Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hiloşşş bende şükrediyorum ama yınede zaman durmuş gibi milim milim gecıyor sanki be canımm :-( :-(

Bu arada herkeze Selam kızlarrrr

Kız napıyon balim senn??
Geçecek anam geçecek başka çaresi yokk Sıkma bunaltma içini bakimm

İnşallah tatlım benimm
İdare ediyoruzz yavrumm.. yok bebeğim konuşmuyoruz

Anladım Ebruşum aynı yani..
Sabırla beklicez çare yok yavrum, şimdi zaten benm şafağı sayıyoz Bakırköy'ün delüsü

Kız napıyon balim senn??
Geçecek anam geçecek başka çaresi yokk Sıkma bunaltma içini bakimm

yokda bunaldım valla artık ne yapım canım çalışıyorum sıkıntıdan patlamak uzere bır şekılde gerçı çalışıyorumda denılmezde :-d buralara gelmıyon bakıyomda artık

Son düzenleme:
yokda bunaldım valla artık ne yapım canım çalışıyorum sıkıntıdan patlamak uzere bır şekılde gerçı çalışıyorumda denılmezde :-d buralara gelmıyon bakıyomda artık

Hmmmmm sıkıldın demekkk...yeni bir ilan olursa uğrarım sanaa Çalış canikom işine ver kendini..çalış çabuk

slm kızlar nasılsınız ben hafta sonu kocacımla beraberdim çoook güzel geçti ama bitti ( 40 gün sonra dağıtım iznine gelicek

Hmmmmm sıkıldın demekkk...yeni bir ilan olursa uğrarım sanaa Çalış canikom işine ver kendini..çalış çabuk

olsun ilanlar sen cok cok gel buraya hiloşş zaten zafer gelır evlendıkten sonra bulamıcaz senı ist. larda amann çalışamıyom valla dosyayı acıyom ıkı bişi yazıyom sabahtan akşama kadar le acık onumde :-d :-d :-d

amin canmm hakediyoz valla artık ya güsel şeyler olsun sevdiğimizle olalım

slm kızlar nasılsınız ben hafta sonu kocacımla beraberdim çoook güzel geçti ama bitti ( 40 gün sonra dağıtım iznine gelicek

Olsun en azından şimdi o 40 seni oyalar, bütün şafağı sayma boşver mehtabı sayy

Gelirim kız gelirim Hehhe evet kaçacam İstanbullardan benn
Seni gidi senii kaytarıyosun demekk..

kızlar sızler normal hayatta da görüsyrsunuz sanıırm.ayy ne kadar guzel kaynasmıssınız?
bu arada normal hayatta neyse sankı burası anormal hayat :))

kızlar sızler normal hayatta da görüsyrsunuz sanıırm.ayy ne kadar guzel kaynasmıssınız?
Bu arada normal hayatta neyse sankı burası anormal hayat :))

evet canım benım calıştıgım yere gelınce sağolsun görüştük ve yine beklıyorum :-d nıye kız anormal hayatta nereden cıktı

Son düzenleme:
evet canım benım calıştıgım yere gelınce sağolsun görüştük ve yine beklıyorum :-d nıye kız anormal hayatta nereden cıktı

hanı sankı sanal ortam anormal hayatmışta,,siz normal hayatta görüşüyormusunuz diye bı soru kalıbı çıkmış ortaya:)
anlatamadım galıba yıne canm :)

gel gel canım aynen valla patladım patlıcam durumdayım şuan o biçim

tubaoğuzhanın sevgilisi izne geldı yıllık iznede cıktı tuba ohhh o yanındadır şimdi sevdiğinin

Ay süperrrr Dünya şimdi ona güzeldirrr
İnşallah gelirim tatlışş

bu arada normal hayatta neyse sankı burası anormal hayat :))

Yani denk gelince görüşüyorz, işim gereği gitmiştim Deryanın olduğu yere, görüştük, bir de Ebruşumla görüştükk bizz ikimiz de Bakırköy delisiyiz dee
Kaynaştık canım bizi bir tek biz anlıyoz çünküü..
ama evet burası anormal bir hayat gibi konuşmuşun heheh

kızzz sevgulusunu buldu yaa mesaj atıyom ona bıle cevap vermıyor tabı kız sevgulusunun yanındadır bızı ne yapsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…