Sağol canım... Eğlendim...
Ama canım biraz sıkkın aslında, eşim hala aramadı haber de vermedi :44:
Duyguuu nere gidiyoonMuhabbet edicidik
Sana da iyi geceler tatlım iyi uykular...
Telden zor oluyor tübikim yaa hayırlı olsun kına mekanın da belli olmuş. Her gün yeni bi haberle geliyon biz de heyecanlanıyoz :)
sıkma canını tatlım arar inş, sen içini ferah tut
Yok Nilüm görüntülü görüşmüyoruz bizEşim internet kafelere güvenmiyor, görüntülü görüşmek istemiyor, zaten benim kameram da yok ki
Ama şimdi mesajlaşıyoruz sinir ettim onu şafak 69 Bayburt dedim hehe
uğraşma ya asker adamla, yazık :) o ne diyor peki bu şafağın artması durumuna?
HahahahNe desin artmasın bitaneciiim diye yalvarıyor, ben inat edince de gelince ben sana askerlik yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım dedi, ben de seni tanıdığımdan beri askerlik yapıyorum zaten ne çektim ben bee ne çektim dedim heheh
Amaaaan Nilüm laf olsun torba dolsun, gün olsun şafak dolsun işte napalım
Sen ne kaa güzel dualar ediyorsun öyleeeAllah kabul etsin inşallah
Eee Tabii ... 1 ayı devirdik ama anlatamam nasıl değişik bir duygu
Yani birini tanımaya çalışmak,huyunu suyunu öğrenmek ilgisi vs değişik ya
Tamam bunları zaten biliyordum ama sorun da bu zaten
Biliyorum ve bildiğim özellikleri arıyorum çoğu zaman... Tabi belli etmiyorum ... Aşacağım sonuçta
Amin canım benim inşallahtabiki yeni bir insan tanımak eglenceli zorda hayatına yeni birini alıyorsun huyunu suyunu ögreniyorsun öncekilerle kıyaslayabiliyorsun yada bildigin bir duyguyu anlamaya onunla yaşamaya çalışıyorsun hayatına adapte oluyorsun birşeyler paylaşmaya başlıyorsun canım bunları aşmak zaman istiyor inşallah sonu güzel olunca her zorluga alışmışlıga deger canım
Yanıma kar kalan tecrübelerim var en çok bu nedenden dolayı şanslı hissediyorum aslında... Hani fazlasıyla sabırlı olmayı anlayışlı olmayı öğrenmişim... Hangi ara oldu bilmiyorum...
Çok agresif sorunlu ve cadoloz biriydim çünkü... Bir de çok konuşurdum herşey herkesin gözü önündeydi... Şimdi tam tersini yapıyorum ... İnsanlar üzerimdeki sessizliğin çok güzelleştirdiğini ve huzurumun davranışlarıma yansıdığını söylüyor
İnşallah çok daha güzel olacak canım... Kötü günler geride kaldı inşallah ...
Evet Nilu tek tek dokulup cikmisiz aksam sen de telefondan pek yazamamisin zaten :)))) :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?