Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim yazdıklarını okuyorum; ne diyeceğimi bilmiyorum. dili sütten yanan yoğurdu üfleyerek yermiş, seninki de bu hesap. ilk zamanlar bunları yaşaman çok doğal. kendine kızma sakın. bunları düşünüp hissetmende haklı görüyorum seni...

yaptığı sürpriz gerçekten çok hoş da sonraki davranışıyla biraz yanıltmış seni. erkekler ne kadar ince düşünceli olursa olsun kadınlar kadar asla olamıyorlar demek ki. geçmişini merak ediyor bu apaçık ortada; ama bunu sakladığın bir şey mi var diyerek sorması seni düşündürmüş. zamana bıraksa zaten sen de anlatırsın. hem sandığı gibi saklanacak bir şeyin de yok. bir de şu solist arkadaşı olayında bence o seni adamdan kıskandı; ama sana farklı yansıttı. ben öyle gördüm nedense

inşallah en sağlıklı şekilde atlatırsınız bu süreci anlaşmazlıklar sürtüşmeler çekişmeler illa ki olacaktır. önemli olan niteliği ve niceliği...

Sevmem kısasa kısas yapmayı ama konu konuyu açınca bi ara emre kaya bana çok tatlısın tuğbacım yazmıştı ,onu söyledim ... örneklendirirken de ekledim hani gelse sana ünlü biri hatun yazsa onu bile kıskanmam diye... Vay be derim ne adammışsın kimler yazıyor sana da sen benim yanımdasın yine diye...
Kıskandırmak istiyor aslında bak onu da anlıyorum ,ne hissettiğimle ilgili en ufak fikri yok .. Farkettirecek kadar yoğun da değilim çünkü evet yoğundum ama bu etkisini kaybediyor ... Yaptıkları yüzünden ..Mesela her hafta sonu elinde çiçekle geliyordu sıkıldım ,yapma dedim alma ... Hani ara sıra yapsa şaşırtsa daha hoş olacak.. Çift gömleği bakalım mı falan dedi hadi dedim kırılmasın gittik bakmaya ama ben gidiyorum mesela alakasız birşeylere bakıyorum
Ya ben dengesizleştim çok..Hırçınlaştım ve zarar veriyorum...Kendime çeki düzen veremezsem eğer ,onu üzmek istemediğim için sonlandırabilirim... Hayırlısı artık...

Heyecanla hazırlanıp görüşmek için can atmak istiyorum...
Sesini duyamadığımda deliye dönmek istiyorum...Evet kıskanmak da istiyorum... Ama olmuyor...
Rahat mı batıyordur nedir
Solist olayında da adam bizim masaya bakıp şarkı söylüyor gamzelerim var benim gamzeyle ilgili 2 şarkı söyledi seviyorum siziler falanlar filanlar .. Kıskanıyorsa kıskanılmak güzel demesin ben mi öğreteyim 28 yaşındaki adama ne yapacağını ... Oyy oooy bilmiyorum Sakinleşmeliyim ...

:92: 27.05.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...83 esraa42...

…85 BerrakSudakiKirmiziBalik…

...85 kelebekd ...

....86 nesliiiiiiiiii...

…87 Brrk…

...87 OZGEGURUR...

...88 dilara1331

…89 Kayra95...

…89 buket1811…

...94 svsaskim...

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...157 tugbaoguzhan

....179 chidoshimedo....

...179 GRGR...

...179 mayamaya11

...179BerlD...

...179 kmleomer...

... 187 ED2006...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

...210 Mervens...

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...267 karamanlier...

...268 xxIpekxx...

... 268 destinyeda...

...269 depresiffpolyanna...

...270 nesilll...

...272 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...342 pekmez_akilli...

...342 ilithya...

...342 zeynepesin...

...342 SelenYusuf...

...342 begushh...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...436 seros08...

