Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim once buraya gelecegi icin mecburuz az olsa da ailesi de laf etmesin sonra..hem de sekiz on gun sonrasinda da ben gidecegim zaten o yuzden çok mesele degil bi' de isten en cok bir gun izin alabilirim yani...
Tatil olayi konustuk ya hep burda Antalya Adrasan Oludeniz falan dolanalim diyoruz biraz Insallahh tabiii

Son düzenleme:
Gunaydin canim, birazonce sana hosgeldin yeni aramuza gelenler dedim ama duymadin :) hosgeldinn canim
görmemişim canm.tşk edeım hoşbulduk canm:) az kalmış senınde şafagına canm..bn daha yenı gonderdım

ay bıttı mi askerliği ne guzel gözun aydın cnm ..
şimdi de tatil ne guzel başbaşa ohh.ayrılığın acısı çıkcak bol bol desene

:92:11.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...142 tugbaoguzhan...

...158 GRGR...

....164 chidoshimedo....

...164 mayamaya11

...164 BerlD...

...164 kmleomer...

...164 nazarboncugu05...

... 172 ED2006...

...195 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...252 karamanlier...

...253 xxIpekxx...

... 253 destinyeda...

...254 depresiffpolyanna...

...255 nesilll...

...257 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...327 pekmez_akilli...

...327 ilithya...

...327 zeynepesin...

...327 SelenYusuf...

...327 begushh...

...378 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...422 seros08...

...422 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Anladim canim tabiki once sana gelmesi bi ayricalik aferim :) omerin ailesi benimle ayni yerde yasadigi icin daha rahat oluyor canim gene de iki hafta kalip sonrasinda ist. Gidecek uc ay sonra bayrama gelir artik

Tatil fikri cok guzel canim ailen birsry demezmi peki :)

11/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...AskErimm1411 = 02 ADIYAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...SeNLeYM = 05 AMASYA' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 21 DİYARBAKIR' a selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 27 GAZİANTEP' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 47 MARDİN' e selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 74 BARTIN' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 79 KİLİS' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

Evet canim sonlara geliyoruz cok sukur, senin askerin nerde canim allah kolaylik versin

Evet canim sonlara geliyoruz cok sukur, senin askerin nerde canim allah kolaylik versin

amin cümlemize versın canm..manisa kırkağaçta canm.daha yenı yemin ettiler onlarda işte..
nişanlın nerede? siz bitirmişssiniz valla ne güzel.

Anamm anammm ne kadan özlemişşş zafrin senide gitmekk istemiyorr hemencikkk Maşşallah tatlım benim Allah tez vakitte kavuştursunn

11/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...eflatun06 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:

Yaa hesnaa abllaa benim şafağı düzeltmemişin yine yanlışşş
Şafağım 59 Tekirdağ

Son düzenleme:

ohh ne güsel cnm tatil planları yapıyonuz gidin gezin ya artık eğlenmk hakkınız ohh bnde istiyom ya ölü denize gtmek çok iyi düşünmüşünüz herşey gönlünüzce olsn cnm

amin cümlemize versın canm..manisa kırkağaçta canm.daha yenı yemin ettiler onlarda işte..

Insallah iyi bir yere duser usta birligine canim, benim askerim diyarbakirda ben dogu yareniyim yani :) vallahi canim sonlara yaklastik ya gecmiyor gunler daha cok var gibi geliyo bana

Bitiyor işte tatlımmm ayyy... Çıkaracaz o acıyı mecburrrr

Evet ya süper olacak buraya gelmesi valla ben olmaz sanıyordm ısrarla soruyordum ailen bir şey demedi mi demiycek mi dedi mi derken hop bilet aldım dedi Ne diycekler yaa dedi hatta, efe benmki öyleee

Bilseler muhakkak ki derler ama ben her sene Antalya'ya arkadaşlarımı ziyarete giderim zaten, o yüzden görüşcemizi biliyorlar ama tatil olaylarını tabi ki dememm aman herkes her şeyi biliyor artık zaten , ailece gelmek istediklerini de söylüyorum yavaştan..babamı alıştırdım baya bu fikre yadırgamıyor artıkk

Anamm anammm ne kadan özlemişşş zafrin senide gitmekk istemiyorr hemencikkk Maşşallah tatlım benim Allah tez vakitte kavuştursunn

Ay evet Ebruşum yaaa arada eşşeklik etse de tabi o da özlediiii...
Ben de gitmesin isterim tabi ki ah ahhh hiç ayrılmasak bir dahaa

ohh ne güsel cnm tatil planları yapıyonuz gidin gezin ya artık eğlenmk hakkınız ohh bnde istiyom ya ölü denize gtmek çok iyi düşünmüşünüz herşey gönlünüzce olsn cnm

Sağol canımm inşallahh öyle olur, darısı başınızaaa..
Keisnlikle artık hepimiz fazlasıyla hakettik bu güzelliklerii

Insallah iyi bir yere duser usta birligine canim, benim askerim diyarbakirda ben dogu yareniyim yani :) vallahi canim sonlara yaklastik ya gecmiyor gunler daha cok var gibi geliyo bana

Şafaklarımıza şükretmeliyiz gene de ya bence geçmiyor demek çok haksızlık olurr

bişey kalmamış bıtmış canm ya.460 gunden sonra nedırkı bekleycegn zaman..nasıl gecirdın ya .bana şimdi zor geliyor sankı gunler bole yavas yavas ılerlıyormuş gıbı geliyor.

Ay evet Ebruşum yaaa arada eşşeklik etse de tabi o da özlediiii...
Ben de gitmesin isterim tabi ki ah ahhh hiç ayrılmasak bir dahaa
Özlenmezmii beee
İnşallah ayrılmicaksınız tatlımm 21 gün sonra yanında sonrada inşallah tamamen kavuşucaksınızzz

Geçiyor tatlım geçiyorr çok şükürrr ne kaldıkii şurdaaa.. Geçen sene bu zamanlarda salya sümüktükk
Hatta ustalar bu günlerrde açıklanmıştı heralde

İnşallah Ebruşum yaa..bir daha en azından bu kadar uzun ve ağrılı ayrılıklar olmayacak inşallahhh...
Sen nasılsın bakayımm?? Konuşuyo musunuzz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…