Üff ne demeliyim bilmiyorum ki canım ya :44: İnşallah kalmaz. Peki inatçılık var mı ?
ayyy kızlar cok kötu bı haber aldım eşimin askerlık yaptıgı yerde bı cocuk sılahını serıye almış cenesınden vurmuş arabada kendını sevgilisi mı ayrılmış cocuktan o yuzden vurmuş kendını offf cok kotu bişi yaaa
hadi yaa offsadece yaralanmış mı???
ne yaralanması kız ölmüş seriye almış silahı oda 3 kere ateş edıyormuş düşünsene ceneden vurmuş ölmemesi mumkunmu beyınden cıkmıştır o mermıler offf cok kötu oldum valla :-( ;-( ;-(
ben de bilmiyorum canımvar, olmaz mı! inatlaşılacak bir durum değil, onun da bunu anlaması gerek...
offf kafa kalmamıştırkı onda valla yaa kafa dağılmıştır offf Allah ım tum askerlerımıze sabır ver akıllarına mukayet ol Mevlam kımseye gostermesın ailesıne yardım et Mevlam...
Kesinlikle öyle canım. :26:
amin, Allah rahmet eylesin...
konuştuk tekrar canım. ne yapacağını hala bilmiyorum. saçmasapan şeyler yapıp söylüyor sabahtan beri. çıldırmak üzereyim artık. ben de kendini öldüren asker gibi sıksam mı ki kendimebelki o zaman cız eder mehmet'in yüreği...
ne yaralanması kız ölmüş seriye almış silahı oda 3 kere ateş edıyormuş düşünsene ceneden vurmuş ölmemesi mumkunmu beyınden cıkmıştır o mermıler offf cok kötu oldum valla :-( ;-( ;-(
konuştuk tekrar canım. ne yapacağını hala bilmiyorum. saçmasapan şeyler yapıp söylüyor sabahtan beri. çıldırmak üzereyim artık. ben de kendini öldüren asker gibi sıksam mı ki kendimebelki o zaman cız eder mehmet'in yüreği...
sacmalama kız oyle şey çözum yolu mu Mevlam kımseyı o son nebzeye goturmesın ...
Allah rahmet eylesin, Ailesine ve yakınlarına Rabbim sabır versin...
460 gün sabretmişsin azmetmişsin, şimdide sabırlı ol canım. O ne biçim laf öyle deme ya :26:
Mehmetin aklı başına gelir belkide bekle biraz daha sabret, son aradğında gideceğim diyor muydu hala :44:
beklemiş olmamın bi kıymeti yok demek ki... bilmiyorum, bakarız, bugün tekrar konuşmadık dedi
aaa bak gene bi umut var, kesin net bişey söylememiş belki gitmez mehmet enişte
enişte deme yaa, şu an hiçbir şeyim değil o benim. o kadar öfkeliyim ki... 11'den beri burnumdan getirdi
Memleketimee hoşgeldin canım
Ayşşşş tuğbiikk sırayı bize saldın
Hep güzel haberlerini bekliyoruuzz
Depük manyagı olmak istiyorum diyebilirimRabbim sanada göstersin bugünleri inşallah
Rabbim birdaha ayrılık göstermesin güzel güzel şafaklar saymak nasp olsun inşallahBen okudukça duygulandım bendede heyecan var o ilk karşılaşmalar yokmu artık rüyalarımda iyice Negüzel geçmiş gününüzde maşallah bundan sonra güzel günler görmek dilegiyle
Selam kızlar ...Rüyamda askerimi gördüm sarılışımı gerçek sandım sabah çok buruk uyandım ...ama konuştuk keyfi yerinde yazıcı olarak görevine başladı Rabbim böyle sorunsuz geçirsin şu zamanları ...
kızlar biz tartıştık, mutlu mutlu yazmaya çalışıyorum; ama zorlanıyorum3 gündür sürekli dışarıda, sürekli bi yerlere gidiyor, birileriyle görüşüyor. akşam da en yakın arkadaşında kalacak-mış! tabii hiç sormak yok, bi de güzel güzel rahat rahat söylüyor. kendisi benim başka bi yerde kalmama asla müsaade etmiyor, akrabalarım da dahil... hele genç ve evliyse kıyamet kopuyor. ben de kalmıyorum. biliyorsunuz en son eskişehir muhabbeti olmuştu. off moralim çok bozuldu... sinirlenince bir de teli kapatıyor, kafayı yiyorum... çağrı atacak kadar kontörüm vardı, bile bile açtı sırf aramayım diye
merhaba canım...
