Eee bu da çok doğru canım... Rumeli Hisarına gitmek istiyordum bi süredir iyi olur diyordumDün bana sürpriz yaptı götürdü Hisara ..Şöyle bi boğaz manzarası yaptık... Benim yüzümden derse de geç kaldı ama yapacak birşey yok Trafiği düşünmemiş
Bunda sevdiğim özellikler ;söylediklerimi önemsiyor olması..Baskı kurmaması ... buna bi çabasının da olmaması... Giyim ve arkadaşlarımla istediğim zaman görüşebilmekteki rahatlığım...
Ama telefonuma yaklaşmasından hoşlanmıyorumResim çekiyor benim telden... Sonra albüme girip bakıyor .. Çok tepki gösterdim çok nerdeyse çantayı kafasına geçirecektim... Telefonumu kurcalaması hoş bi durum değil... Bunu ona söyledim... sakladığın birşey mi var dedi... Heee evet senin haricinde bi sevgilim daha var onu saklıyorum dedim... haksız mıyım bilmiyorum ...Telefonum hep ötekinin cebinde ya da elinde olurdu oysa... zerre tereddüt etmezdim..Şimdi neden böyle agresif oluyorum anlam veremiyorum... Ama bana yapılan saygısızlık gibi algıladım ve trip yaptım yolun yarısınca... Bu kadar tepki neden gösteriyorsun ki diyor güldürmeye çalışıyor ama başaramıyor... Ne kadar dolmuşum ya hu
Seni mutlu edebilmek için ne yapmam gerek ,ne yapsam mutlu edemiyorum diyor ... O da haklı .Ama söylemiyorum ki ona neler çektiğimi... Bu defa her hareketimi ona yoracak,onu mu seviyor hala diyecek... Karmakarışıklaştım biraz...
Çok sağol canım.. Gerçekten hoşlanmıyorum onun bu yaptığından...Ama şüpheli davranıyorsun diyor,birşey saklar gibisin diyor... Dün neredeyse anlatacaktım ona olanları... Ama tutamayacağım kendimi ağlayacağım sinirden belki de ... Sen beni tanımıyorsun daha diyorum tanımak isterken sevmediğim şeyleri bile bile yaparak ölçtüğün tepkilerim sana eksi puan olarak geri dönüyor yapma düşme gözümden diyorum.. Çünkü soğuyorum öyle yaptığında gerçekten...Cumartesi Fransız Sokağına gittik ... Solist bi tanıdğını gördü ,adam sürekli bizim masaya bakıyor ve ben rahatsızlık duydum sonuçta bayanım yanii ... Ama bunu kıskançlığa yordu kıskanılıyorum ne güzel diye... Ben de dayanamadım yapıştırdım lafı ben kendi cinslerimden kıskanmıyorum seni,adamdan mı kıskanayım bu mu güzel ? Bi adamdan seni kıskanmamı bekleyerek garipleşiyorsun diyorum ..Ama adama ters ters bakıyorsun diyor.. Eee bakarım ters ters cilve mi yapayım sırıtayım mı bu mudur yani... Bilmiyorum Allah hayırlısını versin diye dualarım... İnşallah düzene girer herşey... Bu süreç çok zor..Birbirimizi tanıma süreci... Yani tahammülüm zorlanıyor çok..
Sevmem kısasa kısas yapmayı ama konu konuyu açınca bi ara emre kaya bana çok tatlısın tuğbacım yazmıştı ,onu söyledim ... örneklendirirken de ekledim hani gelse sana ünlü biri hatun yazsa onu bile kıskanmam diye... Vay be derim ne adammışsın kimler yazıyor sana da sen benim yanımdasın yine diye...Belki de cok uzerıne dusmesı sureklı senı memnun etme cabalarıdır senı mutlu edemeyen belkı de akısına bıraksa ne bilim gerektıgı yerde o da trip yapan taraf olsa yada rahatsızlık duydugu bı konuda kendını gerı cekıp senden bı adım beklese o zaman senın ona hısseettıklerın yoğunlaşabilir hep boyle degılmıyızdır zor olan degılmı bizi kendıne bağlayan erkek erkektır agırlıgı olacak en azından ilk baslarda agır davranacak sonradan zaten bırbırınıze aşık olduktan sonra yeri gelır seın yanında kucuk sımarık cocuk bile olabilir ... Ayrıca ne o öyle erkekten kıskanılmak hoşuna gıtmıs adam senınle muhabbet edip senı guldurucek dıye sacmalamaya başlayıp agırlıgını kaybetmıs ve cok normaldır kı senın gozunden dusmus bence akısına bırak yavrum ya bellıkı ne konustugunu bilmeyen biriymiş
Heyecanla hazırlanıp görüşmek için can atmak istiyorum...canım benim yazdıklarını okuyorum; ne diyeceğimi bilmiyorum. dili sütten yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, seninki de bu hesap. ilk zamanlar bunları yaşaman çok doğal. kendine kızma sakın. bunları düşünüp hissetmende haklı görüyorum seni...
