Hakkaten kimsecikler yok la yazımı beğenen gitmiş
yettim gariii
esinimmm sen de pek meraklısın kız bizi burakıp kv ye gitmeye, gelmediği daha iyi
hiloş uyuyom valla mehmet de uyuyo zaten, g..t büyütüyoz birlikte
Aynen hilaaalciimbende kaç saattir başındayım sıkıldım :26:
Kızlaaar annemin face'de dolanıyordum bi sayfada gördüm bunu çok kıskandıım açıkçası :26:
Eki Görüntüle 720635
Kıyammamm annem ne çekktinn gözlerinndenn yaa
Hehheh uyu uyu ohh ben sabah çok uyuyamadım ya..göz randevum vardı ona gittim kontrole, sonra da eve yeni geldim gene yatağım gene keyfim oh
Heralde yatacam 9 da deseydin..
benmki de 8 buçuk gibi mesaj yazdı, sen hala uyuyon mu kız diyeben de hee ama kalkıyorum yeni dedim, hastaneye gitcem..bence sen uyu dedim yani çok erken bir bugün dinlenecek çünkü yarın gene nöbetçiii..
Güzel olur yarın canım insan kamerada görnce bile bi tuhaf oluyo...oy ben de özledim bu ara biz de kamerada görüşemedik yahu
Dün bana verdiği güllerden bahsetmiştim ya bana ne resim yolladı tesadüfKıyamam yaaa....bir hoş oldum, her şeyimizi sanal yaşamak zorunda mıyız artık, yeter yaaa
Ben de onu profilimdeki fotoyu göndermiştim bugün, mağazada gördüm askeri desenli bir elbise, üşenmedim gittim giydim foto çekindimmm..heheh
esinimmm sen de pek meraklısın kız bizi burakıp kv ye gitmeye, gelmediği daha iyi
He ya ben de akşam girdim baya ama kimse yoktuuuçaldım oynadım tek başıma
Bize de nasip olacak yavrum sıkma canınıı..
Kızz senin kv den naberr??? Kayınbirader aramıştı en son
Kıyammamm annem ne çekktinn gözlerinndenn yaa
Bende 2 aydan sonra bugün cameradda gördümm çok tatlıydı yaa
Ayy kyamam kızz nede düşünmüş sevdiceğiniiiii
Aferim aferim eneiştyee
Senin fotonuda çok beğendimm tatlımmm deliliğini göstermişin gene
Kuzum, gelcem gelcem diyor dğünde giyceğim kıyafetleri poşete koydum hep, üst baş kırış kırış oldu ütülesin kv
Kv'den ses soluk yokkkkYakupun kuzeni aradı, trabzondan gelecekler salı uçakla geliyormş önden sonra anası falan geliyormuş çok heyecanlıyım faln diyo ona da imrendim
hello girls how are you ne var you
Anamm ne güzel olmuş bizdemi yaptırsak napsakKızlaaar annemin face'de dolanıyordum bi sayfada gördüm bunu çok kıskandıım açıkçası :26:
Eki Görüntüle 720635
İyi yapıyorsunuz yavrum boşver bugünlerinizi ararsınız sonra ikinzde çalışınca birbirinze vakit ayıramazsınızz..yettim gariii
hiloş uyuyom valla mehmet de uyuyo zaten, g..t büyütüyoz birlikte
hello girls how are you ne var you
İyidir Fatooo senden naberlerrr
Ebruşşşş kamerada mı konuştunuzzz ay çok sevindimmmNe de güzel olmuş tatlış yaaa...
He kızzz nasıl duygulandım ben deee..
Benm fotoya da başta abu aşkımmm nasıl da duygulandım falan dedi, sonra da ama o desenleri bir daha görmek istemiycem uzun bir süre haberin olsun diyo
Ben de eniştemi seviyorum elleme arada geliyorlar ikisine de olcak o kadar
Bana deli diyene bakk Bakırköy'ün öbür delüsüüü
iyidir Hilalcm can sıkıntısı nossun bugün direksiyon eğitimi vardı ekildim
Evet camera da konuştuk yavrum fazla konuşmadık da zati görmem yetti yane çok özlemişim yaa görünce daha iyi anladım yarın 1 sene olucak onu askere gönderelii bugün kına gecesini yapmıştıkk nasılda ağlamıştım bugünde ağladım gerçiii ahh ahh ne günlerdii
Doğru diyorr çocuk görmesinn zatenn uzun bir süree
Arada bizeedee geliyorlarr yavrummm
Anamm ne güzel olmuş bizdemi yaptırsak napsak
Ama ben geldiğinde bi party gibi bişey yaparım heralde gönderirkende yapmıştım asker eğlencesini bütün arkadaşlarını topladım canlı müziğe gittikk ablası ablam falanda geldi tabe haberi yoktu baya süprüz olmuştuu yinee
İyi yapıyorsunuz yavrum boşver bugünlerinizi ararsınız sonra ikinzde çalışınca birbirinze vakit ayıramazsınızz..
Güzel türkçemiz dururukenn bidenn ingilizce konuşuyon yavrummm
Ben sana türkçe cevap veriyim iyilik sağlık çok şükür senden nabeerr
bu çocuk haftasonu boş olduğu halde daha az arıyo haftaiçi daha çok konşuyoruz burdaki tezatı çözemiyorum
Kim ekti kızzz seniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?