Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu kez eminim canım, hem de hiç olmadığım kadar. sevgimi de bitircem. tel kullanmıcam artık, istese de ulaşamıcak. biliyorum canım her zaman yanımda olduğunuzu. hiçbir şey yapmasını beklemiyorum artık. artık beni terketmekle tehdit edemicek. artık teli yüzüme kapatamıcak. artık o olmayacak. onun için vazgeçtiklerime sarılcam sıkı sıkı...

daha yeni gitmesine rağmen bana çok uzun geldi zaman olarak uzun zaman sonra özlemekten resimlere bakarak ağlıyorum tutamadm kendimi daha çok yolumuz var

bakacak fotoğraf bile bırakmadım.

inşallah böyle beklendiklerine değerler...

Eğer bu kadar emin ve netsen ne diym be nilüm, öfkeyle yapma da bi şey yine de..
Ama sen her şeyden daha değerli olduğunu da unutma kimse bunun önüne geçmesin, eğer kararlıysan devam et o zaman, bu kadar canına tak etmese yapmazdın. Senin nelerle mücadele ettiğini biliyoruz sonuçta, kolay pes etmezsin, pes ettiysen vardır bildiğin, içine atma paylaş yavrum benim, asla içine atma...sakin kal ve ablanla arkadaşlarınla takıl, her şey parayla değil, çık yürüyüş yap nefes al, kapanma eve sakın.

bi süre yalnız kalsam çok iyi gelecek, şimdilik sadece sizlerle paylaşıyorum. ablamla bile paylaşmadım henüz. çünkü yazmaya başlayınca bile gözyaşlarına boğuluyorum. şu an yaram çok taze. biraz zamana ihtiyacım var. en son saat 6 gibi konuşmuştuk ve teli yüzüme kapatıp tamamen kapamıştı. arkadaşının yanındaydı, orda kalacaktı. ben orda kalırsan seni terkederim diye tehdit etmedim onu. o olsa bana söylerdi ama... haberi bile olmayacak... hoş haberi olsa da peşime düşmeyecek biliyorum. o yüzden rahatım. bi beklentim de yok...

Eğer böyle düşünüyorsan haklısındır nilü..
Ne deyim ki...
Yaptıkları şaşırtıcı, iilginç ama ben de senle beraber hep bi umuta bekledim, bu sfer anlayacak, Nilümüzün değerini bilecek..
Bilmiyorum sonu ne olacak ama mutlaka yanlış yaptığını farkedecek, bekleme zaten bi' şey boşver..
Sen onsuz da yapabilirsin zaten mesele o değil, sadece kalbine yüklenme hemen unut sil diye..
Kolay değil hiç bi şey ama hakkında hayırlısı olsun tek bunu isterim Nilü..Kendine dikkat et şimdilik ıkıyorum, sen yazdıkça okurum ben takipteyim.

Atarsa diyeceğim bugun ...

Şafak İnşallahhhh 109 ...

Çift hanelilere son 10 gun Allahımm bugünleri de gördük çok şükürler olsunn ama bitsin artık lütfennn...​

ağlayarak ve buraya yazarak atmaya çalışıyorum içimdeki acıyı. çıkacak bi gün biliyorum. biraz dinleneyim kendimi dinleyim de, sonra yavaş yavaş açılırım. görüşürüz canım...

