- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
deli misin tabii ki mutlu ol, kim mutlu olmaz ki
yok canım gitmicem, yeni durulduk zaten kudurtmayım tekrar
Hmm diyosunnn eğer aranız düzeldiyse tamamen sorun yok o zamn canımkendini sıkma mutlu ol kafan dağılsın diye dedim ben de, ama inş gelir Mehmet de daha daa mutlu mesut olun
gidersen... le başlayan tehditler savurmaya başladı zaten ben der demezgitmek çok iyi gelecekti. gelmezse ya gitmicem ya da gitcem mehmet'e demicem anlarsa daha kötü olur ama... :26: inşallah gelir. gelmezse ben de gitmezsem yine kendisiyle uğraşcamı biliyor aslında
Ah ahh işte şu fedakarlıklarımızı görselerrr..kıymetimizi bilselerr...belki de bilirlerr ya da bilmeye başladılar hadi bakalım görelim
Gelmezseeee cıngar çıkarırsınn
merhaba hanımlar bugün şafak 18
başının etini yerim :99:
Yanii bence deee haklı olarak yemelisinn
gelsin de başının etini yemeyim, kendisini ham yapiiim
zafer'le tekrar konuştun mu canım, yoğunluğu geçmiş mi :26:
Yaaa telefonuna bakamıyor hala whatsapptan yazdım ve çok merak ediyorum şu an Zaferimii..aramak da istemiyorum onca iş arasında bi de şimdi benle uğraşmasın diye amaa akşama kadar haber edemezse ararım en azından çalışıyorum der kapatırızz
Yok Nilü yaa ben de şimdi onu yazmıştımm..hala ses yok meraktayımm, sadece sabah yazabilmişti işte, dün çok merak ettim akşama kadar haber edemedi aradım, nası kötüydü sesi, çalışıyorum arıycam canım diyebildi sadece, akşam da diyorum ya sızdı resmen konuşmasından belliydi..bi de sinirliydi falan..umarım daha iyidir bugünn
evet canım şimdilik sabret arama, akşam konuşursun artık. bazen mehmet'in de yoğun oluyordu, ya da komutanı aksi oluyordu. ancak akşam açıyordu teli, çok az konuşabiliyorduk. zaten o fırsatını bulunca mutlaka arar seni. morali iyi olsun da fiziki yorgunluk dinlenince geçer
Napıyon begüşümmm???
Az önce Zaferimle konuştumm bayaa..çok tatlıydı geneeartık dönüş vakti yaklaştıkçaaa bana şey demeye başladı, biz bi kere geliriz sözü de direk takarız di mi diyoo ben de dedim daha tanışmıyolar ben bilemem o işleriii...hayırlısı olsunnn..
Bi de babam aceleniz ne daha bi işinize gücünüze bakın önce demişti, bunu da söylemiştim, önce işe girip sonra gelcekler sanırım, halbuki hemen evlencek değiliz yani ben önce bi gelsinler tanışılsın isterim ama bakalımm
iyiyim canım nolsun...Aa çk sevindim çünkü Zafer o kadar yorgun olmasına rağmen bak neleri düşünüyo seni aklından eksik etmiyo nazar değmesin..sende babanla konuşursun önce bi tanışma için yemeğe falan alırsınız ne zaferi kır ne de babanı ...sonra da nitekim onlar sizi çağrırlar...en azından tanışma faslı biter...o arada inşallah Zafer de iş bulur isteme söz olur ne de güzel olur =) tabi şimdi babanda haklı dicek büyükler oğlumuz ne iş yapıyo falan çalışmıyo deseler nasıl evlencek dicekler daha büyük sıkıntı babanda garantilemek istiyo her şeyi...çok sevindim adına ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?