Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim de uykum kaçtı kısss

Nasıl gidiyor evlilik bakiiim

sabaha kadar oturcamm bugünn inşallahhhh yarın kocamla uyumak için işte çalışıyor şimdiii bende burda fink atıyorummm ayy özlemişim yaaaaaaaaaaaaaa çok duygulandımma ahh anılarrrım canlandııı vay anasınııııı evlilikk çok güzel kuzumm yaa cicim ayındanmıdır bilmemm çok güzell

bir haftadır annemdeyim osmantoşum gececi olduğundann evimi özledim kardeşimi aldım tek kalamıyorum diye çıktım geldim evimee kapıyı bir açtımmmmm tavandan notlar sarkıyor hoşgeldin kadınım diye başlıyor yönlendiriyor orayı ac buraya bakk derken yastıgın altında son bulduu bizi çizmiş geleceğimizi ve bizi çok seviyorum demişşşşş... maşallah çok güzell gidiyorrrr canım

Allah bozmasın cnm maşaaaaaaallaaaaaaaaaaaaah

geçen sene 14 şubatta kavuşmuştukkkkk bu sene 9 subatta evlendik kuzummmmmm yağmurlu günde dış mekan çekim yapptıkkk evlilik gayeet güzel gidiyorrr kavuşun bir an önce evleninnn anacımmmmmmmmmmmmmmmmm
Allaahh mesutt etsinn bebeğiimmm olsun yaağmurr güzeldir berekettir ben çok severim yağmuruuu
Bizee dahaa çoooookk varr boşver biziii

kaçmam kaçamam imkansızzzzzzz

Hadi bize gidelim yar,karakola gidelim yar içelim içelim ölümüne içelim karakola gidelim yaarr
saol kuzucum hoşgeldinnnnnnnnnnn

Unutrmuymm yaa sizden çok şey öğrendimm hepiciğii aklımdakiiii
Hadiii paylaşş çook merak ettmkkiii

Hee açıköğretim sınavı di miii aynen canım önce bi kahve içelim gerisi gelir
Evet bebişim aöff en kısa zamanda yavrummm
bizsiz mi olacak bu prograaaaaaaaaaaaaaaam
Aaa olurmuu sensizz tatlımm b.köyee comee hemennn

Ayyyy kıyamam kızzzzzzzz aferriinn osmantoşunaaaa Maşallahhh
Allahımm hepp böylee mutluu huzurluu etsinn siziiii

Hahahayy nassıl amaa yallahhhh tubiş yallahh şinanay şinanay şinanayy ohhhh yandannnnn

Mannak

bu gece bana uyku yooooooooooooook

benle beraber hiçbirinize uyku yooooooooooooook

Sana bana bize uyku yoooooookkkkk

Maşallah kuzum evvveeeeet cicim aylarını yaşıyorsunuz Sevginiz ilk günkü gibi kalır inşallah....

ahahhaah öğrendiklerini aynen unuttt yok öyle bir dünya ahahahahhaha

Hayırlıı olsunn tatlımmm Allahım bir daha ayırmasınn sizii

Nasılll yaaa kandırdınızmıı beniiii Tabii evlendinnn tecrübelisinn artık anladın ne olup olmadığınıı dimiiiii

ahahaha aynen kuzummmm burda atıp tutmaya benzemiyorrrr amann hiçç uğraşamamm haha

Tuğbişşşşşşşşş benn resim ekleyemiyorumm kusuraa bakmaa benn sana böulee güzelce söylesemm olurr dimiii ?
Haydinn koşaa koşşaa gitt nişanlının kollarınaa Allahım sizi bir daha ayırmasın iki romantikkkk çift olarak hatırlıcazz senii inşallah hep öylee kalırsınn aşkınız sevginizz hiçç eksilmezz inşallahhh Allahımm tamamınıı erdirsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…