Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cok sagol Fatoscummmm

12/06/2013

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

TESKERECİ DEVRE

:123:...SeNLeYM = 04 AĞRI' ya selam yola devam :123:
:123:...kelebek.hill = 20 DENİZLİ' ye selam yola devam :123:
:123:...busafakbitmez = 26 ESKİŞEHİR' e selam yola devam :123:
:123:...H_İ_S = 46 KAHRAMANMARAŞ' a selam yola devam :123:
:123:...eflatun06 = 58 SİVAS' a selam yola devam :123:
:123:...esraa42 = 67 ZONGULDAK' a selam yola devam :123:
:123:...kelebekd = 68 AKSARAY' a selam yola devam :123:
:123:...BerrakSudakiKirmiziBalik = 69 BAYBURT' a selam yola devam :123:
:123:...nesliiiiiiiiii = 70 KARAMAN' a selam yola devam :123:
:123:...Brrk = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...OZGEGURUR = 71 KIRIKKALE' ye selam yola devam :123:
:123:...dilara1331 = 72 BATMAN' a selam yola devam :123:
:123:...Kayra95 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...buket1811 = 73 ŞIRNAK' a selam yola devam :123:
:123:...svsaskim = 78 KARABÜK' e selam yola devam :123:

----------------
-----------
-----

:98: UZUN DÖNEM Olup şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilir kızlar :98:

ya kızlar onurun yarn doğum günü cteside yanıma gelcek hediye alsam yada en güsel hediye benim die almasm mı

Allahimmmm panoda resmennn 2. Siradayimmmm sok sok sokkk

Fatosss bence al kiz gene de bir seylerrr..ben hediyelere bayilirim daaa dogumgunleri bence cok onemlidir ve hediye olmadan aslaa :))

ŞAFAK 46

KAHRAMANMARAŞ' A SELAM, YOLA DEVAM

Eşimin köklerinin geldiği asıl memleketi Elbistan'a selam olsun....

Allahimmmm panoda resmennn 2. Siradayimmmm sok sok sokkk

Fatosss bence al kiz gene de bir seylerrr..ben hediyelere bayilirim daaa dogumgunleri bence cok onemlidir ve hediye olmadan aslaa :))

alayım da ne alcağmı bulamadım ya kıyafet almaktan da sıkıldım değişik bişey olsa

Şafaklarımıza şükretmeliyiz gene de ya bence geçmiyor demek çok haksızlık olurr

bişey kalmamış bıtmış canm ya.460 gunden sonra nedırkı bekleycegn zaman..nasıl gecirdın ya .bana şimdi zor geliyor sankı gunler bole yavas yavas ılerlıyormuş gıbı geliyor.

Geciyor canim geciyor da ben cok daha hizli gecsin istiyorum, sabirsizlaniyorum birde omerin pskolojisi bozuldu onu bu durumdan kurtarmak istiyorum

Dogru canim senin safagina sahipken bende su anki bulindugum safaga cok ozenirdim ama insan oglu nankor iiste:
Ama sana tavsiyem her gun safak sayma canim bir haftaya uc gune bi safak attir hergun sayarsan cok yavas ilerliyormus gibi gelir

Rabbim hepimizi kavuştursun kuzum, inşallah dediğin gibi yarınlar dünden daha güzel olur.

Yeğenimiii yerim ben yer fındık faresi Sen nasılsın büşracım iyisin dimi? İyi ol yeğenime de iyi bak.
İnşallah tez zamanda kavuşacağız. Bitecek elbet şafak.

Amin tatlım amiin Önce sizi kavuştursun, sonra bizi..
Öyle canım, alıştık bi kere başından.. Şimdi tekrar başa döndük ama gene alışacağız el mahkum.

Evet canım, onlarda askerlik bizde bekleme psikolojisi oluşuyor. Sorunları hallettik şükür tekrarlamazsa daha iyi olacak tek duam bu zaten. Elbet şafak biter, elbet döner geri önemli olan birbirimize bağlılığımız sonuçta.. Gelmesin canım inan daha zor oluyor. Yemin törenine gittiğimde geri dönüşte, dağıtım izninde, ve şimdi normal izin hepsi birbirinden zordu hele ki bu sonuncusu 12 gün insan alışıyor bitti gitmeyecek gibi geldi ama döndü geri iştee.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah canımm. Onlarsız zor, onlarla çok çabuk geçiyor günler. Ama illa ki geçiyor.

