Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Esincimm valla okurken ağladım yaaa... kızım ne duygusalız yaa..sizin de çok yoğun duygularınız var çok belli...zor günler geçirdiniz belki de daha zorlarını da geçireceksiniz ama bu sevgi bu bağ oldukça her şeye dayanacaksınız canımın içi..sabredeceksin inşallah, hayırlısıyla geçiipp gideceeekkk..
Ama gitmeden önce böyle güzel, böyle tatlı anlar yaşamanıza çok sevindim en azından kafanda dönüp duracak olan bu anlar olacak canım benim, Allah bozmasın bu mutluluğu inşallah ,Allah kavuştursun tatlım, girdiğin an yaz merak ederim seni

Evet kuzum zor ama kafaya koydum yollicam ici gidiyor orda canimin bebisin hareketlerini hissedemiyor yanimizda olamiyor diye biraz moral olur diye düsünüyorum

Keisnlikle çok iyi düşünmüşsünnn,harika moral olurr

Bırakamammmmm
Hey Allahım ya senden haber alıyor ama en azından bir şekilde ve sana da haber veriyor aslında..ama baya inatçı bir çocuk vallaa

Özledik tabi kızzz nerelerdesin bakimmm...neler oldu nelerrr

Serapp yemin töreniniz güzel geçmiş ohh misss..
Tekrar yolladınız askerlerinizi yaa ne kadar hüzün doluyor insannn
Ben de 20 gün sonra bi' kavuşacamm artıkkkk

Ay bir sürü plan yapıyoruz Zaferimin de nasıl hoşuna gidiyor yaaa E benim de tabiii..
Yok biletlere bak boş kaldıkça, kalacak yer bak diyorr ayy...
Allahım şaka gibi yaaa..inanımaz geliyor ciddennn..gelecekk ve bir daha gitmeyecek Mardin'eeeee

Dayanamasım geldiiimm :) Çok güzeldi canıım çok :) Ben gece g,tt,m sabah 4 bucuk gibi orda oldum babası aldı beni işte tören saat 9 daydı kahvaltı falan derken 8 oldu törene gittik çok onu veric duygu dolu yaa çok fena oldum öye asker kıyafeti ile görünceee 2 Gün izni vardı bizle birlikte kalıcaktı işte üzerini değiştirmek için gitti tabi o arada yanımıza gelememişti dah komutanı hep başındaydı sonra biz gittik kardeşi ile bekledik giyinmesini çıktı sarıldık sonra çok çok özlemişimmmmm..Sonra biraz uyudu dinlendi akşam yemek falan yine geç oldu ilk gn yanlız kalamadık pek 1 saat falan dolaştık dışarda ama yanında olmak yeterdi ertesi gün pikniğe falan gittik arada ikimiz kaçtık yanlız gezdik gezdik :) :) Son gün de ayrılırken kötüydü ben ağladım ağladım ağlama diye kızdı tabikiiiiii Ama şimdi de az kaldı 20 Temmuzda dagıtım izni var :) Yani beklediğimden iyiydi mutlu oldmm

Kızlar sevdiceğime de anlattım deminn ben bugün ilk kez tek başıma duruşmaya girdimmm..ay çok heyecanlıydı baştaa girmeden baya heyecan oldum ama girdikten sonra bülbül oldum Valla karşı tarafın avukatı benim kadar konuşmamıştır Ay ne güzel heyecanlar yaaa...
Bugünün tek eksisi baş-bel ağrılarım benm regl gelmeden 1 hafta bana çektirir de sağolsunn

Bu arada selammm Raziş ablaaa

Allahımmm bizde bu günleri görelim inşallaaahh :) Mutluluğn hiç bozulmasınn siz mutlu oldukça bende mutlu oluyorummm...Bizimde 10 temmuzda usta birliği bellli olacak Hialimm Allah hayırlısını nasip etsin inşallah yakınıma gelir :)

Canım yaa çok mutlu oldum inan kii...böyle güzel anılarla dolu beklersin hemencik geçer zaman boşverr...
Ah o yalnızlığa kaçıp sarılmak sarılmakk elele tutuşmakkk öpmek koklamakkk....Hepsi bitecek yavrum hepsi geçecek...
Hep bir sonraki mehtabınız size umut verecek ohh..dağıtıma da bi' şey kalmamış şurdaaa...

