Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım kaldık ama ben de Hesnoşa katılıyorum uykunu almalısın biraz.yarın bol bol yorulucan hem de Yeneri uykusuz karşılama canım dinç ol.durmak istersen burdayım ama canım

madem öyle biras uzanıııım en azından dinlenirim, herşey için çok teşekkür ederim tatlım, ii geceler

Ben teşekkür ederim kuzum...

Tuğbacık şimdi kavuşmuştur sevdiğine ohhh misssss

Canım benim kavuşulacak tabii az kaldı, kuyruğu kaldı ancak Öptüm seni

hesnoş duygulandırdın beni yavrum

hilalim baktım adrasan'a netten... denizi çok güzel görünüyor ışıl ışıl, bahsettiğin ağaç evler de pek bi sempatik inşallah gidebilirsiniz, huzur dolar insan orda...

hilalim baktım adrasan'a netten... denizi çok güzel görünüyor ışıl ışıl, bahsettiğin ağaç evler de pek bi sempatik inşallah gidebilirsiniz, huzur dolar insan orda...

İnşallahh nilüü çok sağol, yani aslında en kolay gidebilecemiz orası, gerisi maddiyatımıza bağlı ama Adrasan harika bi yer, cidden harika olcak inş hayırlısıyla bi gelsin de sevdiceğimmm...

aa hadi kızlar eller havayaa

[video=youtube;dsBcmvh4onw]http://www.youtube.com/watch?v=dsBcmvh4onw[/video]

canlarım bu gece gül ağacının dalına dileklerinizi asmayı unutmayın... Rabb'im dualarınızı kabul etsin iyi geceler...

Ben bunu okumuştum ama son cümleye dikkat edin, yani umutlancak bi haber değil bence malesef

Canım tüm gazetelerd ebugün bu vardı...bende hpsini okudukça umudum azaldı çünkü hepsinde ileriki seneler yazıordu..ama tekrar gündeme gelmesi şaşırttı belkide gündem değiştirmek amacıyla yaptılar bilemiyorum.....zaten siz şafağı yemişsiniz ama bizim yolumuz uzun..inş olur umudum olmasada beklemeye tam gaz devam

Son düzenleme:
Kızlar bi kaç gündür giremedm inşallah hepiniz iyisindir,bende durumlar standart ...

düğün mü düğün işte ben çok sıkılıyorum düğünlerde ya kasılıyorum herkesi öpmek falan bayıyo içimi kendi düğünümde naparım bilmiyorum :)

ben severim ya düğünleri, merak ederim gelini damadı o zaman mecbur canım, yapacak bir şey yok

ben severim ya düğünleri, merak ederim gelini damadı o zaman mecbur canım, yapacak bir şey yok

dün askerimde uyuyamamş 2-3 kez gece aradı beni konştk kısa kısa da olsa o seste ben telefon elimde bekledm hep ya duymazsam diye =) bugünde aksi gibi sabah konştk ara gene dedm aramadı yada arayamadı...

dün askerimde uyuyamamş 2-3 kez gece aradı beni konştk kısa kısa da olsa o seste ben telefon elimde bekledm hep ya duymazsam diye =) bugünde aksi gibi sabah konştk ara gene dedm aramadı yada arayamadı...

zor bi süreç canım, inşallah en kısa sürede biter bu cefa ben de mehmet'le konuşuyorum face'de bi linke tıklamış saçmasapan sayfaları beğenmiş görünüyor şu an onlarla uğraşıyor, sinir olmuş durumda virüsmüş sanırım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…