Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok kuzum asıl benı zombı gıbı gormesse sok geçirir, sonrakı modumuz onun kokusunu içime çekmek ve koynunda uyuyakalmaaaaaaaak

Sen de işini biliyorsun hadi hadi

Ooooo iyiymiş, acil çıkış planı uygulayıp kaçın

heee ne güsel ne güsellllaman edin kahvaltıyı kaçın canımmm gezin gönlünüzceee,hava da güzel ohhh

Sen de işini biliyorsun hadi hadi

Ooooo iyiymiş, acil çıkış planı uygulayıp kaçın

ya hesnam ben kaçmayı hem istiorum hem istemıorum ama zaten istemesem de yener aklına koymus bi kere evde ailelerle durmak istemıo.. ilk günden böle bişey yapıo, her zaman bunu yapıo ama benden bilirler kımse demez yener yapıo diee aman ne bilim yıne de sevdiceğim yanımda hiçbişeyı takmıorum

ben bunda oynarım kiii Eki Görüntüle 702921 Eki Görüntüle 702921 Eki Görüntüle 702921

[video=youtube;aVGEvt5-yV0]http://www.youtube.com/watch?v=aVGEvt5-yV0[/video]

ayy telefonu laptoba bagladım geldim kıslarrr yine agır ama en azından yazıyı rahat yazıyom

Tubişşşşş yarın nasıl yapcanız cancazım?onu alcan Yenerlere mi gitceniz hemen?

Nilü ile Raziş bu performanslarınızın aynısını 2 ay 24 gün sonra da göreceğiz inşallah

Nilüşümmm nereye kıss uykun mu geldi

Nilü ile Raziş bu performanslarınızın aynısını 2 ay 24 gün sonra da göreceğiz inşallah

canım benimm kızz ne demekk Allahtan bişy çıkmazsa 2 ay 24 gün sonra yine böyle mutlulukla depik atcez sanaaaa sende sabahına kocişe kavuscan tatlım benimmmm ama Nilüş dogru der bizi depüklemedin sen olsun ki erken bitirdik niçin ki depük atmadınız bananeyse Tubişşşşşş ben bu geceyi ucundan kendime de sayıyım kızz nede olsa YenerleKoray aynı gün gelecekti

say tabiki yavrum bu sadece beım sevıncım değil zaten hepimizin sevinci... Burada sıkıntılarımızı, özlemlerimizi paylaşırken nasıl ki hepimiz birimizin derdini kendi derdimiz biliorus, sevincimiz de bir, hepimizin sevinci

evet canım yaa, çok yatmaktan

iyi gene senin uykun geliyo yatsanda..ben sabah kalkmak bilmiyom gece uyumak bilmiyorum napcam böyle onu da bilmiyorum hergün uykudan kalkınca kafam kazan gibi oluyo kulaklarım ugulduyo bi insan gibi iş de bulamadım off off.neyse konuyu dagıtmayımm hadi eglenceye devamm

kız ölürüm ben sana yaaaaaa, inş en kısa zamanda hayırlı bi iş bulursun kuzucum

oyy canım benim sagol böyle düşünmen yeter bebemm bu gece sana özel bende kendimce yararlanıyom herşey hepimiz için güzel olsun şu hayatta inşaAllah.rabbim güzel yazılar yazsın.

ama ama olmaskiiiiiiiiii

sanırım oluyor bile canım kendimi uykuya teslim ediyorum, seni de yener'e... bir daha hiç ayrılmayın, çok ama çok mutlu olun

artık sen de bir hüryarensin, yener'de hürgeneral

bu kutlu görevi başarıyla tamamladığınız için alnınızdan öpüyorum Eki Görüntüle 702934 kadehimi de sizin için kaldırıyorum

şaka tabii ki hesna'm sen bizi depüklesen de depüklemesen de biz 2 ay 24 gün sonra seni zevkle, aşkla, şehvetle, tutkuyla depüklücez

iyi geceler canlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…