- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Başkaları da burdaaa görüyorummm
Ayyy sağol begüşümm yaaakızzz ne kadar heyecanlı olurrr..burda paylaşırım hep sizinlee..hayırlısıyla bi gelsin de o günler...
Evet ya kıyamam neler düşünüyo, bazen hiç çaktırmaz ama kendine sıkıntı ediyo bazı şeyleri, iş güç falan...
Ya işte onlar Antalya'da biz İstanbul'da olunca zırt pırt gel git iş uzar diyo, hemen alsak seni diyo, ben de oldu hemen hatta ben bohçamı hazırlayım sizle geleyim dedim hehe
hoşbulduk canımsagol geçmiş olsun dileklerin için...kızz pazar ne varkiiiiiiiiii ne kaçırdım gene bennn
Ebrum;seninle ilgili önemli bir hissiyatım var cnm.inş yanılmam.şimdi sizin durum çok iç açıcı gibi durmasada ben öyle inanıyorum ki askerlik bittiginde herşeyy çok çokkk farklı bi boyuta gelecek olumlu anlamda tabiii...geldigi gibi nişan dügün olursa şaşmasen sabırlı bi kızsın bide.rabbim sabrının mükafatını kat kat versin inş.
Hep birliktee muhabbet edelim dedik ablacıkk
Ayy hisslerin için çok teşşekür ederim ablacım inşşallah hayırlısı olurr
Anamm kimsecikler yok diye geçmişi okuyim dedim fazlada okuyamadım yaa ama aşadan takip ediyordum kimseyi göremedimmmm nerelerdesinizzz beeaaa Açılışıı yapalımmm artıkınnnn
Anamm kimsecikler yok diye geçmişi okuyim dedim fazlada okuyamadım yaa ama aşadan takip ediyordum kimseyi göremedimmmm nerelerdesinizzz beeaaa Açılışıı yapalımmm artıkınnnn
Saat dokuzdan beri burdayım ben arada bakıyorum gelenler var mı diye
öyleyse muhtemelen sizin tanışmada isteme olur gibime geldi =)uzak olunca bi an önce olsun diyolar çünkü...peki sen antalyaya mı yerleşceksn ?
şafak attıkça sizin bu meseleler daha çok gün yüzüne çıkcak bence askerliğimide yaptım bi iş kaldı dicek seni sıkıştırcaklar bu sefer =)ama tabi bunlar tatlı şeyler...
mesela ben şu an korkuyorum bu şeylerden :)))kaynana fobisi oluştu bende =) ilk gittiğim zaman dağıtım izninde ev alırız oğlmla gelinime bize yakın olsun gider görürürm oğlumu dedi ya bide valla o ev inşallah askerlik bitene kadar alınmaz hiç istemiyorum hiç şu an her şeyden korkuyorum...söz nişan falan askerden gelene kadar mevzu etmicem geçen şey demişti keşke aileleri tanştrsaydk diye dedim sen gidicen gene gerek yok geçiştrdm
Kimse sözünü tutmadı ebrucum, yazılı hazırlamam lazım ama buralarda sürtüyorum....
GEl,rler yavaş yavaşş tatlışım nasılsınn??canım bi ikimiz varız kızlar firarda =)
Kimse sözünü tutmadı ebrucum, yazılı hazırlamam lazım ama buralarda sürtüyorum....
Valla ben de buralardaydım hepp kiii...
Kızlarrr valla dördümüz tuttuk söz gerisi firardaaa nasılsınızzz???
Ben iyiyim maşallahım var, askerimle iyiyiz ondan tabi, sabah da iş güce devammm
Aynen canım ama gelirler yavaş yavaş
Kızlarrr valla dördümüz tuttuk söz gerisi firardaaa nasılsınızzz???
Ben iyiyim maşallahım var, askerimle iyiyiz ondan tabi, sabah da iş güce devammm
GEl,rler yavaş yavaşş tatlışım nasılsınn??
Fark ettim ablacımm ayy kıyamam sana bizim içinn yazılımı hazırlamadınn
Amann erteleee yaa hem çocukcağızlarda sevinir eğerr hazırlarsanda kolayy sorr yaa bir an öğrencilikk yııllarıma dönü verdim gayrıı
İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım muhabbet koyu oh ne güzel
İyi gecelerr selencimm iyiyiz çok şükür bugün toplanalım dedik uzun zaman oldu böylee toğlanmayalıda sende hoşgeldin aramaıza daha önce konuşmuşmuydukk hatırlamıyorummm nasılsın askerin nasıl nerde askerlikk yapıyorduu acepp ?? çokmu soruu sordumm neeİyi geceler kızlar nasılsınız bakalım muhabbet koyu oh ne güzel
İyi olda yorgun ol ablacımm geçer yorgunlukkNeyse diğerleri geç gelir belki
İdare ediyorum, yorgun bir haftasonuydu benim için ama çok keyifliydi, eşime biraz atar yaptım bugünAma keyfim yerinde çarşamba günü sürpriz yapıcam ona
Neyse diğerleri geç gelir belki
İdare ediyorum, yorgun bir haftasonuydu benim için ama çok keyifliydi, eşime biraz atar yaptım bugünAma keyfim yerinde çarşamba günü sürpriz yapıcam ona
Aynen canım ama gelirler yavaş yavaş
Ohh maşşallahh iyi olmanızaa sevindimAyy hiç sorma yarın işş varr böylee iyiydii yaa
İyi gecelerr selencimm iyiyiz çok şükür bugün toplanalım dedik uzun zaman oldu böylee toğlanmayalıda sende hoşgeldin aramaıza daha önce konuşmuşmuydukk hatırlamıyorummm nasılsın askerin nasıl nerde askerlikk yapıyorduu acepp ?? çokmu soruu sordumm nee
İyi olda yorgun ol ablacımm geçer yorgunlukkNe yapcıann askerinee bizede söylee bizedeee
iyiyim canım nolsun askerim ustasına gitti işte eski bekleyişler yeniden başladı...senden naber ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?