Kuzuuumm ağlama kız sen bari ağlama Bizde duygusallık, onlarda odunluk var işte
Aramızdaki bağın kopmasından korktuğum kadar başka birşeyden korkmuyorum arkadaş.. Zaten şu sabır olmasa, geri dönüşü olacağını bilmesem dayanamam yaa.. Sizinki nasıl bittiyse bizim ki de bitecek hayırlısıyla yavrum. Bitti bittii sonları oynuyorsunuz
Yakup yemekhaneci izne çıktığı için şimdi bulaşık yıkamak yerine, yemek alıyor yemek vakti yemek dağıtıyor şükür bulaşık yıkamaktan kurtuldum bi sürelik diyordu :) İlk zamanlara geri döndük, telefonda ağlamamak için birbirimizi zor tutuyoruz, her kelime ardında seniçokseviyorum diyoruz. Hatta seni çok özledim bile demeye başladık. Dün ankaraya indiğinde haber verdiğinde başladı hasret. Ahh ahh geçecek bitecek hayırlısıyla. Sen nasılsıın hiloşum ? Bu hafta senin için güzel geçmiş anlaşılan :) Bülbül gibi öt kızım kim tutar seniii hadi beee Gerçekten çok güzel heyecanlar.. Aynı ben regl dönemii çok çektiik be hiloşş.

Nilüü çok sevindim son durumlara.. Dualarım seninle kuzum inşallah alırsın birinden birini İnşallah gidersin ona da sana da güzel zaman olur :) Gitme ihtimalin varsa kaçrma bu ihtimali.. Allah bozmasıın kuzum inşallah hep böyle mutlu musmuttluu olursunuz

Son düzenleme:

Bırakamammmmm
Hey Allahım ya senden haber alıyor ama en azından bir şekilde ve sana da haber veriyor aslında..ama baya inatçı bir çocuk vallaa
Yok hatun ablam aradı napıyor die bayadır aramamıştı sormaz zaten beni ablama
Ama bugün ben aradım konuştum merak ettim nie d.bakıra gittiğini bişeymi oldu die ama bide benim iş yerindeki ark.ımın eşi astsubay d.bakıra gitmiş iboyla aynı yerdelermiş tanıştıralım dedik o yüzden aradım ama kötü oldum sesini duyunca ya özlemişimm

İnşallah birlikte gidersiniz mardinede görürsün oraları tatlımm
Allahım tez vakitte kavuştursun tatlım benim çok iyi yapmışın yemin törenine gitmeklee çok da güzel geçmiş Maşallah Alllahım bu mutluluğuunuz bozmasınn
Maşşallah hatunuma benimm bee çok sevindimmm canım benimmm kariyerindee inşallah çok başrırılı olucaksınn inanıyormmm ben sanaa
Nilümm hoşgelmişsinnn çok güzell haberlerle gelmişsinnn
Allahım ikiniz içinde hakkınızda hayırlısını versinnn
Aranızın iyi olmasına da çok sevindimm Allahım bozmazz inşallahhh

Bizim Bakirkoyun delusu nerdeeee ask yuvamizdayim bak Ebrusummm
Bakirkoy adliyesi de seni ozlemis bakkk
Ahandaa burdayımmkiii geldiimkkiiii
Bende hergün oranın önündenn geçiyorumm bebişimmm bu akşamda benn kavuştuğumuzz yerde olcamm
Ben onu değilde seni özledimmmm

ya kızlar onurun yarn doğum günü cteside yanıma gelcek hediye alsam yada en güsel hediye benim die almasm mı
Tatlım bencede durumun varsa küçükde olsa bişey alabilirsin..
mesela saat alabilirsin yada tespih kullanıyorsa alabilirsin.. yada geldiğinde güzel süpriz doğum günün yapabilirsinn

Esraaa tertibimm iboda bi kaç gündür d.bakırdaymışşşş seninki tam olarak nerdeydiii kızzz

Tezkereci güzeller hepinize merhaba ,

Allah hepimizin işlerini rast getirsin...çok denk gelemiyoruz şu sıra bende yazıp çıkıyorum gelişmeleri takip ediyorum ...