İnşallahh canımm aynen ben de yaa nasıl benimsedikse buraları sizler mtlu olun ben de oluyorum, hep beraber üzülüyoruz falan..ah ahh..kimse anlamıyor başka hep de bunu diyoruz ya zaten

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım benm, yakın uzaktan ziyade rahat edebileceği bir yer olsun aklın orda kalmasın inşallah

Kız sorma benm de uykum var aslında ama sizi gördüm çıkamadım Çeneme ne diyon yaaa durmuyor ki napimmm

Evet cnm kaldıgımız yerden devam edicez inş.biran evel evine geçmek istiyorum.sagol tatlım benim
Amin canım benimm inş artık basta saglık olsun tabi herşey rayına otursun artık usandım bu evden sizinde az kaldı kuzum nasıl aeviniyom şafagını görünce :)) özledim seni bu arada
Merhaba tatlim cok sagol allah razi olsun.evet haklisin aslinda zaten üzülüyoruz ikimizide iyi gelir
Cnm öncelikle hoşgelmşsn topice.Allah saglıcakla kavustursun kocişine...bende olsam napar eder giderdim yanına cnm git bnce.evet dönerken çok üzülüyo insan ama bi yandan sa iyi geliyor.

Cnm bileti almışınız hadi hayırlısı kızz çok sevindimm :)) hoşbulduk ce Allahaısmarladık bu arada.ben kaçıyom kuzum uykum geldi çok zor bktım geçmişe hadi kocaman öpüyom cnmm iyi geceler

canım çok sevindimmm bende yemin törenine gitmiştim bizde pek yalnız kalamadık hatta kalmadan döndüm ben ama yanında olmak bile güzeldi...ne mutlu sende gidip gördün o tören bambaşka bir şey ...inşallah ustasıda iyi bi yer çıkar ...tekrar Allah kavuştursun

canımm hayırlı olsun,,inşallah hep böyle güzel geçer...işinde en üst yerlere gelirsin bunu hakediyosun ...

selam canlarım

net paketlerim bittiği için artık 3 güne bir ancak uğrayabilcem; ama tüm geçmişi okudum.

ben yokken şafaklar iyice azalmış, kavuşmalar ayrılıklar tatlı heyecanlar yaşanmış, gözyaşları dökülmüş gülücükler saçılmış, üzgün de olunmuş mutlu da... hepsi de biz insanlar için işte.

yeni gelen yarenimiz de hoş gelmiş, Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

mehmet yarın yeni bir işe başlıyor ben de bi kolejle görüşmeye gidiyorum lütfen çok dua edin canlarım, hayırlısıysa olsun. izmirden bi dersaneden de aradılar, bu haftaiçi görüşmeye çağırdılar. evdekiler izin verirse gitcem inşallah. cuma günü mehmetin doğum günü, gidebilirsem çok iyi olacak. gidemesem de ona çok güzel ve özel bi hediye hazırladım inşallah doğum gününde ulaşır. bu arada aramız çok iyi, çok şükür

hepinizi ayrı ayrı öpüyorum çok

Sağol Raziş ablacımmm..ben de uyumuştum gecee..hakkımızda hep böyle güzel gelişmeler olsun inşallahh kocaman öptümm

canımm hayırlı olsun,,inşallah hep böyle güzel geçer...işinde en üst yerlere gelirsin bunu hakediyosun ...

