ahahahahahaha deli yaaa olabilir mantıklııııı
canım benim çok teşekkür ederizzz aminn inşş
canımm benimmm ben buranın eskilerinden sayılırımm baya bir takıldım burdaaa ve yine burdayımmmm ümran benn çok tşkederizzzzzz hemm tanışmamıza ne engell sabaha kadarrr burdayımmmm yanii öyle umuyorumm
bir gün idare etsinlerrrrr nolcakmışşşşmart ayıda geçti derler uykularından uyanıpppppppp hayırdır
yaaa ben edepsizlerin sesini duyuyorum ama gece, bu gece de onlar benım çığlığıma uyumasınnnnnnn
o zaman bu depük de sana gelsin tatlııımbir daha ayrılık yaşamazsınız inşallah
Eki Görüntüle 702871
tubik bu da esin'in depüğü bana emanet ettibu gece düğünleri varmış gelemeyecekti...
Eki Görüntüle 702871
o poponu depüklemeyi ne kadar çok istediysem artık, ikiledim
ben de nilüfer canım memnun oldumtanışır kaynaşırız tabii
yaaa ben edepsizlerin sesini duyuyorum ama gece, bu gece de onlar benım çığlığıma uyumasınnnnnnn
bi an beni depüklemiyceksiniz sandım malum tanışıklığmız yok da
ahahaha gerçekktenmii çok dikkatli olmak lazımmmm geceleriiii hahahaama sen at çığlığını gitsinn
Tuğbacıııım ve Superisi Allah bir daha ayrılık göstermesin, sevdiklerinizle musmutlu bir hayat geçirin, bundan sonra ayrılmayın siyam ikizi gibi dolanın etrafta
Alın bu da depüğünüztepe tepe kullanın
bi an beni depüklemiyceksiniz sandım malum tanışıklığmız yok da
canımmsın sağol kuzumm al sana foto :)
bu evlenme teklifimden
Eki Görüntüle 702843
buu kınaaaaa
Eki Görüntüle 702845
budaa düğünnn
Eki Görüntüle 702846
bence de dıkkatlı olmak gerekır cnm yaaa hiç utanmıolar da hee bırı duyar muyar demeden nerdeyse avazı cııktıı kadar sesini duyurcak o... biri
Kızlarr size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım çok yorgunum tuğbişin depüğü için gelmiştim yarında sınavım var erken kalkıcam bu hafta da yorgundum zati hiç dinlenemedimm
Bir daha bu şekildee araya gelmek dileğiyle hepiciğinze iyi gecelerr rüyanızdaa sevdiceklerinizi görün beaa
mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hesnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
ahaha... hatun rahat demek ki, kocası da ohh
Kızlarr size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım çok yorgunum tuğbişin depüğü için gelmiştim yarında sınavım var erken kalkıcam bu hafta da yorgundum zati hiç dinlenemedimm
Bir daha bu şekildee araya gelmek dileğiyle hepiciğinze iyi gecelerr rüyanızdaa sevdiceklerinizi görün beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?