Benim en güzel aksesuarlarım ; Künyem & Alyansım ♥

Rakamlar gene bize ayak uyduruyooorr

22 gün sonra 1.yıl dönümümüz ♥
22 gün sonra 10 ay'dan düşüyoruz.
Askerim bugün tam 128 günlük asker.

$ ; 326 !
Ve bir gün; “ Bu da geçti hamd olsun ” diyeceğiz .

drumum varda ne alçağımı blmyom canm ya yok d.günü sevgliler gnü erkeğe hedye almak zor ya tespih kullanmaz saatide yeni aldık off ya

Kızlar kargom gitmişşşte yemişler bile =)

sesi nasıl mutlu geliyo,,komutanlarına da ikram etmiş nişanlım yaptı demiş ,,herkes ellerine sağlık dedi diyo =)

ayı gibi yedik börek falan anında tükendi dedi =)

Kopmayacak o bag insallah tatlisim sen hic korkma su duygulara baksana
Kizim bir de duygusal donemdeyim zaten var ya okurken cidden agladim yani..
Ama gercekten cok cici gelismeler cok sevinfim Allah bozmasn balımmm
Gececk bitecek hepsi bir gunn..
Ben de iyiyim canim sabirsizlaniyorum napim
Is guc oyalaniyorum iste..:18:

Ha anladim Ebrusummm ama olsun iyi ki aramissinn..ozlenmez mi kiz ne kadar cok ozleniyor hem de ne kadar esseklik yapsalar da ah bu kalp yok mu kalppppp...
Ben de seni ozledim Ebrusummm...belki haftasonu annemle pazara gelcez sizin oraya haber veriyim sana da ugra bi' ara musait olursan
Sagol Ebrusumm ya iste costum bu ara aktif calisiyorum baya iyi oluyorr

Oh canim guzel olmus ellerine saglik

drumum varda ne alçağımı blmyom canm ya yok d.günü sevgliler gnü erkeğe hedye almak zor ya tespih kullanmaz saatide yeni aldık off ya
Geldiğinde süpriz bişeyler yap :44:
Çok iyi yapmışsın tatlım afiyet olsunn bütün askerlerimize

Aynen ahh bu kalp yok mu kalppp 7 ay oluyor görmeyeli zaten doğru düzgün konuşmuyoruz etmiyoruzz
Eğer evde olursam görüşürüz tatlım haberleşirizzz
İyi yapıyorsun iyi böyle devam ett hatunn

saol canm bakcam artık

Tamam yavrum haber ederim gelirsek bakalım ben uykuyu seçmezsem annem erken gidelim diyo daaa

Yegenin cok iyi teyzesiiiiii bende cok iyiyim sükür kocacimin sesini duyuyorum ya herseye degiyor sen nasil oldun insaallah birazcik rahatlamissindir kuzum..bitecek bu safak insaallah birazcik sabir tatlim

ben de özledim canım artık ayın 20'sine kadar böyle idare etcem. evde sınırsız net var ama oğlanlardan bana sıra gelmiyor gidebilmeyi çok istiyorum canım o da yol paranı ben karşılıcam mutlaka gel diyor;ama asıl mesele izin... sen de duruşmaya çıkmışsın tek başına sanırım, ne güzel bi heyecandır yavruşum

canım ben bi aydır uğraşıyorum hediyesi için. Lukapu Fotoğraf Kitabı bu siteden bi tane foto kitap yaptırıyorum, az önce aradım baskıdaymış şu an tam bi yıllık anılarımızı kitaplaştırıyorum, eminim çok mutlu olacak; çünkü ikimiz de çok seviyoruz fotoğrafları... bu fotoların hepsini silivermiştim bi anlık öfkeyle... neyse ki mehmet aynı şeyi yapmadı... şimdiden kutlu olsun sevdiceğinin doğum günü...

ben de çok seviniyorum canım inşallah hepimiz öyle musmutlu oluruz kuzum görüşmeye gittim geldim 1.5 saat git 1.5 saat dön görüşme sadece 5 dk sürdü :26: tüm görüşmeler bitince eğer olumlu olursa ders anlatımı için çağırırız dediler. o zaman bir kez daha eleme yapacaklar... bakalım nasip... evdekileri ikna edersem gitcem kuzum...

yakupla aran düzelmiş gider ayak çok sevindim canım... özlem dayanılmaz olunca kaç gel ankaraya sen de canım ben ilgilenirim ki seninle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…