- 29 Ağustos 2012
- 1.552
- 473
- 173
Askerimle konuştum geçen gün doğumgünüydü haliyle daha hiç bişi oturmadı diye ben kargo falan yollayamadm başka bi askerin sevgilisi kargo yapmş yiyecek falan benimkide resmen kıskanmş yani açıkca söyledi hayatm dedm sen hiç bişi yollama şimdilik belli değil diyodun dedm artık belli ama dedi gülüştük..hatta ve hatta bugüne kadar mektup bile istemzken mektup bile istedi tamam dedm çok özel yazma okunuyo malum dedi tamam dedm...
şimdi sizden yardım istiyorum:
1.Kargoya yiyecek neler koyuyim şimdi bozulma riskini göze alarak PTT ile göndercm öle dedi
2.Mektuba ikimizin yeni çektiğimiz resminden de koyiyim mi?
3.Bunları karton kutular satılıyo onlardan alıp içine mi yerleştiriyim yoksa bakkaldan ufak koli falan mı?
Siz askerlerinize ne gönderdiniz falan bi yardımcı olursanız sevinirim =) ihtiyacın varmı bişi dedim çünkü yok dedi ...
Bunları bana soracaksın kızçe
PTT kargo ile en geç 24 saatte ulaştırıyorlar ...
Mektuba ikinizin resimlerini koymak yerine resminizi siyah beyaz yap mektup kağıdı olarak kullan ,yalnızca onun dikkatini çekecektir ..Kıskançlık yapmasın resimlerimizi gördüler diye..O isterse yollarsın...
Karton kutular da olur Hazır ve işlenmiş güzel olanları ,herhangi bi bakkal kolisini de kaplayarak yollayabilirsin
Ayrıca tek içimlik kahvelerden al koy severse, yanına da çikolata ..Yanına da not düş.. Sensiz boğazımdan geçmedi
Saat kullanıyorsa içinde resminizin olduğu saat yaptırıp yollayabilirsin ama bunu bu sıralarda yapma zaman hiç geçmez ona...Sürpriz yapayım derken askeriyeyi zehiretme çocuğa
ııı başkaa ;
Çarşı durumu nasıl? Çıkabiliyor mu ? Eğer çıkabiliyorsa çarşıda giymesi açısından t-shirt yollayabilirsin...Aynısından sen de alırsın ..Hatta aynı anda giyinmesini sağlayabilirsin görüntülü konuşurken görür hoşuna gider..
ben böyle olduğum zaman hiçbir sözavutmuyor beni
o gün eskişehir'e zaten canım, mehmet geldi ya. zaten dışarı çıkmak istesem param yok. ancak ablamla evdekilerle çıkabiliyorum. neden yola getirmeye çalışıyorum onu da anlamış değilim. çok yorgunum, kırgınım. mehmet de söylemişti bi kere onu. kulede çok düşünme fırsatım oluyor, silah da yanımda duruyor falan... hepsi blöf tabii, bu kadar bencil biri canına kıyabilir mi. ben de üzülüyordum
Askerimle konuştum geçen gün doğumgünüydü haliyle daha hiç bişi oturmadı diye ben kargo falan yollayamadm başka bi askerin sevgilisi kargo yapmş yiyecek falan benimkide resmen kıskanmş yani açıkca söyledi hayatm dedm sen hiç bişi yollama şimdilik belli değil diyodun dedm artık belli ama dedi gülüştük..hatta ve hatta bugüne kadar mektup bile istemzken mektup bile istedi tamam dedm çok özel yazma okunuyo malum dedi tamam dedm...
şimdi sizden yardım istiyorum:
1.Kargoya yiyecek neler koyuyim şimdi bozulma riskini göze alarak PTT ile göndercm öle dedi
2.Mektuba ikimizin yeni çektiğimiz resminden de koyiyim mi?
3.Bunları karton kutular satılıyo onlardan alıp içine mi yerleştiriyim yoksa bakkaldan ufak koli falan mı?
Siz askerlerinize ne gönderdiniz falan bi yardımcı olursanız sevinirim =) ihtiyacın varmı bişi dedim çünkü yok dedi ...
Bunları bana soracaksın kızçe
PTT kargo ile en geç 24 saatte ulaştırıyorlar ...
Mektuba ikinizin resimlerini koymak yerine resminizi siyah beyaz yap mektup kağıdı olarak kullan ,yalnızca onun dikkatini çekecektir ..Kıskançlık yapmasın resimlerimizi gördüler diye..O isterse yollarsın...
Karton kutular da olur Hazır ve işlenmiş güzel olanları ,herhangi bi bakkal kolisini de kaplayarak yollayabilirsin
Ayrıca tek içimlik kahvelerden al koy severse, yanına da çikolata ..Yanına da not düş.. Sensiz boğazımdan geçmedi
Saat kullanıyorsa içinde resminizin olduğu saat yaptırıp yollayabilirsin ama bunu bu sıralarda yapma zaman hiç geçmez ona...Sürpriz yapayım derken askeriyeyi zehiretme çocuğa
ııı başkaa ;
Çarşı durumu nasıl? Çıkabiliyor mu ? Eğer çıkabiliyorsa çarşıda giymesi açısından t-shirt yollayabilirsin...Aynısından sen de alırsın ..Hatta aynı anda giyinmesini sağlayabilirsin görüntülü konuşurken görür hoşuna gider..
