Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

herşey için çok saol bebeim ii geceler

eeee kendi yöremden bişeler çalmassam olmas dimiiiiiiiiii

[video=youtube;SqaKptKISMc]http://www.youtube.com/watch?v=SqaKptKISMc[/video]

Kizlar benim bilgisayar yine sizlere omur:-( Telden giriyorum.

Nilucum razisim kiz siz ne zaman hangi ara hurgeneral oldunuz belli olmadi ki bir baktim askerleriniz donmus tadi kalmadi ki depugun... Ama gonlunuz kalmasin sizi de depukleyeyim. Telden girdigim icin razis depugu yapacam size: HAYDİ YALAAAAAAH :)
Goruntulu depuk sistemi calisir calismaz goruntulu depugunuz de gelecek

Tugbisim icinizden nasil geliyorsa oyle davranin kuzum zaten her kosulda laf edeceklerdir. Keyfinize bakin...

canım elimden geldiğince erken kalkmaya çalışıyorum, zaten sürekli sıkıldığım için uyuduğumdan da bir şey anlamıyorum. bir de ben uykuyu çok severim zaten ikimizin acilen iş bulması lazım, olmuyor böyle öpüyyorum raziş'im, iyi eğlenceler size

aslında en iyisin yapıyosun canım erken kalkmakla.iş buldugunda çok zorlanmazsın sabahları.bende uykuyu severim ama bazen afedersin suyunu çıkarıyorum sagol canım iyi geceler öptüm

saol hesnam içimi rahatlattın vallaahaaaa

o zaman bana eyvallaaah... canımmm çok sağ ol

canım benim yaaa sagolll ama cidden ben şakalaşıyom kuzum biliyosunn,asıl depük gecesini sizler gibi 15 ay boyunca bekleyenler daha çok hak edio canım,ben askerlikten hiçbişy anlamadım ki.ama olsun yinede adet yerini buldu dimi

haketme konusunda böyle düşünürsen üzülürüm, bizim gibi sen de korayın o kadar yolunu bekledin ... bizden daha sık kocanı görmüş olsan da aynı sıkıntıları sende cektın... böle düşünme lütfen

Canlarim bana da musade cok uykum geldi, yarin erken kalkip temizlik yapicam, gece icin cok tesekkurler hepinize cok eglendim.

Basta bugunun depuk kralicesi Tugbacim, ardindan sansli hurgeneral Razisim ve son olarak inatla Mehmetinin gelmesini bekleyen azimli huryaren Nilum Allah hicbirinizi sevdiklerinizden bir daha ayirmasin. Sevginizin kiymetini bilin, bolca sarilin sevgililerinize... Sizleri seviyorum, iyi ki varsiniz....
Herkese iyi geceler ....

Son düzenleme:

herzamankı gıbı bugunumde de yalnız bırakmadığınız için asıl ben size çok teşekkür ediyorum... hiçbirinizin hakkını ödeyemem, az çektirmedim sizlere benim güzel dostlarım hesnacım tekrar tekrar çok teşekkür ederim, ben de sizleri çok sevıorum iiki sizin gibi dostlar edındım

ii geceler hesnam

İyi geceler tubigim sen de uyu dinc karsila sevdigini o da simdi ne hayaller kuruyordur Allahim bozmasin insallah... Gorusmek uzere canim vakit buldukca gel...

tamam kuzumm benimm üzülmeeee düşünmem sen yeter ki isteee.evet çok zordu kısa da olsa...çok agladım içim yandı.Allahım kimselere ayrılık vermesin amannn bu son olsun hepimizin

oyyy Hesnamm benimmm gözlerim doldu ya laaaa sagol canım..emin ol ben de seni çok seviyorummm sen de iyi ki varsınn arkadasımmm.çok az kaldı Allahın izniylee kocişinle sende çok yakında kavuscaksınızzz hayırlısıylaaa.ve biz o gün en az senin kadar mutlu olacagız canımmmm iyi gecelerrr.

raziş kaldık başbaşa dumduma

oyyy ben senin tatlı suratını yirimm kısss gel burayaaaa ama cidden ben de sizleri tanıdıgıma çokkk memnunum canım iyi ki varsınız en başta kk iyi ki var da bizleri birleştiriyor böyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…