Aminnn..ah ahhh..geçsin gitsin yaaa..
Ona dönüşü için ben de burdaki tickerlarımdan şafak panolarımdan, mektuplarımdan karışık bi kitabımsı bi şey hazırlıcammzaten bi "aşk kitabı" yapmıştım ona, fotolarımızda vardı onda, o askere giderkendi..şimdi de dönüşeee
çok güzel bir düşünce cnm, bende günlük tutuorum
He benim de elimde gönderilmemiş mektuplarım var işte, toparlayıp öyle bi şeyler yaparımmmm ne kadar düşünceliyiz yaa
biz çok deliyis psikopatız düşünceliyis herşeyis ama en önemlisi askerlerimizin bitanesiyiiiiiiiis
deliye bağladım yineee
Ama öyleyizzz yaaa şimdi hakkımızı yemesin kimseeee
Bağla tatlış bağla amann çıldır çıldır hop hopp oyna yandannn
Kankaaa çok uykum geldi ya laaa
Yaaaaa yaz için şu planlar olmasaa bu hasret çekilmezdi be Zaferimmm...
Bol dua ederek uyuyacağımmm.
Sana da iyi geceler tubikk yarın görüşürüzzz
Gözün aydın tatlım inşallah zaman geçtikçe dahada rahat eder şimdi alışma evresindeler arkadaşlar kuracaklar sende haberlerini aldıkça daha rahat edeceksin.Bazen uzak yere gitme fikri banada geliyor askerlerimiz ankarada bizdemi gidip yerleşsek hergün gider görürdük hemdeSonrada bizi kovalarlar bu ney hergün geliyorsunuz diye.
Kızlar Ben bu angarayı sevdimmm yoksa biz ankarada mı yaşasak herkeslerden uzak fena fikir değil aslında :)))
İlk önce moral bozukluğumu söyliyim bugün yıldönümümüz sabah konuştuk ama unutmuş ben hatrlatmş oldum yani kuru bi kutlu olsun dedi o kadar...
İyi haberlere gelince ; Çok güzel bi yermiş,yemekler güzelmiş dışardan yapılıp geliyomuş,yazıcı olmuş usta asker gidiomş tezkeresine az kalmış ...
şimdilik iyi yani yazıcı olarakta çok rahat edersn demişler içtima falan olmuyomş bakalmmm nasıl oldunu bu hafta görücez =)
He bide ailesi aradı haber aldın mı diye aldm falan dedim öyle gene aramadan da durmuyolar ...
Bide en sevindiğim şeylerden biri şurda 365 i görmek oldu =) Eğer bu bu doğruysaa yani seneye yıldönümümüzde tezkeresini almış olcak yada izin kullanmazsa erken gelcek =)
Begüüüşş, seleeeeen hadii hazırlanın gidek kızlar
Valla gidelim.ANKARA BEKLE ASKERİYEYİ DELİRTMEYE GELİYORUZ
valla gidelimmmmmm =)
Ayy seneye yıldönmüze gelirsee hediyeye bak sennn..tickerın da tam 1 yıl olmuş kızzzgeçiyorrrr.....
canım ne yalan diyim yıldönümü önemli bi şey bence bu seferlik affedilebilir ama bence bi daha unutmasınnn
Ama güzel gelişmelere sevindimmm..hayırlısı olsun bak rahat eder inşallah..
Sizin de hep Ankara'da kızlar toplanın gidin bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?