Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayımmmmmmmmmmmmm tekila da uyar yavrum herşeye evt bu geceeeeee
Olleeyy ollleeyy gell buraya depük gacısıı biyere kaçmmaaa
Neeee evlendinmiii senn inanmıyorumm daha varr diyordunn hiö paylaşmadıınnnn ümrannn aşk olsunn yaa insan gelip söylemezmii
Nasıll olduu hepsi birandaa kızzz anlatt çabuzakk nasıll gidiyorr evlilik ayy çok heyecanlandımkiii

Ben de içerim gençler ne olursa
Ama fena biracıyımdr Zafer yasakladı ne zamndır içemedim hiç bi şey
Bende ilk önce votkacıydım sonra biracı oldum bayadır içmiyordum şimdide tekilaya sarıcam anlaşılannn
Beraaber içekk bigünn yaa

Heee yola geldin bakıyorum

Evet çok güzel geçti canım mehtap, şükürler olsun her şey çok güzeldi

Maşşallahh ablacımm

Allah iyilik versin kuşumm
Nerde alışverişş yaptın kıızz

Oralardaa birr ümroşşşş görüyorummmmmmmmmmm

hahahahahaa

kuzummm yaaaa ne güzel bir geceye denk gelmişimmmmm yener tuğba kavuşucakmışş çok sevindimmmmmmmmmmm

Allah iyilik versin kuşumm
Nerde alışverişş yaptın kıızz

Oralardaa birr ümroşşşş görüyorummmmmmmmmmm

Bakırköydeeee

Ha bi de acayip tekila shot yapardım bana uyar ebruşumm çok yakınız biliyosunnn bence yapalım bunu

Dua edingidek kızlarrrr çok istiyoz yaaa

Ettim gitti hadi yine iyisin

Hoş geldin Ümraaaannnnn

Maşşallahh ablacımm

Tenküüü cicimmm

hahahahahaa

kuzummm yaaaa ne güzel bir geceye denk gelmişimmmmm yener tuğba kavuşucakmışş çok sevindimmmmmmmmmmm

Evet öylee oldu bebeğiimm ama benn sanada çookk sevindimm yaa ne güzel osmantoşunlaa kavuşmuşunuz yaaa ayy nee güzell Allah bir yaatıkta kocatsınn yavrucağımm Allahımm birr ömürr mutlu olmayıı nasip etsinn

geçen sene 14 şubatta kavuşmuştukkkkk bu sene 9 subatta evlendik kuzummmmmm yağmurlu günde dış mekan çekim yapptıkkk evlilik gayeet güzel gidiyorrr kavuşun bir an önce evleninnn anacımmmmmmmmmmmmmmmmm

kaçmam kaçamam imkansızzzzzzz

hahahahahaa

saol kuzucum hoşgeldinnnnnnnnnnn

Ben geldimmmmm depük atmaya tubişşşşş şuan resim ekleyemiyom ama sözle depükleyim haydi yallahhhhhhhh
Allahım birdaha hiçççç ayrılık vermesin cnm benimmm mutluluklarrr

Bakırköydeeee

Ha bi de acayip tekila shot yapardım bana uyar ebruşumm çok yakınız biliyosunnn bence yapalım bunu

Bendee 12ye kadar bakırköydeydim bebişimmm sınavım vardı imamhatip de ordan da yenibosnaya geçytimm öğlen gelmiş olaydımm çağıracaktım senidee
Evet yavrum çok yakınızz bir gün yapalım ya gerçi bir kahve içmeyi yapalımda öbürrünüdee yaparızz sonraa

Ettim gitti hadi yine iyisin

Hoş geldin Ümraaaannnnn

Tenküüü cicimmm

hoşbuldummmmm canımmmmmmmmmmmmm :) nasılsınız görüşmeyeli demicem bomba gibisinizz uykumu kaçırdınız beaaa :)

bakk yaa hiçbişi unutmuyor he valla kavuştuk osmantoşumla sonundaaaaa darısı sizeeee foto paylaşsam mı napsamm

kaçmam kaçamam imkansızzzzzzz

saol kuzucum hoşgeldinnnnnnnnnnn

hoşbuldummmmm kuzummmmmmmmmm

Ben geldimmmmm depük atmaya tubişşşşş şuan resim ekleyemiyom ama sözle depükleyim haydi yallahhhhhhhh
Allahım birdaha hiçççç ayrılık vermesin cnm benimmm mutluluklarrr

Senin sözle depüğünü yerim Haydi yallahhhh

Hee açıköğretim sınavı di miii aynen canım önce bi kahve içelim gerisi gelir

Benim de uykum kaçtı kısss

Nasıl gidiyor evlilik bakiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…