Benimki hiiç maç izlemez, gitmez de sadece koyu trabzonlu onun maçlarını izler sadece
Alışmam gerek yavrum napayımEn iyisi ya araba kullanmamak, bizimkide arabakolik arabalara hasta ya çok sinirli oluyor trafik falan olduğunda biri hız yapıp yanından geçtiğinde allahtan yatıştırabiliyorum ama aslında çok korkuyorum
Nilüüüü ben çıkıyorum yavrum, hattımı değiştircem telefoncuya gideceğim.
Akşam olamayacağım kuzenin düğünü var oraya gideceğiz, tuğbbiiikkki benim yerime de depükleyiinn
Kendine çook iyi bak canım, öpüyorum görüşürüzz
TUĞĞBİİİKKKKKKKKKK SONUNDA BİTTİ ŞAFAK, BU GECE SENİN GECEN YAVRUM
Yarın Yener enişte yanındaa ah ne mutlu sanaAllah bi daha ayrı düşürmesin sevdiceğinden
neden kimsecikler yoooook :95:
Nilüüüüüüü ben geldim benden sana fayda var baksana
Nilüüüüüüüüüüüü ses ver çıkcam birazdan iki muhabbet edek
10 dk sonra
Nilüüüüüüüüü ben çıkıyorum balım yarın görüşürüüzz
Hesnammm niçin küstüncanım bnm gel öpüm bikızzdepük istemeeeyom zaten öyle konuşuyoduk ys senle hatırlarsan ndan şeettim ama senin depükünü ben atarım istersen bebemmmm
Hepinize öpücükler kıslarrr
küsme bize küsmeeebiz senin depüğüne muhtacııız
mehmet de tam tersi, beni ksk'li yapmaya çok meraklı
6 temmuzdaki plan harikaymış canıminşallah gerçekleşir
uhuuuu duyduk duymadık demeyin bugün tubik'in depük gecesi vaaar kızlaaaaar:87::124::118::13:
Raziş ablacım sorduğun için teşekkür ederim daha iyiyim çok şükürrr Allahım başka dert vermesinn
uhuuuu duyduk duymadık demeyin bugün tubik'in depük gecesi vaaar kızlaaaaar:87::124::118::13:
Heee muhtaçsınız tabeee6 Temmuzda birlikteyiz kuzu, kesin birlikte kutlayacağız yıldönümümüzü, bir kere daha ayrı kutlamaya dayanamaz gönlümüz
Eeee hani nirde millet, iki gecedir kimse yok bu nasıl depük gecesidir
Heyyoo ben geldim şimdilikk bi ara Zaferimle konşmaya kaçarım amaa..genelde buralarda oliciimmmdepükler hazırrr tubikk aha böyle yuvalancannn depükleri yeyince ordan hopp yenerin kucanaaaa
tubik bugün hiç uğramadı burlara :44: gelsin de o narin popocuna güzel bir depük indirelim
Bence de yanii o kadar hazırlandık geldikk
Nasılsın nilüü ne var ne yok gıı
yaniii abiyeler topuklular saçlar makyajlar
iyiyim yavrumsen nasılsın???
Heehhe aynen
Ben de iyiyim sağoll..valla gene alışveriş yaptım duramadım çok fenayımgüneş gözlüğüm eskimişti dee yeniledim ay ne kadar da güzell
Cikmistim ben bilgisayardan baktim kimse yok, telden yaziyorum. Yazili okumam lazim sizi bekledim, tugba gacisi da yok
çok iyi yapmışsın canım, ee yaz geldibaşka neler aldın bakalım
hadi tubik gelene kadar biz yavaştan coşalımçok eğleneceliii
[video=youtube;ceTrhAKUvss]http://www.youtube.com/watch?v=ceTrhAKUvss[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?