gene askerliğimz başladı aradım sırf numarasını aramış olmak için aradığınz kişiye ulaşılamıyo dedi ... şimdi belkide sivil haliyle yatmıştır acemilikteki gibi yeni yerine alışmaya çalışıyodur ...telefonum çaldığında gene heycanlandım bu seferki alan koduda başkaydı çünkü artık her yer angaraaa =) ben şu an çalışmadığım için para biriktirmeye başladm bile gereksiz bişi almamaya neden mi askerimi görmeye gidebileyim diye =)
Canım hayat size kaynana dırdırından uzak huzurlu mutlu ilerde çocuklu bi hayat getirsinnnnn inşallah
sana da yakışan bu olur ztn cnm.. biriktir tabi, inan 1 sn. görmek için herşey feda ediliyor
allahtan sabırdan başka bir şey istemiyorum. ama ne zaman bu başlığa gelsem uzun dönemler için daha çok sabır istiyorum. umarım herkes kazasız belasız ayrılmadan bu günleri atlatır.
valla hele gizli gizli gitmek daha güzel oluyo heycanlı aksiyonu bolll annesi aramştı beni görüştün mü cam de diye yoo bugün hiç konşmadk dedim halbuki bütün gün birliktydm :))))
söyleme ztn cnm, sonra kalkıp oğluna diyecek onu aradıgın kadar bizi arayıp somuosun falan die, gereksiz kıskançlıklardan uzak dur
valla hele gizli gizli gitmek daha güzel oluyo heycanlı aksiyonu bolll annesi aramştı beni görüştün mü cam de diye yoo bugün hiç konşmadk dedim halbuki bütün gün birliktydm :))))
ben ziyarete gittiğimde annesiyle telde konuştu. geldiğimi söyledi hayliyle. "benden önce mi görmeye gelmiş" demiş. hayır oğlumu yalnız bırakmıo ne güzel demio da. hepsi aynı. gizlice yapın yoksa. tubanın dediği gibi kıskançlık yapıyorlar.
mutlu olmaları gerekirken fesatlıktan ölcekler ya oğlunun mutluluğunu istemeyen anne olmaz olsun ya valla bunlar şeytani düşünceler çünkü nolmş yani...bizimkide törende oğluma ilk ben sarılcam diyodu sanki ben atlıcam da ...hepsi aynııı hepsii çocukları kendilerinden başka kadına değer versin istemiyolar sözde seviyolar özde fesatlık ...
aynen. sevgi bu demek değil. bi de askerlik gibi zor bi dönemde saçma salak şeylerle herkesi geriyorlar. fazla samimi olmamak lazım bence.
Eminim oyledir cnm, ben 3 gün sonra kokusunu duyucam, bizim daha çok yeni Cuma günü yemin törenimiz var, bi karar verdim şafak saymıyorum mehtap sayıyorum böyle sanki daha çabuk geçiyor, şafağa arada bir bakıyorum, hep aklımda ama yine de şafağı da, sürekli birşeylerle avunmaya çalışmak, beklediğin günün gelmesini düşünmek çok zor gerçekten(
Mehtap 3
:92:20.03.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
...85 peaches...
92 tuba_34
103 diclemurat
...139 askerinkalbi...
...143 m3rc3m...
...149 stillex
...151 SezgiLim1905...
153 mylovem
153 myzt
131 Phoenix
...152 minnik
155 ehy_ea...
156 zkanbetul
...157 Eylemsaglam...
...158 nrykrkmz...
...163 acbn...
...178 bed0oykum...
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
237 iwran
...242 eti_cin...
...245 esra5353...
...250 esraburak...
...260 celinees...
...260 romromela...
...261 gizem4191...
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
313 denizgzr
...338 _CeyDa_...
338 cerenbayram
338 huzursuz01
...340 pamuksekerr32...
...340 yesim. ...
...340 p_i_n_a_r...
...343 flores...
...343 okyanus1...
378 eliif59
384 cnmsın64
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
425 duygum
426 superisiii
426 bOniTO
429 omerabia
429 DerinSu
432 goqce
433 ErreS
434 kubra17
435 yener_tugba
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
Gözyaşlarımı sakladım sen üzülme diye
Halbuki daha o anda saplandı yokluğun içime
İsyan etmiyorum,
Yalnızca alışık değilim sensizliğe
460 gün böyle geçer mi be SEVDİĞİM?
Yüreğime bir ateş düştü ardından bakarken
Gözlerim buğulandı,
Kelimeler boğazıma tıkanıp kaldı
Canımıda aldın götürdün yad ellere
460 gün sensiz geçer mi be SEVDİĞİM!
Sen vatan yolunda nöbete dururken
Ben hasretimi gönderiyorum sana her mektubumda
Sen yaylaları söylerken sabah iştimasında
Ben aşkımın şarkısını adıyorum sana
Her günün başında...
Atsın Şafaklar Kızlar
:92:16.07.2012 :92:
Şafağında yanlışlık olanların
veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz
119 iwran
...124 eti_cin...
...126 EmrEsra
137 seker
...138 esraburak...
...142 celinees...
...142 romromela...
...143 gizem4191...
...145 acbn...
...192 okyanus1...
196 denizgzr
Şafaklarını yarılayan ve 100lere koşan yarenlerimiz
...220 _CeyDa_...
220 cerenbayram
220 huzursuz01
...222 pamuksekerr32...
...222 yesim. ...
...222 p_i_n_a_r...
...225 flores
:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:
260 eliif59
265 cnmsın64
Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
307 fatihatice03
307 duygum
308 superisiii
308 bOniTO
309 DerinSu
309 kubra17
309 aalis
311 omerabia
311 yener_tugba
314 goqce
314 ErreS
332 SeNLeYM
388 H_İ_S
Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz
400 BerrakSudakiKirmiziBalik
402 Brrk
...402 OZGEGURUR
404 Kayra95...
404 buket1811
404 iboebru .
...410 kelebekd ...
...HERSEY VATAN IÇIN...
BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK
Tuğba haftaya paket yapıp yenere postalıyoruz seni
Heyyoo kızlar ben geldimm geç kalmadım inşallahh anam nası gezdim, yürüdüm yoruldum ama hamamda masajımı da yaptırdım bugün teyzoşla kıyak bi gün geçirdik
Tam başlığa geldim Zaferim aradı..yaa bugün hem çok yorgun ve gergin bi gün geçirdi, izin günü koyadılar bize habire çalışıyo, nası canım sıkıldı, öyle yorgundu ki sesi, hala gününü bana anlatmaya çalışıyodu..nası hüzünlendim yaa..kafama takıldı, takılcak da şu 2 ay ortam baya gerilmiş bugün ama umarım hayırlısıyla bitiririz bol bol dua etcem artık napimm
Siz de iyi kaynatmışınız heee..
Geldim tubikk geç kalmadım di mii içtimayaa
Begüşş işte bundan sonra derdin askeirm ne zaman arıcak olsun boşverr kaynanayııı
Yadeee bizim de kısa dönem olcaktı var yaaa uzun dönem çıkınca beynimden vurulmuşa dönmüştüm yazınn
evet cnm inanması güç gelio ama haftaya bugün heyecanın son dorukları olacak
yok cnm gecikmedin, sabaha kadar yolumuz vaaaaaaaaar
Tubaaa nereye kayboldun az iç şu sigarayı,nilüüüü bugün kayıplara karıştııı ,hilalim burda bi tek =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?