He ya ben geldim siz yoksunuuzzzzz...bak zaten canım sıkkınnn
Canım Zaferin denetimi falan mı var bu sıra :S ona üzüldün sen
Geçen hafta denetim vardı, şimdi de bi sürü çalıştırıyolari bi sürü zimmetine eşya almış bugün günşeten kötü olmuş, komutanla bozuşmuşlar falan ya sinirlenmiş bayaaa...bi an dökülmesini sağladım anlattı, sonra da sıkma sen canını demeye başladı..amaaa canım sıkıldı aklım hep orda olcak yarın da çalışıyo yaaa..zaten geldi az konuştuk hemen uyudu mecbur zor konuşuyodu yavrum yaa napalım dayancazz
zor olmuş hakikaten sadece şafağınız git gide azalıyo ya ona seviniyorum bugünlerde geçicek sende çok takma kafanı elimizden bişi gelmiyo gelmedğini düşündükçe daha da kötü oluyoruz ...askerlik zormuş ya dışardan bakarken bu kadar zor değildi şimdi her şey koyuyo ya günler sanki bitmiyo daha da artıyo gibi
Çok zor geliyo şu an yaaa resmen sızdı kaldı orda yorgunluktan anlamıyorummm asker tamam da dinlenmezse nası verimli işini yapacak ya onlar da insannelimde olsa da sorumluluğun yükünün yarısını hatta daha fazlasını ben alsam yaaaa..ama elimden hiç bi şey gelmiyoo..ben de bugün gezdim boyna işte ayda yılda bi gezdim ama şu an hiç mutlu değilim evde oturmaya devam edicem 2 ay daha bana iyi gelmiyo onsuz gezmek kendimi çok suçlu hissediyorum lu an resmen yaa
askerlere iyi bakmaları gerekirken hiç önemsemiyolar aslında ne yemekleri düzgün ne dinlemeleri,,,bende botlarını görünce resmen gözlerim doldu ya o kadar ağır ki diyorum bütün gün içinde ayuağı nasıl geziolar ben giysem ağrıdan ölürüm valla sağ salim psikolojileri düzgün gelsinler valla başka bşe istemiyorm
Ah ah yaaa..bi gelsin de hayırlısıyla elimden geleni yapacam onun için ama bu ara onla kavga etcek de naz yapcak da zaman değil, elimden geldiğince el üstünde tutmalyım sonra hesabını sorarımayy begüşş resmen az kaldı dediğin gibi şafağım yaa nerelerden geldik bu gnlere şükürr..sen de geleceksinn ve çokkk şaşıracaksın emin oll
evet evet canım moralini yüksek tut askerinin tamda az kalmışken aranızda sorun çıkmasın..inşallah canım ya şu an o kadar uzun geliyo ki anlatamam en az hasarla bitirmek tek umudum gerçektn bi tek içim rahat ankarada olması doğu falan olsa insan çok daha tetikte kalıyo ama allah herşeyinde hayrlısını versn hepimz için...
Canım bu arada ben yatıyorum çok uykum geldi iyi geceler diliyorum görüşürüz allaha emanet ol
Ayyy iyi olmuş geçmişe bakman yaaa çok anlamlııı bekleyişlerr yaşadıkkk..
Haftaya mükemmel olcak inş senin içiiinn
Darısı başımıza seni bi depükleyek deee
Gece uzunnn..
Tubaaa nereye kayboldun az iç şu sigarayı,nilüüüü bugün kayıplara karıştııı ,hilalim burda bi tek =)
depükleyin yavrucuklarım hep bu anı bekledim
yenerle konuşuorum cnm
Ayyy tickerlara bakkkkk...
depüklücez tabiii
Bence deeee
bugünleri de gördük yaa daha ne isterim ki yarime kavuşmaktan başka
Senin şafak inanılcak gibi değil tubikkkk....
Bugün begüşe konuştum demin biraz içim daraldı yaaa artık geçsinn şu 60 günnn
seninde çok az kaldı kuzum, inş bitecek bugünler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?