İnşallah tatlım benimm
İdare ediyoruzz yavrumm.. yok bebeğim konuşmuyoruz
Hiloşşş bende şükrediyorum ama yınede zaman durmuş gibi milim milim gecıyor sanki be canımm :-( :-(
Bu arada herkeze Selam kızlarrrr
İnşallah tatlım benimm
İdare ediyoruzz yavrumm.. yok bebeğim konuşmuyoruz
Kız napıyon balim senn??
Geçecek anam geçecek başka çaresi yokkSıkma bunaltma içini bakimm
yokda bunaldım valla artık ne yapım canım çalışıyorum sıkıntıdan patlamak uzere bır şekılde gerçı çalışıyorumda denılmezde :-d buralara gelmıyon bakıyomda artık
Hmmmmm sıkıldın demekkk...yeni bir ilan olursa uğrarım sanaaÇalış canikom işine ver kendini..çalış çabuk
yenı mı gıttı siiznde eşiniz?slm kızlar nasılsınız ben hafta sonu kocacımla beraberdim çoook güzel geçti ama bitti( 40 gün sonra dağıtım iznine gelicek
Bitiyor işte tatlımmm ayyy...Çıkaracaz o acıyı mecburrrr
Evet ya süper olacak buraya gelmesi valla ben olmaz sanıyordm ısrarla soruyordum ailen bir şey demedi mi demiycek mi dedi mi derken hop bilet aldım dediNe diycekler yaa dedi hatta, efe benmki öyleee
Bilseler muhakkak ki derler ama ben her sene Antalya'ya arkadaşlarımı ziyarete giderim zaten, o yüzden görüşcemizi biliyorlar ama tatil olaylarını tabi ki dememmaman herkes her şeyi biliyor artık zaten , ailece gelmek istediklerini de söylüyorum yavaştan..babamı alıştırdım baya bu fikre yadırgamıyor artıkk
Ay evet Ebruşum yaaa arada eşşeklik etse de tabi o da özlediiii...
Ben de gitmesin isterim tabi ki ah ahhh hiç ayrılmasak bir dahaa
Sağol canımm inşallahh öyle olur, darısı başınızaaa..
Keisnlikle artık hepimiz fazlasıyla hakettik bu güzelliklerii
slm kızlar nasılsınız ben hafta sonu kocacımla beraberdim çoook güzel geçti ama bitti( 40 gün sonra dağıtım iznine gelicek
olsun ilanlar sen cok cok gel buraya hiloşş zaten zafer gelır evlendıkten sonra bulamıcaz senı ist. lardaamann çalışamıyom valla dosyayı acıyom ıkı bişi yazıyom sabahtan akşama kadar le acık onumde :-d :-d :-d
[ı]
olsun en azından şimdi o 40 seni oyalar, bütün şafağı sayma boşver mehtabı sayy
Gelirim kız gelirimHehhe evet kaçacam istanbullardan benn
Seni gidi senii kaytarıyosun demekk..
[/ı]
[ı]
gelirim kız gelirimHehhe evet kaçacam istanbullardan benn
Seni gidi senii kaytarıyosun demekk..[/ı]
kızlar sızler normal hayatta da görüsyrsunuz sanıırm.ayy ne kadar guzel kaynasmıssınız?
Bu arada normal hayatta neyse sankı burası anormal hayat :))
evet canım benım calıştıgım yere gelınce sağolsun görüştük ve yine beklıyorum :-d nıye kız anormal hayatta nereden cıktı
gel gel canım aynen valla patladım patlıcam durumdayım şuan o biçim
tubaoğuzhanın sevgilisi izne geldı yıllık iznede cıktı tuba ohhh o yanındadır şimdi sevdiğinin
kızlar sızler normal hayatta da görüsyrsunuz sanıırm.ayy ne kadar guzel kaynasmıssınız?
bu arada normal hayatta neyse sankı burası anormal hayat :))
hanı sankı sanal ortam anormal hayatmışta,,siz normal hayatta görüşüyormusunuz diye bı soru kalıbı çıkmış ortaya:)
anlatamadım galıba yıne canm :)
[ı]
ay süperrrrDünya şimdi ona güzeldirrr
Inşallah gelirim tatlışş
Yani denk gelince görüşüyorz, işim gereği gitmiştim deryanın olduğu yere, görüştük, bir de ebruşumla görüştükk bizz ikimiz de bakırköy delisiyiz dee
Kaynaştık canım bizi bir tek biz anlıyoz çünküü..
Ama evet burası anormal bir hayat gibi konuşmuşun heheh[/ı]
kızzz sevgulusunu buldu yaa mesaj atıyom ona bıle cevap vermıyor tabı kız sevgulusunun yanındadır bızı ne yapsın
[ı]
hheheh rahat bıraksana kızı kızıııaammm[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?