Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım Zaferin denetimi falan mı var bu sıra :S ona üzüldün sen

Geçen hafta denetim vardı, şimdi de bi sürü çalıştırıyolari bi sürü zimmetine eşya almış bugün günşeten kötü olmuş, komutanla bozuşmuşlar falan ya sinirlenmiş bayaaa...bi an dökülmesini sağladım anlattı, sonra da sıkma sen canını demeye başladı..amaaa canım sıkıldı aklım hep orda olcak yarın da çalışıyo yaaa..zaten geldi az konuştuk hemen uyudu mecbur zor konuşuyodu yavrum yaa napalım dayancazz

Tez Gel Yarim (Zara) - YouTube Zara-Tez gel yarim...

Sen gideli buradan kuşlar uçmaz oldu
Gittin de gelmedin, güller açmaz oldu
Gidipte gelmedin,
Güller açmaz oldu.
Tez gel yarim tez gel kurbanın olam
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu.
Yokluğun kor gibi gönlümü yakar durur.
Kurudu gözyaşlarım içime akar durur.
Kurudu gözyaşlarım,
İçime akar durur.
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu
Gözüm bulutlarda hep seni arar oldu.

zor olmuş hakikaten sadece şafağınız git gide azalıyo ya ona seviniyorum bugünlerde geçicek sende çok takma kafanı elimizden bişi gelmiyo gelmedğini düşündükçe daha da kötü oluyoruz ...askerlik zormuş ya dışardan bakarken bu kadar zor değildi şimdi her şey koyuyo ya günler sanki bitmiyo daha da artıyo gibi

Çok zor geliyo şu an yaaa resmen sızdı kaldı orda yorgunluktan anlamıyorummm asker tamam da dinlenmezse nası verimli işini yapacak ya onlar da insann elimde olsa da sorumluluğun yükünün yarısını hatta daha fazlasını ben alsam yaaaa..ama elimden hiç bi şey gelmiyoo..ben de bugün gezdim boyna işte ayda yılda bi gezdim ama şu an hiç mutlu değilim evde oturmaya devam edicem 2 ay daha bana iyi gelmiyo onsuz gezmek kendimi çok suçlu hissediyorum lu an resmen yaa

Son düzenleme:

askerlere iyi bakmaları gerekirken hiç önemsemiyolar aslında ne yemekleri düzgün ne dinlemeleri,,,bende botlarını görünce resmen gözlerim doldu ya o kadar ağır ki diyorum bütün gün içinde ayuağı nasıl geziolar ben giysem ağrıdan ölürüm valla sağ salim psikolojileri düzgün gelsinler valla başka bşe istemiyorm

Ah ah yaaa..bi gelsin de hayırlısıyla elimden geleni yapacam onun için ama bu ara onla kavga etcek de naz yapcak da zaman değil, elimden geldiğince el üstünde tutmalyım sonra hesabını sorarım ayy begüşş resmen az kaldı dediğin gibi şafağım yaa nerelerden geldik bu gnlere şükürr..sen de geleceksinn ve çokkk şaşıracaksın emin oll

evet evet canım moralini yüksek tut askerinin tamda az kalmışken aranızda sorun çıkmasın..inşallah canım ya şu an o kadar uzun geliyo ki anlatamam en az hasarla bitirmek tek umudum gerçektn bi tek içim rahat ankarada olması doğu falan olsa insan çok daha tetikte kalıyo ama allah herşeyinde hayrlısını versn hepimz için...

Canım bu arada ben yatıyorum çok uykum geldi iyi geceler diliyorum görüşürüz allaha emanet ol

İyi geceler begüşcüm benim de gözlerim çok yorgun çıkarım ben dee :112:
Güzel düşünelim güzel olsun canım, birbirimiz için de dua edelim bol boll

Ayyy iyi olmuş geçmişe bakman yaaa çok anlamlııı bekleyişlerr yaşadıkkk..
Haftaya mükemmel olcak inş senin içiiinn
Darısı başımıza seni bi depükleyek deee
Gece uzunnn..

depükleyin yavrucuklarım hep bu anı bekledim

Tubaaa nereye kayboldun az iç şu sigarayı,nilüüüü bugün kayıplara karıştııı ,hilalim burda bi tek =)

yenerle konuşuorum cnm

seninde çok az kaldı kuzum, inş bitecek bugünler

Aminnn..ah ahhh..geçsin gitsin yaaa..
Ona dönüşü için ben de burdaki tickerlarımdan şafak panolarımdan, mektuplarımdan karışık bi kitabımsı bi şey hazırlıcamm zaten bi "aşk kitabı" yapmıştım ona, fotolarımızda vardı onda, o askere giderkendi..şimdi de dönüşeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…