...436 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

bence de sakinleş tatlım, sana en iyi gelecek şey şu an bu bence bi süre sonra o hissetmek istediklerin de gerçekleşecek. belki hissediyorsun da kaygıların mı var bü yüzden farkında mı değilsin :26: buraya gelip yazdığında ben seni heyecanlı görüyorum. onun yanına giderken de görsek anlarız heyecanlanıp heyecanlanmadığını.

o da temkinli yaklaşmaya çalışıyor bence canım, iki taraf da geçmişte yaşadıklarından ders alıp aynı hatalara düşmemeye çalışıyor. bunu yaparken de duygularıyla düşünceleri arasında kalıyor, bocalıyor. akışına bırak bakalım, zaman ne getirecek

Son düzenleme:

27/05/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 17 ÇANAKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 31 HATAY' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 42 KONYA' ya selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 62 TUNCELİ' ye selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Son düzenleme:
Çok bocalıyorum hem de ... Yani evet ben de içimde bastırmak durumundayım duygularımı çünkü evet çok canım yandı ve hata yapmak istemiyorum... Bir yanda aslında iyi bi insan ve iyi niyetli olduğunun farkındayım...Sadece çok heyecanlı ve yanımdayken yüzüm gülsün diye çok çabalıyor... Yaptıklarıyla ilgili hoşuma gitmeyen özellikleri direk olarak söyleyebiliyorum ... Ben olmaktan vazgeçerek ve değişerek yürütmüyoruz...Belki de en büyük farklardan biri bu... O sürekli değişiyor ama ben aynı kalıyorum... Bu da beni düşündürüyor olabilir... Kaygılarım bi geçse..Birşeylerden emin olsam geçecek herşey... Geçmişte o askerdeyken sağlam vurgun yemiş ... Ama ben anlatmadım işte ... Anlatmak da istemiyorum açıkçası... Evet korkacak saklayacak bi durum da değil ama kararsızım ..Bilmese de olur diye düşünüyorum...Zaman en iyi ilaç olacak sanırım...

Güzel bir gün geçirmişsin canım dediklerini yapması seni mutlu etmeye çalışması çabaları gözle görülebilecek kadar çok kırmamaya tartışmamaya çalışıyor anladıgım kadarıyla buda büyük bit artıSen neden agresifsin bunu kendinde bulman lazım tatlım sanırım tanırken zorlanıyorsun hoşlanıyorsun değilmi kendisinden ? birde eskiyle karşılaştırmamaya dikkat etmen lazım kıyasladıgı zaman insan huzursuz olur yeni birine alışmanda bukadar zor olur kıyaslamadan tanıman anlaman lazım henüz yabancı gibi hissediyor olabilirsin kendine o yüzden çekinmelerin özeline sokmaman bence bundan kaynaklanıyor zamanla oturucaktır alışmaya başlıycaksın kolay degil ve güven herşeyden önemli güvenmeye çalışıyorsun o yüzden bu zorlanmalar diye düşünüyorum canım benim sadece biraz zamana ihtiyacın var

başkalarından öğrenme ihtimali yoksa eğer bilmesine gerek yok. ama bence her zaman ilk ağızdan duymak daha iyidir. ilerleyen zamanlarda belki sen de anlatmak istersin. bunu da açık açık söyleyebilirsin bence canım. yaşadıklarını anlatmadan geçmişimi merak ettiğini biliyorum; ama şu an erken olduğunu düşünüyorum daha sonra belki anlatabilirim diyebilirsin. umarım anlayışla yaklaşır. bak o da bi darbe yemiş, zaten hep öyle değil miyiz inşallah bu kez ikiniz de kırılmazsınız...

