın ne oldu son durum hep takip ettim ama son durum ne oldu bilmiyorum
ayy çok sevindimmmsakin sakin sayın bakalım
ben tuhafım canım... mehmet'le aramız genel olarak iyi, öyle büyük tartışmalar yok... haftaya buraya gelecekti gata'nın görmesi gerekmiş; ama ordaki şubede ve asker hastanesinde hallettiler, gerek kalmadı gelmesine. buna canım sıkıldı çoookiyileşince gelcem diyordu, şimdi de antalya'ya abimlere gidelim birlikte diyor... yeğenine hediye falan almıştım, kendi ellerinle ver diyor, benle de tanışmak istiyorlarmış; ama ben gitmicem, gerek yok
anladım canım, tabi doğal olarak sende ilgi alaka bekliyorsun o senn isteklerini yerine getirirse sende onun isteklerini yerine getirirsin. sen gene de çok inat etme bence seviyorsan kimsenin ne dediğini boşver ve içinden geldiği gibi davran derim canım benim.
aynen öyle canım, ben onun isteklerini fazlasıyla yerine getiriyorum zaten. inan ki içimden geldiği gibi davranıyorum şu an, bu yazdıklarım da tamamen içimden gelen şeylerbu yüzden rahatım...
şafağına maaşallah canımufukta mehtap var mı???
içinden geldiği gibi davranıyorsan sorun yok o zman canım (
valla bizde yiyoruz artık şafakları çok şükür canım (malesef mehtap yok biz 20 günlük mehtabı yedik bitirdik ( inşallah teskere mize az kaldı
sadece o yazdıklarımı söyledim canımfazlasına da gerek yok. çünkü sinirlendiğimi farkettim, sustum. dikişlerini ne zaman aldıracaksın diye sordum salı günü dedi. bileti de salı sabah 7'de... gelmemeyi koymuş kafasına. uzatsam inada bindirecek gibi geldi. istersen gelirim diyor; ama belli yani lafta... ben şimdi gelip gelmemesine çok takılmadım zaten. verdiği sözü tutsun, antalya'ya gidelim falan demesin bana. onunla konuşmuyorken bile sinirleniyorum, en iyisi susayım ben tatlım
ya valla şu an hiç bişey hazır değil ikimz içinde ...başvurmam mı bi göstersem başvuru sayılarını aklın şaşar ama bahtsızım bu konuda artık herkes bana senin şansın evliliğin olcak demeye başladı olmuyo iş yani hep bi yerde tıkanıyo...bende öyle yemek saatlerinde çağrı atardı arardım bide kuyruk beklememek için çabuk yiyomş :)
bizim gibi... ben de yapıyorum; ama bi ses çıkmıyor. tam bi aydır evdeyim. artık ciddi ciddi sıkılmaya başladım. sınava da çalışmıyorumbenim şansım evliliğim de olmucak galiba bu gidişle... şu an bi karamsarlık çöktü ki üzerime anlatamam...
biz de her gün 7'de konuşurduk, yemekten sonra. biz sıra beklemezdik, mehmet'i ankesörlünün yanına yaklaşırken gören kapatıyordu zatenşaka tabii yakın arkadaşları yapıyordu sadece
Kızlar sizin kayınvalideler ya da kayınvalide adayları oğullarına çok düşkün mü aşırı derecede yani ? hele bide askerdeler şimdi daha da bi düşkün mü oluyolar yorumlarınızı merak ediyorum
ay kızlarr ankaraya uçak biletlerine baktımda erkenden alırsan mesela şimdiden hazirana temmza nilünün uyarısıyla vergi dahil 65 e denk geliyo :) fakat otobüste 50 lira zaman açısından uçak avantajlı
3 gündür sesini duymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?