Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zaman bi şekilde geçio tabi kuzum, az kaldı sizin de yeni şafağıma da geleceksin inş

ben burdaımmmm, hadi gözün aydın kuzum aramış ii kötü sesini duymuşsun

zaman bi şekilde geçio tabi kuzum, az kaldı sizin de yeni şafağıma da geleceksin inş

ben burdaımmmm, hadi gözün aydın kuzum aramış ii kötü sesini duymuşsun

Allah razı olsun arıyo ya telefon götürdü ama sokulmuyomş emanet gibi bırakmşlar bi yere çarşılarda alcak bu da rahatlattı içimi en azndn dşarda konşcaz haberleşcez ...

begüüüüüüüüüüüüm hilalle konuştum şimdi, slm solediiii, hatun gesmelerde gelcekmiş amaaaaa, geç kalma dedimmm, kısım askerleriniz yoksa ben varımmm

herkes bana şaşırıo begümcüm, çünkü henüz bir üzüntü yok bende nedense bilmıorum ama sanırım son günlerimde patlak verecek

canım telefonu şarja takmştm seside titreşimde duymadm kusura bakma ...belki şimdi yener yok ya onun geliceğine sevinceğinden anlayamıyosundur şimdi ama daha iyi sen üzülsen şimdi ailen kat be kat üzülcek ...

valla ben evlilik hayallerimi bi süre rafa kaldırdım :))

ayyy ölürüm selamla kalmayalım beni oraya götürelim :) gece bize heryer angara şarkısını paylaşalım unutmayalım :)

paylaşırıs cnm ama özellikle angaranın bağlarını paylaşcam, son zamanlarda buna çok takıldım nedense hoşuma gidioo

zaten yenern gelme sevinci bi yana, o olmadığı için bu evden gideceğimi, evleniceimizi daha idrak edemıorum galıba

hayal gibi dime bi seneden fazla bekliyosun her şey düzgün olcak mı etcek mi yok çeyiz yok ev falan bi bakıosun gelmesine hakikatende sayılı gün kaldı =)

hayal gibi dime bi seneden fazla bekliyosun her şey düzgün olcak mı etcek mi yok çeyiz yok ev falan bi bakıosun gelmesine hakikatende sayılı gün kaldı =)

herşey düzgün olmas cnm ona hazırlıklıyım ben, her evliilik sırasında mutlaka problemler çıkar ama inş bu problemler olabildiğince en az seviyede olur, olmassa da oldururus bakalım hayat bize neler getircek daha

gene askerliğimz başladı aradım sırf numarasını aramış olmak için aradığınz kişiye ulaşılamıyo dedi ... şimdi belkide sivil haliyle yatmıştır acemilikteki gibi yeni yerine alışmaya çalışıyodur ...telefonum çaldığında gene heycanlandım bu seferki alan koduda başkaydı çünkü artık her yer angaraaa =) ben şu an çalışmadığım için para biriktirmeye başladm bile gereksiz bişi almamaya neden mi askerimi görmeye gidebileyim diye =)

Canım hayat size kaynana dırdırından uzak huzurlu mutlu ilerde çocuklu bi hayat getirsinnnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…