Selam herkese .
Nilümm,hem üzüldüm canım,hem deMehmetin sana karsı hareketlerîni düşündüm de...bazı şeylere iyi bile sabrettin sen.tam askerlikten dolayıdır dedik geldi herşey güzel basladı ama bu son anlattıkların çok can sıkıcı.bunun evliligi de var.her zaman sana böyle saygısızca,basına buyruk davranacaksa daha ileri gitmenin deanlamı yok zaten.hadiilla kalmak istedi bunda bişy yok zaten ama seninle uygunbirdille konusup gönlünü alıp kalabilirdi.ya bubardagı tasıran so şey oldu aslında...nilüm,hakıında hayırlı olan bu mu rabbimbilir ...bu güne kadar sen çoksevdigin için sahsen hep saygıduydum,Mehmete kızsamda belki düzelirsinizdedim ama o cidden senîn kıymetini bilmiyor nilüm.bazen böyle kesip atmakçokiyi oluyor hayatta.akışına bırak.kıymetini bilen senikazanmak için elinden geleniyapar amayaparsa da umarım ömürlük olur tüm güzellikler...bi gün gönlünü alıp diger günler üzecekse hiç aramasın daha iyi.kimse degersiz degildir kendîniezdirmemene sevindim cnm..

Bi ilk yap kargonu yolla sarma vs yapma ...Bak bakalım kaç günde ulaşıyor canım ... Eğer kısa süreyse elbette ki bi sonrakinde yaparsın ne senin içinde kalır ne onun
Hilalim de haklı ...Kokunu da yollayabilirsin Mektup kağıdına sık ..Kutuya sık.. Ah ben neler yapmıştım... Kendi elimle puzzle bile yaptım resmimizden ... Artık arkadaşları diyordu ki kardeşi kuzeni falan yok mu... Komutanı bi gün demiş ki 20 yıllık evliyim ben karımdan böyle bişey görmedim... Kıymetini bile evlat sakın üzme kızı ... Tabi kıymet bilmedi ama hayırlısını isterdim hep buymuş ...
Dediğim gibi aklıma geldikçe yaptıklarımı yolladıklarımı paylaşırım canım

Kız valla anlatırken gözümde canlandı nasıl sevinirdi nasıll bi sevinçle arardı...Artık yollama dedi son dönemde ben de yollamadım
Delirmişti utana sıkıla arkadaşlarıma geldi bana geldi sandım ,kıskandım demişti
Son gün şafak doğan güneş diye yazıp yollamıştım Hangi birini ödeyebilir hakkımın ? Merak ediyorum nasıl uyuyor ?
Ya da beni kaybetmeyi umursamadı belki kendinden de emindi ama başkasına kaptırmayı nasıl hazmedebiliyor...
Allah tüm sorularıma yanıt verecek bi gelişme gösterecek inşallah

Çok şükür canımm çok iyiyim sen nasılsın ?
Arada uğruyorum ,başka topiklere de bakıyorum falan derken çok uğrayamıyorum... Neler yapıyorsunn ?

Bende iyim canım ugraşıyorum günleri bitirmeye çalışıyorum arada geliyorum bende biryanda iş yogunlugu diger topigimdeyim birde Saçlar degişmiş sanki kaküller çok yakışmış maşallah

Bende iyim canım ugraşıyorum günleri bitirmeye çalışıyorum arada geliyorum bende biryanda iş yogunlugu diger topigimdeyim birde Saçlar degişmiş sanki kaküller çok yakışmış maşallah

Değişiklik iyidir ya Ben de bi an esti öyle kestim işte
Teşekkür ederim

Aynen sorma ya işin gücün arasında bile aklım kalıyor burada bazen öyle alışkanlık olmuş ki artık

Değişiklik iyidir ya Ben de bi an esti öyle kestim işte
Teşekkür ederim

Aynen sorma ya işin gücün arasında bile aklım kalıyor burada bazen öyle alışkanlık olmuş ki artık

İyidir iyidir insanın havası bile degişiyor Güzel olmuş canım iyi yapmışsın bende heves ettim düşündümde kakül sonra yakışmaz diye vazgeçtim aslında çabuk uzuyor şimdi seni görünce denesemmi diye içimden geçirmedim degil hani Benimde canım bazen işi bile boşluyorum çaktırmadan Kadınlar kulübünden kopamıyorum

Son düzenleme:

biraz uzun bırakırsın yakışmazsa tel tokayla çaresine bakarsın artık ama yakışır ya neden yakışmasın denemeden bilemezsin risk almak gerek bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…