Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar merhaba .aranıza yenı katıldım.bende asker yolu bekleyenlerdenım.daha 1 ay oldu gıdeli çok yeni
ama bana sankı yıl olmuş gıbı geliyor.sızede boyle olmuymuydu acaba yoksa benmı çok büyütyrm.sankı 15 ay hıv gecmıcekmış gıbı geliyor bazen.ayy dıyorum ne kadar uzun..

Heee ne kadar düşünceliyim yahuu

Hesna ablaa uzatma şafağı kızzzz, kıza yazık valla zaten zor tutuyozz
Aynen gııı aynennnn

Hoşgeldin aramızaa. Allahım tez vakitte kavuşturmayı nasip eylesiin..
İlk zamanlar çok zorluk yaşıyorsun daha yeni böyle olman normal.. Ama çabuk geçiyor merak etme..
Bizim geçenlerde gideli 1 sene oldu ikimzde diyoruzki gittiğin günü dün gibi hatırlıyoruzz..
Zaman artık çabuk geçiyor sende bunu bir kaç ay sonra fark ediceksin tatlım merak etme.
Gönlünü ferah tut yeter

Vay ne güzel bir haber buu..hadi gözünaydın Fatoşş..

Hoşgeldin canım aramıza..biz burda bir sürüyüz ve hep aynı evrelerden geçtik rahat ol, geçiyor zaman bi' şekilde kendine sıkıntı yapma şimdiden, rahat olmaya ve başka şeylerle uğraşmaya çalış, kendine zaman ayır bu snee bolca, geliştir kendini..gelecekteki planlarınızı , geçmişteki güzel anılarınızı düşün ve fotolarla,onun sesiyle yaşamayı öğren hemennn Allah sabır versin canım

tşk ederim kızlar hoşbulduk:)
zaman yavas gecıyor evet kendıme bışeyler bulup zamn gecırmeye calışıyorum.
plakalara düşünlere imreniyorum valla:) ne kadar güsell:)
gitmeden bu kadar zor olacagını düşünmemiştim amann demiştm nolcak gecer demiştim ama sandıgım gıbı olmadı.her gun görmeye sesını duymaya alışınca bocaladım bıraz:)
btn askerlerımızın hahkında hayırlısı olsun sağ salım gelsınlerde gerisi teferrüat zaten

Canım teşekkür ederim ,çok sağol.Yakupla düzelmenizede sevindim umarım ailesiyle de her şey daha güzel olur

İnşallah begüşüümm

Dualarım hep sizinlee kocanıı çabucakk kollarında bulursun inşallah kuzum Benim yeğeniim nasıl, sen nasılsın canım ?
Tadını çıkartmama hiç fırsat vermiyorlar canım. Hep bi aksilik.. Umarım dediğin gibi evlenince ailesinin bu sıkı yönetimi geçer

Senin heyecanını yerim Yakup farkında yalnış yaptığının, ama her ne kadar farkında olursa olsun. Gene bi yerlerden laf atıyor sanki bana ne yapmaya çalıştığını da anlamış değilim. Salı dediğin nedir ki kuzum aha bak yarın sabah yakup yolcu. Aslına bakarsan bu kez pekte üzülmüyorum gidişine ona dedim ki daha izne gelme. Oda gelmek istemiyorum artık dedi. Bu akşam onlara gideceğiz annem babam ben ve benim gene gidesim yok. :26: Benimde teyzemin bi oğlu var yakup allahım bu ne enerji ya çocuklardaki onların peşinden koşturmayla yoruluyor zaten insan kuzum Gel geeel benim yatak boş rahat gene uyursun Bende birazdan çıkacağım tesbiihh yapıyordum ya paraları aldım biraz alışveriş yapacağm
Az kaldı aaazzzz Rabbim bi daha hasretlik göstermezz inşallahhh

Hoşgeldin canım O 1 ay sana nasıl da zor geçmiştir burda seni en iyi anlayan biziz. Zaten burda bizi bizden başka anlayanımız yok ki. Bana da 1 yıl gibi geliyor. Benim askerimde şubatta gitmişti askere 24 gün sonra 10 ay'dan düşüyoruz. Geçmiyor gibi geliyor ama inan çok çabuk geçiyor. Zamanla da alışıyorsun zaten.. Bitirenler nasıl bitirmiş ki biz mi bitiremeyelim. Şafaklara bakarsan 22-60-48'lerde olan arkadaşlarımızda var onlarda 15 aydı başladıklarında sonuçta onlar kavuşunca sırayı bizlere bırakacaklara Hep iyi düşün. Askerinin yanında olduğunu hep hissettir. Bol bol dua et ve güçlü ol. Hayırlı teskereler canıım

saolasın canm. sennkide geliyo ohh hadi gözümüz aydin:124:
(bizde görürüz inşallah temelli dönüşünü :))

Son düzenleme:

Bizde senin gibi plakalarda olanlara imreniyorduk ama onlarda bu yollardan geçmişlerdi diye kendimi avututyordum..
Bizde 15 ay bekledik direk düşmedikk yanee biraz sancılı oldu ama geçiyorrr hatta geçtii..
Ben de tam tersi gitmeden önce çok zor geçicek diyordum kendimi çok yıpratıyordum nasıl yapıcam nasıl alışıcam diye ki 5 ay da öyle olduu ama sonradan alıştım. tabi bizim biraz olaylar farklı olunca da böyle olmuş olabilirm. Ama zamanla alışıyr insann merak etme..

Ebrucum nasılsıın canım ?

ilk gunlerde nasıl görüştunuz kızlar mesela devamlı telefonda grstnmzmu?
mesela benm erkek arkadsım çok fazla arayamıyor.çok uzun kuyruklar oluyrmuş.acaba acemiilk diyemı oyleki anlamadım.

