Aynen gııı aynennnn
Heee ne kadar düşünceliyim yahuu
Hesna ablaa uzatma şafağı kızzzz, kıza yazık valla zaten zor tutuyozz
kızlar merhaba .aranıza yenı katıldım.bende asker yolu bekleyenlerdenım.daha 1 ay oldu gıdeli çok yeni
ama bana sankı yıl olmuş gıbı geliyor.sızede boyle olmuymuydu acaba yoksa benmı çok büyütyrm.sankı 15 ay hıv gecmıcekmış gıbı geliyor bazen.ayy dıyorum ne kadar uzun..
günaydın kızlar nasılsınızzsevdgm ctesi geliyor havaalnına karşılamaya gitcem zaman kaybı olmasın die ne kadar çok görürsem okadar iyi haftasonu sonu nette görüştük çok özlemişim ya görünce daha iyi anladım iyiki geliyo
kızlar merhaba .aranıza yenı katıldım.bende asker yolu bekleyenlerdenım.daha 1 ay oldu gıdeli çok yeni
ama bana sankı yıl olmuş gıbı geliyor.sızede boyle olmuymuydu acaba yoksa benmı çok büyütyrm.sankı 15 ay hıv gecmıcekmış gıbı geliyor bazen.ayy dıyorum ne kadar uzun..
Canım teşekkür ederim ,çok sağol.Yakupla düzelmenizede sevindim umarım ailesiyle de her şey daha güzel olur
Caniiiiiiiiiim cok sevindim ne güzel bir gün yasamissin rabbim hep mutlu etsin sizi insaallah.ama annesiyle babasinin bu kadar üstüne düsmeleri umarim evlendiginizde gecer yoksa cok zorlanirsin kuzzum yinede bosver takma simdi sen bunlari tadini cikartve dua etde darisi basimiiza olsun insaallah bi görsem kocamii
Esiiinnnn Yakupla gelişmeleriniz süperrr...aferin onaaa...ama ailesi cidden çok anlayışsız, umarım ilerde de sorun çıkarmaya devam etmezler ama Yakup onları dinlemenin yanlış olduğunu farketti ki elinden geldikçe senin yanında olduuuu...güller falan şıartmış seni ne güzelll çok sevindim yavrummm Allah bozmasınnn
Salıya daha var var yarın var dahaaa görüşceniz ohhhh...
Kız nasıl sorayım seni, bu sabah da teyzem ve kuzenim küçük velet geldiler eve,peşinde koşup duruyorum, hala dinlenemedim orda burda uyuyakalıyorum
Benim şafak da yaa öyle oldu işte ama şükür korktuğum kadar uzamadı, bir de bileti de aldık artık net ya çokkk heyecanlıyımm
Vay ne güzel bir haber buu..hadi gözünaydın Fatoşş..
Hoşgeldin canım aramıza..biz burda bir sürüyüz ve hep aynı evrelerden geçtik rahat ol, geçiyor zaman bi' şekilde kendine sıkıntı yapma şimdiden, rahat olmaya ve başka şeylerle uğraşmaya çalış, kendine zaman ayır bu snee bolca, geliştir kendini..gelecekteki planlarınızı , geçmişteki güzel anılarınızı düşün ve fotolarla,onun sesiyle yaşamayı öğren hemennnAllah sabır versin canım
tşk ederim kızlar hoşbulduk:)
zaman yavas gecıyor evet kendıme bışeyler bulup zamn gecırmeye calışıyorum.
plakalara düşünlere imreniyorum valla:) ne kadar güsell:)
gitmeden bu kadar zor olacagını düşünmemiştim amann demiştm nolcak gecer demiştim ama sandıgım gıbı olmadı.her gun görmeye sesını duymaya alışınca bocaladım bıraz:)
btn askerlerımızın hahkında hayırlısı olsun sağ salım gelsınlerde gerisi teferrüat zaten
Bizde senin gibi plakalarda olanlara imreniyorduk ama onlarda bu yollardan geçmişlerdi diye kendimi avututyordum..
Bizde 15 ay bekledik direk düşmedikk yanee biraz sancılı oldu ama geçiyorrr hatta geçtii..
Ben de tam tersi gitmeden önce çok zor geçicek diyordum kendimi çok yıpratıyordum nasıl yapıcam nasıl alışıcam diye ki 5 ay da öyle olduu ama sonradan alıştım. tabi bizim biraz olaylar farklı olunca da böyle olmuş olabilirm. Ama zamanla alışıyr insann merak etme..
Ebrucum nasılsıın canım ?
İdare ediyoruz tatlım bunada şükürr..
Sen nasılsın nasıll gidiyorr?
ilk gunlerde nasıl görüştunuz kızlar mesela devamlı telefonda grstnmzmu?
mesela benm erkek arkadsım çok fazla arayamıyor.çok uzun kuyruklar oluyrmuş.acaba acemiilk diyemı oyleki anlamadım.
