raziş kaldık başbaşa dumduma
evet canım kaldıkama ben de Hesnoşa katılıyorum uykunu almalısın biraz.yarın bol bol yorulucan hem de Yeneri uykusuz karşılama canım dinç ol.durmak istersen burdayım ama canım
madem öyle biras uzanıııım en azından dinlenirim, herşey için çok teşekkür ederim tatlım, ii geceler
herzamankı gıbı bugunumde de yalnız bırakmadığınız için asıl ben size çok teşekkür ediyorum... hiçbirinizin hakkını ödeyemem, az çektirmedim sizlere benim güzel dostlarımhesnacım tekrar tekrar çok teşekkür ederim, ben de sizleri çok sevıorum iiki sizin gibi dostlar edındım
ii geceler hesnam
oyyy Hesnamm benimmm gözlerim doldu ya laaaasagol canım..emin ol ben de seni çok seviyorummm sen de iyi ki varsınn arkadasımmm.çok az kaldı Allahın izniylee kocişinle sende çok yakında kavuscaksınızzz hayırlısıylaaa.ve biz o gün en az senin kadar mutlu olacagız canımmmm iyi gecelerrr.
Canlarim bana da musade cok uykum geldi, yarin erken kalkip temizlik yapicam, gece icin cok tesekkurler hepinize cok eglendim.
Basta bugunun depuk kralicesi Tugbacim, ardindan sansli hurgeneral Razisim ve son olarak inatla Mehmetinin gelmesini bekleyen azimli huryaren Nilum Allah hicbirinizi sevdiklerinizden bir daha ayirmasin. Sevginizin kiymetini bilin, bolca sarilin sevgililerinize... Sizleri seviyorum, iyi ki varsiniz....
Herkese iyi geceler ....
hilalim baktım adrasan'a netten... denizi çok güzel görünüyor ışıl ışıl, bahsettiğin ağaç evler de pek bi sempatikinşallah gidebilirsiniz, huzur dolar insan orda...
begüüüüüüüüüüüüüüüüüş nerelerde aceeppp :44:
Askerlik süresi kısalacak | Mynet Haber
okuyun arkadaşlar..
Ben bunu okumuştum ama son cümleye dikkat edin, yani umutlancak bi haber değil bence malesef
madem öyle biras uzanıııım en azından dinlenirim, herşey için çok teşekkür ederim tatlım, ii geceler
Kızlar bi kaç gündür giremedm inşallah hepiniz iyisindir,bende durumlar standart ...
uyuyamadım geri geldimbizde de aynı canım her şey nasıl geçti düğün???
düğün mü düğün işte ben çok sıkılıyorum düğünlerde ya kasılıyorum herkesi öpmek falan bayıyo içimi kendi düğünümde naparım bilmiyorum :)
ben severim ya düğünleri, merak ederim gelini damadıo zaman mecbur canım, yapacak bir şey yok
dün askerimde uyuyamamş 2-3 kez gece aradı beni konştk kısa kısa da olsa o seste ben telefon elimde bekledm hep ya duymazsam diye =) bugünde aksi gibi sabah konştk ara gene dedm aramadı yada arayamadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?