Benim de uykum kaçtı kısss
Nasıl gidiyor evlilik bakiiim
sabaha kadar oturcamm bugünn inşallahhhh yarın kocamla uyumak için işte çalışıyor şimdiii bende burda fink atıyorummm ayy özlemişim yaaaaaaaaaaaaaa çok duygulandımma ahh anılarrrım canlandııı vay anasınıııııevlilikk çok güzel kuzumm yaa cicim ayındanmıdır bilmemm çok güzell
bir haftadır annemdeyim osmantoşum gececi olduğundann evimi özledim kardeşimi aldım tek kalamıyorum diye çıktım geldim evimee kapıyı bir açtımmmmm tavandan notlar sarkıyor hoşgeldin kadınım diye başlıyor yönlendiriyor orayı ac buraya bakk derken yastıgın altında son bulduubizi çizmiş geleceğimizi ve bizi çok seviyorum demişşşşş... maşallah çok güzell gidiyorrrr canım
Allaahh mesutt etsinn bebeğiimmm olsun yaağmurr güzeldir berekettir ben çok severim yağmuruuugeçen sene 14 şubatta kavuşmuştukkkkk bu sene 9 subatta evlendik kuzummmmmm yağmurlu günde dış mekan çekim yapptıkkkevlilik gayeet güzel gidiyorrr kavuşun bir an önce evleninnn anacımmmmmmmmmmmmmmmmm
kaçmam kaçamam imkansızzzzzzz
Hadi bize gidelim yar,karakola gidelim yar içelim içelim ölümüne içelim karakola gidelim yaarr
saol kuzucum hoşgeldinnnnnnnnnnn
Unutrmuymm yaa sizden çok şey öğrendimm hepiciğii aklımdakiiiihoşbuldummmmm canımmmmmmmmmmmmm :) nasılsınız görüşmeyeli demicem bomba gibisinizz uykumu kaçırdınız beaaa :)
bakk yaa hiçbişi unutmuyor he valla kavuştuk osmantoşumla sonundaaaaa darısı sizeeee foto paylaşsam mı napsamm
hoşbuldummmmm kuzummmmmmmmmm
Evet bebişim aöff
Hee açıköğretim sınavı di miiiaynen canım önce bi kahve içelim gerisi gelir
Aaa olurmuu sensizz tatlımm b.köyee comee hemennnbizsiz mi olacak bu prograaaaaaaaaaaaaaaam
Allah bozmasın cnm maşaaaaaaallaaaaaaaaaaaaah
sağol canımmm sanada bendennnn güpgüzell bir depükk gelsinnn gözünü açtığında gelinlik olsun üzerinde inşallahhh :)
sabaha kadar oturcamm bugünn inşallahhhh yarın kocamla uyumak için işte çalışıyor şimdiii bende burda fink atıyorummm ayy özlemişim yaaaaaaaaaaaaaa çok duygulandımma ahh anılarrrım canlandııı vay anasınıııııevlilikk çok güzel kuzumm yaa cicim ayındanmıdır bilmemm çok güzell
bir haftadır annemdeyim osmantoşum gececi olduğundann evimi özledim kardeşimi aldım tek kalamıyorum diye çıktım geldim evimee kapıyı bir açtımmmmm tavandan notlar sarkıyor hoşgeldin kadınım diye başlıyor yönlendiriyor orayı ac buraya bakk derken yastıgın altında son bulduubizi çizmiş geleceğimizi ve bizi çok seviyorum demişşşşş... maşallah çok güzell gidiyorrrr canım
Hahahayy nassıl amaa yallahhhh tubiş yallahh şinanay şinanay şinanayy ohhhh yandannnnn
bu gece bana uyku yooooooooooooook
benle beraber hiçbirinize uyku yooooooooooooook
Allaahh mesutt etsinn bebeğiimmm olsun yaağmurr güzeldir berekettir ben çok severim yağmuruuu
Bizee dahaa çoooookk varr boşver biziii
Unutrmuymm yaa sizden çok şey öğrendimm hepiciğii aklımdakiiii
Hadiii paylaşş çook merak ettmkkiii
Evet bebişim aöffen kısa zamanda yavrummm
Aaa olurmuu sensizz tatlımm b.köyee comee hemennn
Yener gelince sen bi süre out olcan belki sensiz olur
heh bensiz program yapın siz aferin hıh
Hhahaha ne bilim değişik en güzeli bu ama:
Eki Görüntüle 702842
Tubikkkk!!!
Hayırlıı olsunn tatlımmm Allahım bir daha ayırmasınn siziiveee bizim şafakta burada biter darısı bitirmeyenlere inş
Eki Görüntüle 702841
ahahhaah öğrendiklerini aynen unuttt yok öyle bir dünya ahahahahhaha
Mannak
Sana bana bize uyku yoooooookkkkk
Maşallah kuzum evvveeeeet cicim aylarını yaşıyorsunuzSevginiz ilk günkü gibi kalır inşallah....
Hayırlıı olsunn tatlımmm Allahım bir daha ayırmasınn sizii
Hayırlıı olsunn tatlımmm Allahım bir daha ayırmasınn sizii
Nasılll yaaa kandırdınızmıı beniiiiTabii evlendinnn tecrübelisinn artık anladın ne olup olmadığınıı dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?