Şafağınız tokat ne kalmış ki adana'ya yarısından çoğu gitmiş canıım sizi gördükçe umudum artıyor ya hu
İyiyim bende canım, sıkıcı gidiyor valla ne yalan söyliyim :)
Benim askerim izmir/narlıdere'deydi canım çok rahat arıyordu. Günde 5 defa 6 defa aradığı oluyordu tabi eğitim ne sıklıkta gördüklerine bağlı aslında çok eğitim gördüğü zamanlarda günde en fazla 2 kere arıyordu. Çünkü yorgunluktan yattıkları gibi uyuyorlar, kimi zaman herkes yattıktan sonra komutandan izin alıp arıyordu. Ustada telefon kullanıyor şimdi. Tabi şmdi mi rahat acemide mi dersen. Acemide daha rahattı..Uzun kuyruklar oluyordur. Ama bu askerlik en çok insana 1 saatten fazla telefonda konuştuğun insanla 1-2 dk'lık konuşmalara bile şükretmeyi öğretiyor. Sabret canım zamanla daha sık arar :) Askerin nerdeydi bu arada ?
günde 5-6 defamıı:) ay şimdi bayılacam..cnm benimki günde 1 defa arasa ben öpüp basıma koyarım valla.gttigi gün aradı bi sora taa 10 gun sora aradı bı sonra bı hafta sora bır aradı.diyor çok uzun kuyruklar oluyor sıkılıyorum beklerken dıyor bana:)gülimmi ağlımmı ozman sasırdım valla.tmm dedim önemli değil.manısa kırkağaçta canm suan.
O zaman çok normal canım. Gittiği yerin rahatlığına göre de değişiyor çünkü.
Sanırm az kala kalbine indirecektim hiç demedim varsay canım
Tatlım hem yerine göre hemde kişiliklerine göre değişiyor. Benimki ankara-etimesgutta yapmıştı çok kuyruk oluyormuş ve benimki milletin yanında konuşmaz ölye kıl oluyordu millet onu dinliyor ve hadi diyip duruyor die. o yüzden ben hergün konuşmazdım 5 gün aramadığı bile olurdu aradığında da gece kalkar öyle arardı..ilk gunlerde nasıl görüştunuz kızlar mesela devamlı telefonda grstnmzmu?
mesela benm erkek arkadsım çok fazla arayamıyor.çok uzun kuyruklar oluyrmuş.acaba acemiilk diyemı oyleki anlamadım.
Şafağınız tokat ne kalmış ki adana'ya yarısından çoğu gitmiş canıım sizi gördükçe umudum artıyor ya hu
İyiyim bende canım, sıkıcı gidiyor valla ne yalan söyliyim :)
önemli değil canm.
aslında rahatmış biliyomuusn.işine gelmiyor aramak onun:) devamlı aklım sizde olursa zaman geçmiyor ddedi bana.
hafta sonları çarşı izninde arıyor işte bir.
bende üstüne gitmiyorum zaten.bir bildiği vardır diyorum.sonçta oarada nasıl bir ortamları var bılmıyorumki.
Öyle de bizim aramız kötü oluğu için böyleyim yoksa çok çok az kaldııı Allahım herkese nasip eylesin
İnşallah begüşüümm
Dualarım hep sizinlee kocanıı çabucakk kollarında bulursun inşallah kuzumBenim yeğeniim nasıl, sen nasılsın canım ?
Tadını çıkartmama hiç fırsat vermiyorlar canım. Hep bi aksilik.. Umarım dediğin gibi evlenince ailesinin bu sıkı yönetimi geçer
Senin heyecanını yerimYakup farkında yalnış yaptığının, ama her ne kadar farkında olursa olsun. Gene bi yerlerden laf atıyor sanki bana ne yapmaya çalıştığını da anlamış değilim. Salı dediğin nedir ki kuzum aha bak yarın sabah yakup yolcu. Aslına bakarsan bu kez pekte üzülmüyorum gidişine ona dedim ki daha izne gelme. Oda gelmek istemiyorum artık dedi. Bu akşam onlara gideceğiz annem babam ben ve benim gene gidesim yok. :26: Benimde teyzemin bi oğlu var yakup allahım bu ne enerji ya çocuklardaki onların peşinden koşturmayla yoruluyor zaten insan kuzum Gel geeel benim yatak boş rahat gene uyursun Bende birazdan çıkacağım tesbiihh yapıyordum ya paraları aldım biraz alışveriş yapacağm
Az kaldı aaazzzz Rabbim bi daha hasretlik göstermezz inşallahhh
Hoşgeldin canımO 1 ay sana nasıl da zor geçmiştir burda seni en iyi anlayan biziz. Zaten burda bizi bizden başka anlayanımız yok ki. Bana da 1 yıl gibi geliyor. Benim askerimde şubatta gitmişti askere 24 gün sonra 10 ay'dan düşüyoruz. Geçmiyor gibi geliyor ama inan çok çabuk geçiyor. Zamanla da alışıyorsun zaten.. Bitirenler nasıl bitirmiş ki biz mi bitiremeyelim. Şafaklara bakarsan 22-60-48'lerde olan arkadaşlarımızda var onlarda 15 aydı başladıklarında sonuçta onlar kavuşunca sırayı bizlere bırakacaklara Hep iyi düşün. Askerinin yanında olduğunu hep hissettir. Bol bol dua et ve güçlü ol. Hayırlı teskereler canıım
selam kızlaaaaaaarrrryine bomba haberlerle geldim... bu hafta sonu erkek arkadaşım babamla tanıştı..kuzenlerinde olduğu kalabalık bi ortamda tanışma kaynaşma yaptık veeee bu ay sonunda istemeye geliyorlar 6 temmuzda da Allah ım nasip ederse aile arasında yazlığımızda ayarlayacağımız küçük bir organizasyonla nişan yüzüklerimizi takıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?