Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimki her maçı izler, hiiiç farketmez yarın da tuttuğu takımın maçına gidecek sinir şey

seninki sinirli demek ki canım; ama ben severim öyle höt diyen erkeği erkeklerin ortak 3 zevki var; futbol, araba, seks

iyi eğlenceler sana canım, seninkini kızdırma yine depük emanetin bende merak etme

Son düzenleme:
Nilüüüüüüüüüüüü ses ver çıkcam birazdan iki muhabbet edek

10 dk sonra

Nilüüüüüüüüü ben çıkıyorum balım yarın görüşürüüzz

Son düzenleme:
Raziş ablacım sorduğun için teşekkür ederim daha iyiyim çok şükürrr Allahım başka dert vermesinn

Öpersen geçer

At benim depükümü de gideyim artık yaa çok durdum ben

küsme bize küsmeee biz senin depüğüne muhtacııız

mehmet de tam tersi, beni ksk'li yapmaya çok meraklı

6 temmuzdaki plan harikaymış canım inşallah gerçekleşir

Heee muhtaçsınız tabeee 6 Temmuzda birlikteyiz kuzu, kesin birlikte kutlayacağız yıldönümümüzü, bir kere daha ayrı kutlamaya dayanamaz gönlümüz

uhuuuu duyduk duymadık demeyin bugün tubik'in depük gecesi vaaar kızlaaaaar :87::124::118::13:

Eeee hani nirde millet, iki gecedir kimse yok bu nasıl depük gecesidir

Raziş ablacım sorduğun için teşekkür ederim daha iyiyim çok şükürrr Allahım başka dert vermesinn

Geçmiş olsun kuzu hasta mıydın sen :44:

uhuuuu duyduk duymadık demeyin bugün tubik'in depük gecesi vaaar kızlaaaaar :87::124::118::13:

Heyyoo ben geldim şimdilikk bi ara Zaferimle konşmaya kaçarım amaa..genelde buralarda oliciimmm depükler hazırrr tubikk aha böyle yuvalancannn depükleri yeyince ordan hopp yenerin kucanaaaa

ben de anlamadım ki yaa, nerdesiniz kızlaaar :95: gerçi depük güzelimiz de yok ortalarda düğünlerde gelinle damat oynamadan kimse çıkmaz ya sahneye ona döndü buuu

çok iyi düşünmüşsün canım, inşallah kazasız belasız gelsin de o gün hem az kaldı ya 2 aycık

Son düzenleme:

Heyyoo ben geldim şimdilikk bi ara Zaferimle konşmaya kaçarım amaa..genelde buralarda oliciimmm depükler hazırrr tubikk aha böyle yuvalancannn depükleri yeyince ordan hopp yenerin kucanaaaa

tubik bugün hiç uğramadı burlara :44: gelsin de o narin popocuna güzel bir depük indirelim

yaniii abiyeler topuklular saçlar makyajlar

iyiyim yavrum sen nasılsın???

Heehhe aynen

Ben de iyiyim sağoll..valla gene alışveriş yaptım duramadım çok fenayım güneş gözlüğüm eskimişti dee yeniledim ay ne kadar da güzell

Son düzenleme:
Cikmistim ben bilgisayardan baktim kimse yok, telden yaziyorum. Yazili okumam lazim sizi bekledim, tugba gacisi da yok

Heehhe aynen

Ben de iyiyim sağoll..valla gene alışveriş yaptım duramadım çok fenayım güneş gözlüğüm eskimişti dee yeniledim ay ne kadar da güzell

çok iyi yapmışsın canım, ee yaz geldi başka neler aldın bakalım

hadi tubik gelene kadar biz yavaştan coşalım çok eğleneceliii

[video=youtube;ceTrhAKUvss]http://www.youtube.com/watch?v=ceTrhAKUvss[/video]

Ovvv hadi coşalımmm

Evet yaa yaz geldiii geçenlerde de mayo aldım hehehehh yaz tatiline hazırlanıyom Zaferimle gitcez ya inşallahh heheh

uhhhuuuuuuuuu tam bizim erkekleeer

[video=youtube;t55YcBKaITM]http://www.youtube.com/watch?v=t55YcBKaITM[/video]

kızlaaaaaaaaaaaar ben geldim kiiiii

kusura bakmayın birascık geciktim ama hem ev işleri hem kuaför işlerim bir de üstüne kardeşimin aof sınavına çalıştırmam ancaaak bu saat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…