Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızçelerrrrrrrre:) kaçak deneyin sakın vallahi billahi netimiz yok kocişte netsiz bende tam15 gün olmuş yaw ugramayalı özledim valla kaynımın çalıştıgı yerden wifi ile baglandım fırsatı bılmuşken yazim ddm.geçmişi okumam imkansz şuan bitek hesnoşumun bi msjını gördüm iyim kuzummm sagolasın sende iyisin inş şafak bitmiş ya laaaaaa :)) cnm benimmm bak nasılda geçtiçokk öpüyom deni hesnoşum benim.

Kıslar iyi haberlerin var işe basladım hayırlısıyla.kocişte yarın başlıyor kısmetse sagolun güZel dualarınız için.Allahım hepinize herseyin en güzelini versin kuzucuklarım.

Diger herkess öpüyorum hepinizi kızlar uzun yazamıyom çıkmam gerek.hoşçakalın

yaramış canım valla kızılayda takıldılar avm falan varmş ben içimden diyorum tabi yaz geldi kızlar nasıldır falan tabi ona diyip aklına girmyorm erkek sonçta göz kayması olabilir bazen ben kız halimde bakıyorum oha diye :) öyle aman iyi olsunda 1 saat falan göriyim şimdi telefonda var en azından çarşıda kullanıyo askeriyede ne yaptığını zaten biliyoruz içim daha rahat acemideken ne çok takıodum hatrlasana gidipte içim rahatlamştı :)

yalnız benimki öyle fena ki dün annesine bişi dicekmiş güya unutmş bana diyoki sen ara böyle böyle dersin hemde konuşmş olursun diyo tee ordan buraya müdahale sanki kendi diyemicek maksatı başka :)

Ay ne çok sevindimmmm..daha da güzel haberler getir Razişşş...seviniyoruz umutlanıyoruz böylee

yalnız benimki öyle fena ki dün annesine bişi dicekmiş güya unutmş bana diyoki sen ara böyle böyle dersin hemde konuşmş olursun diyo tee ordan buraya müdahale sanki kendi diyemicek maksatı başka :)

Heheh o da iyimiş

Canım aklına ne kötü şeyler getiriyosun yaa..yok kızlar falan, evet gezmesin senle daha çok vakit geçirsn bu en doğal hakkın ama ona sakın deme yani yok kızlara mı bakcan falan o ne demek yahuu..kendine güven ve ona da güveniyorsan aklına böyle şeyler getirme, yahu göz kayması başka dikizlemek başka yani, göz kayması herkeste olur engelleyemezsin bizde de oluyor yani Ama dikizlemek, çirkince incelemek, iç geçirmek..öyle bir şeyden şüphe ettiğin an ayrıl ordan zaten

Son düzenleme:

yok kuzum o konuda şüphem yok allahta şaşrtmasın kimseyi demem zaten onu diyorum herkeste olan gözkayması olur falan diye :)
bende istiyorum tabi biraz daha konşmak ama o da kendince haklı üstüne gidince tartşma oluyo zaten o yüzden napiyim idare etcez artık ...

Yok canım üstüne gitme zaten yani kendi istesin yapsın sadece belki nazla karışık söylersin zamanı gelince..ne güzel görüşmüşsünz buna şükür..artık daha rahatım demişsn zaten

diğer herkes de seni öpüyor raziş :) çok sevindim canım iş bulmanıza, inşallah daimi olursunuz da bi an evvel hayallerinize kavuşursunuz :) ben kendi adıma iyiyim bu arada tatlım...
kızılay avm'ye gitmişlerdir, kızılayda gezmişlerdir, güvenpark falan... artık bol bol gezerler, her hafta anlatır sana, sonra sen de gelirsin ohh miss :) hatırlıyorum kuzum hatırlıyorum nasıl da dert edinmiştin, söyleme bence de tatlım, bakmıyordur kimseciklere sen içini ferah tut, diğerlerine abilik yapıyordur hatta akıl veriyordur. Hem ankarada hiç güzel kız yok ki :)

Son düzenleme:

öyle böyle geçicek şu askerlik valla bitsin artık =)

sizde durumlar nasıl canım ?

