merhaba...
şafak sayıyoruz, şafak sayarken de muhabbet ediyoruz; ama herkese açıktır kapımızAmaç aynı da kişiler ve muhabbetler değişebiliyor
eee telaşlar cıkacakkı vakıt cabuk gecsin şekeerr
Maaşşşallahh tatlımm maşşllahhİnşallahh hayırlısıı olurrr
Neeeyy mehtapmııı ohh maşşallah tatlımmm izinmii kullanıcakkk kaç günnn??
insan çok sevdimi hersey cok zor sevdiğin yanında olmadan hiç birşeyin anlamı yok ve hep eksiklik var şu askerliği kısaltsalardı ama kısaltmıyorlar beklemek cok zor bu gunler nasıl gececek nasıl dayanabılıyorsunuz sanıyeler dakka gıbı günler sene gibi ya
Canımm gözlerin aydınnn..tez zamanda görüşceksiniz nasısa askerlik bitti superrr
:
insan çok sevdimi hersey cok zor sevdiğin yanında olmadan hiç birşeyin anlamı yok ve hep eksiklik var şu askerliği kısaltsalardı ama kısaltmıyorlar beklemek cok zor bu gunler nasıl gececek nasıl dayanabılıyorsunuz sanıyeler dakka gıbı günler sene gibi ya
ooo merhaba bızım dertten bı yoldaş daha gelmiş canım hoşgeldın ismın ne kaç yaşındasın askerın nerede gıdıp gore bılme ımkanın varmı
ALLAH seni sorduğu soruya bakgidip göre bilme imkanın varmı diyo senin gidi seni havanı atıcan ya
öyle soru sor tabikızı bunalıma sokucan sonra
yine başlamışsınız kaynatmayaaa hıhhhhh :13:
Deme öyle deme bak damara bağlarımm
Boşver tatlım geç kalk bişey olmazz.. Dengesizz oldukk iyicee bizz nilümm yaaa nolucak bizim bu halimizz
Aynennn çenem kapanmadıkii biii
Gösteririm yavruşum bidahakinee ama benim tlfnun ekranı küççük olduğu için güzell görünmeyee bilirrrr
Bende de pek morall yyok yavrumm ama ben yinede siziiii coştururum merakk etmeyinnn
Selllammmm tatlışımm hoşgeldinn nasssın iyisinn gördüğüm üzere inşallah hep mutluu olursunn çok sevindimm senniinn adınnaaa inşallah daim olur mutuluğunuzz
kızllarrr napıonuzzsevdiğimle aramız düzeldii esksi gbi olduk yerm bn onu
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK 161 MEHTAP 15
saolll canımm
evett artıkk görüşelimm dimii o kadar hasretlik girdi arayaa
ALLAH seni sorduğu soruya bakgidip göre bilme imkanın varmı diyo senin gidi seni havanı atıcan ya
öyle soru sor tabikızı bunalıma sokucan sonra
hayır kıza nasıhat verecem gıdıp gorme sonra benım gıbı olma dıye
Ismim meryem canım askım ankara etimesgutta en kötüsü yemin törenıne cok gıtmek istiyorum ama aılesı yuzunden gıdemıcem galıba bu sayfa iyi olmus bırbırımızı anlayabılıyoruz yapanın elıne saglık
Sen hala mııı özledim diyonnn
Hayır kıza nasıhat verecem gıdıp gorme sonra benım gıbı olma dıye
anam gelmiş gitmiş tubik gene gell
Getir olsun çok severim ben fotolarııı..o gün de aklıma gelmemiş yoksa sorardım kesin
çok sevindim fatoşşşş
Vayy mehtap yapacak kızımıızzz huuu
Hoşgeldin meryemm burda şafak sayan yok gel şafağama bak da bunalıma girr
E görüşün canım bi zahmettt
Hahhaha çok güldüm bunaa
sus kız tepeme bınıp durma özledım işte al özledım hemde fenaaa fenaaa ohh senden kokmuyomki kokmuyomkiii
Bakirkoy delisi nerdeeemiss hanii :)))
Abidik gubidik takilmacalara devam kizlar haydi iki gobek atak dicektim net gittti..ifadesizce gobek atayim siz tamamlayin:):)
Meryem uzhlme yavrucum hepiciii geciyor..en son bizim gibi kafa gidiyo ama geciyo ben askerimi gormeyeli 183 gun oldu ama gecti..ve sonlara geldim ins..kavusmanin tadi cookk baska olcakk)
tabi tabi sen yokmusun senözledim özledim diye dolancann sonra burda
aynenenen bebeğim mehtap yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzDelirdim
Deryaya dediğimde de haklıyım demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?