Benimkiler de iyiii sağolll ebruşşşheheheh
Olleeyy ollleeyy gell buraya depük gacısıı biyere kaçmmaaaburdayımmmmmmmmmmmmm tekila da uyar yavrum herşeye evt bu geceeeeee
Neeee evlendinmiii senn inanmıyorumm daha varr diyordunn hiö paylaşmadıınnnn ümrannn aşk olsunn yaa insan gelip söylemezmiiheyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beni hatırladınızzzzz mıııı benim sayıcak şafağım falan kalmadı asker söz nişan düğünn hepsi oldu bitti 3 aylık evliyim nerdeyseee sıra bebkte ama onada varrrrrr özledimm siziiiiii
Bende ilk önce votkacıydım sonra biracı oldum bayadır içmiyordum şimdide tekilaya sarıcam anlaşılannn
Ben de içerim gençler ne olursa
Ama fena biracıyımdrZafer yasakladı ne zamndır içemedim hiç bi şey
Heee yola geldin bakıyorum
Evet çok güzel geçti canım mehtap, şükürler olsun her şey çok güzeldi
Allah iyilik versin kuşumm
Nerde alışverişş yaptın kıızz
Oralardaa birr ümroşşşş görüyorummmmmmmmmmm
Allah iyilik versin kuşumm
Nerde alışverişş yaptın kıızz
Oralardaa birr ümroşşşş görüyorummmmmmmmmmm
Olleeyy ollleeyy gell buraya depük gacısıı biyere kaçmmaaa
Neeee evlendinmiii senn inanmıyorumm daha varr diyordunn hiö paylaşmadıınnnn ümrannn aşk olsunn yaa insan gelip söylemezmii
Nasıll olduu hepsi birandaa kızzz anlatt çabuzakk nasıll gidiyorr evlilik ayy çok heyecanlandımkiii
Bende ilk önce votkacıydım sonra biracı oldum bayadır içmiyordum şimdide tekilaya sarıcam anlaşılannn
Beraaber içekk bigünn yaa
Maşşallahh ablacımm
Dua edingidek kızlarrrr çok istiyoz yaaa
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy beni hatırladınızzzzz mıııı benim sayıcak şafağım falan kalmadı asker söz nişan düğünn hepsi oldu bitti 3 aylık evliyim nerdeyseee sıra bebkte ama onada varrrrrr özledimm siziiiiii
Maşşallahh ablacımm
hahahahahaa
kuzummm yaaaa ne güzel bir geceye denk gelmişimmmmm yener tuğba kavuşucakmışş çok sevindimmmmmmmmmmm
Neeee evlendinmiii senn inanmıyorumm daha varr diyordunn hiö paylaşmadıınnnn ümrannn aşk olsunn yaa insan gelip söylemezmii
Nasıll olduu hepsi birandaa kızzz anlatt çabuzakk nasıll gidiyorr evlilik ayy çok heyecanlandımkiii
Maşşallahh ablacımm
Maşşallahh ablacımm
hahahahahaa
kuzummm yaaaa ne güzel bir geceye denk gelmişimmmmm yener tuğba kavuşucakmışş çok sevindimmmmmmmmmmm
Bakırköydeeee
Ha bi de acayip tekila shot yapardımbana uyar ebruşumm çok yakınız biliyosunnn bence yapalım bunu
Ettim gitti hadi yine iyisin
Hoş geldin Ümraaaannnnn
Tenküüü cicimmm
Evet öylee oldu bebeğiimm ama benn sanada çookk sevindimm yaa ne güzel osmantoşunlaa kavuşmuşunuz yaaa ayy nee güzell Allah bir yaatıkta kocatsınn yavrucağımm Allahımm birr ömürr mutlu olmayıı nasip etsinn
kaçmam kaçamam imkansızzzzzzz
saol kuzucum hoşgeldinnnnnnnnnnn
Ben geldimmmmm depük atmaya tubişşşşş şuan resim ekleyemiyom ama sözle depükleyim haydi yallahhhhhhhh
Allahım birdaha hiçççç ayrılık vermesin cnm benimmm mutluluklarrr
Ben geldimmmmm depük atmaya tubişşşşş şuan resim ekleyemiyom ama sözle depükleyim haydi yallahhhhhhhh
Allahım birdaha hiçççç ayrılık vermesin cnm benimmm mutluluklarrr
Bendee 12ye kadar bakırköydeydim bebişimmm sınavım vardı imamhatip de ordan da yenibosnaya geçytimm öğlen gelmiş olaydımm çağıracaktım senidee
Evet yavrum çok yakınızz bir gün yapalım ya gerçi bir kahve içmeyi yapalımda öbürrünüdee yaparızz sonraa
hoşbuldummmmm canımmmmmmmmmmmmm :) nasılsınız görüşmeyeli demicem bomba gibisinizz uykumu kaçırdınız beaaa :)
bakk yaa hiçbişi unutmuyor he valla kavuştuk osmantoşumla sonundaaaaa darısı sizeeee foto paylaşsam mı napsamm
hoşbuldummmmm kuzummmmmmmmmm
Senin sözle depüğünü yerimHaydi yallahhhh
Hee açıköğretim sınavı di miiiaynen canım önce bi kahve içelim gerisi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?