ben bunda oynarım kiii Eki Görüntüle 702921 Eki Görüntüle 702921 Eki Görüntüle 702921
[video=youtube;aVGEvt5-yV0]http://www.youtube.com/watch?v=aVGEvt5-yV0[/video]
yok kuzum asıl benı zombı gıbı gormesse sok geçirir, sonrakı modumuz onun kokusunu içime çekmek ve koynunda uyuyakalmaaaaaaaak
ii yapmışsın razişim...
yarın sabah kvler benı evden alcaklar, havaalanına gıdıp aşkımı karşılıcas, sonra hep beraber kvlere gidip kahvaltı yapcas, sonrasında da yenerın kaçış planlarını uygulayıp kendimi dışarı atcas galıbaaa
ii yapmışsın razişim...
yarın sabah kvler benı evden alcaklar, havaalanına gıdıp aşkımı karşılıcas, sonra hep beraber kvlere gidip kahvaltı yapcas, sonrasında da yenerın kaçış planlarını uygulayıp kendimi dışarı atcas galıbaaa
bu gece butun kurtlarınızı dokuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
Sen de işini biliyorsun hadi hadi
Ooooo iyiymiş, acil çıkış planı uygulayıp kaçın
ben bunda oynarım kiii Eki Görüntüle 702921 Eki Görüntüle 702921 Eki Görüntüle 702921
[video=youtube;aVGEvt5-yV0]http://www.youtube.com/watch?v=aVGEvt5-yV0[/video]
ayy telefonu laptoba bagladım geldim kıslarrryine agır ama en azından yazıyı rahat yazıyom
Tubişşşşş yarın nasıl yapcanız cancazım?onu alcan Yenerlere mi gitceniz hemen?
kurt murt kalmadı zaten canım, ben artık yavaştan yavaştan kaçsam mı ki
Nilü ile Raziş bu performanslarınızın aynısını 2 ay 24 gün sonra da göreceğiz inşallah
ii yapmışsın razişim...
ama olmaskiiiiiiiiiiiii
Nilüşümmm nereye kıss uykun mu geldi
şii ağlamak yok
yavrum çok uykum geldi yaa :26:
Nilü ile Raziş bu performanslarınızın aynısını 2 ay 24 gün sonra da göreceğiz inşallah
canım benimm kızz ne demekk Allahtan bişy çıkmazsa 2 ay 24 gün sonra yine böyle mutlulukla depik atcez sanaaaa sende sabahına kocişe kavuscan tatlım benimmmmama Nilüş dogru der bizi depüklemedin sen olsun ki erken bitirdik niçin ki depük atmadınız bana neyse Tubişşşşşş ben bu geceyi ucundan kendime de sayıyım kızz nede olsa YenerleKoray aynı gün gelecekti
evet canım yaa, çok yatmaktan
iyi gene senin uykun geliyo yatsanda..ben sabah kalkmak bilmiyom gece uyumak bilmiyorum napcam böyle onu da bilmiyorum hergün uykudan kalkınca kafam kazan gibi oluyo kulaklarım ugulduyobi insan gibi iş de bulamadım off off.neyse konuyu dagıtmayımm hadi eglenceye devamm
say tabiki yavrum bu sadece beım sevıncım değil zaten hepimizin sevinci... Burada sıkıntılarımızı, özlemlerimizi paylaşırken nasıl ki hepimiz birimizin derdini kendi derdimiz biliorus, sevincimiz de bir, hepimizin sevinci
ama ama olmaskiiiiiiiiii
canım benimm kızz ne demekk Allahtan bişy çıkmazsa 2 ay 24 gün sonra yine böyle mutlulukla depik atcez sanaaaa sende sabahına kocişe kavuscan tatlım benimmmmama Nilüş dogru der bizi depüklemedin sen olsun ki erken bitirdik niçin ki depük atmadınız bana neyse Tubişşşşşş ben bu geceyi ucundan kendime de sayıyım kızz nede olsa YenerleKoray aynı gün gelecekti
oyy canım benim sagol böyle düşünmen yeter bebemmbu gece sana özel bende kendimce yararlanıyom herşey hepimiz için güzel olsun şu hayatta inşaAllah.rabbim güzel yazılar yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?