kız ölürüm ben sana yaaaaaa, inş en kısa zamanda hayırlı bi iş bulursun kuzucum
sanırım oluyor bile canımkendimi uykuya teslim ediyorum, seni de yener'e... bir daha hiç ayrılmayın, çok ama çok mutlu olun
artık sen de bir hüryarensin, yener'de hürgeneralEki Görüntüle 702935
bu kutlu görevi başarıyla tamamladığınız için alnınızdan öpüyorum Eki Görüntüle 702934 kadehimi de sizin için kaldırıyorum
şaka tabii ki hesna'msen bizi depüklesen de depüklemesen de biz 2 ay 24 gün sonra seni zevkle, aşkla, şehvetle, tutkuyla depüklücez
iyi geceler canlarımmm
iyi gene senin uykun geliyo yatsanda..ben sabah kalkmak bilmiyom gece uyumak bilmiyorum napcam böyle onu da bilmiyorum hergün uykudan kalkınca kafam kazan gibi oluyo kulaklarım ugulduyobi insan gibi iş de bulamadım off off.neyse konuyu dagıtmayımm hadi eglenceye devamm
canım elimden geldiğince erken kalkmaya çalışıyorum, zaten sürekli sıkıldığım için uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum. bir de ben uykuyu çok severim zatenikimizin acilen iş bulması lazım, olmuyor böyle öpüyyorum raziş'im, iyi eğlenceler size
Kizlar benim bilgisayar yine sizlere omur:-( Telden giriyorum.
Nilucum razisim kiz siz ne zaman hangi ara hurgeneral oldunuz belli olmadi ki bir baktim askerleriniz donmus tadi kalmadi ki depugun... Ama gonlunuz kalmasin sizi de depukleyeyim. Telden girdigim icin razis depugu yapacam size: HAYDİ YALAAAAAAH :)
Goruntulu depuk sistemi calisir calismaz goruntulu depugunuz de gelecek
Tugbisim icinizden nasil geliyorsa oyle davranin kuzum zaten her kosulda laf edeceklerdir. Keyfinize bakin...
Nilucum razisim kiz siz ne zaman hangi ara hurgeneral oldunuz belli olmadi ki bir baktim askerleriniz donmus tadi kalmadi ki depugun... Ama gonlunuz kalmasin sizi de depukleyeyim. Telden girdigim icin razis depugu yapacam size: HAYDİ YALAAAAAAH :)
Tugbisim icinizden nasil geliyorsa oyle davranin kuzum zaten her kosulda laf edeceklerdir. Keyfinize bakin...
canım benim yaaa sagolllama cidden ben şakalaşıyom kuzum biliyosunn,asıl depük gecesini sizler gibi 15 ay boyunca bekleyenler daha çok hak edio canım,ben askerlikten hiçbişy anlamadım ki.ama olsun yinede adet yerini buldu dimi
Canlarim bana da musade cok uykum geldi, yarin erken kalkip temiz yapicam, gece icin cok tesekkurler hepinize cok eglendim.
Basta bugunun depuk kralicesi Tugbacim, ardindan sansli hurgeneral Razisim ve son olarak inatla Mehmetinin gelmesini bekleyen azimli huryaren Nilum Allah hicbirinizi sevdiklerinizden bir daha ayirmasin. Sevginizin kiymetini bilin, bolca sarilin sevgililerinize... Sizleri seviyorum, iyi ki varsiniz....
Herkese iyi geceler ....
tamam kuzumm benimm üzülmeeee düşünmem sen yeter ki isteee.evet çok zordu kısa da olsa...çok agladım içim yandı.Allahım kimselere ayrılık vermesin amannn bu son olsun hepimizinhaketme konusunda böyle düşünürsen üzülürüm, bizim gibi sen de korayın o kadar yolunu bekledin ... bizden daha sık kocanı görmüş olsan da aynı sıkıntıları sende cektın... böle düşünme lütfen
Canlarim bana da musade cok uykum geldi, yarin erken kalkip temizlik yapicam, gece icin cok tesekkurler hepinize cok eglendim.
Basta bugunun depuk kralicesi Tugbacim, ardindan sansli hurgeneral Razisim ve son olarak inatla Mehmetinin gelmesini bekleyen azimli huryaren Nilum Allah hicbirinizi sevdiklerinizden bir daha ayirmasin. Sevginizin kiymetini bilin, bolca sarilin sevgililerinize... Sizleri seviyorum, iyi ki varsiniz....
Herkese iyi geceler ....
İyi geceler tubigim sen de uyu dinc karsila sevdigini o da simdi ne hayaller kuruyordur Allahim bozmasin insallah... Gorusmek uzere canim vakit buldukca gel...
tamam kuzumm benimm üzülmeeee düşünmem sen yeter ki isteee.evet çok zordu kısa da olsa...çok agladım içim yandı.Allahım kimselere ayrılık vermesin amannn bu son olsun hepimizin
oyyy Hesnamm benimmm gözlerim doldu ya laaaasagol canım..emin ol ben de seni çok seviyorummm sen de iyi ki varsınn arkadasımmm.çok az kaldı Allahın izniylee kocişinle sende çok yakında kavuscaksınızzz hayırlısıylaaa.ve biz o gün en az senin kadar mutlu olacagız canımmmm iyi gecelerrr.
herzamankı gıbı bugunumde de yalnız bırakmadığınız için asıl ben size çok teşekkür ediyorum... hiçbirinizin hakkını ödeyemem, az çektirmedim sizlere benim güzel dostlarımhesnacım tekrar tekrar çok teşekkür ederim, ben de sizleri çok sevıorum iiki sizin gibi dostlar edındım
ii geceler hesnam
oyyy ben senin tatlı suratını yirimm kısss gel burayaaaaama cidden ben de sizleri tanıdıgıma çokkk memnunum canım iyi ki varsınız en başta kk iyi ki var da bizleri birleştiriyor böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?