Canım ya sorma bugün de çalışıyo sabah yazdı bana gitmeden, ama şu an aramıyorum açamaz çünkü, akşama haber verir biraz konuşuruz inşallah..ama çok yorgun ve sinirliydi dün ya bugün de öyle olcak elimden geldiğince güzel konuşup yumuşakça uyuttum en azından.. napiimm kendimi geri plana attım şu an bu ara merakla ondan haber beklicem yapcak bi şey yok
İyi olsunlarda tatlım havada kötü olsun bize o kötü hava muhteşem gelir :119:
İyiyim canım sağoll sen nasılsınn?? Angaralılar sizi
Can sıkıntısı var biraz ama Allah daha büyük sıkıntı vemesin, aramız iyi olsun da en azından destek olalım gerisi hallolcak inşallahh napalımm:44:
İyi olsunlarda tatlım havada kötü olsun bize o kötü hava muhteşem gelir :119:
Kızım öyle bi imkan varsa kesin yaz bence valla gayet kral olurr
İyiyim gülşahcımm sen nasılsın bakalımm??
Bu havada güneşin bağrında çalışıyor gene sevdiceğim pazar pazar yaa sadece ona canım sıkkınn..bugün evde oturup beklicem onu
Kızz nilü sesin çıkmıyo naber napıyosun dünde yoktun buralarda özel mesaj kutun benle dolu :))))Mehmetle durumlar nasıl inşallah her şey yolundadır...
Bende iyiyim tatlım
Angara angara demekten kendi memleketimiin türkülerini unutuyorum ya hu
Ahh ahh hava güzel, sevdiceklerimiiz yok yanımızzda şimdi tam hava gezmeliktii yaa
İnşallah geçecek canım, geçecek kkii hayaller gerçek olacak, hayat bayram olacaakkk
bende iyiyim tatlim ahh ahh bide su yaptigimiz fedakarliklarin kiymetini bilseler
20 Yıllık Film 15 Aylık Reklama Girmişti !
Kaldı 12 ay, 6 gün
Atarsaa batarsaa 370 !
Kızlaaar ben çıkıyoruum, öpüyorum hepinizii.
Öyle canım yaaa umarım bilirler yanii..
Bi keresinde öyle demiştim zaten, ya dedim dönünce kıymetimi bilmicen ya da beni el üstünde tutcan onu şimdilik bilemem ama ben seni gelene dek bi umutla, tartışmalar bitcek umuduyla beklicem dedimşu an iyi de..bi ara çok fenaydık hatırlarsan..
hep iyi olucak artik insallah canimmm aman nazar degmesin
Nilüüüü askolsun canım yaaa..olurmu hiçç bizler ne için buradayız canım öpim gelyazdıklarını okudum canım...bak bunca sabrettin katlandın bazı şeylere,şimdi de biraz iyileşene kadar sabret kuzum.dur bakalım bi kendine gelsin evdekilerle hasret gidersin bol bol görüşmeye vaktiniz olacak Allahın iziniyle.annesiyle uyuma olayı da ilk bakışta komik gelsede her evladın ve annenin arasındaki bag farklıdır,olabilir yani boşver.istese sana hiç demezdi bunu...tabii bazı şeyler dozunda güzel,evet evladına düşkün olur vs o o nun evladı kimsenin bişey demeye hakkı yok.bende daha anne olmadım mesela ama anne olan anlar sanırım.bende bazen kvnin eşime davranışlarına kızıyorum ama sonra bi düşünüyorum o annesi onun yani kızgında konusur sarılır öper de benim kızmak ne haddime diyorum...burada önemli olan şey erkegin davranışları.erkek vardır evlenmiştir ama aklı fikri annesinin evindedir,hep onlarla olmak ister.kendisinin de bi yuvası oldugunu ailesinin bi adım geride durması gerektigini kavrayamamıştır ve buda çok can sıkıcı mutsuzluga sürükleyici bir durum olur...ama erkek vardır evet ailesi çok düşkündür,o da ailesine düşkündür ama eşine düşkünlügü de ayrıdır.bi yandan ailesini çok severken bi yandan eşinin gerçek ailesi oldugunu bilmesi ve hayatını ona göre sürdürmesi gerektigini bilir.eşin sonsuz kıymet verir el sütünde tutar ne ailesine ezdirir ne başkasına.aradaki farka bak dimi uzun oldu biraz ama.demek istedigim canım,sen annesinin düşkünlügünü takma kafaya.sizin ilişkinize zarar verecek şekilde olacagını sanmıyorum çünkü Mehmet annesini iyi tanıyor bence.şimdiden sana demiş bile kıskanır seni diye.o da onun öyle oldugunu bildigi için aldırış etmicektir
Lafta olmasın tabii sevindim ki zaten gez dolaş hem Mehmet'in akı kalsın biraz hem de kafan dağlmış oluri Eskişehir de çok tatlı bi şehir ben de Ankara da okurken bikaç kez gidip gezdimm
Valla benimki şöyle biz ilk Zaferimin kep töreninde mecburiyetten tanıştık kv ile ben o kadar erken tanışmak istemiyordum ama kepe de gitmeliydimmm... tanıştığımızda da çok tatlıydı, samimi böyle hep arkadaşım gibi davrandı,hiç yabancı hissetmedim, baloda hatta Zafer sana emanet dikkat et çok içmesin demiştisonra ben yazın Antalya'ya gittiğimde de eve sadece yemeğe giderdik mesela onun dışında Zaferle dışardaydık, arardı Zaferi yemeğe illa gelin bile demezdi, yemeğe gelcek misiniz diye sorardı biz kafamıza göre takılırdık, askere gitmeden önceydi..
