Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar herkese slm

biliosunuz cumartesi gece hiç uyumadım, sevdiceğim de uyumamıştı ve dün bütün günü uykusuz perişan ama çok güzel geçirdik

havaalanında onu gördüğümde gözlerim doldu, o kadar özlemişimki sarıldım o mis kokusunu içime çektim ve kulağına fısıldadım: hoşgeldin aşkım, hoşgeldin gönlümün sultanı bitti artık

havaalanından sonra kvlere gittik, kahvaltı vs... faslından sonra yenerle 1-2 saatliğine alışveriş bahanesiyle evden kaçtık, sonra yener dönmek istemedi ama tekrar kvlere gittik, ailesiyle de vakit geçirsin biras istedim kvlerde öğlen yemeğini yedik, çay sohbet derken saati 5 yaptık... Sonra çıktık bostancıda devamlı gidip tavla oynadığımız cafeye gittik, hem tavlamızı oynadık hem maçımızı izledik. Tabii her zamanki gibi yenerle fener mi gs mi kavgamızı yaptık maçtan sonra artık beni eve bıraktı kendi de eve gitti, kendimizi yatağa nasıl atıp sızdığımızı bilmiyoruz

ben kavuştum sevdiğime artık sıra bekleyen dostlarım da... En kısa zamanda inş sevdiceklerinize kavuşursunuz canlarım
bundan sonra da inş hep güzel haberlerle gelicem sizeeee

Tubikkk ohh ne güzel yaaa çok sevindim harika duygular içinde olmalısınn onunla kavga bile güzeldir şu ann
Darısı başımıza inşallahhh...

ohh miss miss maaşallah canım sizeee

Şafak 52 Ordu

Memleketimee hoşgeldin canım

Ayşşşş tuğbiikk sırayı bize saldın
Hep güzel haberlerini bekliyoruuzz

Ay süperr yakında senin de popoya depükler incekk
Depük manyagı olmak istiyorum diyebilirim Rabbim sanada göstersin bugünleri inşallah

Rabbim birdaha ayrılık göstermesin güzel güzel şafaklar saymak nasp olsun inşallah Ben okudukça duygulandım bendede heyecan var o ilk karşılaşmalar yokmu artık rüyalarımda iyice Negüzel geçmiş gününüzde maşallah bundan sonra güzel günler görmek dilegiyle

Selam kızlar ...Rüyamda askerimi gördüm sarılışımı gerçek sandım sabah çok buruk uyandım ...ama konuştuk keyfi yerinde yazıcı olarak görevine başladı Rabbim böyle sorunsuz geçirsin şu zamanları ...

Ben de görüyorum bi kaç gündür sürekli rüyalarımda telefonda konuşurken görüyorm falan ama çok özledim :26:
İyi oldu canım yazıcı olması, bizimkide yemekhaneci oldu.

kızlar biz tartıştık, mutlu mutlu yazmaya çalışıyorum; ama zorlanıyorum 3 gündür sürekli dışarıda, sürekli bi yerlere gidiyor, birileriyle görüşüyor. akşam da en yakın arkadaşında kalacak-mış! tabii hiç sormak yok, bi de güzel güzel rahat rahat söylüyor. kendisi benim başka bi yerde kalmama asla müsaade etmiyor, akrabalarım da dahil... hele genç ve evliyse kıyamet kopuyor. ben de kalmıyorum. biliyorsunuz en son eskişehir muhabbeti olmuştu. off moralim çok bozuldu... sinirlenince bir de teli kapatıyor, kafayı yiyorum... çağrı atacak kadar kontörüm vardı, bile bile açtı sırf aramayım diye

Nilüü merhaba tatlım
Peki sen söylemedin mi ? Bana böyle yapıyorsun, kendi aynı şeyleri neden yapmıyorsun herşey karşılıklı gibisinden konuşmayı denemedin mi? Aynı şeyleri sen yapsan kıyamet kopar ama dimi ? :26:

tü tü tü maşallah cnm Allah sizi bir daha hiç ayırmasın hep böyle el ele diz dize olun heyecanınız hep böyle olsun en kısa zamnda da evlenirsiniz inş. cnm :) :)

merhaba canım...

ben akşam ertuğrul'a gitcem, gece de orda kalcam. sürekli gel deyip duruyor dedi. ben ses vermedim bi süre; çünkü bana bu konuda yaptıkları ve söyledikleri geldi aklıma, hiçbir şey diyemedim. sonra ses vermiyorum diye kapattı. çağrı attım, meşgule aldı. sonra tekrar çağrı attım, kapatmış tamamen. bi bi buçuk saat sonra açtı; ama kendiliğinden aramadı ben çağrı attım açmış, aradı. arkadaşında kalma nı istemiyorum dedim. neden dedi. nedenini sen gayet iyi biliyorsun dedim. bu kez de bahaneler sıralıyor. neymiş evli değilmiş, anne babası varmış, genç kız yokmuş evde ben ne olursa olsun gitmesini istemiyorum; çünkü kendisi de bana aynı şeyi yapıyor. sürekli alttan alması gereken, anlayış göstermesi gereken ben oluyorum. askerdeyken yine yapıyordum; ama artık tahammülüm kalmadı

canımm gözün aydınn çok sevindim allahım herkese aynı mutluluğu nasip etsin inşallah yaa :))

Daha açık konuş canım sen bana böyle yapıyorsun, ama benim yapmamı istemediğin şeyleri yapıyorsun de. Ne biliyim konuş işte artık askerde değil alttan alan tarafın sürekli sen olması gerekmiyo sonuçta. Onunda biraz anlayşlı olması lazım sen istemiyorsan gitmeyecek bu kadar açık ve net. Sen bi yere gitmek istediğinde o laf yapınca oturuyorsun gitmiyorsun, ama karşı tarafında bunu yapması lazım. :26:

dışarıda, sürekli bi yerlere gidip birileriyle konuşup görüşüyor hadi kapatalım, işim var deyip kapatıyor. şimdi de ne arıyor ne soruyor hiçbir şey yapamıyorum aramayım diye son kontörümü de yedi. engel olmayım diye yapıyor sanırım. eğer gider ve kalırsa hiç iyi şeyler olmayacak

Üff ne demeliyim bilmiyorum ki canım ya :44: İnşallah kalmaz. Peki inatçılık var mı ?

ayyy kızlar cok kötu bı haber aldım eşimin askerlık yaptıgı yerde bı cocuk sılahını serıye almış cenesınden vurmuş arabada kendını sevgilisi mı ayrılmış cocuktan o yuzden vurmuş kendını offf cok kotu bişi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…