Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm benimmm ben buranın eskilerinden sayılırımm baya bir takıldım burdaaa ve yine burdayımmmm ümran benn çok tşkederizzzzzz hemm tanışmamıza ne engell sabaha kadarrr burdayımmmm yanii öyle umuyorumm

ben de nilüfer canım memnun oldum tanışır kaynaşırız tabii

O zaman sen depüksüz kalma kızzz

Eki Görüntüle 702875

bi an beni depüklemiyceksiniz sandım malum tanışıklığmız yok da

Tuğbacıııım ve Superisi Allah bir daha ayrılık göstermesin, sevdiklerinizle musmutlu bir hayat geçirin, bundan sonra ayrılmayın siyam ikizi gibi dolanın etrafta

Alın bu da depüğünüz tepe tepe kullanın

Son düzenleme:

mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hesnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

bi an beni depüklemiyceksiniz sandım malum tanışıklığmız yok da

olur mu canım yaa, uzun zamandır girmediğin için çok ufacık minicik bi soğukluk oluveriyor; ama kaynaşmak zor değil biz konuşmuştuk bi iki kere, senin bi ara sorunlar vardı hatırlıyorum

Kızlarr size doyum olmaz ama benim çıkmam lazım çok yorgunum tuğbişin depüğü için gelmiştim yarında sınavım var erken kalkıcam bu hafta da yorgundum zati hiç dinlenemedimm

Bir daha bu şekildee araya gelmek dileğiyle hepiciğinze iyi gecelerr rüyanızdaa sevdiceklerinizi görün beaa

çok saol bebeim düşünmen bile yeterli... Sana yarın sınavında bol şans ve başarılar kuzucumm, ii geceler

canım benim ebruş'um kıı hiç yazışamadık senle bu gece

inşallah bugünkü sınavların çok güzel geçmiştir, darısı da yarınki sınavlarına Rabb'im zihin açıklığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…