Tuğbişşşşşşşşş benn resim ekleyemiyorumm kusuraa bakmaa benn sana böulee güzelce söylesemm olurr dimiii ?
Haydinn koşaa koşşaa gitt nişanlının kollarınaa Allahım sizi bir daha ayırmasın iki romantikkkk çift olarak hatırlıcazz senii inşallah hep öylee kalırsınn aşkınız sevginizz hiçç eksilmezz inşallahhh Allahımm tamamınıı erdirsinnn
canımmsın sağol kuzumm al sana foto :)
bu evlenme teklifimden
Eki Görüntüle 702843
buu kınaaaaa
Eki Görüntüle 702845
budaa düğünnn
Eki Görüntüle 702846
veee bizim şafakta burada biter darısı bitirmeyenlere inş
Eki Görüntüle 702841
Amann Allahım 41 keree Maşşallahcanımmsın sağol kuzumm al sana foto :)
bu evlenme teklifimden
Eki Görüntüle 702843
buu kınaaaaa
Eki Görüntüle 702845
budaa düğünnn
Eki Görüntüle 702846
ahahaha aynen kuzummmm burda atıp tutmaya benzemiyorrrr amann hiçç uğraşamammhaha
canım döndü mü seninki, o da mı yarın çıkıyor
canımmsın sağol kuzumm al sana foto :)
bu evlenme teklifimden
Eki Görüntüle 702843
buu kınaaaaa
Eki Görüntüle 702845
budaa düğünnn
Eki Görüntüle 702846
şu anda içimden geçen şeyi yazıorum: o deli berbat çığlığımı atıp butun bınayı ayağa kaldırmak istiorum ama sesime polisler gelebilirrrrrrrrrrr
şu anda içimden geçen şeyi yazıorum: o deli berbat çığlığımı atıp butun bınayı ayağa kaldırmak istiorum ama sesime polisler gelebilirrrrrrrrrrr
maaşallah canım, biz hiç tanışmadık; ama bi ömür mutlu olun, eşinin hazırladığı sürprize de bayıldım
canım döndü mü seninki, o da mı yarın çıkıyor
ahahahah güldürdünn beniiiiatttt kuzumm bugün senin gününnn
tubiiik olay çıkarma gece gece... yener'e kavuşmanı engelleyecek şeylerden uzak dur bu gece
veee bizim şafakta burada biter darısı bitirmeyenlere inş
Eki Görüntüle 702841
Yener gelince sen bi süre out olcan belki sensiz olur
Hhahaha ne bilim değişik en güzeli bu ama:
Eki Görüntüle 702842
Tubikkkk!!!
yapmaaa yaaaa cicimma ayları hiç bitmese yaaaaa
Amann Allahım 41 keree MaşşallahÇok yakışıyorsunuzzz tatlımm benimm.. Allahımmm bu mutluluğunuzu ömür boyu sürdürsünn bebeğimmm
Tabiii yeni evlisin cicm ayları daha ondan uğraşamam diyorsun biraz zaman geçsin morotonlaşsın ben görücem seni değişiklik isticeksinn hahahahahah
canımm benimmm ben buranın eskilerinden sayılırımm baya bir takıldım burdaaa ve yine burdayımmmm ümran benn çok tşkederizzzzzz hemm tanışmamıza ne engell sabaha kadarrr burdayımmmm yanii öyle umuyorumm
maşallah kuzum benım Allah bu mutlulğunuzu hiç bozmasın, ömür boyu mutlu olun inş
evet canım yarın çıkıyo
bizim ev halkı alısık da apartman sakınlerı, sakınlığını bozabilir ama yonetıcıye laf olmas dımıııııııııııııııı
o zaman bu depük de sana gelsin tatlııımbir daha ayrılık yaşamazsınız inşallah
Eki Görüntüle 702871
tubik bu da esin'in depüğü bana emanet ettibu gece düğünleri varmış gelemeyecekti...
Eki Görüntüle 702871
o poponu depüklemeyi ne kadar çok istediysem artık, ikiledim
umuyorum demek de ne demek ümrancım kaybolanın benden cekeceeeeeeı olur, hem o kadar zaman sonra senı gormusuz aramızda bırakır mıyızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?