- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Oh canım Allah bozmasın hep böyle devam etsin.Bende aynıyım mutluyum bu bahar gelince içimize mutluluk doluyor askerimle 1 saat tlfonda konuştum usta birliğinde yeni olmasına rağmen başka ne isterim Allah bozmasın.
Öylee oluyorr tatlım yanındaykenn çabucak geçer gittiğinde baya zorlanırsın ama alışıyor insan bende ilk gittiğinde böyleydimm 4 senedir her gün beraber olduğum adamı ben kaç ay görmeden nasıl durucam imkansızz falan derdim çok yıprattım kendimi falan ama alışıyor insan helde ustada 2 ay geçirdikten sonra. Sende alışıcaksun bak 5 ay oldu görüşmüyruz çarşımıza bile çıkamıyoruz doğru düzgün tabi aramızda kötüü amma napalım sağlık olsunda gerisi boş bol bol dua et ve kendini harab etme bu kv olaylarınıda okudum ama yazamadım k..bakma şimdiden bu kadar aile içine giriiyim deme mesafeni koru onlar seni takmıyorsa sende takma yoksa üzülen sen olursun
Senn neler yaptınn bakemmm ??
Benm de keyifli bi haftasonuyduuu..
Ne süprüzü ne süprüzüüü?? yanına mı gidiyosun hesna ablacımm?? ne güzle olur..arada mecbur oluyor atarlar napalım özlemimiz kabarıyorrr
He yaaa tembellik diz boyuydu sabahın köründe kalkmaya ne gerek var şimdii
Sağol ebruşum sizin cephe nasıll??
Ehueheuehu gevezeyimm gerçektende napimm konuşmiyimde içimemi akıtimm ne çektimm beee
Çok soru sordun gevezeeesordun da sanki bana sordun ben neden maydonoz oldum hiççç anlamadımm
Amin canım hepimizinn inşşallahhOh canım Allah bozmasın hep böyle devam etsin.Bende aynıyım mutluyum bu bahar gelince içimize mutluluk doluyor askerimle 1 saat tlfonda konuştum usta birliğinde yeni olmasına rağmen başka ne isterim Allah bozmasın.
Bizim cephe yine soğukk yavruşş giremiyorumm bileee düşünnn
Ehueheuehu gevezeyimm gerçektende napimm konuşmiyimde içimemi akıtimm ne çektimm beee
Amin canım hepimizinn inşşallahhOhh ne güzell konuşun konuşunn askeriylee konuşmayan tek ben varımdırr zatii bizim gibi antikaa olann varmıdrıkkiiii
Bu arada bizim bugün 55. ayımızz olduu hatunlarr kaç gündür mesaj atmıyor beyfendi gece 3.55 de mesaj atmış tam çıkmaya başladığımz saatte atmış kutlamak için şaşırttı beni seni seviyorum 55. ayımız kutlu olsun die bende sabah onunki kadar kısa bir mesaj attım herzaman döktürürm ve ilk mesajı ben atardım hep sonra bida mesaj atmadı dışarı çıktım falan onu haber verdim kudrumuştur tripdedir yine kendii kendinee
Bizim cephe yine soğukk yavruşş giremiyorumm bileee düşünnn
Amin canım hepimizinn inşşallahhOhh ne güzell konuşun konuşunn askeriylee konuşmayan tek ben varımdırr zatii bizim gibi antikaa olann varmıdrıkkiiii
Bu arada bizim bugün 55. ayımızz olduu hatunlarr kaç gündür mesaj atmıyor beyfendi gece 3.55 de mesaj atmış tam çıkmaya başladığımz saatte atmış kutlamak için şaşırttı beni seni seviyorum 55. ayımız kutlu olsun die bende sabah onunki kadar kısa bir mesaj attım herzaman döktürürm ve ilk mesajı ben atardım hep sonra bida mesaj atmadı dışarı çıktım falan onu haber verdim kudrumuştur tripdedir yine kendii kendinee
Evet isininca kapaniyor, birazdan acilir insallah...
