gunyydınnn kıslarrrr :)
görmemişim canm.tşk edeım hoşbulduk canm:) az kalmış senınde şafagına canm..bn daha yenı gonderdımGunaydin canim, birazonce sana hosgeldin yeni aramuza gelenler dedim ama duymadin :) hosgeldinn canim
Canim once buraya gelecegi icin mecburuz az olsa da ailesi de laf etmesin sonra..hem de sekiz on gun sonrasinda da ben gidecegim zaten o yuzden coj mesele degil bi' de isten en cok bir gin izin alabilirim yani...
Tatil olayi konustuk ya hep burda Antalya Adrasan Oludeniz falan dolanalim diyoruz birazInsallahh tabiii
Canim once buraya gelecegi icin mecburuz az olsa da ailesi de laf etmesin sonra..hem de sekiz on gun sonrasinda da ben gidecegim zaten o yuzden coj mesele degil bi' de isten en cok bir gin izin alabilirim yani...
Tatil olayi konustuk ya hep burda Antalya Adrasan Oludeniz falan dolanalim diyoruz birazInsallahh tabiii
görmemişim canm.tşk edeım hoşbulduk canm:) az kalmış senınde şafagına canm..bn daha yenı gonderdım
ay bıttı mi askerliği ne guzel gözun aydın cnm ..
şimdi de tatil ne guzel başbaşa ohh.ayrılığın acısı çıkcak bol bol desene
Evet canim sonlara geliyoruz cok sukur, senin askerin nerde canim allah kolaylik versin
Gunaydin kizlarrrr...
Ha bir de dun Zaferim dedi ki kalmak icin uygun bir yer bulsam aslinda ben cumaya kadar kalsam falan dediii ayyy nasil mutlu oldummmama cok olur oyle de en fazla iki gun kalir sanirim..cunku hem tatil paramizdan da gitmesin dusuncemiz bu
11/06/2013
POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ
TESKERECİ DEVRE
:123:...eflatun06 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
Canim once buraya gelecegi icin mecburuz az olsa da ailesi de laf etmesin sonra..hem de sekiz on gun sonrasinda da ben gidecegim zaten o yuzden çok mesele degil bi' de isten en cok bir gun izin alabilirim yani...
amin cümlemize versın canm..manisa kırkağaçta canm.daha yenı yemin ettiler onlarda işte..
nişanlın nerede? siz bitirmişssiniz valla ne güzel.
görmemişim canm.tşk edeım hoşbulduk canm:) az kalmış senınde şafagına canm..bn daha yenı gonderdım
ay bıttı mi askerliği ne guzel gözun aydın cnm ..
şimdi de tatil ne guzel başbaşa ohh.ayrılığın acısı çıkcak bol bol desene
Anladim canim tabiki once sana gelmesi bi ayricalik aferim :) omerin ailesi benimle ayni yerde yasadigi icin daha rahat oluyor canim gene de iki hafta kalip sonrasinda ist. Gidecek uc ay sonra bayrama gelir artik
Tatil fikri cok guzel canim ailen birsry demezmi peki :)
Anamm anammm ne kadan özlemişşş zafrin senide gitmekk istemiyorr hemencikkk Maşşallah tatlım benim Allah tez vakitte kavuştursunn
ohh ne güsel cnm tatil planları yapıyonuz gidin gezin ya artık eğlenmk hakkınız ohh bnde istiyom ya ölü denize gtmek çok iyi düşünmüşünüz herşey gönlünüzce olsn cnm
amin cümlemize versın canm..manisa kırkağaçta canm.daha yenı yemin ettiler onlarda işte..
nişanlın nerede? siz bitirmişssiniz valla ne güzel.
Insallah iyi bir yere duser usta birligine canim, benim askerim diyarbakirda ben dogu yareniyim yani :) vallahi canim sonlara yaklastik ya gecmiyor gunler daha cok var gibi geliyo bana
Insallah iyi bir yere duser usta birligine canim, benim askerim diyarbakirda ben dogu yareniyim yani :) vallahi canim sonlara yaklastik ya gecmiyor gunler daha cok var gibi geliyo bana
Özlenmezmii beee
Ay evet Ebruşum yaaa arada eşşeklik etse de tabi o da özlediiii...
Ben de gitmesin isterim tabi ki ah ahhh hiç ayrılmasak bir dahaa
Özlenmezmii beee
İnşallah ayrılmicaksınız tatlımm 21 gün sonra yanında sonrada inşallah tamamen kavuşucaksınızzz
Geçiyor tatlım geçiyorr çok şükürrr ne kaldıkii şurdaaa.. Geçen sene bu zamanlarda salya sümüktükk
Hatta ustalar bu günlerrde açıklanmıştı heralde
Şafaklarımıza şükretmeliyiz gene de ya bence geçmiyor demek çok haksızlık olurr
İnşallah Ebruşum yaa..bir daha en azından bu kadar uzun ve ağrılı ayrılıklar olmayacak inşallahhh...
Sen nasılsın bakayımm?? Konuşuyo musunuzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?