Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kuzum sizide şafak sıkıştırıyo artık gelene kadar ayıya dayı dicen artık böyle bi tabir vardır ya askerlik sorunları yüzünden aranız açılmasın he de geç en azından o da bunları gelince anlıcak seninde anlayışlı oldunun valla oraya adım attıkları anda adamların içine öküz kaçıyo valla :))

Oy çok güzel tam bizimkiler üzülmeli özlemeli olmasın haklı çocuk

Kızz nilü sesin çıkmıyo naber napıyosun dünde yoktun buralarda özel mesaj kutun benle dolu :))))Mehmetle durumlar nasıl inşallah her şey yolundadır...

Bende iyiyim tatlım
Angara angara demekten kendi memleketimiin türkülerini unutuyorum ya hu
Ahh ahh hava güzel, sevdiceklerimiiz yok yanımızzda şimdi tam hava gezmeliktii yaa
İnşallah geçecek canım, geçecek kkii hayaller gerçek olacak, hayat bayram olacaakkk

İyi olsunlarda tatlım havada kötü olsun bize o kötü hava muhteşem gelir :119:

Orasıı öyle yavrum

Kızz nilü sesin çıkmıyo naber napıyosun dünde yoktun buralarda özel mesaj kutun benle dolu :))))Mehmetle durumlar nasıl inşallah her şey yolundadır...

Nilü geçmişi okuyor sanırım damlar birazdan

Geçecek tabi yavrummm...
aynen hava tam sevglinle gezmelik amaaa...
İyi olalım başka çaremiz yok sabretcez kızlarr..
Ankara'yı ben çok severim yaa, düşünüyorum da ben Ank da öğrenciyken Zaferim de orda askerlik yapsa ne de güzel olurmuşş

20 Yıllık Film 15 Aylık Reklama Girmişti !

Kaldı 12 ay, 6 gün

Atarsaa batarsaa 370 !

Kızlaaar ben çıkıyoruum, öpüyorum hepinizii.

bende iyiyim tatlim ahh ahh bide su yaptigimiz fedakarliklarin kiymetini bilseler

Öyle canım yaaa umarım bilirler yanii..
Bi keresinde öyle demiştim zaten, ya dedim dönünce kıymetimi bilmicen ya da beni el üstünde tutcan onu şimdilik bilemem ama ben seni gelene dek bi umutla, tartışmalar bitcek umuduyla beklicem dedim şu an iyi de..bi ara çok fenaydık hatırlarsan..

Kızlar çıkıyorum ben dikkat edin kendinize yusufum arıyor görüşürüz yine.

hep iyi olucak artik insallah canimmm aman nazar degmesin

ayy canım ya o an ne kadar üzüldüysem kendimi pek bi ezik hissetmişim uzun olmuş; ama çok güzel olmuş raziş'im çok güzel anlatmışsın. inşallah mehmet verdiğin örneklerden ikincisidir diye dua ediyorum :26: inşallah öyledir çok öpüyorum seniii...

eskişehir'e gidemiyorum canım, mehmet çok dellendi gitmeyim diye salı günü gelmeyi de baya baya düşünmeye başladı belki gelebilirim, kendimi daha iyi hissediyorum dedi; ama yine de çok kaptırmıyorum kendimi

ne kadar güzel canım, inşallah hep böyle devam eder

inşallah aldığın kararları uygularsın da iyi sonuçlar alırsın canım

nilüyü de aradım şimdi telimi duymuooo

kuzum tel sessizde kalmış, gördüğümde de geç olmuştu

begüüüüüüüüüüüüm bu gece de angaradayıs ya yavruuu, burağa slm götürelim miiii

hoş geldin bitanem şehrimeee

tatlım mehmet'in annesi ilk başta bana teşekkürler ediyordu oğlunu arıyorum, yanına gidiyorum, yalnız bırakmıyorum diye; ama yine de kıskanıyor işteee, engel olamıyor demek ki çok sevdiği için

Tubaaa nereye kayboldun az iç şu sigarayı,nilüüüü bugün kayıplara karıştııı ,hilalim burda bi tek =)

canım dün kardeşim benim laptopu işyerine götürmüş ondan giremedim

olsun canım dolsun, dolsun dolsun boşalsın dün bütün gün dışardaydım canım, çok yorulmuşum bi saat önce kalktım mehmet'le aramız iyi çok şükür yeni bi fırtınaya hazırlıklıyım yine de dün fb den bu hadisi paylaşmış, altına da seni seviyorum yazmış, göründe çok mutlu oldum

Son düzenleme:

İnşallah nilü hep böyle devam eder inş ben de mutluyum bu durumdan...

Yaa demek öyle dedii ay inş gelir ya bakalımm..ama gelmezse bence sen git Eskişehir'e yanii..bak akıllanmaya başlamış bile hemnn

İnşallah nilü hep böyle devam eder inş ben de mutluyum bu durumdan...

Yaa demek öyle dedii ay inş gelir ya bakalımm..ama gelmezse bence sen git Eskişehir'e yanii..bak akıllanmaya başlamış bile hemnn

deli misin tabii ki mutlu ol, kim mutlu olmaz ki

yok canım gitmicem, yeni durulduk zaten kudurtmayım tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…