Sağol tatlımm çok teşekkür ederimm

Vayy Nilüüü..özledim kız nerelerdesin ben de özelden yazacaktım artıkk..
Ama böyle haberlerle gelceksen mesele yokk 3 günde gelsen de napalımm..özlicez artık
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah Cuma kaçıp gitme şansın olur harika olurr

Veeeeeee
Mehtaaap Doğan Güneeeeeşşşşşşş

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Canımm çok sağol iyi dileklerin içinn :) İlk gün yanlız olamadık ama sonra yanlızdık beni hiç yanlız bırakmadı saolsun hep yanımdaydı sadece uyurken ayrıldık :) :) Bide arabaları vardı arabayla dolaşalım bahanesine kaçtık arada :) Ama çok güzeldi iyiki gitmişim dedim yanında olmak yeter insana zaten :)

Hosbuldum canimm :) amiin amin insaallah kavusmayi dört gözle bekliyorum ama daha var maalesef..insaallah gitmeyi cok istiyorum ama doktoruma sormam gerek hamile oldugum icin bakalim ne diyecek pazartesi gidecem kontrole umarim ucaga binmeme izin verir

canım nerede askerlik yapıyo eşin sen evinde mi kalıyosun çok zor evliyken yaaa

:Kırklarelı canım 2 saat var aramızda yok canım kendı evımde kalmıyorum annemlerde cok guzel aslında ıstedıgınde gıdıp gorebılıyorsun telefonda rahat konuşuyorsun bılıyorlar senın strestlı oldugunu daha guzel davranıyorlar asıl benım sıkıntım annemde memlekete gıttı canım sıkıldıgında onla ugraşıyordum onunla guzel vakıt gecırıyordum fazla tek kalıp sıkılıp bunalmadım şimdiye kadar babamla kalıyorum şuan tek değilim ama bu aralar 5 ay kalmasının da buyuk etkısı varya artık sıkıldık bunaldık bıtse dıye baktıgımdan boyleyım sanırım

vayyy hayırlı olsun avukat hanım Allah meslek hayatında başarılı kılsın bır omur boyu yuzunu guldursun hayat inşallah

Son düzenleme:
cokk tesekkur ettim deryacimmm insallahh basarilarimizin devami gelirrr

Aha +5 yeni bitti kizlar yarindan itibaren safak saymaya devammmm

Bizim Bakirkoyun delusu nerdeeee ask yuvamizdayim bak Ebrusummm
Bakirkoy adliyesi de seni ozlemis bakkk

günaydın cnm hayırlısıyla iyi geçer iş görüşmen inşallah mehmetn işide hayırlı olsun yarın bnmkininde doğm günü ama hiçbişe almadım aklımada bişey gelmiyor kıyafet almaktan da sıkıldım değişik bişey ne olur bulamadım
cokk tesekkur ettim deryacimmm insallahh basarilarimizin devami gelirrr

Aha +5 yeni bitti kizlar yarindan itibaren safak saymaya devammmm
günaydın cnm oo ilk duruşmana girmiişn hayırlısı olsun iişin hep rast gitsin

:92:12.06.2013 :92:

Şafağında yanlışlık olanların veya
Uzun dönem olup da listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakalara Gelmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

Çift Hanelere Düşmeyi Bekleyen Yarenlerimiz

...141 tugbaoguzhan...

...157 GRGR...

....163 chidoshimedo....

...163 mayamaya11

...163 BerlD...

...163 kmleomer...

...163 nazarboncugu05...

... 171 ED2006...

...194 Mervens...

Şafaklarını yarılayan ve 100’ lere koşan yarenlerimiz

:119:Safaklarını yarılamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...251 karamanlier...

...252 xxIpekxx...

... 252 destinyeda...

...253 depresiffpolyanna...

...254 nesilll...

...256 qizem7...

Dört gözle 200' lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...326 pekmez_akilli...

...326 ilithya...

...326 zeynepesin...

...326 SelenYusuf...

...326 begushh...

...377 busra00...

Hasretin kucağına yeni düsen yarenlerimiz

...421 seros08...

...421 mutluluk_06...

...HER ŞEY VATAN İÇİN...

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…