Evet aslında durum böyle... Kıyaslamadan tanımaya çalışmak beni yoruyor...Savaşıyorum..Benzer bi davranışı olduğunda agresifleşiyorum... Bu agresiflik beni düşünmeye sevkediyor bu defa ...'Hoşlanıyor muyum' yoksa öyle mi sanıyorum diye düşünüyorum...
Bu da haliyle beni delirtiyor... Dediğim gibi çabalayan biri bu çabayı fazlasıyla görüyorum... Sadece eski bildiklerimi unutmak istiyorum bi insanı tanıyıp da bilip de,bunları birden unutmak çok zormuş... Eğer bunu başarabilirsem sorun kalmayacak sanırım... Haklısın canımm ,zaman bana çok iyi gelecek...

İnanır mısın,kırılmak değil de kırmak korkutuyor beni... Çünkü daha ne kadar kırılabilirim bilmiyorum... Kandırılmışlık çok kötü ve ben kendimi kandırıyor olmak istemiyorum... Başka birinden duyma ihtimali yok desem de çıkar mı çıkar bilinmez ki... Onların yaptıklarını yaptıkları şekilde değil de hoş olmayan şeylerle karşılaştım bitti diye geçiştirmiştim... İlla ki öğrenmek istiyordur ama öğrenmek istediği daha öncelikli birşey var işte... Ona karşı ne hissettiğim..

son cümlende çok haklısın canım inşallah önceliği sen olursun... kendine iyi bak tatlım, görüşürüz yine

merhaba kızlar nasılsınız? hatırladınızmı bilmiyorum gerçi asker yolu bekleyip martta kavuşanlardanımarada girip okuyorum ama yazma fırsatım olmadı hiç.sevdiğimle ayrı şehirlerdeydik askerden sonra benim memleketime yerleşti iş buldu ramazan girmeden de inşallah istemeye gelecekler bayramdan sonra da Allah nasip ederse nişan tabi inşallah bi aksilik çıkmazsa

Ooooh maşallah... Allah hayırlı etsin inşallah ,sorunsuz sıkıntısız kavuşun tamamiyle
son cümlende çok haklısın canım inşallah önceliği sen olursun... kendine iyi bak tatlım, görüşürüz yine
İnşallah canım... Görüşürüz ...Çok sağol konuşmak paylaşmak iyi geldi

Sen ne yaşadıgını hisettigini çok iyi biliyorsun canım akıllı birisin aslında nerede zorlandıgını neyde emin olamadıgını çok çok iyi biliyorsun bu yüzden zamanla sen kararını vericeksin eminim başında oldugun için zorlanman normal birde hissetmeye çalışıyorda olabilirsin yeni digerinin yarası bazen bir yarayı kapatmaya çalışmak çok yakın zamanlarda birini tanımaya çalışmak zordur kalbin fikrin senin tabiki ama keşke biraz bekleseydin demek istedi içim bilmiyorum daha fazla üzülme diye çünkü üzmekten kırmaktan korkuyorsun şimdi istedigin huzuru aşkı yeni tanıştıgında o sıcaklıgı yakalayamazsan daha zor olur üzülürsün

Hep balıklama ilşkilerim oldu benim... Hiç yavaş yavaş tanıyarak sevmedim... Yoğun ilgiyle başladım ve çabucak tükettim... Bu ilk işte...Tanıdıkça ısınmaya çalışıyorum,tanıdıkça yavaş yavaş seveyim istedim... Olacak inşallah... Umarım olur

Ahh kıyamam ben sıze ne kadar da az kişi kalmıssınız e bizi de alın madem yanınıza çok yakınım sıze kolumdan ceksenız alırsınız valla

İnşallah canımhiç alışık birşey olmadıgı için zorlanıyor olabilirsin ama kişi nasılsa degişemez bunu biliyorsun tatlım yapın o nasıl degişik şekilde sevebilirsinki benim fikrim tabi bir gerçek var ortada ilk başta canın ısınmazsa zamanla olmuyor bunu iyi anlıyorum inşallah farklı olur sende durum tatlım kesinlikle sogutmak için kafanı karıştırmak için söylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…