yaptığı sürpriz gerçekten çok hoş da sonraki davranışıyla biraz yanıltmış seni. erkekler ne kadar ince düşünceli olursa olsun kadınlar kadar asla olamıyorlar demek ki. geçmişini merak ediyor bu apaçık ortada; ama bunu sakladığın bir şey mi var diyerek sorması seni düşündürmüş. zamana bıraksa zaten sen de anlatırsın. hem sandığı gibi saklanacak bir şeyin de yok. bir de şu solist arkadaşı olayında bence o seni adamdan kıskandı; ama sana farklı yansıttı. ben öyle gördüm nedense
inşallah en sağlıklı şekilde atlatırsınız bu sürecianlaşmazlıklar sürtüşmeler çekişmeler illa ki olacaktır. önemli olan niteliği ve niceliği...
Heyecanla hazırlanıp görüşmek için can atmak istiyorum...
Sesini duyamadığımda deliye dönmek istiyorum...Evet kıskanmak da istiyorum... Ama olmuyor...
Rahat mı batıyordur nedir
Solist olayında da adam bizim masaya bakıp şarkı söylüyor gamzelerim var benim gamzeyle ilgili 2 şarkı söyledi seviyorum siziler falanlar filanlar .. Kıskanıyorsa kıskanılmak güzel demesin ben mi öğreteyim 28 yaşındaki adama ne yapacağını ... Oyy oooy bilmiyorumSakinleşmeliyim ...
Çok bocalıyorum hem de ... Yani evet ben de içimde bastırmak durumundayım duygularımı çünkü evet çok canım yandı ve hata yapmak istemiyorum... Bir yanda aslında iyi bi insan ve iyi niyetli olduğunun farkındayım...Sadece çok heyecanlı ve yanımdayken yüzüm gülsün diye çok çabalıyor... Yaptıklarıyla ilgili hoşuma gitmeyen özellikleri direk olarak söyleyebiliyorum ... Ben olmaktan vazgeçerek ve değişerek yürütmüyoruz...Belki de en büyük farklardan biri bu... O sürekli değişiyor ama ben aynı kalıyorum... Bu da beni düşündürüyor olabilir... Kaygılarım bi geçse..Birşeylerden emin olsam geçecek herşey... Geçmişte o askerdeyken sağlam vurgun yemiş ... Ama ben anlatmadım işte ... Anlatmak da istemiyorum açıkçası... Evet korkacak saklayacak bi durum da değil ama kararsızım ..Bilmese de olur diye düşünüyorum...Zaman en iyi ilaç olacak sanırım...bence de sakinleş tatlım, sana en iyi gelecek şey şu an bubence bi süre sonra o hissetmek istediklerin de gerçekleşecek. belki hissediyorsun da kaygıların mı var bü yüzden farkında mı değilsin :26: buraya gelip yazdığında ben seni heyecanlı görüyorum. onun yanına giderken de görsek anlarız heyecanlanıp heyecanlanmadığını.
o da temkinli yaklaşmaya çalışıyor bence canım, iki taraf da geçmişte yaşadıklarından ders alıp aynı hatalara düşmemeye çalışıyor. bunu yaparken de duygularıyla düşünceleri arasında kalıyor, bocalıyor. akışına bırak bakalım, zaman ne getirecek
Eee bu da çok doğru canım... Rumeli Hisarına gitmek istiyordum bi süredir iyi olur diyordumDün bana sürpriz yaptı götürdü Hisara ..Şöyle bi boğaz manzarası yaptık... Benim yüzümden derse de geç kaldı ama yapacak birşey yok Trafiği düşünmemiş
Bunda sevdiğim özellikler ;söylediklerimi önemsiyor olması..Baskı kurmaması ... buna bi çabasının da olmaması... Giyim ve arkadaşlarımla istediğim zaman görüşebilmekteki rahatlığım...
