- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Tubikkk tickera bak ya harika: Nişanlım askerden "sonra" dönecek, sonra bi ara döner gibi olmuş
cnm 1 mayısta zaten dip boya yaptırmıştım, manikür pedikür, fön, ojeleeeeeeeeeeeeer
annem de farkında napsın zavallı kadın, ortada hiçbişey yokken bile tuhaf tuhaf sesler cıkarıp evin içinde annemi ismiyle çağırdıminş cnm artık sıra düğün şafağımızda
ben fazlasıyla iiim artık sapıttım
He nilüye de yazdım şimdi, Antalya ana durak ama Ege'ye gidecez inşallahhh bu bi iki ay hem para biriktirmeye hem de yazlık alışveriş yapmaya çalışcam
Ohhh
Bu gece nası uyumayı düşünüyosunnn
Sapıtma sapıtma annene de zulüm yapma kıss yazık kadına
Yaaa benim de aynı şeyleri yapmam lazım ama para yok6. balayımız için bir de yaza tatil için para biriktirmem lazım offf
uyumayı düşünen kiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hiloooş izmir'e de gitceniz mi
hesna'm canım 6. balayı hee ohh maaşallah
hiloooş izmir'e de gitceniz mi
hesna'm canım 6. balayı hee ohh maaşallah
Bende de çok yok ama elimden geleni yapacam napimmher şey para yaa..ama ben ailemle yaşadığım için şanslıyım tabi şu an, daha fazla sıkabiliyorum, sen bi de ev geçimi derdindesin hesnam ablam :26:
6 temmuzda 6. balayı
Öyle canım yaa bu aralar göçük durumdayım ama yapacak bişey yok
off ulan offf söze bak, sese bak bee
[video=youtube;VwDQwh7PvLY]http://www.youtube.com/watch?v=VwDQwh7PvLY[/video]
Haaaa
İzmir'e geçen sene Nisan'da gitmiştikama ilçelerini düşünüyoruz, daha çok böyle tatil yerleri t i ayarlayabilirsek, inş pürüz çıkmazsa..
Bi de Antalya'ya yakın doğayla içiçe bi yer var, Adrasan, önce oraya gidecez inşallah,ağaç evlerde konaklamak istiyoruzzz, Zaferim bi gelsin de yer o kadar mühim diil yaaa
Allah bi yol verir elbet ya..
Baksana Mayısta da gidemicektin normalde fırsat çıktı karşına, inşallah gene bi kolaylık çıkar
Allah bi yol verir elbet ya..
Baksana Mayısta da gidemicektin normalde fırsat çıktı karşına, inşallah gene bi kolaylık çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?