İdare ediyoruz tatlım bunada şükürr..
Sen nasılsın nasıll gidiyorr?

Şafağınız tokat ne kalmış ki adana'ya yarısından çoğu gitmiş canıım sizi gördükçe umudum artıyor ya hu
İyiyim bende canım, sıkıcı gidiyor valla ne yalan söyliyim :)

mesela benm erkek arkadsım çok fazla arayamıyor.çok uzun kuyruklar oluyrmuş.acaba acemiilk diyemı oyleki anlamadım.

Benim askerim izmir/narlıdere'deydi canım çok rahat arıyordu. Günde 5 defa 6 defa aradığı oluyordu tabi eğitim ne sıklıkta gördüklerine bağlı aslında çok eğitim gördüğü zamanlarda günde en fazla 2 kere arıyordu. Çünkü yorgunluktan yattıkları gibi uyuyorlar, kimi zaman herkes yattıktan sonra komutandan izin alıp arıyordu. Ustada telefon kullanıyor şimdi. Tabi şmdi mi rahat acemide mi dersen. Acemide daha rahattı.. Uzun kuyruklar oluyordur. Ama bu askerlik en çok insana 1 saatten fazla telefonda konuştuğun insanla 1-2 dk'lık konuşmalara bile şükretmeyi öğretiyor. Sabret canım zamanla daha sık arar :) Askerin nerdeydi bu arada ?

günde 5-6 defamıı:) ay şimdi bayılacam..cnm benimki günde 1 defa arasa ben öpüp basıma koyarım valla.gttigi gün aradı bi sora taa 10 gun sora aradı bı sonra bı hafta sora bır aradı.diyor çok uzun kuyruklar oluyor sıkılıyorum beklerken dıyor bana:)gülimmi ağlımmı ozman sasırdım valla.tmm dedim önemli değil.manısa kırkağaçta canm suan.

O zaman çok normal canım. Gittiği yerin rahatlığına göre de değişiyor çünkü.
Sanırm az kala kalbine indirecektim hiç demedim varsay canım

O zaman çok normal canım. Gittiği yerin rahatlığına göre de değişiyor çünkü.
Sanırm az kala kalbine indirecektim hiç demedim varsay canım

önemli değil canm.
aslında rahatmış biliyomuusn.işine gelmiyor aramak onun:) devamlı aklım sizde olursa zaman geçmiyor ddedi bana.
hafta sonları çarşı izninde arıyor işte bir.
bende üstüne gitmiyorum zaten.bir bildiği vardır diyorum.sonçta oarada nasıl bir ortamları var bılmıyorumki.

Tatlım hem yerine göre hemde kişiliklerine göre değişiyor. Benimki ankara-etimesgutta yapmıştı çok kuyruk oluyormuş ve benimki milletin yanında konuşmaz ölye kıl oluyordu millet onu dinliyor ve hadi diyip duruyor die. o yüzden ben hergün konuşmazdım 5 gün aramadığı bile olurdu aradığında da gece kalkar öyle arardı..
Seninkide manisa kırkağaçtaymış eğitimleri çok ağırdır zorlu bir yer çok takma kafana tatlım

Şafağınız tokat ne kalmış ki adana'ya yarısından çoğu gitmiş canıım sizi gördükçe umudum artıyor ya hu
İyiyim bende canım, sıkıcı gidiyor valla ne yalan söyliyim :)

Öyle de bizim aramız kötü oluğu için böyleyim yoksa çok çok az kaldııı Allahım herkese nasip eylesin

Çarşı mıı ? Çarşıya çıkıyor mu yani yemin töreni oldu mu canım? Acemiliği kaç aylık?
Oh ne güzel canım biz yemin töreni olana kadar çarşı görmedik valla
Üstüne sakın ha gitme ne kadar üstüne gidersen o kadar geri çekiyorlar kendilerini. Bırak istediği zaman arasın canım :)

Öyle de bizim aramız kötü oluğu için böyleyim yoksa çok çok az kaldııı Allahım herkese nasip eylesin

Aaa neden kötü oldunuz ki? :26: Amin canım amin alın askerlerinizide sırayı bize bırakın :)

Ben çıkıyorum kızlaar öpüyorum sizi Görüşmeek üzereeee

Amiin amin insaallah canim benim..yegeninde bende cok sükür iyiyiz cikolatayida kestik hayatimizdan artik yasak cünkü asiri kilo aliyoruz 2 gündür yemiyoruz :) kuzum siz hep birbirinizin yaninda oldugunuz sürece ve rabbim hep yaninizda oldugu sürece hic kimse ayiramaz sizi insaallah..bizi kimler ayirmak istedi kimler neler yasadik neler atlattik bak cok sükür beraberiz ve hic kimsenin lafi sözü umrumuzda degil umarim sizde hep beraber olursunuz ve hic ayrilmazsiniz.annesigilin yaptigi evet hos degil ama asilmiyacak birseyde degil duani hic eksik etme tatlim

selam kızlaaaaaaarrrr yine bomba haberlerle geldim... bu hafta sonu erkek arkadaşım babamla tanıştı..kuzenlerinde olduğu kalabalık bi ortamda tanışma kaynaşma yaptık veeee bu ay sonunda istemeye geliyorlar 6 temmuzda da Allah ım nasip ederse aile arasında yazlığımızda ayarlayacağımız küçük bir organizasyonla nişan yüzüklerimizi takıyoruz

Hayirli olsun canim..mutlulugunuz daim olur insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…