Tatlım hem yerine göre hemde kişiliklerine göre değişiyor. Benimki ankara-etimesgutta yapmıştı çok kuyruk oluyormuş ve benimki milletin yanında konuşmaz ölye kıl oluyordu millet onu dinliyor ve hadi diyip duruyor die. o yüzden ben hergün konuşmazdım 5 gün aramadığı bile olurdu aradığında da gece kalkar öyle arardı..
Seninkide manisa kırkağaçtaymış eğitimleri çok ağırdır zorlu bir yer çok takma kafana tatlım
Öyle de bizim aramız kötü oluğu için böyleyim yoksa çok çok az kaldııı Allahım herkese nasip eylesin
Çarşı mıı ? Çarşıya çıkıyor mu yani yemin töreni oldu mu canım? Acemiliği kaç aylık?
Oh ne güzel canım biz yemin töreni olana kadar çarşı görmedik valla
Üstüne sakın ha gitme ne kadar üstüne gidersen o kadar geri çekiyorlar kendilerini. Bırak istediği zaman arasın canım :)
Aaa neden kötü oldunuz ki? :26: Amin canım amin alın askerlerinizide sırayı bize bırakın :)
yemın törenı yenı oldu cnm zaten.acemılığı henz belli değilmiş öle dedi.90 da olabılır 75 te olabılır dedi ama bılmıyorum.zaten bişe soleyınce siz burayı görmedıgınız için bilmiyorsunuz dıyor.bende susuyorum ozman:) dıorum içimden kürkçü dükkanına geri dönecen inş sen diorum ozman sorarım sana dıorum içimden tabii:)
Amiin amin insaallah canim benim..yegeninde bende cok sükür iyiyiz cikolatayida kestik hayatimizdan artik yasak cünkü asiri kilo aliyoruz 2 gündür yemiyoruz :) kuzum siz hep birbirinizin yaninda oldugunuz sürece ve rabbim hep yaninizda oldugu sürece hic kimse ayiramaz sizi insaallah..bizi kimler ayirmak istedi kimler neler yasadik neler atlattik bak cok sükür beraberiz ve hic kimsenin lafi sözü umrumuzda degil umarim sizde hep beraber olursunuz ve hic ayrilmazsiniz.annesigilin yaptigi evet hos degil ama asilmiyacak birseyde degilduani hic eksik etme tatlim
selam kızlaaaaaaarrrryine bomba haberlerle geldim... bu hafta sonu erkek arkadaşım babamla tanıştı..kuzenlerinde olduğu kalabalık bi ortamda tanışma kaynaşma yaptık veeee bu ay sonunda istemeye geliyorlar 6 temmuzda da Allah ım nasip ederse aile arasında yazlığımızda ayarlayacağımız küçük bir organizasyonla nişan yüzüklerimizi takıyoruz
yemın törenı yenı oldu cnm zaten.acemılığı henz belli değilmiş öle dedi.90 da olabılır 75 te olabılır dedi ama bılmıyorum.zaten bişe soleyınce siz burayı görmedıgınız için bilmiyorsunuz dıyor.bende susuyorum ozman:) dıorum içimden kürkçü dükkanına geri dönecen inş sen diorum ozman sorarım sana dıorum içimden tabii:)
Şafaaaaaaaaaakkk Dogaannnnnn Güneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ooooooooooh canim gözün aydin ne güzel bir duygudur...rabbim bizede gösterir o günleri insaallah
İnşallah begüşüümm
Dualarım hep sizinlee kocanıı çabucakk kollarında bulursun inşallah kuzumBenim yeğeniim nasıl, sen nasılsın canım ?
Tadını çıkartmama hiç fırsat vermiyorlar canım. Hep bi aksilik.. Umarım dediğin gibi evlenince ailesinin bu sıkı yönetimi geçer
Senin heyecanını yerimYakup farkında yalnış yaptığının, ama her ne kadar farkında olursa olsun. Gene bi yerlerden laf atıyor sanki bana ne yapmaya çalıştığını da anlamış değilim. Salı dediğin nedir ki kuzum aha bak yarın sabah yakup yolcu. Aslına bakarsan bu kez pekte üzülmüyorum gidişine ona dedim ki daha izne gelme. Oda gelmek istemiyorum artık dedi. Bu akşam onlara gideceğiz annem babam ben ve benim gene gidesim yok. :26: Benimde teyzemin bi oğlu var yakup allahım bu ne enerji ya çocuklardaki onların peşinden koşturmayla yoruluyor zaten insan kuzum Gel geeel benim yatak boş rahat gene uyursun Bende birazdan çıkacağım tesbiihh yapıyordum ya paraları aldım biraz alışveriş yapacağm
Az kaldı aaazzzz Rabbim bi daha hasretlik göstermezz inşallahhh
Hoşgeldin canımO 1 ay sana nasıl da zor geçmiştir burda seni en iyi anlayan biziz. Zaten burda bizi bizden başka anlayanımız yok ki. Bana da 1 yıl gibi geliyor. Benim askerimde şubatta gitmişti askere 24 gün sonra 10 ay'dan düşüyoruz. Geçmiyor gibi geliyor ama inan çok çabuk geçiyor. Zamanla da alışıyorsun zaten.. Bitirenler nasıl bitirmiş ki biz mi bitiremeyelim. Şafaklara bakarsan 22-60-48'lerde olan arkadaşlarımızda var onlarda 15 aydı başladıklarında sonuçta onlar kavuşunca sırayı bizlere bırakacaklara Hep iyi düşün. Askerinin yanında olduğunu hep hissettir. Bol bol dua et ve güçlü ol. Hayırlı teskereler canıım
saolasın canm. sennkide geliyo ohh hadi gözümüz aydin:124:
(bizde görürüz inşallah temelli dönüşünü :))
ilk gunlerde nasıl görüştunuz kızlar mesela devamlı telefonda grstnmzmu?