Ama telefonuma yaklaşmasından hoşlanmıyorumResim çekiyor benim telden... Sonra albüme girip bakıyor .. Çok tepki gösterdim çok nerdeyse çantayı kafasına geçirecektim... Telefonumu kurcalaması hoş bi durum değil... Bunu ona söyledim... sakladığın birşey mi var dedi... Heee evet senin haricinde bi sevgilim daha var onu saklıyorum dedim... haksız mıyım bilmiyorum ...Telefonum hep ötekinin cebinde ya da elinde olurdu oysa... zerre tereddüt etmezdim..Şimdi neden böyle agresif oluyorum anlam veremiyorum... Ama bana yapılan saygısızlık gibi algıladım ve trip yaptım yolun yarısınca... Bu kadar tepki neden gösteriyorsun ki diyor güldürmeye çalışıyor ama başaramıyor... Ne kadar dolmuşum ya hu
Seni mutlu edebilmek için ne yapmam gerek ,ne yapsam mutlu edemiyorum diyor ... O da haklı .Ama söylemiyorum ki ona neler çektiğimi... Bu defa her hareketimi ona yoracak,onu mu seviyor hala diyecek... Karmakarışıklaştım biraz...
Çok bocalıyorum hem de ... Yani evet ben de içimde bastırmak durumundayım duygularımı çünkü evet çok canım yandı ve hata yapmak istemiyorum... Bir yanda aslında iyi bi insan ve iyi niyetli olduğunun farkındayım...Sadece çok heyecanlı ve yanımdayken yüzüm gülsün diye çok çabalıyor... Yaptıklarıyla ilgili hoşuma gitmeyen özellikleri direk olarak söyleyebiliyorum ... Ben olmaktan vazgeçerek ve değişerek yürütmüyoruz...Belki de en büyük farklardan biri bu... O sürekli değişiyor ama ben aynı kalıyorum... Bu da beni düşündürüyor olabilir... Kaygılarım bi geçse..Birşeylerden emin olsam geçecek herşey... Geçmişte o askerdeyken sağlam vurgun yemiş ... Ama ben anlatmadım işte ... Anlatmak da istemiyorum açıkçası... Evet korkacak saklayacak bi durum da değil ama kararsızım ..Bilmese de olur diye düşünüyorum...Zaman en iyi ilaç olacak sanırım...
Evet aslında durum böyle... Kıyaslamadan tanımaya çalışmak beni yoruyor...Savaşıyorum..Benzer bi davranışı olduğunda agresifleşiyorum... Bu agresiflik beni düşünmeye sevkediyor bu defa ...'Hoşlanıyor muyum' yoksa öyle mi sanıyorum diye düşünüyorum...Güzel bir gün geçirmişsin canım dediklerini yapması seni mutlu etmeye çalışması çabaları gözle görülebilecek kadar çok kırmamaya tartışmamaya çalışıyor anladıgım kadarıyla buda büyük bit artıSen neden agresifsin bunu kendinde bulman lazım tatlım sanırım tanırken zorlanıyorsun hoşlanıyorsun değilmi kendisinden ? birde eskiyle karşılaştırmamaya dikkat etmen lazım kıyasladıgı zaman insan huzursuz olur yeni birine alışmanda bukadar zor olur kıyaslamadan tanıman anlaman lazım henüz yabancı gibi hissediyor olabilirsin kendine o yüzden çekinmelerin özeline sokmaman bence bundan kaynaklanıyor zamanla oturucaktır alışmaya başlıycaksın kolay degil ve güven herşeyden önemli güvenmeye çalışıyorsun o yüzden bu zorlanmalar diye düşünüyorum canım benim sadece biraz zamana ihtiyacın var
İnanır mısın,kırılmak değil de kırmak korkutuyor beni... Çünkü daha ne kadar kırılabilirim bilmiyorum... Kandırılmışlık çok kötü ve ben kendimi kandırıyor olmak istemiyorum... Başka birinden duyma ihtimali yok desem de çıkar mı çıkar bilinmez ki... Onların yaptıklarını yaptıkları şekilde değil de hoş olmayan şeylerle karşılaştım bitti diye geçiştirmiştim... İlla ki öğrenmek istiyordur ama öğrenmek istediği daha öncelikli birşey var işte... Ona karşı ne hissettiğim..başkalarından öğrenme ihtimali yoksa eğer bilmesine gerek yok. ama bence her zaman ilk ağızdan duymak daha iyidir. ilerleyen zamanlarda belki sen de anlatmak istersin. bunu da açık açık söyleyebilirsin bence canım. yaşadıklarını anlatmadan geçmişimi merak ettiğini biliyorum; ama şu an erken olduğunu düşünüyorum daha sonra belki anlatabilirim diyebilirsin. umarım anlayışla yaklaşır. bak o da bi darbe yemiş, zaten hep öyle değil miyizinşallah bu kez ikiniz de kırılmazsınız...
