Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol ebruşum inş kuzum darısı hepinizin başınaaaaaaaa

canımmsın sağol kuzumm al sana foto :)

bu evlenme teklifimden
Eki Görüntüle 702843

buu kınaaaaa

Eki Görüntüle 702845

budaa düğünnn

Eki Görüntüle 702846

maaşallah canım, biz hiç tanışmadık; ama bi ömür mutlu olun, eşinin hazırladığı sürprize de bayıldım

veee bizim şafakta burada biter darısı bitirmeyenlere inş
Eki Görüntüle 702841

canım döndü mü seninki, o da mı yarın çıkıyor

şu anda içimden geçen şeyi yazıorum: o deli berbat çığlığımı atıp butun bınayı ayağa kaldırmak istiorum ama sesime polisler gelebilirrrrrrrrrrr

canımmsın sağol kuzumm al sana foto :)

bu evlenme teklifimden
Eki Görüntüle 702843

buu kınaaaaa

Eki Görüntüle 702845

budaa düğünnn

Eki Görüntüle 702846
Amann Allahım 41 keree Maşşallah Çok yakışıyorsunuzzz tatlımm benimm.. Allahımmm bu mutluluğunuzu ömür boyu sürdürsünn bebeğimmm
ahahaha aynen kuzummmm burda atıp tutmaya benzemiyorrrr amann hiçç uğraşamamm haha

Tabiii yeni evlisin cicm ayları daha ondan uğraşamam diyorsun biraz zaman geçsin morotonlaşsın ben görücem seni değişiklik isticeksinn hahahahahah

maaşallah canım, biz hiç tanışmadık; ama bi ömür mutlu olun, eşinin hazırladığı sürprize de bayıldım

canım döndü mü seninki, o da mı yarın çıkıyor

canımm benimmm ben buranın eskilerinden sayılırımm baya bir takıldım burdaaa ve yine burdayımmmm ümran benn çok tşkederizzzzzz hemm tanışmamıza ne engell sabaha kadarrr burdayımmmm yanii öyle umuyorumm

veee bizim şafakta burada biter darısı bitirmeyenlere inş
Eki Görüntüle 702841

Allah bir daha ayırmasın canım... Darısı bizlere inşallah...

Yener gelince sen bi süre out olcan belki sensiz olur

Hhahaha ne bilim değişik en güzeli bu ama:

Eki Görüntüle 702842

Tubikkkk!!!

Bence de en güzeli bu yaaa

yapmaaa yaaaa cicimma ayları hiç bitmese yaaaaa

Cicim ayları biter ama sevgi yılları başlar... Allah huzurunuzu bozmasın da gerisi güzel anlar olarak kalacak

ahahahahahaha deli yaaa olabilir mantıklııııı

canım benim çok teşekkür ederizzz aminn inşş

canımm benimmm ben buranın eskilerinden sayılırımm baya bir takıldım burdaaa ve yine burdayımmmm ümran benn çok tşkederizzzzzz hemm tanışmamıza ne engell sabaha kadarrr burdayımmmm yanii öyle umuyorumm

umuyorum demek de ne demek ümrancım kaybolanın benden cekeceeeeeeı olur, hem o kadar zaman sonra senı gormusuz aramızda bırakır mıyızzzzzzz

bizim ev halkı alısık da apartman sakınlerı, sakınlığını bozabilir ama yonetıcıye laf olmas dımıııııııııııııııı

bir gün idare etsinlerrrrr nolcakmışşşş mart ayıda geçti derler uykularından uyanıpppppppp hayırdır

mersi bebeim istersen 4le 10la vız gelır tırs gider, o kadar hassas olan vucuduma bu depükler bile aaaaaaaaaaaaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…