Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok güzel bir düşünce cnm, bende günlük tutuorum

Kızlar Ben bu angarayı sevdimmm yoksa biz ankarada mı yaşasak herkeslerden uzak fena fikir değil aslında :)))

İlk önce moral bozukluğumu söyliyim bugün yıldönümümüz sabah konuştuk ama unutmuş ben hatrlatmş oldum yani kuru bi kutlu olsun dedi o kadar...

İyi haberlere gelince ; Çok güzel bi yermiş,yemekler güzelmiş dışardan yapılıp geliyomuş,yazıcı olmuş usta asker gidiomş tezkeresine az kalmış ...

şimdilik iyi yani yazıcı olarakta çok rahat edersn demişler içtima falan olmuyomş bakalmmm nasıl oldunu bu hafta görücez =)

He bide ailesi aradı haber aldın mı diye aldm falan dedim öyle gene aramadan da durmuyolar ...

Bide en sevindiğim şeylerden biri şurda 365 i görmek oldu =) Eğer bu bu doğruysaa yani seneye yıldönümümüzde tezkeresini almış olcak yada izin kullanmazsa erken gelcek =)

Son düzenleme:
Gözün aydın tatlım inşallah zaman geçtikçe dahada rahat eder şimdi alışma evresindeler arkadaşlar kuracaklar sende haberlerini aldıkça daha rahat edeceksin.Bazen uzak yere gitme fikri banada geliyor askerlerimiz ankarada bizdemi gidip yerleşsek hergün gider görürdük hemde Sonrada bizi kovalarlar bu ney hergün geliyorsunuz diye.

Begüüüşş, seleeeeen hadii hazırlanın gidek kızlar

Ayy seneye yıldönmüze gelirsee hediyeye bak sennn..tickerın da tam 1 yıl olmuş kızzz geçiyorrrr.....
canım ne yalan diyim yıldönümü önemli bi şey bence bu seferlik affedilebilir ama bence bi daha unutmasınnn

Ama güzel gelişmelere sevindimmm..hayırlısı olsun bak rahat eder inşallah..

Sizin de hep Ankara'da kızlar toplanın gidin bence de

Valla gidelim. ANKARA BEKLE ASKERİYEYİ DELİRTMEYE GELİYORUZ

Ahahaha Askeriyelere gideriiz gideriiz de bizimkiler içeriye sokarlarmıı acabacıımaa Benim ki sevineceğine bana kızar hee

Valizlerii hazırlayıın tertipleriim

Gitceği gece yıldönümümüz kutlu olsun dedimm o da daha değil ki falan dedi sabah tam kapatıcaktık ben söyledim aa unuttum ben kutlu olsun falan dedi o kadar ...sivil hayatta unutmadı hiç bi zaman da neyse artık unuttun diye ima etmicem =) inşallah ya yemekler falan güzel dedi yeride çok güzelmiş şu anlık mutlu...ben memurluk sınavına girmştm haziran atamalarnda ankara yaziyim en iyisi =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…