Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bukettt..çok sevindim canımm..ayrı şehirlerde olmak hep bi başa belaa, kavuşmuşsunuz şükür, umarım diğer gelişmeler de dilediğin gibi olur

Yok canım ben de öyle anlamadım zaten Sorun etme .. Hayırlısı inşallah canım ya ... Olacak birşeyler bakalım...

ŞAFAK 62

TUNCELİ' YE SELAM, YOLA DEVAM

DERSİM DÖRT DAĞ İÇİNDE

atarsa 342 başkada yok =)

300 lere veda gecesi 43 gün sonra vizyonda =)

Son düzenleme:

Bukettt..çok sevindim canımm..ayrı şehirlerde olmak hep bi başa belaa, kavuşmuşsunuz şükür, umarım diğer gelişmeler de dilediğin gibi olur

Sağol canım beniiimm evet çok şükür asker kavuşmasından sonra şehir kavuşmasını da yaşadık inşallah hepimizin istedikleri olur...senin şafakta çok az kalmış hilalcim tez zamanda kavuşun inşallah

Çok şükür tatlımm valla süper haberlerle gelin böyleee :129:
Az kaldııı ama yedi bitirdiiiii

Çok şükür tatlımm valla süper haberlerle gelin böyleee :129:
Az kaldııı ama yedi bitirdiiiii

bilmezmiyim kıız geçmez bitmez o zaman ama emin ol ne kadar yavaş bitiyosa o kadar hızlı unutuluyor hasretlik günleri

Biz de sizin gibi aynı şehirde yaşama şerefine erişirsek anca unuturz kız

inşallah olur inşallah.. çok bekledim be kuzum bugünleri öğrencilik hayatımızdan sonra ilk defa bu kadar sık görüşebiliyoruzarada mesafeler olmayınca da kavgalar olsa bile çabucak tatlıya bağlanabiliyor

Ya ben de artık o duyguları yaşamak istiyorum Buket, çok ihtiyacım var buna, unuttum eski güzel duyguları, fazla konuşamıyoruz da bu ara, gerginiz de..idare ediyoruz iştee :26:

Ya ben de artık o duyguları yaşamak istiyorum Buket, çok ihtiyacım var buna, unuttum eski güzel duyguları, fazla konuşamıyoruz da bu ara, gerginiz de..idare ediyoruz iştee :26:

Çok bekledin ama değmiş Buketcim çok sevindim inan kii

sağol canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm... çok az kaldı hilalcim o gerginliklerin bitmesine az daha sık dişini..gör bak daha çoook güzel günler göreceksiniz

sağol canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm... çok az kaldı hilalcim o gerginliklerin bitmesine az daha sık dişini..gör bak daha çoook güzel günler göreceksiniz

Sen de sağol Buketcimm...
İnşallah öyle olacak bu günlerin acısının bir şekilde çıkması lazımm

18 agustos da teskere aliyoruz ve takvimde yazana bakin kizlar simdi dikkatimi cekti ve hemen resimledim :)

Çok iyi denk gelmiş gerçektenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…