Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sormaaaa hava mütişş..
ben yarından çalışmıyom kiii
ama ne yalan diyim içimden hiç gezmek gelmiyo şu sıralar...
anladın sen derdimi
Zaferin burda olsaydı isterdin gezmek anlıyorum bebeğim ...Ben de öğlene kadar çalışyıorum yarın sorun yok
Pazar günlerini ayrıı bi seviyorum

Bunu da gördüm yaa arııkk :) Hepinizine nasıp olsun inşallah tez zamandaaa

anlatacak birşey yok canım sırası var herşeyin

anammm valla kız ne bu hız maşallah allah yuzunu kara cıkarmasın bır ömür boyu mutlu olacagın adımları atmanı nasip etsin inşallaaahhh Cuma vaktı edılen dualar gerı cevrılmezmiş hee ıyı vakıtte bu duaları kazandın maşallah be kuzum ben aylar yıllar kendımı toplayamzdım sankı ömur yas tutacak kadar uzunda valla ben şahsen ole yapardım ama maşallah valla hee mutlu olacan şurada kısacık ömrumuzde valla hayranımmm sanaaa

Bu ne hız derken ?
Değmeyenin hayatımda,aklımda kalbimde işi ne ?
Kusura bakmasınlar da kula kulluk edemem... Kaybeden yansın derdine ,kaybettiğim birşey yok.. Alnım ak ..Tabii ki vakti geldiğinde kuracağım yuvamı ,mutlu mesud yaşayacağım Allah nasip ederse
Uzun süre yas tutmam için bi neden yok... Gamsızlığıma sağlık
Sevdiren Allah,kurtaran Allah

bu ne hız da kötu bı maksat yok canım
valla oyle kız soylediğin herşey dogru allah guzel mutlu saygılı yuva kurmanı nasıp etsın gecmişinde sadakan olsun bebişimmm

Zaferin burda olsaydı isterdin gezmek anlıyorum bebeğim ...Ben de öğlene kadar çalışyıorum yarın sorun yok
Pazar günlerini ayrıı bi seviyorum

Tubişşş ben hepten işlerimi saldım yaaa, burda laklak yapıorum hep... Bekliorum yumurta ... dayansın diyeee bütün işlerim haftaya birikti, son haftam daha yoğun ve doğal olarak hızlı geçecek inş

Tubişşş ben hepten işlerimi saldım yaaa, burda laklak yapıorum hep... Bekliorum yumurta ... dayansın diyeee bütün işlerim haftaya birikti, son haftam daha yoğun ve doğal olarak hızlı geçecek inş
Ben de senin gibi yapmıştım canım Bilirim o heyecan herşeyi yaptırıyor Hadi hayırlısı kuzum çok az kaldı ...Bitiyor hasret

sakına benı yalnış anlama beklenmiş bır yok boşuna verilmiş bı emek var sen bunu kolayca atlattın onun için dedım bebişimm
hehe sorun değil kuzum Sıkıntı yok Takılmam böyle şeylere ben Emeğe gelince , kendini satsa ödeyemez derler ya...Öyle insanlar için de üzülmek gereksiz...Verdiğim emekse benim karakterimden Hani herkes sorumludur ya aşkta Pişman değilim yani ,keşke yapmasaydım demiyorum... İyi ki de yaptım hatta Bi ömür var onun önünde vicdanının sıkıştıracağı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…