Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızıcak naptın ki canım neye kızabilir ?

Günaydın canım geç oldu ama okul dolayısı ile giremiyorum bu aralar peek :) biraz sessiz sakin konuştum ama üzerimde bir de sınavın yorgunluğu vardı..Normalde hep telefonu gülerek açarım bir sürü soru sorarım dediklerine tamam falan dedim kızdı sanırım aramadı 2 gündür ama arayınca hiç bişey yokmuş gibi davranıcam neden aramadın kızdın mı falan dersem ben suçlu olurumm bana bir şey derse özür dilerim canım sıkkındı falan derim büyütmeye gerek yok diye düşünüyorumm..

Teyy tey teeeyyy askerim haftaya bugün kollarımdaaaa
Mehtabımızz 7 - ne fanta ne kola sadece yedigün !!

Bir gün şafak içinde böyle diyeceğim Allahın izniyle

Son düzenleme:
inşallah canım gittin mi kv ye?

Uff kv ye de sinir oldum zaten nilü Gelcem gelcem diyor seni alacağım diyor 3 gün oldu kadın ortada yok.
Bugün gelirse gelir gelmezse gitmiycem daha yaa

Son düzenleme:
sabah 9 gibi askerim aradı diyo sen hala yatıyomsn dedm yalana grek yok uyandm ama yatıyorum ooo dedi ben senden evlenince 6 da kahvaltı isticem burda alıştık alıştr kendini diyo :)

yarın çarşıya çıkıyo 1 aydan sonra yüzünü görebilcem heycanlıyım =)

gelince kendisi de kaldırmıcak başını yastıktan emin ol ne kadar alıştık dese de insan tembelliğe daha çabuk adapte oluyor begüş hadi gözün aydın canım, bak bakalım usta birliği yaramış mı

bende öyle dedm bakalım sen uyanabilcen mi diye :)

sağol canım arkadaşm ya çok merak ediyorum kilo aldın mı dedm yarın görürsün dedi bakalm bekliyorz :=)

sen nasılsın nasıl gidiyor

bende öyle dedm bakalım sen uyanabilcen mi diye :)

sağol canım arkadaşm ya çok merak ediyorum kilo aldın mı dedm yarın görürsün dedi bakalm bekliyorz :=)

sen nasılsın nasıl gidiyor

uzun zaman sonra görünce tuhaf oluyor insan, ilk birkaç saniye öylece kalıyorsun :106: iyi gidiyor canım, eskisi kadar olmasa da... aman aman mutlu ve iyi değilim; ama mutsuz ve kötü de değilim

uzun zaman sonra görünce tuhaf oluyor insan, ilk birkaç saniye öylece kalıyorsun :106: iyi gidiyor canım, eskisi kadar olmasa da... aman aman mutlu ve iyi değilim; ama mutsuz ve kötü de değilim

olsun canım inşallah zamanla daha da güzel olur

alala ne işler çeviriyor da gelmiyor acaba

Ayy ne bileyim ben aslında dün bu tarafa gelmiş bugünde bu tarafta ama benim haberim yok hııhh
Onuda kaynım aradı onun sayesinde öğrendim hee ''yenge ne zaman geliyon, annem seni de alsın gelirken'' diyodu

biraz hesnoşla yazıştık sonra uyuyakalmışım tatlışım :)

Hehheh uyu uyu ohh ben sabah çok uyuyamadım ya..göz randevum vardı ona gittim kontrole, sonra da eve yeni geldim gene yatağım gene keyfim oh

Heralde yatacam 9 da deseydin..
benmki de 8 buçuk gibi mesaj yazdı, sen hala uyuyon mu kız diye ben de hee ama kalkıyorum yeni dedim, hastaneye gitcem..bence sen uyu dedim yani çok erken bir bugün dinlenecek çünkü yarın gene nöbetçiii..

Güzel olur yarın canım insan kamerada görnce bile bi tuhaf oluyo...oy ben de özledim bu ara biz de kamerada görüşemedik yahu

Dün bana verdiği güllerden bahsetmiştim ya bana ne resim yolladı tesadüf Kıyamam yaaa....bir hoş oldum, her şeyimizi sanal yaşamak zorunda mıyız artık, yeter yaaa

Ben de onu profilimdeki fotoyu göndermiştim bugün, mağazada gördüm askeri desenli bir elbise, üşenmedim gittim giydim foto çekindimmm..heheh

Son düzenleme:
yettim gariii

esinimmm sen de pek meraklısın kız bizi burakıp kv ye gitmeye, gelmediği daha iyi

hiloş uyuyom valla mehmet de uyuyo zaten, g..t büyütüyoz birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…