gözün aydın tatlım, demek kilo almış hee iyi iyi yaramış desene usta birliği
canım mehmet askerdeyken çarşıya çıktığında sabahtan akşama kadar nette oturuyordu. edanın dediği gibi küçük şehir, gezecek yer bakacak kız yok, mecbur nette benle konuşcaktışartlar çok farklı o yüzden sakın kıyaslama sen bizimkilerle. hem bir aydır dışarı da çıkmamış birinden bunu istemek bencillik olurdu, iyi yapmışsın üstüne gitmeyerek
mesela şu an mehmet evinde ben de evimdeyim; ama şimdi saatlerce kamerada görüşmüyoruz. o o zaman tatlı, güzel geliyordu. her zaman görme imkanı da yok ya ondan...
Hee napakk mecbuurr çekecenn napıcannn
Bitcek bitcek de inşallah bizlerde bitmeyizz
Bendensin nilümm
Ne güzel tatlım ilk gün öyle oluyorr doya doya tadını çıkarın
Hahaha o da güzelmiş tatlım ama fazla getimeyin hayat kısa gez toz eğlenmene bakkk
Sevindim senin adına tatlım. Peki nasıl sana moral verebiliyormu? Ben ananemin vefatından sonra uzaklaştım ibodan tabi bi kaç ay sonra..
birbirimize destek oluyoruz canm bi şekilde hayat devam ediyo bende kah ağlıyorum kah gülüyorum çok boş bi dünya aslında ne zaman ölceğimizi bilmeden devam ediyoruz...o da mesela üzgündü daha çok ayrı kalcaz diyo ama sabretcez diyip moral veriosun diyemedmki okulu tamamlasadın şimdiye 1-2 ayımız kalcaktı diye işte hep destek olmaya çalışcaz inşallah
Aynen öyle tatlım
Büyük konuşma yavrum...
selam kızçelerrrrrrrre:) kaçak deneyin sakın vallahi billahi netimiz yok kocişte netsiz bende tam15 gün olmuş yaw ugramayalıözledim valla kaynımın çalıştıgı yerden wifi ile baglandım fırsatı bılmuşken yazim ddm.geçmişi okumam imkansz şuan bitek hesnoşumun bi msjını gördüm iyim kuzummm sagolasın sende iyisin inş şafak bitmiş ya laaaaaa :)) cnm benimmm bak nasılda geçtiçokk öpüyom deni hesnoşum benim.
Kıslar iyi haberlerin var işe basladım hayırlısıyla.kocişte yarın başlıyor kısmetse sagolun güZel dualarınız için.Allahım hepinize herseyin en güzelini versin kuzucuklarım.
Diger herkess öpüyorum hepinizi kızlar uzun yazamıyom çıkmam gerek.hoşçakalın
yalnız benimki öyle fena ki dün annesine bişi dicekmiş güya unutmş bana diyoki sen ara böyle böyle dersin hemde konuşmş olursun diyo tee ordan buraya müdahale sanki kendi diyemicek maksatı başka :)
Heheh o da iyimiş
Canım aklına ne kötü şeyler getiriyosun yaa..yok kızlar falan, evet gezmesin senle daha çok vakit geçirsn bu en doğal hakkın ama ona sakın deme yani yok kızlara mı bakcan falan o ne demek yahuu..kendine güven ve ona da güveniyorsan aklına böyle şeyler getirme, yahu göz kayması başka dikizlemek başka yani, göz kayması herkeste olur engelleyemezsin bizde de oluyor yaniAma dikizlemek, çirkince incelemek, iç geçirmek..öyle ir şeyden şüphe ettiğin an ayrıl ordan zaten
yok kuzum o konuda şüphem yok allahta şaşrtmasın kimseyi demem zaten onu diyorum herkeste olan gözkayması olur falan diye :)
bende istiyorum tabi biraz daha konşmak ama o da kendince haklı üstüne gidince tartşma oluyo zaten o yüzden napiyim idare etcez artık ...
diğer herkes de seni öpüyor raziş :) çok sevindim canım iş bulmanıza, inşallah daimi olursunuz da bi an evvel hayallerinize kavuşursunuz :) ben kendi adıma iyiyim bu arada tatlım...selam kızçelerrrrrrrre:) kaçak deneyin sakın vallahi billahi netimiz yok kocişte netsiz bende tam15 gün olmuş yaw ugramayalıözledim valla kaynımın çalıştıgı yerden wifi ile baglandım fırsatı bılmuşken yazim ddm.geçmişi okumam imkansz şuan bitek hesnoşumun bi msjını gördüm iyim kuzummm sagolasın sende iyisin inş şafak bitmiş ya laaaaaa :)) cnm benimmm bak nasılda geçtiçokk öpüyom deni hesnoşum benim.
