Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam Hesnam,ben tel yüzünden dellenip kapatana kadar katıllcam yazabildgm kdr

Hee Tugbişim askerciği anlıyoz da yinede ayıp beaaa

Ümrannn deme kızzz yuh yanim dövüyo sandın hee ay koptumm neyse

ayıp tabıkı kuzum da işte onlara karşı yıne de daha anlayısla bakabiliorus

Tamam Hesnam,ben tel yüzünden dellenip kapatana kadar katıllcam yazabildgm kdr

Hee Tugbişim askerciği anlıyoz da yinede ayıp beaaa

Ümrannn deme kızzz yuh yanim dövüyo sandın hee ay koptumm neyse

ahaha vallaaa öyle sandımm bennnn napıyımmmm kuzumm yaaa annem dedii işin aslınııı anneme dedimki böyle böyle çok üzüldümmm dövüyordu galibaa diyeee

Sevdiklerimize kavuştuktan sonra sabahlar olmasın kuzuuuuu

Vallaaaaa uyumaaaammmmm

aynen kuzum bu benim kaçıncı uykusuz gecelerim hatırlamıorum, yener gittiğinden beri uyku haram olmuştu bana resmen kendimi zombi gibi görmeye başlamıştım ama artık bitti çok şükür, bu günden sonra bende inş biras insana benziceeeeeeeeeeeeem

tubik hasret tamamen bitiyor canım, km'ler, şehirler, bölgeler, deniz olmucak aranızda bi süre senden ayrı kalcaz ama

Ehh yani Yener geliyor, çocuğun yanında zombi gibi gezme, kimle gezdiğini anlasın garibim

tubik hasret tamamen bitiyor canım, km'ler, şehirler, bölgeler, deniz olmucak aranızda bi süre senden ayrı kalcaz ama

sonunda bitio bebeğim bugünlerin hepsi geride kalacak, artık aramızda hasret, özlem, en buyuğu de engel olmayacak... bundan sonra hep ileriye bakıcas

ben fırsat buldukca gelmeye calısıcam yıne yavrucum burdan kopamam ki ben, sizle sohbetlerimi yapmassam olmaaaaaaaaaas

ahaha vallaaa öyle sandımm bennnn napıyımmmm kuzumm yaaa annem dedii işin aslınııı anneme dedimki böyle böyle çok üzüldümmm dövüyordu galibaa diyeee

Ümran evlendin ya artık öğrenmişindir işin aslını

hee sen bilirsin tabii

Ehhh bilmeye çalışıyoruz

o bilio ztn benim bu hallerimi kuzum alışık o yuzden sıkıntı yok, sabah benım şiş gözlerle karşılayacağımdan çok emin

İyi bari şok geçirmeyecek çocuk, önceden tecrübeli

Ümran evlendin ya artık öğrenmişindir işin aslını

Ehhh bilmeye çalışıyoruz

İyi bari şok geçirmeyecek çocuk, önceden tecrübeli

yok kuzum asıl benı zombı gıbı gormesse sok geçirir, sonrakı modumuz onun kokusunu içime çekmek ve koynunda uyuyakalmaaaaaaaak

ayy telefonu laptoba bagladım geldim kıslarrr yine agır ama en azından yazıyı rahat yazıyom

Tubişşşşş yarın nasıl yapcanız cancazım?onu alcan Yenerlere mi gitceniz hemen?

ayy telefonu laptoba bagladım geldim kıslarrr yine agır ama en azından yazıyı rahat yazıyom

Tubişşşşş yarın nasıl yapcanız cancazım?onu alcan Yenerlere mi gitceniz hemen?

ii yapmışsın razişim...

yarın sabah kvler benı evden alcaklar, havaalanına gıdıp aşkımı karşılıcas, sonra hep beraber kvlere gidip kahvaltı yapcas, sonrasında da yenerın kaçış planlarını uygulayıp kendimi dışarı atcas galıbaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…