- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
merhaba kızlar nasılsınız? hatırladınızmı bilmiyorum gerçiasker yolu bekleyip martta kavuşanlardanım arada girip okuyorum ama yazma fırsatım olmadı hiç.sevdiğimle ayrı şehirlerdeydik askerden sonra benim memleketime yerleşti iş buldu ramazan girmeden de inşallah istemeye gelecekler bayramdan sonra da Allah nasip ederse nişan tabi inşallah bi aksilik çıkmazsa
Ahh kıyamam ben sıze ne kadar da az kişi kalmıssınız e bizi de alın madem yanınıza çok yakınım sıze kolumdan ceksenız alırsınız valla
Yok canım ben de öyle anlamadım zatenİnşallah canımhiç alışık birşey olmadıgı için zorlanıyor olabilirsin ama kişi nasılsa degişemez bunu biliyorsun tatlım yapın o nasıl degişik şekilde sevebilirsinki benim fikrim tabi bir gerçek var ortada ilk başta canın ısınmazsa zamanla olmuyor bunu iyi anlıyorum inşallah farklı olur sende durum tatlım kesinlikle sogutmak için kafanı karıştırmak için söylemedim
Yok canım ben de öyle anlamadım zatenSorun etme .. Hayırlısı inşallah canım ya ... Olacak birşeyler bakalım...
Amin canım benim inşallah ...Duaya ihtiyacım var fazlasıylaİnşallah canım benim rabbim içine sindirsin gönlünce olsun herşey
Amin canım benim inşallah ...Duaya ihtiyacım var fazlasıylaRabbim herkesin gönülne göre versin...
Bukettt..çok sevindim canımm..ayrı şehirlerde olmak hep bi başa belaa, kavuşmuşsunuz şükür, umarım diğer gelişmeler de dilediğin gibi olur
Sağol canım beniiimmevet çok şükür asker kavuşmasından sonra şehir kavuşmasını da yaşadık inşallah hepimizin istedikleri olur...senin şafakta çok az kalmış hilalcim tez zamanda kavuşun inşallah
Çok şükür tatlımm valla süper haberlerle gelin böyleee :129:
Az kaldıııama yedi bitirdiiiii
bilmezmiyim kıız geçmez bitmez o zamanama emin ol ne kadar yavaş bitiyosa o kadar hızlı unutuluyor hasretlik günleri
Biz de sizin gibi aynı şehirde yaşama şerefine erişirsek anca unuturz kız
inşallah olur inşallah.. çok bekledim be kuzum bugünleri öğrencilik hayatımızdan sonra ilk defa bu kadar sık görüşebiliyoruzarada mesafeler olmayınca da kavgalar olsa bile çabucak tatlıya bağlanabiliyor
Ya ben de artık o duyguları yaşamak istiyorum Buket, çok ihtiyacım var buna, unuttum eski güzel duyguları, fazla konuşamıyoruz da bu ara, gerginiz de..idare ediyoruz iştee :26:
Çok bekledin ama değmiş Buketcim çok sevindim inan kii
sağol canım beniiiiiiiiiiiiiiiiiiimm...çok az kaldı hilalcim o gerginliklerin bitmesine az daha sık dişini..gör bak daha çoook güzel günler göreceksiniz
18 agustos da teskere aliyoruz ve takvimde yazana bakin kizlar simdi dikkatimi cekti ve hemen resimledim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?