Ablacım çok sevindim sizin adınızaa Allahım inşallah huzurlu uzun yıllar geçiirirsiniz yeni işyerlerinizde
İyi olmanızada çok sevindim Allahım ağız tadınızı bozmasın

Begümcüm Allah bozmasın tabi birbirinze destek olmamlısınız geçicek yavaşca alışıcaksınız herşeye inşallah

Eee bu da çok doğru canım... Rumeli Hisarına gitmek istiyordum bi süredir iyi olur diyordum Dün bana sürpriz yaptı götürdü Hisara ..Şöyle bi boğaz manzarası yaptık... Benim yüzümden derse de geç kaldı ama yapacak birşey yok Trafiği düşünmemiş
Bunda sevdiğim özellikler ;söylediklerimi önemsiyor olması..Baskı kurmaması ... buna bi çabasının da olmaması... Giyim ve arkadaşlarımla istediğim zaman görüşebilmekteki rahatlığım...
Ama telefonuma yaklaşmasından hoşlanmıyorum Resim çekiyor benim telden... Sonra albüme girip bakıyor .. Çok tepki gösterdim çok nerdeyse çantayı kafasına geçirecektim... Telefonumu kurcalaması hoş bi durum değil... Bunu ona söyledim... sakladığın birşey mi var dedi... Heee evet senin haricinde bi sevgilim daha var onu saklıyorum dedim... haksız mıyım bilmiyorum ...Telefonum hep ötekinin cebinde ya da elinde olurdu oysa... zerre tereddüt etmezdim..Şimdi neden böyle agresif oluyorum anlam veremiyorum... Ama bana yapılan saygısızlık gibi algıladım ve trip yaptım yolun yarısınca... Bu kadar tepki neden gösteriyorsun ki diyor güldürmeye çalışıyor ama başaramıyor... Ne kadar dolmuşum ya hu
Seni mutlu edebilmek için ne yapmam gerek ,ne yapsam mutlu edemiyorum diyor ... O da haklı .Ama söylemiyorum ki ona neler çektiğimi... Bu defa her hareketimi ona yoracak,onu mu seviyor hala diyecek... Karmakarışıklaştım biraz...

şu şafagın güzelliğine bak liste başı olmusum :)) geçiyor geçiyor bitiyor bu günler

Tugbacım cok haklısın canım telefon mevzusunda tepkını bastan koymakta her zaman fayda var diye dusunuyorum.. Ama onun yanında mutlu olamadıgını hıssetmıs ne yapsam senı mutlu edemıyorum demesınden bunu anladım elbettekı yaralar cok cabuk sarılmıyo muhakkakkı zamana ıhtıyacımız var yeni olan her kimse mutlaka eskıyle kıyaslıyoruz belki kişileri degil ama yaşattırdıklarını muhakkak kıyaslıyoruz .. Sen manevıyatı cok yuksek bı kızsın Allahım sana mutlaka bu konuda da yardımcı olacak bir yol gosterecektır sakın artık hiç bişey ıcın uzme kendını ..

Çok sağol canım.. Gerçekten hoşlanmıyorum onun bu yaptığından...Ama şüpheli davranıyorsun diyor,birşey saklar gibisin diyor... Dün neredeyse anlatacaktım ona olanları... Ama tutamayacağım kendimi ağlayacağım sinirden belki de ... Sen beni tanımıyorsun daha diyorum tanımak isterken sevmediğim şeyleri bile bile yaparak ölçtüğün tepkilerim sana eksi puan olarak geri dönüyor yapma düşme gözümden diyorum.. Çünkü soğuyorum öyle yaptığında gerçekten...Cumartesi Fransız Sokağına gittik ... Solist bi tanıdğını gördü ,adam sürekli bizim masaya bakıyor ve ben rahatsızlık duydum sonuçta bayanım yanii ... Ama bunu kıskançlığa yordu kıskanılıyorum ne güzel diye... Ben de dayanamadım yapıştırdım lafı ben kendi cinslerimden kıskanmıyorum seni,adamdan mı kıskanayım bu mu güzel ? Bi adamdan seni kıskanmamı bekleyerek garipleşiyorsun diyorum ..Ama adama ters ters bakıyorsun diyor.. Eee bakarım ters ters cilve mi yapayım sırıtayım mı bu mudur yani... Bilmiyorum Allah hayırlısını versin diye dualarım... İnşallah düzene girer herşey... Bu süreç çok zor..Birbirimizi tanıma süreci... Yani tahammülüm zorlanıyor çok..

Belki de cok uzerıne dusmesı sureklı senı memnun etme cabalarıdır senı mutlu edemeyen belkı de akısına bıraksa ne bilim gerektıgı yerde o da trip yapan taraf olsa yada rahatsızlık duydugu bı konuda kendını gerı cekıp senden bı adım beklese o zaman senın ona hısseettıklerın yoğunlaşabilir hep boyle degılmıyızdır zor olan degılmı bizi kendıne bağlayan erkek erkektır agırlıgı olacak en azından ilk baslarda agır davranacak sonradan zaten bırbırınıze aşık olduktan sonra yeri gelır seın yanında kucuk sımarık cocuk bile olabilir ... Ayrıca ne o öyle erkekten kıskanılmak hoşuna gıtmıs adam senınle muhabbet edip senı guldurucek dıye sacmalamaya başlayıp agırlıgını kaybetmıs ve cok normaldır kı senın gozunden dusmus bence akısına bırak yavrum ya bellıkı ne konustugunu bilmeyen biriymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…