Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlaaar annemin face'de dolanıyordum bi sayfada gördüm bunu çok kıskandıım açıkçası :26:

yettim gariii

esinimmm sen de pek meraklısın kız bizi burakıp kv ye gitmeye, gelmediği daha iyi

hiloş uyuyom valla mehmet de uyuyo zaten, g..t büyütüyoz birlikte

Hehehhehe büyütün anam Zafer de diyor onu bana

Aynen hilaaalciim bende kaç saattir başındayım sıkıldım :26:

He ya ben de akşam girdim baya ama kimse yoktuuu çaldım oynadım tek başıma

Kıyammamm annem ne çekktinn gözlerinndenn yaa
Bende 2 aydan sonra bugün cameradda gördümm çok tatlıydı yaa

Ayy kyamam kızz nede düşünmüş sevdiceğiniiiii
Aferim aferim eneiştyee
Senin fotonuda çok beğendimm tatlımmm deliliğini göstermişin gene

esinimmm sen de pek meraklısın kız bizi burakıp kv ye gitmeye, gelmediği daha iyi

Kuzum, gelcem gelcem diyor dğünde giyceğim kıyafetleri poşete koydum hep, üst baş kırış kırış oldu ütülesin kv

He ya ben de akşam girdim baya ama kimse yoktuuu çaldım oynadım tek başıma

Bize de nasip olacak yavrum sıkma canınıı..
Kızz senin kv den naberr??? Kayınbirader aramıştı en son

Kv'den ses soluk yokkkk Yakupun kuzeni aradı, trabzondan gelecekler salı uçakla geliyormş önden sonra anası falan geliyormuş çok heyecanlıyım faln diyo ona da imrendim

Ebruşşşş kamerada mı konuştunuzzz ay çok sevindimmm Ne de güzel olmuş tatlış yaaa...

He kızzz nasıl duygulandım ben deee..
Benm fotoya da başta abu aşkımmm nasıl da duygulandım falan dedi, sonra da ama o desenleri bir daha görmek istemiycem uzun bir süre haberin olsun diyo

Ben de eniştemi seviyorum elleme arada geliyorlar ikisine de olcak o kadar

Kandırdı seni desene hatun
Kız neden imrendn sen de görmücen mi sonuçta

Kızlaaar annemin face'de dolanıyordum bi sayfada gördüm bunu çok kıskandıım açıkçası :26:

Eki Görüntüle 720635
Anamm ne güzel olmuş bizdemi yaptırsak napsak
Ama ben geldiğinde bi party gibi bişey yaparım heralde gönderirkende yapmıştım asker eğlencesini bütün arkadaşlarını topladım canlı müziğe gittikk ablası ablam falanda geldi tabe haberi yoktu baya süprüz olmuştuu yinee

yettim gariii

hiloş uyuyom valla mehmet de uyuyo zaten, g..t büyütüyoz birlikte
İyi yapıyorsunuz yavrum boşver bugünlerinizi ararsınız sonra ikinzde çalışınca birbirinze vakit ayıramazsınızz..

hello girls how are you ne var you

Güzel türkçemiz dururukenn bidenn ingilizce konuşuyon yavrummm
Ben sana türkçe cevap veriyim iyilik sağlık çok şükür senden nabeerr

Bana deli diyene bakk Bakırköy'ün öbür delüsüüü

Evet camera da konuştuk yavrum fazla konuşmadık da zati görmem yetti yane çok özlemişim yaa görünce daha iyi anladım yarın 1 sene olucak onu askere gönderelii bugün kına gecesini yapmıştıkk nasılda ağlamıştım bugünde ağladım gerçiii ahh ahh ne günlerdii
Doğru diyorr çocuk görmesinn zatenn uzun bir süree
Arada bizeedee geliyorlarr yavrummm

bu çocuk haftasonu boş olduğu halde daha az arıyo haftaiçi daha çok konşuyoruz burdaki tezatı çözemiyorum

Oyy tatlımm özlenmez mi beee...hele bir de doyamıyon uzakta olsa bile şu an..daha bir hassassın tabii..ağlama kızz güzel olcak her şey bak gör ya da ağla kız bugün izin verdim bi' ağla bi' gül öyle takıl

Aynen ya askerlikten artık mideleri bulancak gelince yazık kız ne çektilerr bee..e bize de geliyorlar tabi Ebruşum yaa kolay mıı

Bugün konuştuk evet en kötü ihtimalimiz 5 Temmuz bu konuda anlaştık ama alacam o mazereti diyor bazen gaza geliyor, bazen de vermezler diyor o da dengesiz Hayırlısııı...

pratik yapıyom kız unutmayım die :111: Allah iyilik versin canım bende iyiyim caney takılyom öle:126:

bu çocuk haftasonu boş olduğu halde daha az arıyo haftaiçi daha çok konşuyoruz burdaki tezatı çözemiyorum

Bomboş oturuyor mu sanki canımm?? Bir şeyler yapıyorlardır orda pek boş durdurmazlar..ya da boşsa da biraz muhabbet ediyorlardırr ya da telefonda çok sıra oluyordur ya da....kız canını sıkma diye ne çektim be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…