- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ne güzel olmuşşş yaa,evlilik yıldönümü ne zaman ki? zaten gelişine az kalmış olcak canım hayırlısıyla.az kaldı Hesnoşum sadece 87 hey gidi heyy...koriş tamamen yapsaydı Yenerle birlikte gelceklerdi biliyon mu pazar günü göyada beni sen depüklicektin
ben de sen gibiyim canım. küçükken evdeki herkes fb'li diye tutardım. sonra baktım ki tek bir maç bile izlemiyorum, tek bir topçu adı bile bilmiyorum bıraktım gittiama hala fb'ye yakınlık duyuyorum
İYi geceler kıslarr kacırdım hepiniziiii neyse.
Hesnammm niçin küstüncanım bnm gel öpüm bikızzdepük istemeeeyom zaten öyle konuşuyoduk ys senle hatırlarsan ndan şeettim ama senin depükünü ben atarım istersen bebemmmm
Tubişkoooo pazar senin gününnnn çok şükür kızzzzz gözünaydın kuzummm
Hilalcimmm çok geçmiş olsun taklım iyi bak kendine
Nilüşşş inş ilişkiniz hep böyle gider canım seviniyorum valla senin adına da
Ebrum ugramamışın bugün daha iyisin inş kuzum
Hepinize öpücükler kıslarrr
Teşekkürler canım, güzel geçti evet, evlilik yıldönümümüz 6 Temmuzda... Ağva'dan bir otel ayarlayacağım, evci izni de alırsak, birlikte geçirmiş oluruz
Öyle işte benim de futbola yakınlığım, benim eşim de futboldan anlamaz sanırım biraz da onun etkisi var
Yok size depük mepük küstüm işte
uhuuuu duyduk duymadık demeyin bugün tubik'in depük gecesi vaaar kızlaaaaar:87::124::118::13:
Nilüüü naber canım
Tuğbiiikii yolluyoruz hee vay anasını
Rabbiimm bana da nasipp edecekk hayırlısıylaa ahh ahhh
iyiyim canımsen nasılsın? mehmet'le konuşuyorum faceden
yolluyoruz valla, tamamen kavuşuyor yavrucuk
inşallah canım, her asker yareni gibi sen de beklemenin mükafatını alacaksın
Ohh ohhh ne güzel ne güzell
Bende iyiyim canım, askerim serçe parmağını çıkartmış yerinden geçen tartştığımızda duvara yumruk atınca askeri hastaneye gitmiş sarp sarmalamışlar :26:
Bunca suratını çekiyoruz çocuğun, alayım mükafatını
gitti canım yaa, eski takımının maçı varmış onu izlemeye gitti
seninki çoook fenaaasenleyken sinirlenince yanına yaklaşma bi süre geçmiş olsun...
Maçkolik heralde enişte
Fena ne kelime canım, psikopat diyorum bazen ona kayınpedere çekmiş adam bi keresinde beni aldı evden onlara gidiyoruz arabanın teki az kala çarpıyordu kayınpeder arabadan indi adamı arabadan indirdi dövdü ben şok oldumAlışık değilim böyle şeylere ya babam çok rahat bi adam hiç tınlamaz öyle şeyleri kavga ettiğni 1 kez olsun görmedim
hem de nasıl canım öyle böyle değil, kendisi de amatör futbolcu zaten. ankara'ya geldiği gün arkadaşında kaldık, akşam oturup maç izlediler
indirip dövdü bir deeebari sen varken yapmayaydı ayy benim babamın kavga etmişliği vardır; ama mehmet'in babası seninkinin babası gibi... bir de bazı erkekler trafikte olduğundan daha asabi oluyor. bu yüzden benimki araba kullanmak istemiyor, çok sinirli olmamasına rağmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?