Surprizim sudur ki carsamba gunu yanina gidecegim esimin
Allahımm daha da iyi etsin canım rahatı rahatı yerinde olsundaa gerisi mühim değillHosbuldum tatlım çok iyi yapmışsınız vakit geçmiyor yoksa.Daha önce konuşmuştuk teselli etmiştin bizi.Askerim usta birliğine cuma günü teslim oldu ANKARA YENİKENTTE Allaha şükür çok iyi yeni konuştum arkadaşından tlfon almıştı konuştuk uzun uzun rahatı iyi zamanlada daha iyi olacak inşallah.
Anladım canım askerinsiz gitme zaten askerinlede ayda yılda gidersin istersen ama aramaları falan çok hoş gerçekten inşallah herp böyle olur. zaten genelede iiz,nden geldiklerinde böyle oluyor bizde ailesiyle geçirdik fazla takılma buna düşkünde olurlarr bide beni düşün ananesi annesinden düşkün teyzeside öyle ablasıda bende 4 tanee varrr yaneeesağol canım inşallah geçicek diye dua ediyorum allahtan gittiği yer güzelmiş yemekleri falanda yazıcı da oldu yarın görevine başlıcak mutluyuz.kayınvalide olayıda aslında askerim yokken hiç gitmedm tek başıma o gittiğinden beri mesela ben aramasamda onlar aradılar hal hatır babında falan her şey iyiydi ...hala da iyi de bazı şeyler benim kafamda yer etti silemiyorum resetliyemiyorum...kadının oğluna olan düşkünlüğü korkutuyo beni elinden alcam sanıyo hep benim oğlum diye vurguluyo falan...işte dağıtımda da hep böyle birlikte geçti hadi çıkalm dışarı annesi gelin evde oturun ben napcam size napcam size gördük daha gelini olmadan lafları sıraladı bide alınma diyo ediyo falan üzüldüm ben askerime anlattım bazı şeyleri güzel bi uslupla rahatladm...şu an deselerki askerin yarın izne gelcek derim ki ona gel 1 saat dışarda görüşelim büyük konşmiyim ama gitmicem evlerine aramıcam da sık sık kendimi bu konuda geri çekiyorum çünkü kadın paylaşmaktn korkuyo resmen okumuşsndur zaten bi yandan da iyi oldu diyorum şöyle ki tavırını öğrendm şimdiden beni gözünde el kızı diye bürümüş ...ama aldığım kararlarımın arkasndayım kişiliğime bişi yapmadılar güleryüz eksik etmediler misafirperverleer ama ortadan konuşmalar falan gelde alınma yani...
dkuzum bizimde yıldönümümüz ama unutmulş ben hatırlattım kuru bi kutlu olsun dedi bozuntuya vermedim bişi demedim ama bozuldum biraaz süslü püslü bi cümle demesini isterdm ama olmadı napalm askeriyeye girince içlerine öküz kaçıyo :)
Gelir inşallah biran önce ablacımmKizlar bilgisayarim yine kapandi, telden girmeye calisiyorum offf ya yazili da hazirlamam lazimdi. Biraz sogusun beklemem lazim.
Çok teşekkür ederim canm benim darısı sizin başınızaa inşllahhTebrik ederim canım Daha nice aylara senelere olsun mutluluğunuz daim olsun.
Evett tatlımm arada ağırıyor ama o zamana görree maşşallah çok çok iyiyim
Hmm anladım ebruşummm..peki tamamen iyileştin mi bakayımm?? annecik nasıll??
Atma kız içine tamam akıtne çektin annem sen yaa
Kızzz olsun yaptığı incelik gene de aferin onaaa çok sevindim mesajınaa...inşallah daha da iyiye gidersiniz canımm
Anammmm süperkii buuu süperrr yuupppii kocişinn ççoookk sevinicekk ablacımmmEvet isininca kapaniyor, birazdan acilir insallah...
