Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
deli misin tabii ki mutlu ol, kim mutlu olmaz ki

yok canım gitmicem, yeni durulduk zaten kudurtmayım tekrar

Hmm diyosunnn eğer aranız düzeldiyse tamamen sorun yok o zamn canım kendini sıkma mutlu ol kafan dağılsın diye dedim ben de, ama inş gelir Mehmet de daha daa mutlu mesut olun

Hmm diyosunnn eğer aranız düzeldiyse tamamen sorun yok o zamn canım kendini sıkma mutlu ol kafan dağılsın diye dedim ben de, ama inş gelir Mehmet de daha daa mutlu mesut olun

gidersen... le başlayan tehditler savurmaya başladı zaten ben der demez gitmek çok iyi gelecekti. gelmezse ya gitmicem ya da gitcem mehmet'e demicem anlarsa daha kötü olur ama... :26: inşallah gelir. gelmezse ben de gitmezsem yine kendisiyle uğraşcamı biliyor aslında

Ah ahh işte şu fedakarlıklarımızı görselerrr..kıymetimizi bilselerr...belki de bilirlerr ya da bilmeye başladılar hadi bakalım görelim
Gelmezseeee cıngar çıkarırsınn

Yaaa telefonuna bakamıyor hala whatsapptan yazdım ve çok merak ediyorum şu an Zaferimii..aramak da istemiyorum onca iş arasında bi de şimdi benle uğraşmasın diye amaa akşama kadar haber edemezse ararım en azından çalışıyorum der kapatırızz

gelsin de başının etini yemeyim, kendisini ham yapiiim

zafer'le tekrar konuştun mu canım, yoğunluğu geçmiş mi :26:

Ay inşallah gelir de hiçç bunları düşünmeyizz çıngar falan

Yok Nilü yaa ben de şimdi onu yazmıştımm..hala ses yok meraktayımm, sadece sabah yazabilmişti işte, dün çok merak ettim akşama kadar haber edemedi aradım, nası kötüydü sesi, çalışıyorum arıycam canım diyebildi sadece, akşam da diyorum ya sızdı resmen konuşmasından belliydi..bi de sinirliydi falan..umarım daha iyidir bugünn

evet canım şimdilik sabret arama, akşam konuşursun artık. bazen mehmet'in de yoğun oluyordu, ya da komutanı aksi oluyordu. ancak akşam açıyordu teli, çok az konuşabiliyorduk. zaten o fırsatını bulunca mutlaka arar seni. morali iyi olsun da fiziki yorgunluk dinlenince geçer

Mehtap da şafak da çok karanlık lakin ;

Gecenin karanlığında doğan güneş gibi doğacak bu karanlık şafagımıızz !

Son düzenleme:

Demin yazdıı ilk fırsatta arar biliyorum ondan aramadım ben de biter bugün işim birazdan dünkü gibi olmaz demiş, sevindim en azından dinlensin yarim yarim yaaa..yarın da dağda uyucaklarmış çünküü poff

Melih Görgün - Yoksun ( www.NeyapaK.com ) - YouTube Melih görgün-yoksun...

Nerdesin gülüm aramadin ah gecelerce,Yalan deil ölürüm 3güne kalmaz bu derdimle..Gücüm yetmez sana beni sensiz birakma,Yeni geldi aklim basima...
Yoksun yoksun kaçinci mevsim gecti
Yollar bitti kaç yil gecti hasret
Yanimda yoksun yoksun gözümde yaslar bitti sana yanmisim yanlizim bu defa bittim ahh..
Yalnizim eser rüzgarlarla günahlarla

Yalan deil kalmisim tek basima bu odalarda
Gücüm yetmez sana beni sensiz birakma
Yeni geldi aklim basima
Yoksun yoksun kacinci mevsim gecti
yollar bitti kaç yil gecti hasret yanimda yoksun yoksun
Gözümde yaslar bitti
Sana yanmisim yalnizim bu defa bittimm..

Ah bee aşkım yoksun işte kışın gittin bahar geldi yaz geliyo

Napıyon begüşümmm???

Az önce Zaferimle konuştumm bayaa..çok tatlıydı genee artık dönüş vakti yaklaştıkçaaa bana şey demeye başladı, biz bi kere geliriz sözü de direk takarız di mi diyoo ben de dedim daha tanışmıyolar ben bilemem o işleriii...hayırlısı olsunnn..
Bi de babam aceleniz ne daha bi işinize gücünüze bakın önce demişti, bunu da söylemiştim, önce işe girip sonra gelcekler sanırım, halbuki hemen evlencek değiliz yani ben önce bi gelsinler tanışılsın isterim ama bakalımm

iyiyim canım nolsun...Aa çk sevindim çünkü Zafer o kadar yorgun olmasına rağmen bak neleri düşünüyo seni aklından eksik etmiyo nazar değmesin..sende babanla konuşursun önce bi tanışma için yemeğe falan alırsınız ne zaferi kır ne de babanı ...sonra da nitekim onlar sizi çağrırlar...en azından tanışma faslı biter...o arada inşallah Zafer de iş bulur isteme söz olur ne de güzel olur =) tabi şimdi babanda haklı dicek büyükler oğlumuz ne iş yapıyo falan çalışmıyo deseler nasıl evlencek dicekler daha büyük sıkıntı babanda garantilemek istiyo her şeyi...çok sevindim adına ...

Ayyy sağol begüşümm yaaa kızzz ne kadar heyecanlı olurrr..burda paylaşırım hep sizinlee..hayırlısıyla bi gelsin de o günler...
Evet ya kıyamam neler düşünüyo, bazen hiç çaktırmaz ama kendine sıkıntı ediyo bazı şeyleri, iş güç falan...
Ya işte onlar Antalya'da biz İstanbul'da olunca zırt pırt gel git iş uzar diyo, hemen alsak seni diyo, ben de oldu hemen hatta ben bohçamı hazırlayım sizle geleyim dedim hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…