Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ovvv hadi coşalımmm

Evet yaa yaz geldiii geçenlerde de mayo aldım hehehehh yaz tatiline hazırlanıyom Zaferimle gitcez ya inşallahh heheh

vaovv çok heyecanlı ve seksi nereye gitceniz canım, antalya'ya mı

kızlaaaaaaaaaaaar ben geldim kiiiii

kusura bakmayın birascık geciktim ama hem ev işleri hem kuaför işlerim bir de üstüne kardeşimin aof sınavına çalıştırmam ancaaak bu saat oldu

vaaayyy esas kız da gelmiş

Evet yaz gelsin o zaman benim esim de gelmis oluyor...

Hilal tatil Antalya da mi olacak

Tugbaaaaa saatler kaldi kavusmaya vayyyy beeee

inanmak bana da güç gelioo ama gerçekten saatler kaldı, bugünü akşam edene kadar durup durup evde anneme sardım annem sen ii deilsin dedi sonunda bana

Heyecan tavan yapmis tugba ondan sarmissin annene... Deseydin yener geliyor heyecan basti diye, hadi bakalim son ayriliginiz artik dugun safagi sayacaksin

Uykum geldi kizlar yaaaaaa oynak biseyler calin havamizi bulalim

Heyecan tavan yapmis tugba ondan sarmissin annene... Deseydin yener geliyor heyecan basti diye, hadi bakalim son ayriliginiz artik dugun safagi sayacaksin

annem de farkında napsın zavallı kadın, ortada hiçbişey yokken bile tuhaf tuhaf sesler cıkarıp evin içinde annemi ismiyle çağırdım inş cnm artık sıra düğün şafağımızda

İyiyizzz seni sormalıııı

Antalya ana liman oraya illa ki gideriz dee ordan Ege düşünüyoz inşallahh

Ayyyyyyyyyyy

ben fazlasıyla iiim artık sapıttım

He nilüye de yazdım şimdi, Antalya ana durak ama Ege'ye gidecez inşallahhh bu bi iki ay hem para biriktirmeye hem de yazlık alışveriş yapmaya çalışcam

E normaalllll
Annene de yazık kızzz etme öyle..
Kuaförde naptırdın bakiimm??
Begüyü hiç görmedim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…