ayyy ne olursa olsun çok az kalmış bak tugba
ben bu siteye ilk geldiğimde senin şafağın benimki gibiydi vay be ne güzel diyordum acaba bizde o günleri görebilir miyiz diye iç geçiriyordum ama bak işte o şafağa geldim ama yetmiyorrr şimdide yeni şafağına iç geçiriyorum acaba o günleri görür müyüm diyorum kendi kendime
öylede böylede zman geçiyor çok şükür...
tabi haftasonu geldiii bizim kızlar gezmelerde =)) askerim aradı daha bekliyolarmş telefonda o kadar kötü ki diyorum azcık bağar duymuyorum idare et diyo direk askere gitti ya öküz moduna bağlıyo alışma evresi :))
oturdum düşündüm bir ağaç altında melekler ağlıyordu sağımda solumda sen kolay olanı seçtin en zor anımda ....Melekler (Sibel Can) - YouTube bu şarkıyı çok beğeniyorm
Tubi kafam güzel dünya güzel :)
zaman bi şekilde geçio tabi kuzum, az kaldı sizin de yeni şafağıma da geleceksin inş
ben burdaımmmm, hadi gözün aydın kuzum aramış ii kötü sesini duymuşsun
Allah razı olsun arıyo ya telefon götürdü ama sokulmuyomş emanet gibi bırakmşlar bi yere çarşılarda alcak bu da rahatlattı içimi en azndn dşarda konşcaz haberleşcez ...
yine ii tabi cnm, merak etme belli süre sonra başka tel sokar içeri
inşallah cnm senden nbr hazırlıklar ne durumda ?
nilüyü de aradım şimdi telimi duymuooo
ii tatlım nolsun, hazırlıklar yavas yavas devam edıo işte... Dün akşam montlarımı yıkadım, hava güzelken artık kışlıklarımı yavaş yavaş kolilemeye başlıcam
Aleyküm selam Hilalim :=)
ayy hem çok güzelll hemde çok üzüntülü baba evinden toparlanmak ...
herkes bana şaşırıo begümcüm, çünkü henüz bir üzüntü yok bende nedense bilmıorum ama sanırım son günlerimde patlak verecek
begüüüüüüüüüüüüm bu gece de angaradayıs ya yavruuu, burağa slm götürelim miiii
ayyy ölürüm selamla kalmayalım beni oraya götürelim :) gece bize heryer angara şarkısını paylaşalım unutmayalım :)
canım telefonu şarja takmştm seside titreşimde duymadm kusura bakma ...belki şimdi yener yok ya onun geliceğine sevinceğinden anlayamıyosundur şimdi ama daha iyi sen üzülsen şimdi ailen kat be kat üzülcek ...
valla ben evlilik hayallerimi bi süre rafa kaldırdım :))
paylaşırıs cnm ama özellikle angaranın bağlarını paylaşcam, son zamanlarda buna çok takıldım nedense hoşuma gidioo
zaten yenern gelme sevinci bi yana, o olmadığı için bu evden gideceğimi, evleniceimizi daha idrak edemıorum galıba
hayal gibi dime bi seneden fazla bekliyosun her şey düzgün olcak mı etcek mi yok çeyiz yok ev falan bi bakıosun gelmesine hakikatende sayılı gün kaldı =)
herşey düzgün olmas cnm ona hazırlıklıyım ben, her evliilik sırasında mutlaka problemler çıkar ama inş bu problemler olabildiğince en az seviyede olur, olmassa da oldururusbakalım hayat bize neler getircek daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?