Kıslar iyi haberlerin var işe basladım hayırlısıyla.kocişte yarın başlıyor kısmetse sagolun güZel dualarınız için.Allahım hepinize herseyin en güzelini versin kuzucuklarım.
kızılay avm'ye gitmişlerdir, kızılayda gezmişlerdir, güvenpark falan... artık bol bol gezerler, her hafta anlatır sana, sonra sen de gelirsin ohh miss :) hatırlıyorum kuzum hatırlıyorum nasıl da dert edinmiştin, söyleme bence de tatlım, bakmıyordur kimseciklere sen içini ferah tut, diğerlerine abilik yapıyordur hatta akıl veriyordur. Hem ankarada hiç güzel kız yok ki :)yaramış canım valla kızılayda takıldılar avm falan varmş ben içimden diyorum tabi yaz geldi kızlar nasıldır falan tabi ona diyip aklına girmyorm erkek sonçta göz kayması olabilir bazen ben kız halimde bakıyorum oha diye :) öyle aman iyi olsunda 1 saat falan göriyim şimdi telefonda var en azından çarşıda kullanıyo askeriyede ne yaptığını zaten biliyoruz içim daha rahat acemideken ne çok takıodum hatrlasana gidipte içim rahatlamştı :)
diğer herkes de seni öpüyor raziş :) çok sevindim canım de iş bulmanıza, inşallah daimi olursunuz da bi an evvel hayallerinize kavuşursunuz :) ben kendi adıma iyiyim bu arada tatlım...
kızılay avm'ye gitmişlerdir, kızılayda gezmişlerdir, güvenpark falan... artık bol bol gezerler, her hafta anlatır sana, sonra sen de gelirsin ohh miss :) hatırlıyorum kuzum hatırlıyorum nasıl da dert edinmiştin, söyleme bence de tatlım, bakmıyordur kimseciklere sen içini ferah tut, diğerlerine abilik yapıyordur hatta akıl veriyordur. Hem ankarada hiç güzel kız yok ki :)
öyle böyle geçicek şu askerlik valla bitsin artık =)
sizde durumlar nasıl canım ?
selam kızçelerrrrrrrre:) kaçak deneyin sakın vallahi billahi netimiz yok kocişte netsiz bende tam15 gün olmuş yaw ugramayalıözledim valla kaynımın çalıştıgı yerden wifi ile baglandım fırsatı bılmuşken yazim ddm.geçmişi okumam imkansz şuan bitek hesnoşumun bi msjını gördüm iyim kuzummm sagolasın sende iyisin inş şafak bitmiş ya laaaaaa :)) cnm benimmm bak nasılda geçtiçokk öpüyom deni hesnoşum benim.
Şafak 31 Hatayyy
Kaldı tam 1 ayyy
Aha benmki de kafiyeli oldu
Eee bu da çok doğru canım... Rumeli Hisarına gitmek istiyordum bi süredir iyi olur diyordumİnşallah canımçok dogru düşünmüşsün en güzeli gizemli sessiz sakin olmak öyle davranmak biraz törpülenmeli insan ve bence insan biraz bencil olmalı bu hayatta sanki azıcık anlayışla beraber kendimizide düşünmeliyiz hayatın merkezine koydugumuzda daha çok canı yanıyor insanın canım tecrübeler olgunlaştırır insanı kimi insan geldiginde kimi insan gittiginde kazandırırmış
Anammm 1 ay mıııı yuuupppiiii
:92:26.05.2013 :92:
Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir
KARANLIKTAN AYDINLIGA
Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
...84 esraa42...
86 BerrakSudakiKirmiziBalik
...86 kelebekd ...
....87 nesliiiiiiiiii...
88 Brrk
...88 OZGEGURUR...
...89 dilara1331
90 Kayra95...
90 buket1811
...95 svsaskim...
Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz
...158 tugbaoguzhan
....180 chidoshimedo....
...180 GRGR...
...180 mayamaya11
...180 BerlD...
...180 kmleomer...
... 188 ED2006...
Şafaklarını yarılayan ve 100 lere koşan yarenlerimiz
...211 Mervens...
:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:
...268 karamanlier...
...269 xxIpekxx...
... 269 destinyeda...
...270 depresiffpolyanna...
...271 nesilll...
...273 qizem7...
Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz
...343 pekmez_akilli...
...343 ilithya...
...343 zeynepesin...
...343 SelenYusuf...
...343 begushh...
Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz
...437 bilinmiyo...
...437 mutluluk_06...
...HER ŞEY VATAN İÇİN...
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
Eee bu da çok doğru canım... Rumeli Hisarına gitmek istiyordum bi süredir iyi olur diyordumDün bana sürpriz yaptı götürdü Hisara ..Şöyle bi boğaz manzarası yaptık... Benim yüzümden derse de geç kaldı ama yapacak birşey yok Trafiği düşünmemiş
Bunda sevdiğim özellikler ;söylediklerimi önemsiyor olması..Baskı kurmaması ... buna bi çabasının da olmaması... Giyim ve arkadaşlarımla istediğim zaman görüşebilmekteki rahatlığım...