Doğru aynı zamanda gelmişti değil mii..neden mi yola getirmeye mi çalışacaksınn?? Sevdiğin için tabi ki balımm...ben sadece Mehmet'e kızdım ama madem ortada sevgi var bitmek gibi bir şey en son ihtimal o zaman elinden geleni yapmak zorundasın. Vazgeçmek gibi bir şey yakışmaz sana artık, bi şekilde bi şeyleri farketmesini sağlamalısın. Sonuçta biraz da gezmek tozmak isteyecek yani, bunda mesele yok, çok da bunaltma, askerden yeni geldi, benim fikrim bu yani..
Ha bana sorsan arkadaşında kalmasında da mesele yok ama sana kalma deyip sen kalmıyorsan haklısın ki karşılığını vermeli.
Canım bizim koli denetimden geçmiyordu ben neler yolladıımm mesela: spor ayakkabı yoladım, bi kaç tişört, mektuplar, fotolar, fırça bile yollamıştımkitap yolladım sonracıma...falan yani yiyecek olayına pek girmedim ben ama Çorumdan leblebi getirmiştik biraz ondan biraz da haçtan gelen hurmadan yollamıştım kuru şeyler yani, o da yesin istedim, cidden de onsuz yemek zoruma gitti yani.. çikolata falan da olur yani öyle çok sevdiği bi çiko varsaa...börek çörek yapıp zaten yollayamazsın bence, yanında yollayacaklarına yazık olur saat de almıştım ben sevdiceğime aman bi sürü şey işte aklına nee gelirsee...
Önerilerini yerim kız senin hay maşallah
yok o hususi kek börek istedi şimdi aklıma erik almak geldi eriğide sever resmen kıskanmş ya söyledi milletin sevgilisi kargo yapmş yedik dedi :) lalalalalalala keşke o kolide kendimi yollasam pastanın içinden çıkan kız gibi :)
Kendimi yollayamasam da kokumu yollamıştım bayılmıştııı
O zaman dikkatli yolla tatlım yani tişört falan da yollucaksan bulaşmasın biririne hepsi
Şimdilik kaçıyorum gene konuşuruzz
bitti kızlar bu kez başardım. bu 15 ayınca beni hiç yalnız bırakmadığınız, her an destek olduğunuz için çok teşekkür ederim Bu kez kendimi ezdirmicem, bu kez gururumu ayakları altına almasına izin vermicem. her şeyi sildim, her şeyi. aldığı hediyeleri bendeki eşyalarını koydum küçük bi kutuya. isterse gönderirim istemezse atarım.
bitti kızlar bu kez başardım. bu 15 ayınca beni hiç yalnız bırakmadığınız, her an destek olduğunuz için çok teşekkür ederim Bu kez kendimi ezdirmicem, bu kez gururumu ayakları altına almasına izin vermicem. her şeyi sildim, her şeyi. aldığı hediyeleri bendeki eşyalarını koydum küçük bi kutuya. isterse gönderirim istemezse atarım.
Hakkında hayırlısı buymuş demek ki canım..
canım tek sorun arkadaşında kalması mı ya :S başka bişiler mi oldu
inşallah canım, buraya kadarmış. henüz kendisinin haberi bile yok.
görünürdeki sebep bu; ama asıl bana olan tavrı, saygısızlığı, beni hiçe sayışı. bu daha buz dağının görünen yüzü canım.
Kesin bitti mi şimdi canım, peki nasıl söylemeyi düşünüyorsun :26:
Karışmak gibi olmasın sonuçta sen bilirsin de nilüü, ama en azından son kez de olsa konuşsanız iyi olmaz mı canım? Telefonunun markası ne canım. Samsung'larda oluyor diye biliyorum ben sadece:26:söylemicem hiçbir şey canım. numara nasıl engelleniyor kızlar? netten baktım; ama bir şey bulamadım.
söylemicem hiçbir şey canım. numara nasıl engelleniyor kızlar? netten baktım; ama bir şey bulamadım.
Karışmak gibi olmasın sonuçta sen bilirsin de nilüü, ama en azından son kez de olsa konuşsanız iyi olmaz mı canım? Telefonunun markası ne canım. Samsung'larda oluyor diye biliyorum ben sadece:26:
gene kendin bilirsin ama canım yangına körükle gidiosun sonra pişman olma görünürdeki sebep çözülmicek şey değil siz neleri aştınız şimdi bu onun yanında hiç kalır...
bence acele davranma derim ama senin hayatın ve ilişkini kendinden başka kimse bilemez canım benim sana tek tavsiyem öfkeyle kalkıp zararla oturma sen bu çocuğu sevmesedin o hastanede annesinin olayları olduğunda siler atardın zaten ...
nokia x2 canım. numarayı değiştircem o halde.
bu kez dönüşü yok kızlar, bu kez de dönersem ömür boyu mutsuz olcam onunla. ben yeterince direndim, sabrettim, çok uğraştım; ama olmayınca olmuyormuş. çok kırgınım, çok yorgunum, çok hırpalandım. söylememe gerek yok. face'den engellendiğini, arayıp sormadığımı görünce anlar zaten. eminim anladığında aramaz, ben de kabul ettiğini anlarım.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım ...
inşallah canım. tek duam ona olan bu öfkemin geçmemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?