İnanır mısın,kırılmak değil de kırmak korkutuyor beni... Çünkü daha ne kadar kırılabilirim bilmiyorum... Kandırılmışlık çok kötü ve ben kendimi kandırıyor olmak istemiyorum... Başka birinden duyma ihtimali yok desem de çıkar mı çıkar bilinmez ki... Onların yaptıklarını yaptıkları şekilde değil de hoş olmayan şeylerle karşılaştım bitti diye geçiştirmiştim... İlla ki öğrenmek istiyordur ama öğrenmek istediği daha öncelikli birşey var işte... Ona karşı ne hissettiğim..
merhaba kızlar nasılsınız? hatırladınızmı bilmiyorum gerçiasker yolu bekleyip martta kavuşanlardanım arada girip okuyorum ama yazma fırsatım olmadı hiç.sevdiğimle ayrı şehirlerdeydik askerden sonra benim memleketime yerleşti iş buldu ramazan girmeden de inşallah istemeye gelecekler bayramdan sonra da Allah nasip ederse nişan tabi inşallah bi aksilik çıkmazsa
İnşallah canım... Görüşürüz ...Çok sağol konuşmak paylaşmak iyi geldison cümlende çok haklısın canıminşallah önceliği sen olursun... kendine iyi bak tatlım, görüşürüz yine
Evet aslında durum böyle... Kıyaslamadan tanımaya çalışmak beni yoruyor...Savaşıyorum..Benzer bi davranışı olduğunda agresifleşiyorum... Bu agresiflik beni düşünmeye sevkediyor bu defa ...'Hoşlanıyor muyum' yoksa öyle mi sanıyorum diye düşünüyorum...
Bu da haliyle beni delirtiyor... Dediğim gibi çabalayan biri bu çabayı fazlasıyla görüyorum... Sadece eski bildiklerimi unutmak istiyorum bi insanı tanıyıp da bilip de,bunları birden unutmak çok zormuş... Eğer bunu başarabilirsem sorun kalmayacak sanırım... Haklısın canımm ,zaman bana çok iyi gelecek...
Hep balıklama ilşkilerim oldu benim... Hiç yavaş yavaş tanıyarak sevmedim... Yoğun ilgiyle başladım ve çabucak tükettim... Bu ilk işte...Tanıdıkça ısınmaya çalışıyorum,tanıdıkça yavaş yavaş seveyim istedim... Olacak inşallah... Umarım olurSen ne yaşadıgını hisettigini çok iyi biliyorsun canım akıllı birisin aslında nerede zorlandıgını neyde emin olamadıgını çok çok iyi biliyorsun bu yüzden zamanla sen kararını vericeksin eminim başında oldugun için zorlanman normal birde hissetmeye çalışıyorda olabilirsin yeni digerinin yarası bazen bir yarayı kapatmaya çalışmak çok yakın zamanlarda birini tanımaya çalışmak zordur kalbin fikrin senin tabiki ama keşke biraz bekleseydin demek istedi içim bilmiyorum daha fazla üzülme diye çünkü üzmekten kırmaktan korkuyorsun şimdi istedigin huzuru aşkı yeni tanıştıgında o sıcaklıgı yakalayamazsan daha zor olur üzülürsün
Ooooh maşallah... Allah hayırlı etsin inşallah ,sorunsuz sıkıntısız kavuşun tamamiyle
27/05/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...AskErimm1411 = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
----------------
-----------
-----
:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:
Hep balıklama ilşkilerim oldu benim... Hiç yavaş yavaş tanıyarak sevmedim... Yoğun ilgiyle başladım ve çabucak tükettim... Bu ilk işte...Tanıdıkça ısınmaya çalışıyorum,tanıdıkça yavaş yavaş seveyim istedim... Olacak inşallah... Umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?