mesela benm erkek arkadsım çok fazla arayamıyor.çok uzun kuyruklar oluyrmuş.acaba acemiilk diyemı oyleki anlamadım.
selam kızlaaaaaaarrrryine bomba haberlerle geldim... bu hafta sonu erkek arkadaşım babamla tanıştı..kuzenlerinde olduğu kalabalık bi ortamda tanışma kaynaşma yaptık veeee bu ay sonunda istemeye geliyorlar 6 temmuzda da Allah ım nasip ederse aile arasında yazlığımızda ayarlayacağımız küçük bir organizasyonla nişan yüzüklerimizi takıyoruz
Aaaa ama çok üzüldüm. :26: Ah canım yeğenim benim sen çık annenin karnından ben sana gizli gizli çikolata yemeyi öğretcem
Rabbim önce şu askerliği bitirmeyi sonra, güzel bi yuva kurmayı nasip etsin banada inşallahh
Alışverişe çıktım yeni döndüm yakup bey 1 saate evdesin dedi inatçı keçi laz damarı tuttu gene. 1 saat durdum ayakabbı aldım, üst baş aldım ve geldim :)
Ooo :) Hayırlı olsun canım
Aman canım onların meşhur lafı o siz burayı görmediğiniz için bilmiyorsunuz diye. Bizimki hala söyleniyor. O yüzden pek askerlikle ilgili birşey sormuyorum. Genelde askerden gelince rabbim nasip ederse düğün yapacağız 1 ay içinde onun hakkında konuşuyoruz. Yoksa beyefendi söylene söylene bitiremiyorum beni deli ediyor
Şafaaaaaaaaaakkk Dogaannnnnn Güneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Az kaldiiii Esincim gercekten ayyy utandm heyecanini yerim dedin :)canim kendinize gore ayarlarsiniz artik bi seyler insallah bi daha boyle sorunlar olmazzz.. sagol guzel dileklerin icin canikommm
Insallah canimmm cok sagolll
Canim benmki her gun en az bi kez aradi acemilikte..sonra zaten subay oldugundan cep tel kullandik rahattik ama kizlarin da dedigi gibi bu ortamina gore ve kisiye gore degisir...ama benm askerim de acemiligi egirdir dag komandoda yapti yani cok zorlu bir egitimdi erkek arkadasinin rahatligindan da olabilir bu yani daha fazla aramasini istedigini belirt bence..cok ozluyo insan yani
diorum canm ya dememmı.. nıe aramıyorsun dıorum merak ediyorum diyorum.iim ben merak etmeyın dıyor .öle habıre habire arayamamkı diıyor bana:)
Buketcim cok sevindimmm darisi dugununuze hadi bakalimmm..sonsuz saadet dilerimm
kızlar bıse sorıcam..bu safak ticetlarını nasıl yukledınız acaba
Profiline gir hakkimda yazan yere bas ve alt tarafda safak panosu bölümü var orayi doldurumarim yardimci olabilmisimdir tatlim
doldurdum ama olmadı sanıırm
doldurdum ama olmadı sanıırm
Hayirli olsun canim..mutlulugunuz daim olur insaallah
Ooo :) Hayırlı olsun canım
Buketcim cok sevindimmm darisi dugununuze hadi bakalimmm..sonsuz saadet dilerimm
Selam kizlar nasilsiniz keyifler nasil
Hilalcim tazkere tarihiniz belli olmus cok sevindim insallah cabucak kavusursun sevdigine
Yeni gelen arkadaslarimiza da hosgeldiniz diyorum, Allahtan umit kesilmez iyi veya kotu birsekilde bitiyor 460 gun
günaydın kızlaarr nasılsınız
gunyydınnn kıslarrrr :)
sagol esracimmm ya valla netlesmesi cok iyi oldu biletimizi de aldik ya uçuyorum resmen :))
Darisi basiniza yavrum
Gunaydin kizlarrrr...
Ha bir de dun Zaferim dedi ki kalmak icin uygun bir yer bulsam aslinda ben cumaya kadar kalsam falan dediii ayyy nasil mutlu oldummmama cok olur oyle de en fazla iki gun kalir sanirim..cunku hem tatil paramizdan da gitmesin dusuncemiz bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?