Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hadi yaa off sadece yaralanmış mı???

hadi yaa off sadece yaralanmış mı???

ne yaralanması kız ölmüş seriye almış silahı oda 3 kere ateş edıyormuş düşünsene ceneden vurmuş ölmemesi mumkunmu beyınden cıkmıştır o mermıler offf cok kötu oldum valla :-( ;-( ;-(

Son düzenleme:
ne yaralanması kız ölmüş seriye almış silahı oda 3 kere ateş edıyormuş düşünsene ceneden vurmuş ölmemesi mumkunmu beyınden cıkmıştır o mermıler offf cok kötu oldum valla :-( ;-( ;-(

offf kafa kalmamıştırkı onda valla yaa kafa dağılmıştır offf Allah ım tum askerlerımıze sabır ver akıllarına mukayet ol Mevlam kımseye gostermesın ailesıne yardım et Mevlam...

offf kafa kalmamıştırkı onda valla yaa kafa dağılmıştır offf Allah ım tum askerlerımıze sabır ver akıllarına mukayet ol Mevlam kımseye gostermesın ailesıne yardım et Mevlam...

amin, Allah rahmet eylesin...

Kesinlikle öyle canım. :26:

konuştuk tekrar canım. ne yapacağını hala bilmiyorum. saçmasapan şeyler yapıp söylüyor sabahtan beri. çıldırmak üzereyim artık. ben de kendini öldüren asker gibi sıksam mı ki kendime belki o zaman cız eder mehmet'in yüreği...

sacmalama kız oyle şey çözum yolu mu Mevlam kımseyı o son nebzeye goturmesın ...

Allah rahmet eylesin, Ailesine ve yakınlarına Rabbim sabır versin...

460 gün sabretmişsin azmetmişsin, şimdide sabırlı ol canım. O ne biçim laf öyle deme ya :26:
Mehmetin aklı başına gelir belkide bekle biraz daha sabret, son aradğında gideceğim diyor muydu hala :44:

sacmalama kız oyle şey çözum yolu mu Mevlam kımseyı o son nebzeye goturmesın ...

beklemiş olmamın bi kıymeti yok demek ki... bilmiyorum, bakarız, bugün tekrar konuşmadık dedi

enişte deme yaa, şu an hiçbir şeyim değil o benim. o kadar öfkeliyim ki... 11'den beri burnumdan getirdi

Ooovv baya sinirlendirmiş seni baya baya :26: Sakin ol mu desem, git döv mehmeti mi desem nilüü ne desem :44:

Memleketimee hoşgeldin canım

Ayşşşş tuğbiikk sırayı bize saldın
Hep güzel haberlerini bekliyoruuzz

Hoşbuldum esincim

Depük manyağı yaparız seniiii

Nilüü okudum olanları..ama demek ki Mehmet'i bu şekilde yola getiremiyosun tatlım yani, tabi ki de erkekler için fedakarlık yaparız ama bence kesinlikle Eskişehi'e gitmeliydin mesela...yani bi fedakarlık karşılığını alıyorsan anlamlı ama sadece sen fedakarlık yaparsan hep ve o hayatında hiç bi şeyi değiştirmezse ne anlamı var ki :44: Ben çok kızıyorum seninkine valla, kıymet kadir bilmezlik bu, sevgine asla laf etmem onun da senin de ama boyun eğme bu kadar artık, askerde de değil ki yani, ne demek telefonu kapatmak yaaa!!! Başka yollar dene nilüm, kendini bu kadar da kapatma, sen de gez dolaş..

Aman Allahım yaaa Allah rahmet eylesin ve geride kalanlara sabır versin, ne kötü ya, of ben de kötü oldum yaaa.... bi kere bana Zafer de demişti var ya düşüncesi bile kötü yaaa Allahım sen gösterme, bak tüfek karşımda duruyo dedi yaaa aman Allahımm

Begüü seni de alıntılamıştım yazmamışım
Allah kolaylık versin yavrum, rüyada görmek bile güzel kii..rüyada da olsa mutlu oluyoz işte, oyalanıyoz

amin valla ben kızı değil aileyı düşünuyorum valla cok kotu bızımkılerde baya kotu olmuş nasıl bi şokta anlattı eşim varya aman Allah ım kımseyı o nebzeye getırmesın

Ooovv baya sinirlendirmiş seni baya baya :26: Sakin ol mu desem, git döv mehmeti mi desem nilüü ne desem :44:

ben böyle olduğum zaman hiçbir söz avutmuyor beni

o gün eskişehir'e gidemezdim zaten canım, mehmet geldi ya. zaten dışarı çıkmak istesem param yok. ancak ablamla evdekilerle çıkabiliyorum. neden yola getirmeye çalışıyorum onu da anlamış değilim. çok yorgunum, kırgınım. mehmet de söylemişti bi kere onu. kulede çok düşünme fırsatım oluyor, silah da yanımda duruyor falan... hepsi blöf tabii, bu kadar bencil biri canına kıyabilir mi. ben de üzülüyordum

Askerimle konuştum geçen gün doğumgünüydü haliyle daha hiç bişi oturmadı diye ben kargo falan yollayamadm başka bi askerin sevgilisi kargo yapmş yiyecek falan benimkide resmen kıskanmş yani açıkca söyledi hayatm dedm sen hiç bişi yollama şimdilik belli değil diyodun dedm artık belli ama dedi gülüştük..hatta ve hatta bugüne kadar mektup bile istemzken mektup bile istedi tamam dedm çok özel yazma okunuyo malum dedi tamam dedm...

şimdi sizden yardım istiyorum:

1.Kargoya yiyecek neler koyuyim şimdi bozulma riskini göze alarak PTT ile göndercm öle dedi
2.Mektuba ikimizin yeni çektiğimiz resminden de koyiyim mi?
3.Bunları karton kutular satılıyo onlardan alıp içine mi yerleştiriyim yoksa bakkaldan ufak koli falan mı?

Siz askerlerinize ne gönderdiniz falan bi yardımcı olursanız sevinirim =) ihtiyacın varmı bişi dedim çünkü yok dedi ...

ben bilmiyorum tatlım. hiç göndermedim. izin vermediği için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…