- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Selam kızlar
Mehtabımız bitti. Askerim Ankara da teslim oldu birliğine.. Dün akşam onlara gittik Sinüzit'i var askerimin dün bütün gün burnu kanamış onlara gittiğimdede kanıyordu canım baya sıkıldı bu duruma neyse ki baş ağrısı geçince kanda durdu. Migrenden bin beter ya bu :26:
Annesi annem, babası babam kardeşi abisi hepsi çardakta oturuyorlardı bizde onun odasında oturduk. Sarıldı sımsıkı bana.. Gözlerime bi türlü bakamadı. Tabi bende onunla göz göze gelmemeye dikkat ettim. Saatlerce konuştum onunla bana surat yapmaması konusunda özellikle, ben konuşurken hiç konuşmadan dinledi beni, sonra tamam hayatım seni çok seviyorum dedi. Neyse annem geldi hadi kızım başını bağlada gidelim dedi ben eşarpı bağlarken yakup öylece beni izledi arada bi suratında bi tebessüm, sonra bi masumluk. Gözleri dolduğu an kafası tavana dönük. Sonra sarıldı bana, seni hep daha çok seviyorum bu son gidişlerim, geleceğim alacağım seni bi daha senden uzağa hele ki sensiz gitmeyeceğim dedi. Son yaşadığımız sorunlardan sonra ilk kez bu kadar samimi konuştum onunla Kurban olduğum, gözün arkada kalmasın dedim içimde öyle bi içimde boşluk oldu ki derin derin nefesler aldım içimden kendi kendime sabır çektim ağlamamk için çok zorladım kendimi. Ama arabaya bindim annemden ilk iş bi müzik açmasnı istedim sonra dişlerimi sıkıyorum babam duymasın ağladığımı diye. Öyle zor geldi ki. Yakup yarın sabah beni sen uyandırır mısın demişti bana bende kuzenime haber verdim sabah saat 7'de beni bıraktı yakuplara.. Gittiğimde annesi kardeşi ayakta babası da tabi yakup uyuyordu. Yukarıya çıktım öpe öpe uyandırdım onu. Uyku semesine ya git başımdan falan yaptı ama sonra gözlerini açtı beni görünce geldin mi beklemiyordm dedi. Evlendiğimizde de beni böyle uyandır ama uyanmazsam kafamdan aşağıya su dökme dedi eşşek dedim sarıldık. Kahvaltı yaptık saat 9 da çıktık evden kayınpederime evin yakınında indirmesini söylemiştim sabah otogara gidip daha kötü olmak istemedim. Saat 11 de bindi gitti işte.. İzin kullanmayacağız dayanabilirsek eğer..
Bu gidişi zor olmayacak diyordum, ben zorlanmayacağım diyordum ama..
Her ne kadar üzerse üzsün, kırarsa kırsın gene çok, hep daha çok seviyorum ben bu çocuğu..
İçimi yakıp kavuran koskoca bi yangın var. Yokluğuyla savaşmaya tekrar yeniden en baştan başladım. Ağlama saatleri gene başladı bende. Bi iki gün sürer artık bu.. :26:
Rabbim hepimizi tez zamanda askerlerimize kavuştursun, tabi bizi de onlara..
Der ve ben çıkarım. Yarın girerim bugün hiç keyfim yok içimi döküp çıkmak istedim sadece görüşürüz kızlaar.
Esincimm valla okurken ağladım yaaa...
Ama gitmeden önce böyle güzel, böyle tatlı anlar yaşamanıza çok sevindim en azından kafanda dönüp duracak olan bu anlar olacak canım benim, Allah bozmasın bu mutluluğu inşallah ,Allah kavuştursun tatlım, girdiğin an yaz merak ederim seni
Evet kuzum zor ama kafaya koydum yollicam ici gidiyor orda canimin bebisin hareketlerini hissedemiyor yanimizda olamiyor diye biraz moral olur diye düsünüyorum
Keisnlikle çok iyi düşünmüşsünnn,harika moral olurr
Zaman tatlımm sabırr sabırrr sabrın sonu selamett..
Bırakamıyorsun diyabakırıı
Hemm iboda kaç gündür d.bakırdaymış bi kaç gün daha kalıcakmış ablamla konuşmuşlar bugünde ona söylemiş..
[/B]
Bırakamammmmm
Hey Allahım ya senden haber alıyor ama en azından bir şekilde ve sana da haber veriyor aslında..ama baya inatçı bir çocuk vallaa
Canlarımmm nasılsınızz beni özlediniz mi bakiiiimm :)
Yazamıyorum bi kaçgündür yemin töreni faln filan derken o kadar yoğun geçtiki hiç uğrayamadımmHerşey çk güzeldi çok özlemişim sevdiceğimiii şimdiki mehtap 38 20 temmuzda yine yanımızda Allah izin verirse Ayrıntıarı yazıcam kızlar çok uykm var öptümm ):
Özledik tabi kızzz nerelerdesin bakimmm...neler oldu nelerrr