ben akşam ertuğrul'a gitcem, gece de orda kalcam. sürekli gel deyip duruyor dedi. ben ses vermedim bi süre; çünkü bana bu konuda yaptıkları ve söyledikleri geldi aklıma, hiçbir şey diyemedim. sonra ses vermiyorum diye kapattı. çağrı attım, meşgule aldı. sonra tekrar çağrı attım, kapatmış tamamen. bi bi buçuk saat sonra açtı; ama kendiliğinden aramadı ben çağrı attım açmış, aradı. arkadaşında kalma nı istemiyorum dedim. neden dedi. nedenini sen gayet iyi biliyorsun dedim. bu kez de bahaneler sıralıyor. neymiş evli değilmiş, anne babası varmış, genç kız yokmuş evdeben ne olursa olsun gitmesini istemiyorum; çünkü kendisi de bana aynı şeyi yapıyor. sürekli alttan alması gereken, anlayış göstermesi gereken ben oluyorum. askerdeyken yine yapıyordum; ama artık tahammülüm kalmadı
dışarıda, sürekli bi yerlere gidip birileriyle konuşup görüşüyor hadi kapatalım, işim var deyip kapatıyor. şimdi de ne arıyor ne soruyor hiçbir şey yapamıyorum aramayım diye son kontörümü de yedi. engel olmayım diye yapıyor sanırım. eğer gider ve kalırsa hiç iyi şeyler olmayacak
ayyy kızlar cok kötu bı haber aldım eşimin askerlık yaptıgı yerde bı cocuk sılahını serıye almış cenesınden vurmuş arabada kendını sevgilisi mı ayrılmış cocuktan o yuzden vurmuş kendını offf cok kotu bişi yaaa
Hoşbuldum esincim
Depük manyağı yaparız seniiii
Nilüü okudum olanları..ama demek ki Mehmet'i bu şekilde yola getiremiyosun tatlım yani, tabi ki de erkekler için fedakarlık yaparız ama bence kesinlikle Eskişehi'e gitmeliydin mesela...yani bi fedakarlık karşılığını alıyorsan anlamlı ama sadece sen fedakarlık yaparsan hep ve o hayatında hiç bi şeyi değiştirmezse ne anlamı var ki :44: Ben çok kızıyorum seninkine valla, kıymet kadir bilmezlik bu, sevgine asla laf etmem onun da senin de ama boyun eğme bu kadar artık, askerde de değil ki yani, ne demek telefonu kapatmak yaaa!!! Başka yollar dene nilüm, kendini bu kadar da kapatma, sen de gez dolaş..
Aman Allahım yaaaAllah rahmet eylesin ve geride kalanlara sabır versin, ne kötü ya, of ben de kötü oldum yaaa.... bi kere bana Zafer de demişti var ya düşüncesi bile kötü yaaa Allahım sen gösterme, bak tüfek karşımda duruyo dedi yaaa aman Allahımm
Ooovv baya sinirlendirmiş seni baya baya :26: Sakin ol mu desem, git döv mehmeti mi desem nilüü ne desem :44:
Nilüü okudum olanları..ama demek ki Mehmet'i bu şekilde yola getiremiyosun tatlım yani, tabi ki de erkekler için fedakarlık yaparız ama bence kesinlikle Eskişehi'e gitmeliydin mesela...yani bi fedakarlık karşılığını alıyorsan anlamlı ama sadece sen fedakarlık yaparsan hep ve o hayatında hiç bi şeyi değiştirmezse ne anlamı var ki :44: Ben çok kızıyorum seninkine valla, kıymet kadir bilmezlik bu, sevgine asla laf etmem onun da senin de ama boyun eğme bu kadar artık, askerde de değil ki yani, ne demek telefonu kapatmak yaaa!!! Başka yollar dene nilüm, kendini bu kadar da kapatma, sen de gez dolaş..
Aman Allahım yaaaAllah rahmet eylesin ve geride kalanlara sabır versin, ne kötü ya, of ben de kötü oldum yaaa.... bi kere bana Zafer de demişti var ya düşüncesi bile kötü yaaa Allahım sen gösterme, bak tüfek karşımda duruyo dedi yaaa aman Allahımm
Askerimle konuştum geçen gün doğumgünüydü haliyle daha hiç bişi oturmadı diye ben kargo falan yollayamadm başka bi askerin sevgilisi kargo yapmş yiyecek falan benimkide resmen kıskanmş yani açıkca söyledi hayatm dedm sen hiç bişi yollama şimdilik belli değil diyodun dedm artık belli ama dedi gülüştük..hatta ve hatta bugüne kadar mektup bile istemzken mektup bile istedi tamam dedm çok özel yazma okunuyo malum dedi tamam dedm...
şimdi sizden yardım istiyorum:
1.Kargoya yiyecek neler koyuyim şimdi bozulma riskini göze alarak PTT ile göndercm öle dedi
2.Mektuba ikimizin yeni çektiğimiz resminden de koyiyim mi?
3.Bunları karton kutular satılıyo onlardan alıp içine mi yerleştiriyim yoksa bakkaldan ufak koli falan mı?
Siz askerlerinize ne gönderdiniz falan bi yardımcı olursanız sevinirim =) ihtiyacın varmı bişi dedim çünkü yok dedi ...
kızzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bennnnn geldimmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?