Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Oh canım Allah bozmasın hep böyle devam etsin.Bende aynıyım mutluyum bu bahar gelince içimize mutluluk doluyor askerimle 1 saat tlfonda konuştum usta birliğinde yeni olmasına rağmen başka ne isterim Allah bozmasın.

Amin canımm biz bu aşamalara gelene dek çokk sancılar çektik ama inşallah artık daha sakin ve güzelce gideriz, aşırı tatlıyız şu an ikimiz de, benm de dilim biraz sivridir de hemen kırar üzülürüm çokk ama inş sabırlı olurum planım bu :)

Aynen öyle ne de güzel bi sürü konuşun daha çok güzel olur, Allah bozmasın canm

Bahar insana neşe katıyorr

sağol canım inşallah geçicek diye dua ediyorum allahtan gittiği yer güzelmiş yemekleri falanda yazıcı da oldu yarın görevine başlıcak mutluyuz.kayınvalide olayıda aslında askerim yokken hiç gitmedm tek başıma o gittiğinden beri mesela ben aramasamda onlar aradılar hal hatır babında falan her şey iyiydi ...hala da iyi de bazı şeyler benim kafamda yer etti silemiyorum resetliyemiyorum...kadının oğluna olan düşkünlüğü korkutuyo beni elinden alcam sanıyo hep benim oğlum diye vurguluyo falan...işte dağıtımda da hep böyle birlikte geçti hadi çıkalm dışarı annesi gelin evde oturun ben napcam size napcam size gördük daha gelini olmadan lafları sıraladı bide alınma diyo ediyo falan üzüldüm ben askerime anlattım bazı şeyleri güzel bi uslupla rahatladm...şu an deselerki askerin yarın izne gelcek derim ki ona gel 1 saat dışarda görüşelim büyük konşmiyim ama gitmicem evlerine aramıcam da sık sık kendimi bu konuda geri çekiyorum çünkü kadın paylaşmaktn korkuyo resmen okumuşsndur zaten bi yandan da iyi oldu diyorum şöyle ki tavırını öğrendm şimdiden beni gözünde el kızı diye bürümüş ...ama aldığım kararlarımın arkasndayım kişiliğime bişi yapmadılar güleryüz eksik etmediler misafirperverleer ama ortadan konuşmalar falan gelde alınma yani...

Senn neler yaptınn bakemmm ??
Bizim cephe yine soğukk yavruşş giremiyorumm bileee düşünnn

Çok soru sordun gevezeee sordun da sanki bana sordun ben neden maydonoz oldum hiççç anlamadımm
Ehueheuehu gevezeyimm gerçektende napimm konuşmiyimde içimemi akıtimm ne çektimm beee
Oh canım Allah bozmasın hep böyle devam etsin.Bende aynıyım mutluyum bu bahar gelince içimize mutluluk doluyor askerimle 1 saat tlfonda konuştum usta birliğinde yeni olmasına rağmen başka ne isterim Allah bozmasın.
Amin canım hepimizinn inşşallahh Ohh ne güzell konuşun konuşunn askeriylee konuşmayan tek ben varımdırr zatii bizim gibi antikaa olann varmıdrıkkiiii

Bu arada bizim bugün 55. ayımızz olduu hatunlarr kaç gündür mesaj atmıyor beyfendi gece 3.55 de mesaj atmış tam çıkmaya başladığımz saatte atmış kutlamak için şaşırttı beni seni seviyorum 55. ayımız kutlu olsun die bende sabah onunki kadar kısa bir mesaj attım herzaman döktürürm ve ilk mesajı ben atardım hep sonra bida mesaj atmadı dışarı çıktım falan onu haber verdim kudrumuştur tripdedir yine kendii kendinee

Amin tatlım bu süreçte yapacağımız tek şey sabır zaten sizin az kaldı yerinize biz geçeceğiz sizin yaşadıklarınızı yaşayacağız çok zamanımız var sizin sayenizde tecrübede ediniyoruz iyiki varsınız teşekkür ederiz zor zamanlarımızda yanımızda çok oldunuz.

kuzum bizimde yıldönümümüz ama unutmulş ben hatırlattım kuru bi kutlu olsun dedi bozuntuya vermedim bişi demedim ama bozuldum biraaz süslü püslü bi cümle demesini isterdm ama olmadı napalm askeriyeye girince içlerine öküz kaçıyo :)

Kizlar bilgisayarim yine kapandi, telden girmeye calisiyorum offf ya yazili da hazirlamam lazimdi. Biraz sogusun beklemem lazim.

Tebrik ederim canım Daha nice aylara senelere olsun mutluluğunuz daim olsun.

Aynı sorun bendede var tatlım ısınınca kapanıyor yaşlandı biraz sanırım

Hmm anladım ebruşummm..peki tamamen iyileştin mi bakayımm?? annecik nasıll??

Atma kız içine tamam akıt ne çektin annem sen yaa

Kızzz olsun yaptığı incelik gene de aferin onaaa çok sevindim mesajınaa...inşallah daha da iyiye gidersiniz canımm

Son düzenleme:
Evet isininca kapaniyor, birazdan acilir insallah...

