Erenköyy yazıcaktımm nilüm ama maşşallahh yenerköy daha uymuşşş
O yüzden bahsetmeyelimm nilümm aaa senin bböle olman lazımmmm hadii topiği aya kaldııırrr
aynen hele ki bu hilalle ebruş yok mu
iyi uydururum canım benayy hiç beceremem coşturmayı :26:
evet canım evet hep o hilalle ebruşcimcimeler...
nasıl olsun cnm inş bi yerden kapı açılcak die uğraşıo işte kuzucum :26:
Hasretlik yetsin gayri konusmayalim....
Tubik ben de daldim iste bir yerden anacim bosver... Zaten bilgisayar tirt telefona el mahkum
Hee benim de yapmam gereken bir suru is var oturdum muhabbet ediyorum :))))
Onlada yaprsın sen ablacımmHee oyle canim telden yazinca klavyede yaptigim rekoru yapamiyorum :))))
Canim adiniz cikmis dokuza inmez sekize valla hilalle ebrus :))))
kızlaaaaaaaar benden bu akşamlık bu kadar, şimdilik kaçıorum...
hepinizi öpüyorum, ii geceler
inşallah inşallahmehmet başladığı 2. işten de çıkıyor bugün, gözümüz aydın
ahh canım benim yaa, telden çok zor oluyor. geç olmadan işlerini hallediver canım...
kızlar mehmet çağrı attı, ben çıkıyorum birazbiraz da cv doldurayım
Anlaştık hiloşumm
Farkettim farkettimmm buldularr iki deliyiii tabii hemen attılar suçları üzerimizeee deliyizz meliyizz ammmaaa yemeyizzz
Ahh o topuklularınlaa sen yokmusunuzzz süperr ikilisiiniiizzzz
Bütünn adlieyii sallamışındırr havanlaa bebemmmmm yıkılmıştırr bütün bakırköyyy
Cin ve deliNe yapcaz senle biz
yok be yavrum ne kaçııım siizn gibi delilerle uğraşmak varken hiç olur mu
Hasretlik yetsin gayri konusmayalim....
Tubik ben de daldim iste bir yerden anacim bosver... Zaten bilgisayar tirt telefona el mahkum
aynen hele ki bu hilalle ebruş yok mu
nasıl olsun cnm inş bi yerden kapı açılcak die uğraşıo işte kuzucum :26:
Aaaaa bakk yaa yineee bizz yinee bizzz hilalle ebruşş kadar başınızaa taşş düşmeyesicelerr ee miii
iyi uydururum canım benayy hiç beceremem coşturmayı :26:
evet canım evet hep o hilalle ebruşcimcimeler...
Hee oyle canim telden yazinca klavyede yaptigim rekoru yapamiyorum :))))
Canim adiniz cikmis dokuza inmez sekize valla hilalle ebrus :))))
kızlaaaaaaaar benden bu akşamlık bu kadar, şimdilik kaçıorum...
hepinizi öpüyorum, ii geceler
Zatenn kimseee kalmadıkkiii
Aaa hiloşşşşşşşşş nerdesinnn kızz bunlarr benii tek bulduu laf söyleyipp duruyorllarrr :18:
inşallah inşallahmehmet başladığı 2. işten de çıkıyor bugün, gözümüz aydın
ahh canım benim yaa, telden çok zor oluyor. geç olmadan işlerini hallediver canım...
kızlar mehmet çağrı attı, ben çıkıyorum birazbiraz da cv doldurayım
İş için takma kafana nilüm inşallah hayırlı bir yer bulurda başlar biran evvel hatta senndee
Kendine iyi bak
Ben de çıkıyorum kızlar bi duşa giriyimde kendime gelim iyi gecelere hepinize
İyi geceler kizlar gorusuruz opuldunuz ....