Ama telefonuma yaklaşmasından hoşlanmıyorumResim çekiyor benim telden... Sonra albüme girip bakıyor .. Çok tepki gösterdim çok nerdeyse çantayı kafasına geçirecektim... Telefonumu kurcalaması hoş bi durum değil... Bunu ona söyledim... sakladığın birşey mi var dedi... Heee evet senin haricinde bi sevgilim daha var onu saklıyorum dedim... haksız mıyım bilmiyorum ...Telefonum hep ötekinin cebinde ya da elinde olurdu oysa... zerre tereddüt etmezdim..Şimdi neden böyle agresif oluyorum anlam veremiyorum... Ama bana yapılan saygısızlık gibi algıladım ve trip yaptım yolun yarısınca... Bu kadar tepki neden gösteriyorsun ki diyor güldürmeye çalışıyor ama başaramıyor... Ne kadar dolmuşum ya hu
Seni mutlu edebilmek için ne yapmam gerek ,ne yapsam mutlu edemiyorum diyor ... O da haklı .Ama söylemiyorum ki ona neler çektiğimi... Bu defa her hareketimi ona yoracak,onu mu seviyor hala diyecek... Karmakarışıklaştım biraz...
Çok sağol canım.. Gerçekten hoşlanmıyorum onun bu yaptığından...Ama şüpheli davranıyorsun diyor,birşey saklar gibisin diyor... Dün neredeyse anlatacaktım ona olanları... Ama tutamayacağım kendimi ağlayacağım sinirden belki de ... Sen beni tanımıyorsun daha diyorum tanımak isterken sevmediğim şeyleri bile bile yaparak ölçtüğün tepkilerim sana eksi puan olarak geri dönüyor yapma düşme gözümden diyorum.. Çünkü soğuyorum öyle yaptığında gerçekten...Cumartesi Fransız Sokağına gittik ... Solist bi tanıdğını gördü ,adam sürekli bizim masaya bakıyor ve ben rahatsızlık duydum sonuçta bayanım yanii ... Ama bunu kıskançlığa yordu kıskanılıyorum ne güzel diye... Ben de dayanamadım yapıştırdım lafı ben kendi cinslerimden kıskanmıyorum seni,adamdan mı kıskanayım bu mu güzel ? Bi adamdan seni kıskanmamı bekleyerek garipleşiyorsun diyorum ..Ama adama ters ters bakıyorsun diyor.. Eee bakarım ters ters cilve mi yapayım sırıtayım mı bu mudur yani... Bilmiyorum Allah hayırlısını versin diye dualarım... İnşallah düzene girer herşey... Bu süreç çok zor..Birbirimizi tanıma süreci... Yani tahammülüm zorlanıyor çok..Tugbacım cok haklısın canım telefon mevzusunda tepkını bastan koymakta her zaman fayda var diye dusunuyorum.. Ama onun yanında mutlu olamadıgını hıssetmıs ne yapsam senı mutlu edemıyorum demesınden bunu anladım elbettekı yaralar cok cabuk sarılmıyo muhakkakkı zamana ıhtıyacımız var yeni olan her kimse mutlaka eskıyle kıyaslıyoruz belki kişileri degil ama yaşattırdıklarını muhakkak kıyaslıyoruz .. Sen manevıyatı cok yuksek bı kızsın Allahım sana mutlaka bu konuda da yardımcı olacak bir yol gosterecektır sakın artık hiç bişey ıcın uzme kendını ..
Çok sağol canım.. Gerçekten hoşlanmıyorum onun bu yaptığından...Ama şüpheli davranıyorsun diyor,birşey saklar gibisin diyor... Dün neredeyse anlatacaktım ona olanları... Ama tutamayacağım kendimi ağlayacağım sinirden belki de ... Sen beni tanımıyorsun daha diyorum tanımak isterken sevmediğim şeyleri bile bile yaparak ölçtüğün tepkilerim sana eksi puan olarak geri dönüyor yapma düşme gözümden diyorum.. Çünkü soğuyorum öyle yaptığında gerçekten...Cumartesi Fransız Sokağına gittik ... Solist bi tanıdğını gördü ,adam sürekli bizim masaya bakıyor ve ben rahatsızlık duydum sonuçta bayanım yanii ... Ama bunu kıskançlığa yordu kıskanılıyorum ne güzel diye... Ben de dayanamadım yapıştırdım lafı ben kendi cinslerimden kıskanmıyorum seni,adamdan mı kıskanayım bu mu güzel ? Bi adamdan seni kıskanmamı bekleyerek garipleşiyorsun diyorum ..Ama adama ters ters bakıyorsun diyor.. Eee bakarım ters ters cilve mi yapayım sırıtayım mı bu mudur yani... Bilmiyorum Allah hayırlısını versin diye dualarım... İnşallah düzene girer herşey... Bu süreç çok zor..Birbirimizi tanıma süreci... Yani tahammülüm zorlanıyor çok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?