Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öyleyse muhtemelen sizin tanışmada isteme olur gibime geldi =)uzak olunca bi an önce olsun diyolar çünkü...peki sen antalyaya mı yerleşceksn ?

şafak attıkça sizin bu meseleler daha çok gün yüzüne çıkcak bence askerliğimide yaptım bi iş kaldı dicek seni sıkıştırcaklar bu sefer =)ama tabi bunlar tatlı şeyler...

mesela ben şu an korkuyorum bu şeylerden :)))kaynana fobisi oluştu bende =) ilk gittiğim zaman dağıtım izninde ev alırız oğlmla gelinime bize yakın olsun gider görürürm oğlumu dedi ya bide valla o ev inşallah askerlik bitene kadar alınmaz hiç istemiyorum hiç şu an her şeyden korkuyorum...söz nişan falan askerden gelene kadar mevzu etmicem geçen şey demişti keşke aileleri tanştrsaydk diye dedim sen gidicen gene gerek yok geçiştrdm

Son düzenleme:

Anamm kimsecikler yok diye geçmişi okuyim dedim fazlada okuyamadım yaa ama aşadan takip ediyordum kimseyi göremedimmmm nerelerdesinizzz beeaaa Açılışıı yapalımmm artıkınnnn

Anamm kimsecikler yok diye geçmişi okuyim dedim fazlada okuyamadım yaa ama aşadan takip ediyordum kimseyi göremedimmmm nerelerdesinizzz beeaaa Açılışıı yapalımmm artıkınnnn

Kimse sözünü tutmadı ebrucum, yazılı hazırlamam lazım ama buralarda sürtüyorum....

Saat dokuzdan beri burdayım ben arada bakıyorum gelenler var mı diye

Valla ben de buralardaydım hepp kiii...

Ayy evet begüşüm çok heyecanlı yaaa..ama kimse kırılmadan atlatılcak bi süreç olsun da inşallah ben sabrederim mesele değill
Korkmaa her şey güzel olacak kızzz

Kimse sözünü tutmadı ebrucum, yazılı hazırlamam lazım ama buralarda sürtüyorum....

Kızlarrr valla dördümüz tuttuk söz gerisi firardaaa nasılsınızzz???

Ben iyiyim maşallahım var, askerimle iyiyiz ondan tabi, sabah da iş güce devammm

canım bi ikimiz varız kızlar firarda =)
GEl,rler yavaş yavaşş tatlışım nasılsınn??

Fark ettim ablacımm ayy kıyamam sana bizim içinn yazılımı hazırlamadınn

Amann erteleee yaa hem çocukcağızlarda sevinir eğerr hazırlarsanda kolayy sorr yaa bir an öğrencilikk yııllarıma dönü verdim gayrıı

Valla ben de buralardaydım hepp kiii...

Ben iyiyim maşallahım var, askerimle iyiyiz ondan tabi, sabah da iş güce devammm

Neyse diğerleri geç gelir belki

İdare ediyorum, yorgun bir haftasonuydu benim için ama çok keyifliydi, eşime biraz atar yaptım bugün Ama keyfim yerinde çarşamba günü sürpriz yapıcam ona

Aynen canım ama gelirler yavaş yavaş
Ohh maşşallahh iyi olmanızaa sevindim Ayy hiç sorma yarın işş varr böylee iyiydii yaa

iyiyim canım nolsun askerim ustasına gitti işte eski bekleyişler yeniden başladı...senden naber ?

İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım muhabbet koyu oh ne güzel
İyi gecelerr selencimm iyiyiz çok şükür bugün toplanalım dedik uzun zaman oldu böylee toğlanmayalıda sende hoşgeldin aramaıza daha önce konuşmuşmuydukk hatırlamıyorummm nasılsın askerin nasıl nerde askerlikk yapıyorduu acepp ?? çokmu soruu sordumm nee

İdare ediyorum, yorgun bir haftasonuydu benim için ama çok keyifliydi, eşime biraz atar yaptım bugün Ama keyfim yerinde çarşamba günü sürpriz yapıcam ona
İyi olda yorgun ol ablacımm geçer yorgunlukk Ne yapcıann askerinee bizede söylee bizedeee

Benm de keyifli bi haftasonuyduuu..
Ne süprüzü ne süprüzüüü?? yanına mı gidiyosun hesna ablacımm?? ne güzle olur..arada mecbur oluyor atarlar napalım özlemimiz kabarıyorrr

Aynen canım ama gelirler yavaş yavaş
Ohh maşşallahh iyi olmanızaa sevindim Ayy hiç sorma yarın işş varr böylee iyiydii yaa

He yaaa tembellik diz boyuydu sabahın köründe kalkmaya ne gerek var şimdii
Sağol ebruşum sizin cephe nasıll??

Çok soru sordun gevezeee sordun da sanki bana sordun ben neden maydonoz oldum hiççç anlamadımm

Oh canım Allah bozmasın hep böyle devam etsin.Bende aynıyım mutluyum bu bahar gelince içimize mutluluk doluyor askerimle 1 saat tlfonda konuştum usta birliğinde yeni olmasına rağmen başka ne isterim Allah bozmasın.

iyiyim canım nolsun askerim ustasına gitti işte eski bekleyişler yeniden başladı...senden naber ?

Öylee oluyorr tatlım yanındaykenn çabucak geçer gittiğinde baya zorlanırsın ama alışıyor insan bende ilk gittiğinde böyleydimm 4 senedir her gün beraber olduğum adamı ben kaç ay görmeden nasıl durucam imkansızz falan derdim çok yıprattım kendimi falan ama alışıyor insan helde ustada 2 ay geçirdikten sonra. Sende alışıcaksun bak 5 ay oldu görüşmüyruz çarşımıza bile çıkamıyoruz doğru düzgün tabi aramızda kötüü amma napalım sağlık olsunda gerisi boş bol bol dua et ve kendini harab etme bu kv olaylarınıda okudum ama yazamadım k..bakma şimdiden bu kadar aile içine giriiyim deme mesafeni koru onlar seni takmıyorsa sende takma yoksa üzülen sen olursun

Hosbuldum tatlım çok iyi yapmışsınız vakit geçmiyor yoksa.Daha önce konuşmuştuk teselli etmiştin bizi.Askerim usta birliğine cuma günü teslim oldu ANKARA YENİKENTTE Allaha şükür çok iyi yeni konuştum arkadaşından tlfon almıştı konuştuk uzun uzun rahatı iyi zamanlada daha iyi olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…