Surprizim sudur ki carsamba gunu yanina gidecegim esimin

Allahımm daha da iyi etsin canım rahatı rahatı yerinde olsundaa gerisi mühim değill
Anladım canım askerinsiz gitme zaten askerinlede ayda yılda gidersin istersen ama aramaları falan çok hoş gerçekten inşallah herp böyle olur. zaten genelede iiz,nden geldiklerinde böyle oluyor bizde ailesiyle geçirdik fazla takılma buna düşkünde olurlarr bide beni düşün ananesi annesinden düşkün teyzeside öyle ablasıda bende 4 tanee varrr yaneee
d
Ama herşeyide unutmamaları lazım tatlımmm belki şimdi dalgınlığına gelmiştir ama bida bişey unutsa bozulduğunu belli etde anlasın. İbo ayımızı unuttuğunda mafediyorumm ben onu yıl dönümümüz falan unutsa naparım acaba beni unuttun o zaman falan die başlarım ama iboda önem verir böyle şeylere saolsunn
Kizlar bilgisayarim yine kapandi, telden girmeye calisiyorum offf ya yazili da hazirlamam lazimdi. Biraz sogusun beklemem lazim.
Gelir inşallah biran önce ablacımm
Tebrik ederim canım Daha nice aylara senelere olsun mutluluğunuz daim olsun.
Çok teşekkür ederim canm benim darısı sizin başınızaa inşllahh

Evett tatlımm arada ağırıyor ama o zamana görree maşşallah çok çok iyiyim
Anneşimde iyi çok şükürr çok saoll sorduğun içinn tatlımm benimm
Aynen canım benimm bende şaşırdım ama fazla sevinemedim o kadar üzüp kırdıktan sonra 1 mesaj sonra yine aynı tavırlarr ne anldım ben bundan ?
Evet isininca kapaniyor, birazdan acilir insallah...

Surprizim sudur ki carsamba gunu yanina gidecegim esimin
Anammmm süperkii buuu süperrr yuupppii kocişinn ççoookk sevinicekk ablacımmm

inşallah canım valla işte bilmiyorum ben biraz bazı şeylerden korkmaya başladım senin işinde zormuş bacım anne annane falan allah yardımcın olsun düşkün olabilirlerde bizimkinin annesi habire benim oğlummm bizim oğlumuz diye vurguluyo benim o sinirimi daha çok bozuyo hani o benim bak der gibi ... bunun çözümü onlarda aslında bizi çocuklarının eşi kendilerini anneleri olarak görüp aradaki farkı ayırt etseler sorun olmıcak ama nerde kendileri sanki aynı yollardan geçmemiş gibi kaynanalık yapma çabalarındalar...hakkımzda hayrlısı olsun...ben de gitmeden önce kutlamştm daha dur bugün değil ki dedi kendisi unuttu doğumgünümüde unutur adım gibi eminim =) sivil hayatta unutmaz bazen ben unutsam bugünün tarihi ne falan diye ima eder de işte aman canı sağolsun aramız açılmasında varsın bu seferlik unutsun =)

Son düzenleme:
Tuğba nerelerde acaba bugün hiç girmediii çeyiz alışverişindedir heralde ...Yenere neler almştr gene =)

bide ben burda sevdiğim Savior Angel arkadaşımızı özledim hiç görünmüyo artık ...

Son düzenleme:

Ne demek tatlışımm iyi olun da sevindim, senin de hepicii geçer ağrıların hemen inşallahh
Hmm haklısın yine de yaptığı hafifletici sebep ama tavırlara da dikkat etmeli tabi..insan 2 sıcak söz arıyor yani, yine sen iyi sabrediyosun kavga da etmeden sakince bekleyebiliyorun helal olsunn

Canımm bizim yerimiz onlarda başka bunu herkes bi gün kabbullenmek zorundaaa kimsenin oğluşunu elinden almıyoz ama anneleriyle de bi mür geçiremezler yapcak bi şey yok

Ben kaçar kızlar size koyu sohbetler hepiniz dikkat edin kendinize görüşürüz yine
:119: :119: ŞAFAKLAR ATSIN DURMASIN :119: :119:

Aynen insanlar empati kuramyı unutuyorlar gerçektende karşılarından bekliyorlar hep ama kendilerii birşey vermiyor bencil oluyorlarr yane.. Ne diyimkii artık ben sıkıldım ailevi konulardan problemlerden falan akışına bıraktım sağlık olsun ne diyerlim.
Gerçektende öyle tatlım bak bizim gibi olucağınıza varsın kutlamasınn aman inşallahh olmazsınızz hep böyle güzel giderr hatta dahada kıymetini anlarr inşallahh

Hilalim ve ebrusum tesekkurler kizlar evet oyle surpriz yapicam 1 mayisa gelemicem İstanbula seni de goremicem param yok dedim, ama gidicem, 1 mayis icin istanbula gidecek olan otobus tutan arkadaslar var uyguna gelecek ben de surpriz yapicam, ayrica annesini ve kardesini de goturecegim sok olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…