Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aaaa ama çok üzüldüm. :26: Ah canım yeğenim benim sen çık annenin karnından ben sana gizli gizli çikolata yemeyi öğretcem
Rabbim önce şu askerliği bitirmeyi sonra, güzel bi yuva kurmayı nasip etsin banada inşallahh
Alışverişe çıktım yeni döndüm yakup bey 1 saate evdesin dedi inatçı keçi laz damarı tuttu gene. 1 saat durdum ayakabbı aldım, üst baş aldım ve geldim :)

Ooo :) Hayırlı olsun canım

Aman canım onların meşhur lafı o siz burayı görmediğiniz için bilmiyorsunuz diye. Bizimki hala söyleniyor. O yüzden pek askerlikle ilgili birşey sormuyorum. Genelde askerden gelince rabbim nasip ederse düğün yapacağız 1 ay içinde onun hakkında konuşuyoruz. Yoksa beyefendi söylene söylene bitiremiyorum beni deli ediyor

Şafaaaaaaaaaakkk Dogaannnnnn Güneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Az kaldiiii Esincim gercekten ayyy utandm heyecanini yerim dedin :) canim kendinize gore ayarlarsiniz artik bi seyler insallah bi daha boyle sorunlar olmazzz.. sagol guzel dileklerin icin canikommm

saolasın canm. sennkide geliyo ohh hadi gözümüz aydin:124:
(bizde görürüz inşallah temelli dönüşünü :))

Insallah canimmm cok sagolll

ilk gunlerde nasıl görüştunuz kızlar mesela devamlı telefonda grstnmzmu?
mesela benm erkek arkadsım çok fazla arayamıyor.çok uzun kuyruklar oluyrmuş.acaba acemiilk diyemı oyleki anlamadım.

Canim benmki her gun en az bi kez aradi acemilikte..sonra zaten subay oldugundan cep tel kullandik rahattik ama kizlarin da dedigi gibi bu ortamina gore ve kisiye gore degisir...ama benm askerim de acemiligi egirdir dag komandoda yapti yani cok zorlu bir egitimdi erkek arkadasinin rahatligindan da olabilir bu yani daha fazla aramasini istedigini belirt bence..cok ozluyo insan yani

Buketcim cok sevindimmm darisi dugununuze hadi bakalimmm..sonsuz saadet dilerimm

cnm ne guzel ya.rabbım hayırlısını nasıp etsın..bız daha gelınce ancak söz nışan işte .bizim işler uzun daha:)

Şafaaaaaaaaaakkk Dogaannnnnn Güneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy hayırlı olsun gözn aydınn:)

kızlar bıse sorıcam..bu safak ticetlarını nasıl yukledınız acaba

doldurdum ama olmadı sanıırm

Aaa olmamış cidden dee...neden olmadı ki acebaaa...

Tezkere Tarihi:
Eşinizin, nişanlınızın veya sevgilinizin askerden dönüş tarihi.

Beklediğim kişi:
BU alanda beklediğiniz kişinin kim olduğunu seçin.

Kuvvet Komutanlığı:
LÜtfen askerdeki yakınınızın hangi kuvvet komutanlığında görev yaptığını seçin

Bu 3 kısmı da açıklamaları okuyarak düzgünce doldurup kaydet dersen olması lazımmm..

yaptım kızlar tşk ederim..
ama tam şafak hesaplayamadım sanıırm ya.cuma gunu yemın etmişti..doğrumu yaptım kı acep:)
ne beceriksiz asker yarenıyım ben :)

Selam bebekler,

nasılsınız ne var ne yok ? bizde her şey aynı direniyoruz =)

Bu arada askerime kargo hazırlıyorum bi çeşit bu akşamdan yaptım gerisi yarınnn sabahtan erken uyancam öğlene yetiştiricem =)

Çarşı da asker arkadaşı diyo ki yenge ellerine sağlık çok güzeldi kurabiyeler falan dedim bu hafta da yersiniz =)

Selam kizlar nasilsiniz keyifler nasil

Hilalcim tazkere tarihiniz belli olmus cok sevindim insallah cabucak kavusursun sevdigine
Yeni gelen arkadaslarimiza da hosgeldiniz diyorum, Allahtan umit kesilmez iyi veya kotu birsekilde bitiyor 460 gun

Selam kizlar nasilsiniz keyifler nasil

Hilalcim tazkere tarihiniz belli olmus cok sevindim insallah cabucak kavusursun sevdigine
Yeni gelen arkadaslarimiza da hosgeldiniz diyorum, Allahtan umit kesilmez iyi veya kotu birsekilde bitiyor 460 gun

sagol esracimmm ya valla netlesmesi cok iyi oldu biletimizi de aldik ya uçuyorum resmen :))
Darisi basiniza yavrum

günaydın kızlaarr nasılsınız

gunyydınnn kıslarrrr :)

Gunaydin kizlarrrr...

Ha bir de dun Zaferim dedi ki kalmak icin uygun bir yer bulsam aslinda ben cumaya kadar kalsam falan dediii ayyy nasil mutlu oldummm ama cok olur oyle de en fazla iki gun kalir sanirim..cunku hem tatil paramizdan da gitmesin dusuncemiz bu

Amin canim insallah bileti alinca insan iyice inaniyor bitecegine, tatilemi gitmeyi dusunuyorsunuz canim. Iki gun cok az ya cok zor ayri sehirlerde yasamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…