asla sana kızmıyorum ama onu sevıyorum benım normalde kurtulusum o olamazkı aslında evlenmek onunla benı dahada dusunduruyo cunku ne annemle ne babamla yasamıyorum ıkı kız kardesım var calısıyorum ALLAHA BIN SUKUR GECIM DERDIM YOK evde uc kız rahatız kardeslerım derslerınde cok basarılı onu sevmesem asla bu kadar kucuk dusmezdım gozunun yasına bıle bakmazdım onunla evlenmek konusunda kardeslerım bensız ne olur dıe tek dusuncem bu oluyor ıkıncı kız benım o kızı sevmedıını soyluyor o ızda zaten bunu ellınde tutmak ıcın bacamı kırdım bıleklerım kesıyorum gıbı seyler yapıyordu subatta bu mesele bıttı artık o kız yok evet cok ıncındım ama ona bu kadar guvenmeme ragmen kalbıl cok acyor cunku o askerde ona bırsey olmasından cok korkuyorum nefesım gıbı bırsey oldu gecelerı sabaha kadar aglıyorum onu cok özlüyorum evet aile hayatım cok berbat babamla annem ben 7ye gıderken ayrıldı bır uvey annem oldu o kadınında ıkı oğlu var ama onlarla aynı evde yasamıyorum korktugum tek kısım esımle aılem gıbı aynı sorunları yasamamak annem bız dogdukdan sonra sızofren hastası oldu bu yuzden evlılıklerı bıttı anneme kızmaya hakkım yok ona nasıl guvenırım dıe sordum dogru ama aglıyor benı cok sevdını söyluyor aılesınden cok benı arıyor aılesı benı bılıyor tabı benım sayemde onun bana sahıp cıması tabıkı cok ısterdım aılesıde onun kafasında cok soru ısaretı bırakdıgına emınım ama kızmıyorm sadece mutlu olmak ıstıyorum sorumluluklarım dusunmekden genclık hayatımı yasamıyorum aıle ısınde calıstıgım ıcın kız arkadasım yok gezdıgım yok ev ıs ama yuvam olsun ıstıyorum cocuk bıle suan dusunmuyorum cunku cocuklar bıle buyunce evlenıp gıdecek ama ben esım ıle yasacagım bu yuzden esım benım ıccın cok onemlı sadık olmak hele cok bunu ona cok anlattım ınanın sevmesem bu kadar aglamaz kahrolmazdım cunku zaten benı sevenler var ondan bıle benı cok sevenler var ama ben ona agsıgım benı anlayın sana kızmıyorum aklım karısık cunku ama bu askerde sevgılın sag donmesı bı yandan kardeslerım gıbı
Ahahahah tesadufe bak mehmetin 14, Tugbanin 15 benim de 16 niluuu ikizler cevirmis etrafini senin ama 3uz olduk biz sanki:)))))
24.05.2013
Ve Şafak 34
Bugün İstanbul'dayız..
Avatarımdaki fotoda tabi ki İstanbul'dan..18 Kasım 2012,dağıtım izni...Büyükada.
Çok özlüyorum onu çok...
Eki Görüntüle 719206
Yemeyiz tabi kızzz...
Yıkılmadık ayaktayızz
Salladım anamm Bakırköyüüüsalındım şöyle biii anam ne sallayacam yazık işimdeyim gücümdeyim ne çektim be adliye koridorlarında
Kız valla fena adımız çıktıı
Ben de sizi kocamannn öpüp mıncırdımmm
Kaynatmışınız iki dkda genee..memleketten ananem geldi de ona çıkmıştım az..
Ebruşşş yalnız bulup yüklenmişler anacım sana iki deli başederdik ama başka sefere
askerlik yedin ömrümüzü beee ver artık sevdiklerimizi
Şafak 160 mehtap 14
Dertlerimizle başbaşayızz
Nee çektinn bee avukatt olucamm diyeee napıcannn meccbbuuuurrrrr
Aynen aynenn 1 değil 2 değil kaç kere söyledilerr yaaa benii hep sıkıştırdılarrr bidahakine yalnız bırakma beniii :18:
Hoşgelmişş ananenn efenimmm :114:
Bende seni mıncırdımmm
Ne çektik beeeeElimden geldiği kadar bırakmayacammm Ebruşşş Öğleden sonra adliyeye gidecem de gene telefondan yetişirim ben
Sağol Ebruşş..bu hafta burda ananeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?