Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sana da yakışan bu olur ztn cnm.. biriktir tabi, inan 1 sn. görmek için herşey feda ediliyor

allahtan sabırdan başka bir şey istemiyorum. ama ne zaman bu başlığa gelsem uzun dönemler için daha çok sabır istiyorum. umarım herkes kazasız belasız ayrılmadan bu günleri atlatır.

sana da yakışan bu olur ztn cnm.. biriktir tabi, inan 1 sn. görmek için herşey feda ediliyor

valla hele gizli gizli gitmek daha güzel oluyo heycanlı aksiyonu bolll annesi aramştı beni görüştün mü cam de diye yoo bugün hiç konşmadk dedim halbuki bütün gün birliktydm :))))

allahtan sabırdan başka bir şey istemiyorum. ama ne zaman bu başlığa gelsem uzun dönemler için daha çok sabır istiyorum. umarım herkes kazasız belasız ayrılmadan bu günleri atlatır.

iyi dileklerin için sağol kuzum, derdini sıkıntısını veren Allah dermanını sabrını da veriyor elbet... Buna en iyi örneklerden biriyim sanırım

valla hele gizli gizli gitmek daha güzel oluyo heycanlı aksiyonu bolll annesi aramştı beni görüştün mü cam de diye yoo bugün hiç konşmadk dedim halbuki bütün gün birliktydm :))))

söyleme ztn cnm, sonra kalkıp oğluna diyecek onu aradıgın kadar bizi arayıp somuosun falan die, gereksiz kıskançlıklardan uzak dur

söyleme ztn cnm, sonra kalkıp oğluna diyecek onu aradıgın kadar bizi arayıp somuosun falan die, gereksiz kıskançlıklardan uzak dur

aman ne söylicem bide takılırlar peşime ben bu izinde asıl salaklığı gitmekle yaptım zaten gel 1 saat olsa dışarda görüşelim dicektim o da olmadı işte gelin ben npcam ne etcem muhabbeti...şimdi ama aramama kararı aldm onlar arayana kadar extra 6-7 ay sonra izne gelirse gitmicem yani ...bide telefonda annenle konştun mu diye sormıcam artık ararsa arar banane yani madem ki herkesin kendi annesi o da onun annesi ...bazen beni aryolar seni aradımı diye evet diyorum bizi aramadı da diyolar ben de bizde çok kısa konştk falan diyodm şimdi hiç neyse onu sölicem ..bugün net kararlar aldm kendi adıma =)

ben ziyarete gittiğimde annesiyle telde konuştu. geldiğimi söyledi hayliyle. "benden önce mi görmeye gelmiş" demiş. hayır oğlumu yalnız bırakmıo ne güzel demio da. hepsi aynı. gizlice yapın yoksa. tubanın dediği gibi kıskançlık yapıyorlar.

mutlu olmaları gerekirken fesatlıktan ölcekler ya oğlunun mutluluğunu istemeyen anne olmaz olsun ya valla bunlar şeytani düşünceler çünkü nolmş yani...bizimkide törende oğluma ilk ben sarılcam diyodu sanki ben atlıcam da ...hepsi aynııı hepsii çocukları kendilerinden başka kadına değer versin istemiyolar sözde seviyolar özde fesatlık ...

gizli olması daha iyi bizde gelelim derler bide artık anne oğul sarılır öperler sen ben izleriz :)

Son düzenleme:

aynen. sevgi bu demek değil. bi de askerlik gibi zor bi dönemde saçma salak şeylerle herkesi geriyorlar. fazla samimi olmamak lazım bence.

aynen. sevgi bu demek değil. bi de askerlik gibi zor bi dönemde saçma salak şeylerle herkesi geriyorlar. fazla samimi olmamak lazım bence.

kesinlikle bizimki dağtıma geldi işte belki geçmişi okumşsndur çift baskı olmasın mecbur gitmek zorunda kaldm evden çıkamıyo çocuk benim oğlmmm diye diye öldü bitti artık sinirlerm bozuldu ya sanıyolarki biz evlenince kısmet olursa ellerinden alcaz falan korkuyolar annelik ve eş arasındaki farkı anlayamıyolar ya paylaşamıyolar işte başka açıklaması yok ...yoksa başka aklı başında biri olsa oğlumu düşünüyo bak gelmiş gitmiş falan der sevinir mutlu olur

Heyyoo kızlar ben geldimm geç kalmadım inşallahh anam nası gezdim, yürüdüm yoruldum ama hamamda masajımı da yaptırdım bugün teyzoşla kıyak bi gün geçirdik

Tam başlığa geldim Zaferim aradı..yaa bugün hem çok yorgun ve gergin bi gün geçirdi, izin günü koyadılar bize habire çalışıyo, nası canım sıkıldı, öyle yorgundu ki sesi, hala gününü bana anlatmaya çalışıyodu..nası hüzünlendim yaa..kafama takıldı, takılcak da şu 2 ay ortam baya gerilmiş bugün ama umarım hayırlısıyla bitiririz bol bol dua etcem artık napimm

Siz de iyi kaynatmışınız heee..

Geldim tubikk geç kalmadım di mii içtimayaa

Begüşş işte bundan sonra derdin askeirm ne zaman arıcak olsun boşverr kaynanayııı

Yadeee bizim de kısa dönem olcaktı var yaaa uzun dönem çıkınca beynimden vurulmuşa dönmüştüm yazınn

Bazen geçmişe bakmak iyi geliyor

Tuğba haftaya paket yapıp yenere postalıyoruz seni

evet cnm inanması güç gelio ama haftaya bugün heyecanın son dorukları olacak

yok cnm gecikmedin, sabaha kadar yolumuz vaaaaaaaaar

evet cnm inanması güç gelio ama haftaya bugün heyecanın son dorukları olacak

yok cnm gecikmedin, sabaha kadar yolumuz vaaaaaaaaar

Ayyy iyi olmuş geçmişe bakman yaaa çok anlamlııı bekleyişlerr yaşadıkkk..
Haftaya mükemmel olcak inş senin içiiinn
Darısı başımıza seni bi depükleyek deee
Gece uzunnn..

Tubaaa nereye kayboldun az iç şu sigarayı,nilüüüü bugün kayıplara karıştııı ,hilalim burda bi tek =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…