Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba...

şafak sayıyoruz, şafak sayarken de muhabbet ediyoruz; ama herkese açıktır kapımız Amaç aynı da kişiler ve muhabbetler değişebiliyor

insan çok sevdimi hersey cok zor sevdiğin yanında olmadan hiç birşeyin anlamı yok ve hep eksiklik var şu askerliği kısaltsalardı ama kısaltmıyorlar beklemek cok zor bu gunler nasıl gececek nasıl dayanabılıyorsunuz sanıyeler dakka gıbı günler sene gibi ya

aynen dediğin gibi sabırla beklemekten başka çare yok... burda destek oluyoruz birbirimize işte sevinçlerimizi hüzünlerimizi özlemlerimizi paylaşıyoruz. ismin nedir, askerin nerde?

Son düzenleme:

ooo merhaba bızım dertten bı yoldaş daha gelmiş canım hoşgeldın ismın ne kaç yaşındasın askerın nerede gıdıp gore bılme ımkanın varmı

ooo merhaba bızım dertten bı yoldaş daha gelmiş canım hoşgeldın ismın ne kaç yaşındasın askerın nerede gıdıp gore bılme ımkanın varmı

ALLAH seni sorduğu soruya bak gidip göre bilme imkanın varmı diyo senin gidi seni havanı atıcan ya
öyle soru sor tabi kızı bunalıma sokucan sonra

Ismim meryem canım askım ankara etimesgutta en kötüsü yemin törenıne cok gıtmek istiyorum ama aılesı yuzunden gıdemıcem galıba bu sayfa iyi olmus bırbırımızı anlayabılıyoruz yapanın elıne saglık

yine başlamışsınız kaynatmayaaa hıhhhhh :13:

Anam gelmiş gitmiş Tubik gene gell

Getir olsun çok severim ben fotolarııı..o gün de aklıma gelmemiş yoksa sorardım kesin

kızllarrr napıonuzz sevdiğimle aramız düzeldii esksi gbi olduk yerm bn onu

Çok sevindim Fatoşşşş

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ŞAFAK 161 MEHTAP 15

Vayy mehtap yapacak kızımıızzz huuu

Hoşgeldin Meryemm burda şafak sayan yok gel şafağama bak da bunalıma girr

saolll canımm
evett artıkk görüşelimm dimii o kadar hasretlik girdi arayaa

E görüşün canım bi zahmettt

ALLAH seni sorduğu soruya bak gidip göre bilme imkanın varmı diyo senin gidi seni havanı atıcan ya
öyle soru sor tabi kızı bunalıma sokucan sonra

Hahhaha çok güldüm bunaa

bende derya meryemcın yemın torenınden sonra gelmeyecekmı dağıtıma sıkıntı yapma eger gıdemezsen gelıcek nede olsa o zaman bol bol vakıt gecırırsın

Zaten bunalımdayım ki sanırım en iyisi bu sürecde kendıme ona göre daha iyi yetiştirmek

Bakirkoy delisi nerdeeemiss hanii :)))

Abidik gubidik takilmacalara devam kizlar haydi iki gobek atak dicektim net gittti..ifadesizce gobek atayim siz tamamlayin :):)

Meryem uzhlme yavrucum hepiciii geciyor..en son bizim gibi kafa gidiyo ama geciyo ben askerimi gormeyeli 183 gun oldu ama gecti..ve sonlara geldim ins..kavusmanin tadi cookk baska olcakk )

Hayır kıza nasıhat verecem gıdıp gorme sonra benım gıbı olma dıye

tabi tabi sen yokmusun sen özledim özledim diye dolancann sonra burda

aynenenen bebeğim mehtap yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Delirdim
Deryaya dediğimde de haklıyım demi ama

sus kız tepeme bınıp durma özledım işte al özledım hemde fenaaa fenaaa ohh senden kokmuyomki kokmuyomkiii

En son barismistik ama kılım sana hehehhehe amma takildim bn de sana he kiyamam kiz Derya bak sana da kiyamadim goruyosun di mi gel gel kollarima dedim geldin en son daha da cekisme benle :)))

EVEEEEEEEEEEEET KOPUYORUZ OHH
RUMELİ ORHAN KEMAL HAP KOYDUM (KAYNANA)ORJİNAL 2013 VİDEO KLİP(HD) - YouTube

tabi tabi sen yokmusun sen özledim özledim diye dolancann sonra burda

aynenenen bebeğim mehtap yapıcazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Delirdim
Deryaya dediğimde de haklıyım demi ama

sus kızammm bacacıklarını kırarım senı sayende paylanco oldum buranın pisss akrabaaaaaa pis piss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…