Surprizim sudur ki carsamba gunu yanina gidecegim esimin
Allahımm daha da iyi etsin canım rahatı rahatı yerinde olsundaa gerisi mühim değill
Anladım canım askerinsiz gitme zaten askerinlede ayda yılda gidersin istersen ama aramaları falan çok hoş gerçekten inşallah herp böyle olur. zaten genelede iiz,nden geldiklerinde böyle oluyor bizde ailesiyle geçirdik fazla takılma buna düşkünde olurlarr bide beni düşün ananesi annesinden düşkün teyzeside öyle ablasıda bende 4 tanee varrr yaneee
d
Ama herşeyide unutmamaları lazım tatlımmm belki şimdi dalgınlığına gelmiştir ama bida bişey unutsa bozulduğunu belli etde anlasın.İbo ayımızı unuttuğunda mafediyorumm ben onu yıl dönümümüz falan unutsa naparım acaba beni unuttun o zaman falan die başlarım ama iboda önem verir böyle şeylere saolsunn
Gelir inşallah biran önce ablacımm
Çok teşekkür ederim canm benim darısı sizin başınızaa inşllahh
Evett tatlımm arada ağırıyor ama o zamana görree maşşallah çok çok iyiyim
Anneşimde iyi çok şükürr çok saoll sorduğun içinn tatlımm benimm
Aynen canım benimm bende şaşırdım ama fazla sevinemedim o kadar üzüp kırdıktan sonra 1 mesaj sonra yine aynı tavırlarr ne anldım ben bundan ?
Anammmm süperkii buuu süperrr yuupppii kocişinn ççoookk sevinicekk ablacımmm
inşallah canım valla işte bilmiyorum ben biraz bazı şeylerden korkmaya başladım senin işinde zormuş bacım anne annane falan allah yardımcın olsun bunun çözümü onlarda aslında bizi çocuklarının eşi kendilerini anneleri olarak görüp aradaki farkı ayırt etseler sorun olmıcak ama nerde kendileri sanki aynı yollardan geçmemiş gibi kaynanalık yapma çabalarındalar...hakkımzda hayrlısı olsun...ben de gitmeden önce kutlamştm daha dur bugün değil ki dedi kendisi unuttu doğumgünümüde unutur adım gibi eminim =) sivil hayatta unutmaz bazen ben unutsam bugünün tarihi ne falan diye ima eder de işte aman canı sağolsun aramız açılmasında varsın bu seferlik unutsun =)
Aynen insanlar empati kuramyı unutuyorlar gerçektende karşılarından bekliyorlar hep ama kendilerii birşey vermiyor bencil oluyorlarr yane.. Ne diyimkii artık ben sıkıldım ailevi konulardan problemlerden falan akışına bıraktım sağlık olsun ne diyerlim.inşallah canım valla işte bilmiyorum ben biraz bazı şeylerden korkmaya başladım senin işinde zormuş bacım anne annane falan allah yardımcın olsun düşkün olabilirlerde bizimkinin annesi habire benim oğlummm bizim oğlumuz diye vurguluyo benim o sinirimi daha çok bozuyo hani o benim bak der gibi ... bunun çözümü onlarda aslında bizi çocuklarının eşi kendilerini anneleri olarak görüp aradaki farkı ayırt etseler sorun olmıcak ama nerde kendileri sanki aynı yollardan geçmemiş gibi kaynanalık yapma çabalarındalar...hakkımzda hayrlısı olsun...ben de gitmeden önce kutlamştm daha dur bugün değil ki dedi kendisi unuttu doğumgünümüde unutur adım gibi eminim =) sivil hayatta unutmaz bazen ben unutsam bugünün tarihi ne falan diye ima eder de işte aman canı sağolsun aramız açılmasında varsın bu seferlik unutsun =)
Tuğba nerelerde acaba bugün hiç girmediii çeyiz alışverişindedir heralde ...Yenere neler almştr gene =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?