Şimdi de haftada bir kesin arar gelecekle ilgili planları var ,heveslenir, bi de kızı yok mesela, kızım der hep, birinde Zaferle çok kötü kavga ettik ya onlar da duymuştu o zaman bile hakkınızda hayırlısı olsun bizim ilişkimiz ayrı ben size karışmam demişti, cidden maşallahı var yani, hep istediğim gibi bi kv adayı
Valla bende o kadar çok kayınvalide muhabbeti yaptım ki rüyamdada hep aynı olayları gördüm böyle hep uğraştım durdum ya aklım kabullenemiyo bazı şeyleri ...ama kararlar aldm artık bi daha izne gelsede onlara gitmicem onlar istiolar diye güya yakınlık kuruolar yabanclık çektirmiyolar ...onlar araamdan da aramıcam onları bi kaç zaman ...uzak durucam kadının ödü kopuyo resmen elinden alcam sanıo halbuki o anne ben eş olucam ikisi çok farklı bunu ayırt etmesini zamanla anlıcak anlamazsada valla sessiz yapımın altında çokta aksi bi ruhum var onunla tanışıcaklar :)))
nilüyü de aradım şimdi telimi duymuooo
begüüüüüüüüüüüüm bu gece de angaradayıs ya yavruuu, burağa slm götürelim miiii
ben ziyarete gittiğimde annesiyle telde konuştu. geldiğimi söyledi hayliyle. "benden önce mi görmeye gelmiş" demiş. hayır oğlumu yalnız bırakmıo ne güzel demio da. hepsi aynı. gizlice yapın yoksa. tubanın dediği gibi kıskançlık yapıyorlar.
Tubaaa nereye kayboldun az iç şu sigarayı,nilüüüü bugün kayıplara karıştııı ,hilalim burda bi tek =)
Kızz nilü sesin çıkmıyo naber napıyosun dünde yoktun buralarda özel mesaj kutun benle dolu :))))Mehmetle durumlar nasıl inşallah her şey yolundadır...
İnşallahh gülşahcım yaa..
Siz de iyisiniz di mi???
Senin şafak da düşüyor gitgidee
eskişehir'e gidemiyorum canım, mehmet çok dellendigitmeyim diye salı günü gelmeyi de baya baya düşünmeye başladı belki gelebilirim, kendimi daha iyi hissediyorum dedi; ama yine de çok kaptırmıyorum kendimi
ne kadar güzel canım, inşallah hep böyle devam ederEki Görüntüle 697717
iyiyiz tatlim Allaha sukurdusuyo walla canim inanilir gibi degil
Bi bakcaz kiii bitmiş gitmiş gülşahcım yaaa...:86:
Hepinizi depüklemeye gelcem zaten bensiz önce bana basın da tepüğüüü tabi önce Tubik var daa
tabiki gel tatlimm zaferin gelince unutma biziii
İnşallah nilü hep böyle devam eder inş ben de mutluyum bu durumdan...
Yaa demek öyle dedii ay inş gelir ya bakalımm..ama gelmezse bence sen git Eskişehir'e yanii..bak akıllanmaya başlamış bile hemnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?