Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sıkma canını tatlım arar inş, sen içini ferah tut

Şimdi haber verdi canım, mesaj attı, komutanlardan arayamamış, yarın çarşı iznim var o zaman ararım demiş, ben de bak sen aramadıkça şafağın azalacağı yerde çoğalıyor ona göre dedim

kızlar bende kaçayım artık yarın da ünv.den bi arkadaşımın nikahına gidicem azcık dinleneyim, hepiciniziiiii öpüorum ii geceleeeeeeeeer

Stresten hissedemiyorsundur kuzum, biz senin yerine de heyecanlanırız :) sen düğünlere git ki millet de seninkine gelsin :) tek tek gitmiş hatunlar eda, hilal, ebru, duygu veee canım devrem tübik iyi geceler hepcinize de... Hesnoş siz görüntülü görüşmüyor musunuz çarşıya çıkınca?

Yok Nilüm görüntülü görüşmüyoruz biz Eşim internet kafelere güvenmiyor, görüntülü görüşmek istemiyor, zaten benim kameram da yok ki

Ama şimdi mesajlaşıyoruz sinir ettim onu şafak 69 Bayburt dedim hehe

uğraşma ya asker adamla, yazık :) o ne diyor peki bu şafağın artması durumuna?

uğraşma ya asker adamla, yazık :) o ne diyor peki bu şafağın artması durumuna?

Hahahah Ne desin artmasın bitaneciiim diye yalvarıyor, ben inat edince de gelince ben sana askerlik yaptırır mıyım yaptırmaz mıyım dedi, ben de seni tanıdığımdan beri askerlik yapıyorum zaten ne çektim ben bee ne çektim dedim heheh

Amaaaan Nilüm laf olsun torba dolsun, gün olsun şafak dolsun işte napalım

Nilücüm ben yatar canım, yarın çok erken kalkacağım, kahvaltıya arkadaşa gideceğiz, bir de puzzle etkinliğimiz var

Sana iyi geceler, hayırlı rüyalar tatlım, öpüldün....

en iyisini yapiyorsun canım ya :)eninde sonunda bitecek nasılsa, zevk almaya bakacaksın :) biz bitirdik bi aydan fazla zaman geçti üstünden, şimdi çok çabuk geçiyor...

:92: 25.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...85 esraa42...

…87 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...87 kelebekd ...

....88 nesliiiiiiiiii...

…89 Brrk…

...89 OZGEGURUR...

...90 dilara1331

…91 Kayra95...

…91 buket1811…

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...159 tugbaoguzhan

....181 chidoshimedo....

...181 GRGR...

...181 mayamaya11

...181 BerlD...

...181 svsaskim...

...181 kmleomer...

... 189 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...212 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...269 karamanlier...

...270 xxIpekxx...

... 270 destinyeda...

...271 depresiffpolyanna...

...272 nesilll...

...274 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...344 pekmez_akilli...

...344 ilithya...

...344 zeynepesin...

...344 SelenYusuf...

...344 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...438 bilinmiyo...

...438 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

25/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...hera91 = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...goqce = 01 ADANA' ya selam yola devam :123:
:123:...AskErimm1411 = 19 ÇORUM' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 22 EDİRNE' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 33 İÇEL' e selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 44 MALATYA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 64 UŞAK' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 76 IĞDIR' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Amin canım benim inşallahtabiki yeni bir insan tanımak eglenceli zorda hayatına yeni birini alıyorsun huyunu suyunu ögreniyorsun öncekilerle kıyaslayabiliyorsun yada bildigin bir duyguyu anlamaya onunla yaşamaya çalışıyorsun hayatına adapte oluyorsun birşeyler paylaşmaya başlıyorsun canım bunları aşmak zaman istiyor inşallah sonu güzel olunca her zorluga alışmışlıga deger canım

Ablamm safagimdaki gelismeyii sana ozel mesaj atmistimmm tabloya eklesendee gozum gonlum acilsa

Yanıma kar kalan tecrübelerim var en çok bu nedenden dolayı şanslı hissediyorum aslında... Hani fazlasıyla sabırlı olmayı anlayışlı olmayı öğrenmişim... Hangi ara oldu bilmiyorum...
Çok agresif sorunlu ve cadoloz biriydim çünkü... Bir de çok konuşurdum herşey herkesin gözü önündeydi... Şimdi tam tersini yapıyorum ... İnsanlar üzerimdeki sessizliğin çok güzelleştirdiğini ve huzurumun davranışlarıma yansıdığını söylüyor
İnşallah çok daha güzel olacak canım... Kötü günler geride kaldı inşallah ...

İnşallah canımçok dogru düşünmüşsün en güzeli gizemli sessiz sakin olmak öyle davranmak biraz törpülenmeli insan ve bence insan biraz bencil olmalı bu hayatta sanki azıcık anlayışla beraber kendimizide düşünmeliyiz hayatın merkezine koydugumuzda daha çok canı yanıyor insanın canım tecrübeler olgunlaştırır insanı kimi insan geldiginde kimi insan gittiginde kazandırırmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…